Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohh kk'nın hamaratlarına bakın siz ..
Ahh bir kilo problemi olmasa neler yapıp neler yiyeceğiz ama neyse artık :)
Kesinlikle daha iyi şikayetçi değilim tabiki aksine hoşuma gidiyor ..
İnşallah daha da zayıflanacak ..
2 ayda hedefe ulaşmak istiyorum ama bakalım ..
Fotoğraflaro bir türlü atamadım bilgisayara ama atacağım ..
Manzaraları görmenizi istiyorum ..
Şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun ...

merhaba takımcım,
çok çok uzun süreden sonra bu mübarek günde sizlerle bayramlaşmak istedim.şöyle bir kaç sayfa geriye gittim dosbamla adcımdan başka tanıdık isim göremedim bayaa bir sirkülasyon olmuş. Adcımın şarkısında beni de unutmadığını gördüm yeni arkadaşlar (bana göre yeni belki eskimişsinizdir :)) hepinizi selamlıyorum.

aslında takımımı hepinizi sohbeti muhabbeti çok çok özledim ama biliyorsunuz işler ayırdı bizi. işlerim iyi gidiyor şimdi adcım ve dosbam sorarlar, jürim belli oldu tam gaz çalışıyorum, sınav nisanda diyordum ama sanırım mayıs haziranı bulacak bir gecikme var. ders kitabı yazıyordum biliyorsunuz bitmek üzere artık. dersler çok yoğun bu dönem tam anlamıyla 1 sn. boş vaktim olmuyor.

melis büyüdü teyzeleri okullu oldu :)) bıcır bıcır konuşuyor, felsefe bile yapabilip sitem ile edebiliyor büyük adam gibi. beni her gün şaşırtmaya devam ediyor. kabızlık problemi çözüldü tuvalete alıştırmıştım yazın bahsetmiştim ya ondan beri yok çok şükür. halaa 4 dişimiz eksik arkadan :))) kilo almaya başladı çocuk kabızlık yüzünden sırf sebze meyve yiyordu biliyorsunuz, karbonhidrata başladık :))))

ben şişko oldum yine bu koşturmacada kendime hiç vakit ayıramadım. günlerim çok düzensiz yemeğe vaktim yok kantinlerden ne bulursam yiyorum ders arasında. akşam da aynı, ne bulursam yiyorum. Bir de midem fena açılmış evde olduğum zaman hep buzdolabındayım. eşim kafana takma sınavını hallet rejime başlarsın spora gidersin diyor ama sanırım şimdi dur demezsem iş işten geçmiş olacak. diyetisyeni de bıraktım, her hafta kadını kandırmaktan sıkıldım artık. durum budur yani bakalım hayırlısı.

sizler neler yaptınız?? adcım oğluş büyümüştür artık iyice, adam oldular. Dosbacım sen de durumlar nasıl? çağladan haber varmı, bebiş falan? melzeyitim nasıl? hiçbirini arayamadım, tel.im bozuldu değiştirdim kimsenin tel.i yok bahar ne alemde? karamanlım, nurcum sizler nasılsınız? Umarım herkesin sağlığı iyidir.

Herkesi çok çok öpüyorum. Bayramınız kutlu olsun.

Son düzenleme:

valla oyle bız kurabanı ıkıncı gun kesecegız tabı sımdık ev tenha
banada bıraz vermıssın dıyorlar
tabı dıkkat etmek gerek

bende cok opuyorum senınde bayramın mubarek olsun cock cok opuldun

Kızlar becerebildim mi bilmiyorum ama sizinle trekkingden görüntüler paylaşmak istedim ..

Eklentiler

• $100_4102.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $100_4132.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $100_4139.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $100_4107.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $100_4130.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $100_4108.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $100_4104.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSCF1243_1.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $100_4176.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $100_4111.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $141120102567.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 24
  • $100_4157.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $100_4167.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar kkya ne oldu ya dün girip yazı yazmıştım resim eklemiştim ama bugün görünmüyor neden böyle oldu acaba çok sinir oldum

Kızlar kkya ne oldu ya dün girip yazı yazmıştım resim eklemiştim ama bugün görünmüyor neden böyle oldu acaba çok sinir oldum

Ben de dün yazmıştım bir şeyler
ama silinmiş dediğin gibi .
sanırım forumun stilini değiştirirken olmuş.
Nurucum sınavın ne oldu?
Merak etmiştim geçen sordum hatta kızlara

selam arkadaşlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor ?? benimki yemek içmekle geçiyor sadece :))))) herkes tatilde koca forumda kimseler yok yaaa canım sıkılıyor :)) hepinizi öpüyorum kızlar bide gidip takımıma bakayım gerçi herkes tatilde ama yinede bekçilik yapıyorum :)))

Benim de aynen öyle yiyip yiyip geziyorum
Pazar gününden sonra sıkmaya başlarım ama 2-3 kilo aldım kesin

Aman masalcım almamışsındır inşallah canım valla bayram mahvetti bizi nereye gitsek et yemekleri kebaplar tatlılar evde olsak yemeyiz ama dışarda mecbur kalıyorsun neyse yaa bayram bi geçsinde veririz evelAllah :))))

günaydın kızlar

ben dün geldim sağ sağlim çok şükür. oldukça yoruldum, dolu dolu bir tatil oldu. herkes de benim gibi güzel vakit geçirmiştir umarım.

yediklerime çok da dikkat edemedim. bugün diyetime başladım tekrar. sabah klasik kahvaltı, şimdi de çay içiyorum. gün içerisinde çıkıp salata malzemesi ve meyve vs almam lazım. bir de misafirim var birkaç gün. bakalım misafirle dikkat edebilecek miyim:44:

Valla bir de başımda annem çok kilo vermişsin ye ye ye
Artık bıraktım tamam yeterki söyleme bir şey yiyorum diye :)

Günaydın Neyneysecim ..
nasıldı bakalım ..
Eşinle özlem giderdiniz mi?
Keyfin yerindedir ..
Sanırım hepimiz öyleyiz tatil sonrası yoluna sokacağız inşallah ..

yani masalcım bir an evvel toparlansak çok iyi olacak:)) ye ye bir yere kadar yaw. bugün de dayanamadım çikolata yedim ikram edilince.. hadi takımcığım lütfen dönelim azar azar

masalcım vaktim güzel geçti çok şükür. 2 ayımız kaldı bundan sonra. bir kez daha izin verirlerse giderim belki, nasip artık.

fotolara da bakıcam inşallah ilk fırsatta, eklemişsin gördüm. bu yeni gittiğin trekking değil mi? nereye gitmiştyiniz canım?

Bir yemeye başlayınca da bir daha çok zor toparlanılıyor bakalım nasıl olacak ..
Ne spor kaldı ne yürüyüş ( gezmek de spor ama dimi :))
Bir de biraz ağır yemeye başlayınca cildi de etkiliyor ona da ayrı sinir oldum :)
Kısa dönem miydi neyneysecim?
Az kalmış 2 ay biter gider sayılı zaman sonuçta ...
Ankarada gittiğimizde fotoğraf yoktu ne yazık ki .
BU eskişehirde dağ küplü diye bir yer var orasıymış ..
22 km falan yürüdük ama çok tırmanışlar vardı cidden yordu.
Geçen sefer çok rahat geçmişti ..
Yİne de değdi o kadar yorgunluğa ..
Bu arada mesajlar silinmiş ..
Ankarada olmadı ama Eskişehirde huzur evi ile çocuk esirgemeye gittim.
Çok güzel geçti ..
Ahh ahh bu yskımı böyle de görecek miydik ..
Sessiz sakin :)
ama bayram sonrası daha yoğun burada oluruz gibi geliyor
Herkes kaçamak yaptıysa bizim gibi ..
Amanınn benim çenem düştü yine

Nasıl oldu anlamadımdün hiç bir şeyim yoktu bugün bir uyandım hastayım.
Gözlerim yanıyor kıpkırmızı..
Burnum akıyor, boğazlarım ağrıyor ..
Ne oldu anlayamadım ..
O yüzden pijamalarımı hiç çıkartmadan oturmayı planlıyorum bugün bilgisayar başında :)

al benden de o kadar. azıcık ipin ucu kaçtı mı iradeli günlerine hasretle bakıyorsun. çikolatalar tatlılar hep orda duruyordu yemiyorduk ne güzel. takımcak toparlanacağımıza inanıyorum ben:)

benim de gitti spor. gerçi dediğin gibi gezmek de spor sayılabilir. pazartesi inşallah var benim spor ama haftasonu pek bir şey yapamam sanırım.

senin bu trekking olayına bayılıyorum ben. süper kesinlikle. çocuk esirgeme kurumuna da gitmekle çok iyi yapmışsın canım. tatilin verimli geçmiş bence. hasta olmana üzüldüm gerçi. anneciğin sana iyi bakar da geçer umarım. tabi hala eskişehirdeysen?

Beni de durdurun lütfen pazartesinden itibaren.
Ve irade değildi cidden canım bir şey yemek istemiyordu.
Şimdi ne bulursam yiyorum resmen.
Spora da nasıl başlayacağım bilmiyorum ama başlamam lazım.
Bu arada anketörlük olayı çok güzel gitti Ankaradayken.
İçime de sindi çok da güzel oldu.
Cidden trekking çok güzel oluyor hele ki doğayı seviyorsan ve biraz da fazla meraklı olunca.
Konuşmam ve merakım direk dikkat çekiyor artık her gördüklerini bana da gösteriyorlar :=)
Tabi konuşma konusunda ufak uyarılar alıyorum ama ben susamayınca onlar konuşmaya başlıyor ..
Çocuk esirgeme harikaydı ..
Huzur evi de güzeldi ama hepsinin gözü yaşlıydı bayramda çocukları gelmemiş.
uzun uzun konuştuk ..
Ama çocuk esirgeme daha da güzeldi.
Bir çocuğun gözündeki parlamayı şu hayatta hiç bir şeye değişmem.
O kadar ufak şeylerden mutlu oluyorlar ki.
Biraz oyun oynuyorsun biraz konuşuyorsun onlarla gözlerine öyle bir parıltı yerleşiyor ki.
Ufacık şeylerden mutsuz olmaya yere aradığımız için utandım kendime ..
O kadar zorluğun içinde bile mutlu olmayı biliyorlar.
Bir melek vardı adı da melek kendisi gibi.
O kadar mı güzeldi
Kıvır kıvır saçlar ..
Onunla baya oynadık konuştuk.
5 yaşında bir çocuk nasıl o kadar şey bilebilir hayat hakkında.
Gözlerim doldu zor topladım kendimi.
fotoğraf çekecektim sözde orada da ama aklıma bile gelmemiş ..

geçmiş olsun masalcım,havalar bu mevsimde normalin üst seviyesinde sıcak,sanrım güzel havanın kötü etkisi ( sıcak bitki çayları iyi gelir boğazına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…