Ben o mesajı görmedim demekkiO arkadaş takıma gelmedi. Hani geçenlerde kaptanı sorgulamıştı ya.. Burası varken neden diyetisyene gittin. Diyetisyene gitti isen burası ne kadar güvenli kilo vermeye katkısı açısından gibi bana göre saçma ve alakasız cümleler kurmuştu.. İşte o arkadaş..
Ara ara gelecek. Ce yapıp gidecek sanırım.
LAydLiNe kaptanımızın fanı
Kesinlikle yani diyeti ızdırap haline getirmeye gerek yokO da doğru olmazsa rokalı salatalıklı atıştırmalık hazırlayayım yoğurtla
Hada yaTeşekkür ediyorum canım. Spor salonuna gidiyorum bir süredir. Yapmazsam hoca kızıyorBunu bile beğenmedi dün
Dün 6 ders okulda, 6 ders evde toplam 12 dersim vardı ve pertim çıktıEllerine emeğine sağlık canım.
@candy_candy @CeylinimdeceylinimEyslg @Souldfly @ekhion @kahvevekitapsever Aysegul 6666 kızlar menülerinizi bekliyorum.
Dünkü Menüm
Kahvaltı (08:00)
Yarım haşlanmış yumurta
1 yk tulum peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
3 tane siyah zeytin
Dereotu, maydonoz
Ara 11:00
1 fincan sütlü, menengiç kahvesi
Öğle (12:00)
1 porsiyon etli nohut yemeği
3 yk bulgur pilavı
1,5 kepçe cacık
Ara (16:00)
1 fincan sade nescafe
10 tane badem
17:00
1 kutu activia yoğurt
23:00
1 kupa yeşil çay
40 dk yürüyüş bandında yürüyüş, 300 ip atlama 80 tane squat (30 tanesi diz çekmeli, 30 tanesi bacağı yana açmalı, 20 tanesi zıplamalı)
3 lt su
Hiç insanı değil ki ya 12 saat ders nedir ya üstüne nöbet mi verdiler bir de aynı şeyi bana yapamazlar da yaptılar diyelim tüm okulun programını değiştiririmDün 6 ders okulda, 6 ders evde toplam 12 dersim vardı ve pertim çıktıo yüzden yazamadım
Dün
08:00
Çeyrek ekmeğin yarısı arasına patatesli sebze püresi
13:00
1 tabak patatesli mantı
15:00
2 dilim afyon kaymağı
19:00
1 tabak sebze yemeği
2 litre su, spor yok ama okulda nöbetçiydim, hep ayaktaydım.
Ben de tam ne zaman bitecek bu kaymak yazacaktımBugün
11:00
Çeyreğin çeyreği ekmek, 8-10 dilim patates kızartması, 3 zeytin, 2 lokma tahinli çörek, yarım kase sebze püresi
18:00
1 tabak etli kuru fasulye, yarım lavaş
20:00
1 dilim afyon kaymağı
Şükür bitti
2 litre su, spor yok
Çok az değil mi ara yapmamışsin hiç ay gün içinde kahve çay içmeden duramıyorum bensali menusu
09:30 2 haslanmis yumurta,3 grissini,1 tambugday krep,biraz peynir,1 zeytin
15:30 2 dilim tam bugday,3-4 kofte ,salata,1 kornison
2 litre su
Günü çok erken kapatmışsin canım umarım karnın acikip bir şeyler yememişsindirsali menusu
09:30 2 haslanmis yumurta,3 grissini,1 tambugday krep,biraz peynir,1 zeytin
15:30 2 dilim tam bugday,3-4 kofte ,salata,1 kornison
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?