• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun masalcım,havalar bu mevsimde normalin üst seviyesinde sıcak,sanrım güzel havanın kötü etkisi :(( sıcak bitki çayları iyi gelir boğazına...

Havalar çok güzel keşke hep böyle gitse diyorum soğukta çok üşüyorum ben aslında severim de soğuğu ama zor oluyor kat kat giyin ..
Hem daha kilolu gösteriyor :P
Sıcak bitki çayı saleğ süt sabahtan beri öyle gidiyorum.
Evde herkes hastaydı dikkat ediyorlardı bana geçmesin diye ama sanırım onlardan geçti diyorum

Havalar çok güzel keşke hep böyle gitse diyorum soğukta çok üşüyorum ben aslında severim de soğuğu ama zor oluyor kat kat giyin ..
Hem daha kilolu gösteriyor :P
Sıcak bitki çayı saleğ süt sabahtan beri öyle gidiyorum.
Evde herkes hastaydı dikkat ediyorlardı bana geçmesin diye ama sanırım onlardan geçti diyorum
genelde evde biri hasta olunca diğerleride teker teker hastalığı geçiriyor,bizde de öyle oluyor hep ne kadar dikkat etsekte :))
aslında bende soğuk havalardan hiç hoşlanmıyorum,tabiri caizse lahana gibi kat kat oluyosun ve çok rahatsız edici bir durum ...

slm kızlar nasılsınız
bayram nasıl gecti?
ben anlatayım giremedim 1.gün evdeydik
2. gün babam geldi amaeşim nöbetçiydi yine evdeydik
3.gün öğleden sonra arkadaşlara gittik bayramlaşmaya akamda balık yemeğe gittik
4.günsabha kahvaltıya gittik öğleden sonrada gezdik
buğünde evdeydikk babamıeşim otobüse bindirmeye gitti bende gidecektim ama felaket bir kasık ağrısı var regle oldum dün ama krap şeklinde sanki doüum sancısı gibi sürüyo aralıklarla akşamada misafir gelcek hiçte halim yok inş fazla oturmazlar yoruldum sanırımm
babam ne zaman geldi ne zaman gitti anlamadımm:((((
kızım yabancı bildi babamı giderken alıştı yeni düşünün üzüldüm onada gurbetin eksi tarafı senede 1kere yada 2kere gidiyoruz onlarda anca öyle gidip geliyolar.
neler yedim cok yemedim acıkcası kurban kesemedikk kesen ark. allah kabul etsin et kavurdum ama cok az yedimm
balıkta öyle kahvaltı kaçtı biraz ama yaktım yürüdük cok çünküü:))))
amma cok yazdım gecmişe bakamıcam misafirler gelir ortalık toplayayım hiçte halimde yok belimde ağrıyoo ay ne biçim ağrıysa asırı kanamam var nedenki??

elacım selamlar canım. regl sancısı için dinlensen iyiydi ama misafirin varmış. inşallah telaşeyle unutursun biraz. misafirlerinle güzel geçsin vaktin canım. inşallah bundan sonra uğrarsın sık sık.

masalcım ben de çocuk esirgeme kurumuna gitmek istedim şimdi sen böyle yazınca. ankaradakinin adresine bir bakayım. zaman ayarlayabilirsem belki düşünebilirim. anne olunca çocuklarla ilgili en ufak şey bile beni çok etkiliyor. özellikle de böyle duygusal şeyler..

masalcım ben de çocuk esirgeme kurumuna gitmek istedim şimdi sen böyle yazınca. ankaradakinin adresine bir bakayım. zaman ayarlayabilirsem belki düşünebilirim. anne olunca çocuklarla ilgili en ufak şey bile beni çok etkiliyor. özellikle de böyle duygusal şeyler..

Ankarada öğrenirsen bana da söyler misin Neyneysecim.
İnternetten tam olarak bir yer bulamadım.
Keçiörende var dediler ama ..
Mutlaka öyledir hele yaşları yakın olursa ..
Annem de öyle çok etkilenir ..

evet canım keçiörende var ben de biliyorum. facebook'da da kimi etkinliklerde gördüm adını. ismi de içinde atatürk geçiyor ama tam hatırlayamadım. keçiörenden hariç de olmalı diye düşünüyorum. öğrenirsem buraya yazarım ben de.

kızlar herkes gelmış tatıl donusu yıne senlıklı
bızımnet sorunu cozuldugunde ebnde buradayım
kaptancıgımbenı yıne ızınlı yazasan sevınırım

menümü yazmaya başlıyorum artık kızlar. kaçtı biraz ama siz de bakın bakalım:

kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin ve 1 dilimden biraz fazla ekmek. 3 bardak çay

ara: 1 elma ve 1 mandalina

kaçamak: çikolata, 4 küçük kare kadar

öğle: patatesli tavuk ve haşlanmış tavuk

ara: 1 bardak ayran

1 bardak kahve karışım

akşam: 1 kase barbunya etli, 1 kase yoğurt, salata ve 3-4 çatal et kavurma ve 3-4 kaşık bulgur pilavı.

1 form çayı içtim biraz önce.

akşam yemeği çook fazla oldu. bu kadar şeyi aynı anda yememeliydim.

ilahi masalcım güldürdün beni sabah sabah:)))

sen de benim bakım idolümsün:D evvelsi gün maya maskesi uyguladım. dün gece de pudra+limon. ikisi de çok hoş oluyor. tatilde bakamadığım için cildim hafif sivilcelendi. yağlı bir cilt yapım var. direk etkileniyor. bugün gece de kil düşünüyorum. gerçi yeşil kil alamadım henüz ama artık elimdekiyle yaparım. bu arada bakım başlığında bu jelatinle yapılan bantları okudun mu? aynı kadının bir de yumurta formülü var. ilgimi çekti benim. linkini ekliyorum:

yumurta maskesi

gerçi ingilizce ama anlaşılıyor.

ilahi masalcım güldürdün beni sabah sabah:)))

sen de benim bakım idolümsün:D evvelsi gün maya maskesi uyguladım. dün gece de pudra+limon. ikisi de çok hoş oluyor. tatilde bakamadığım için cildim hafif sivilcelendi. yağlı bir cilt yapım var. direk etkileniyor. bugün gece de kil düşünüyorum. gerçi yeşil kil alamadım henüz ama artık elimdekiyle yaparım. bu arada bakım başlığında bu jelatinle yapılan bantları okudun mu? aynı kadının bir de yumurta formülü var. ilgimi çekti benim. linkini ekliyorum:

yumurta maskesi

gerçi ingilizce ama anlaşılıyor.

Hemen bakıyorum Neyneysecim neler varmış.
Jelatini bir ara okumuştum ama nasıl bir şey olduğunu bilmediğimden üstünde durmamıştım.
Fikrin var mI?
Benim de yağlı cildim ve biraz da beslenme kötüleşince tatilde bakımları da pek yapamdım sivilceler çıktı çok sinir oldum ..
Gidiyorum bugün Ankaraya ..
Hepsi düzene girer inşallah bir an önce.
Bir de ne soracağım.
Ben doğru dürüst makyaj yapmıyorum da ..
Pudra sivilce yapar mı?

Baktım Neyneysecim ..
Buradan okumamıştım ama nereden duyduysam yaparım ben arada .
Uzun süreli nasıl bir etkisi var bilmiyorum ama yaptığın gün cildini çok güzel gerdirdiği kesin ( ayrıca senin de oluyorsa yüzünde gün içinde parlamalar bunu da engelliyor ama dediğim gün sadece o gün )
Jelatini bir arayayım bakalım nasıl bir şeymiş ..
Gidince bakımlara devamm :)

*** Neyneysecim bakım başlıklarını gezindim gezindim bulamadım bir türlü.
Bir ara okuduğumu hatırlıyorum ama şimdi yok kaybolmuş sanki ..
Link verirsen çok sevinirim

Son düzenleme:
Back