iyi geceler kızlar. yaın sabah için pizza hamuru yoğurdum, bir de kurabiye hamurum dolapta bekliyor:) ben çok yememeye çalışacağım. kahvaltı ve gündüz saatlerinde tüketirsem akşama erirler inşallah:)
dombili canım Allah kabul etsin orucunu. senin de bayramın kutlu olsun canım.
masalcım, dikkat etmekle en güzelini yapıyorsun. bayanların çok büyük bir yüzdesi kilo almaya meyilli zaten. sen vücudunu erken terbiye ediyorsun, daha iyi değil mi? ayrıca çok kilo almışsın denmesindense çok zayıflamışsın denmesini tercih ederdim sanırım:))
ben de heyecanlıyım canım. günler azaldıkça daha da heyecanlanıyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmakla imtihan etmesin. zor oluyor.
Kızlar iyi akşamlar ..
Herkesin keyfi yerinde galiba problem yok ..
Herkes çok zayıflamışsın diyor ..
Ve diyet dediklerim kızıyor saçmalama da kilo al diye :)
Benim de kaçamaklarım oluyor ama az tutmaya çalışıyorum ..
Kaptancığım Eskişehirdeyim bayramda ..
Neyneysecim valla sen gideceksin diye ben senden daha çok heyecan yaptım sanırım ..
Eşine kavuşacaksın ohh ne güzel
merhaba takımcım,
çok çok uzun süreden sonra bu mübarek günde sizlerle bayramlaşmak istedim.şöyle bir kaç sayfa geriye gittim dosbamla adcımdan başka tanıdık isim göremedim bayaa bir sirkülasyon olmuş. Adcımın şarkısında beni de unutmadığını gördümyeni arkadaşlar (bana göre yeni belki eskimişsinizdir :)) hepinizi selamlıyorum.
canım ben tırtıl kelebek dogumum yaptım 8 aylık oldu bebek bende buradayım dombılı olarak
aslında takımımı hepinizi sohbeti muhabbeti çok çok özledim ama biliyorsunuz işler ayırdı bizi. işlerim iyi gidiyor şimdi adcım ve dosbam sorarlar, jürim belli oldu tam gaz çalışıyorum, sınav nisanda diyordum ama sanırım mayıs haziranı bulacak bir gecikme var. ders kitabı yazıyordum biliyorsunuz bitmek üzere artık. dersler çok yoğun bu dönem tam anlamıyla 1 sn. boş vaktim olmuyor.
canım sen dr bıtmıydı?yoksa doc'luk jurısı mı? ısın cok zor prof oldun mu rahatlarsın ama kaybettıgın 20 sene oluyor babam ne zaman prof oldu kardesım unıversıteye bende evlendım bırlıkte rahat 3 sene gecırdık onun oncesı çok yogun tempolu odada ders calısan bır baba tabı bızımlede ılgılenıyordu ama sınırlı....
acalısan anne ıcın dahada zor ve yorucu bır donem sana basarılar dıliyorum
melis büyüdü teyzeleri okullu oldu :)) bıcır bıcır konuşuyor, felsefe bile yapabilip sitem ile edebiliyor büyük adam gibi. beni her gün şaşırtmaya devam ediyor. kabızlık problemi çözüldü tuvalete alıştırmıştım yazın bahsetmiştim ya ondan beri yok çok şükür. halaa 4 dişimiz eksik arkadan :))) kilo almaya başladı çocuk kabızlık yüzünden sırf sebze meyve yiyordu biliyorsunuz, karbonhidrata başladık :))))
oy oyy buyumus melıscık sımdık bılmı bılmıste konusur artık en sevımlı hallerı tabı onunla bırlıkte sende anasınıfına beaber baslamıssınızdıryenıde baslaarsın :) oyunları sarkıları boyamaları derken vakıt gecer
ben şişko oldum yine bu koşturmacada kendime hiç vakit ayıramadım. günlerim çok düzensiz yemeğe vaktim yok kantinlerden ne bulursam yiyorum ders arasında. akşam da aynı, ne bulursam yiyorum. Bir de midem fena açılmış evde olduğum zaman hep buzdolabındayım. eşim kafana takma sınavını hallet rejime başlarsın spora gidersin diyor ama sanırım şimdi dur demezsem iş işten geçmiş olacak. diyetisyeni de bıraktım, her hafta kadını kandırmaktan sıkıldım artık. durum budur yani bakalım hayırlısı.
canım gel yanımıza ozledım kac kılo aldın kı
sınavını hallet ama dahada alma aldıkça daha zor verılıyor
sizler neler yaptınız?? adcım oğluş büyümüştür artık iyice, adam oldular. Dosbacım sen de durumlar nasıl? çağladan haber varmı, bebiş falan? melzeyitim nasıl? hiçbirini arayamadım, tel.im bozuldu değiştirdim kimsenin tel.i yokbahar ne alemde? karamanlım, nurcum sizler nasılsınız? Umarım herkesin sağlığı iyidir.
Herkesi çok çok öpüyorum. Bayramınız kutlu olsun.
Kızlar kkya ne oldu ya dün girip yazı yazmıştım resim eklemiştim ama bugün görünmüyor neden böyle oldu acaba çok sinir oldum
selam arkadaşlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor ?? benimki yemek içmekle geçiyor sadece :))))) herkes tatilde koca forumda kimseler yok yaaa canım sıkılıyor :)) hepinizi öpüyorum kızlar bide gidip takımıma bakayım gerçi herkes tatilde ama yinede bekçilik yapıyorum :)))
Aman masalcım almamışsındır inşallah canım valla bayram mahvetti bizi nereye gitsek et yemekleri kebaplar tatlılar evde olsak yemeyiz ama dışarda mecbur kalıyorsun neyse yaa bayram bi geçsinde veririz evelAllah :))))
günaydın kızlar
ben dün geldim sağ sağlim çok şükür. oldukça yoruldum, dolu dolu bir tatil oldu. herkes de benim gibi güzel vakit geçirmiştir umarım.
yediklerime çok da dikkat edemedim. bugün diyetime başladım tekrar. sabah klasik kahvaltı, şimdi de çay içiyorum. gün içerisinde çıkıp salata malzemesi ve meyve vs almam lazım. bir de misafirim var birkaç gün. bakalım misafirle dikkat edebilecek miyim:44:
yani masalcım bir an evvel toparlansak çok iyi olacak:)) ye ye bir yere kadar yaw. bugün de dayanamadım çikolata yedim ikram edilince.. hadi takımcığım lütfen dönelim azar azar
masalcım vaktim güzel geçti çok şükür. 2 ayımız kaldı bundan sonra. bir kez daha izin verirlerse giderim belki, nasip artık.
fotolara da bakıcam inşallah ilk fırsatta, eklemişsin gördüm. bu yeni gittiğin trekking değil mi? nereye gitmiştyiniz canım?
Nasıl oldu anlamadımdün hiç bir şeyim yoktu bugün bir uyandım hastayım.
Gözlerim yanıyor kıpkırmızı..
Burnum akıyor, boğazlarım ağrıyor ..
Ne oldu anlayamadım ..
O yüzden pijamalarımı hiç çıkartmadan oturmayı planlıyorum bugün bilgisayar başında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?