geçmiş olsun masalcım,havalar bu mevsimde normalin üst seviyesinde sıcak,sanrım güzel havanın kötü etkisi( sıcak bitki çayları iyi gelir boğazına...
genelde evde biri hasta olunca diğerleride teker teker hastalığı geçiriyor,bizde de öyle oluyor hep ne kadar dikkat etsekte :))Havalar çok güzel keşke hep böyle gitse diyorum soğukta çok üşüyorum ben aslında severim de soğuğu ama zor oluyor kat kat giyin ..
Hem daha kilolu gösteriyor
Sıcak bitki çayı saleğ süt sabahtan beri öyle gidiyorum.
Evde herkes hastaydı dikkat ediyorlardı bana geçmesin diye ama sanırım onlardan geçti diyorum
zonguldakta havalar nasıl_?
Döndün mü bu arada aramıza kesin dönüş var mı :)
İnşallah vardır da dönersin ..
Hepimiz bir hareketlenelim tatil sonrası :)
masalcım ben de çocuk esirgeme kurumuna gitmek istedim şimdi sen böyle yazınca. ankaradakinin adresine bir bakayım. zaman ayarlayabilirsem belki düşünebilirim. anne olunca çocuklarla ilgili en ufak şey bile beni çok etkiliyor. özellikle de böyle duygusal şeyler..
ilahi masalcım güldürdün beni sabah sabah:)))
sen de benim bakım idolümsünevvelsi gün maya maskesi uyguladım. dün gece de pudra+limon. ikisi de çok hoş oluyor. tatilde bakamadığım için cildim hafif sivilcelendi. yağlı bir cilt yapım var. direk etkileniyor. bugün gece de kil düşünüyorum. gerçi yeşil kil alamadım henüz ama artık elimdekiyle yaparım. bu arada bakım başlığında bu jelatinle yapılan bantları okudun mu? aynı kadının bir de yumurta formülü var. ilgimi çekti benim. linkini ekliyorum:
yumurta maskesi
gerçi ingilizce ama anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?