- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Normalde sadece 6 ders uzaktan vardı, ama okulda yüzyüze eğitim veren arkadaş karantinaya alınınca onun derslerini de bana verdiler geçici olarak. Ben de idare ederim diye düşünmüştüm ama sonrasında gece sabaha kadar rüyamda ders anlattım, okulun koridorlarında nöbet tuttum, canlı derste mikrofonum bozuldu falan...Hiç insanı değil ki ya 12 saat ders nedir ya üstüne nöbet mi verdiler bir de aynı şeyi bana yapamazlar da yaptılar diyelim tüm okulun programını değiştiririm
Ekdersini kim alacak ne alaka neden böyle bir uygulama yaptınız ki diğer derslerde karantina olsa matematik öğretmeni yapar mı böyle bir şey kaç yıllık öğretmensin sen canımNormalde sadece 6 ders uzaktan vardı, ama okulda yüzyüze eğitim veren arkadaş karantinaya alınınca onun derslerini de bana verdiler geçici olarak. Ben de idare ederim diye düşünmüştüm ama sonrasında gece sabaha kadar rüyamda ders anlattım, okulun koridorlarında nöbet tuttum, canlı derste mikrofonum bozuldu falan...
Normalde karantinada da olsa öğretmen uzaktan yapmıyor mu dersini? Hastanede falan olmadıkça dersler yapılıyor diye biliyorum benEkdersini kim alacak ne alaka neden böyle bir uygulama yaptınız ki diğer derslerde karantina olsa matematik öğretmeni yapar mı böyle bir şey kaç yıllık öğretmensin sen canım
Eğer hastalığı ağır değilse yapar ama raporluysa yapmasına gerek yok ama Ayşegül'ün iyi niyeti suistimal edilmiş gibi geldi kimse yapmaz yaniNormalde karantinada da olsa öğretmen uzaktan yapmıyor mu dersini? Hastanede falan olmadıkça dersler yapılıyor diye biliyorum ben
Sağol canımcımHayırdır inşallah canım geçmiş olsun neyin var?
Ayy ağzından yel alsınGeçmiş olsun canım. Hayırdır? Hamilemisin acaba?
Karantinaya alınmış sanki yalnızca yani hastalık çıkmamış henüz bence idarenin iş guzarligi olmuş biraz. Aynen öyle kimse yapmazEğer hastalığı ağır değilse yapar ama raporluysa yapmasına gerek yok ama Ayşegül'ün iyi niyeti suistimal edilmiş gibi geldi kimse yapmaz yani
Gece kahve içmeyin ben uyuyamıyorum sonraMenüm
Kahvaltı 9.00
Yarım patatesli omlet 1yumurtanın yarısı
Fındık ezmesi 1 kaşık
1 dilim ekmek
Öğle 13.30
Avakado salatası yarım
Ton balığı 1 yk
Lor peynir 1 yk
1 domates
2dilim ekmek
Akşam18 00
Birkaç lokma tulum peyniri
2 bardak çay
10 dk önce bir fincan filtre kahve içtim
Şimdi soda içiyorum
Su 2 lt anca olmuştur
Banada uyku yaparGece kahve içmeyin ben uyuyamıyorum sonra
Şuan icesim var aslında ama korkuyorummm
Tövbe tövbe uyku nasıl yapar ya yarın hem Türk kahvesi icecem hemde NescafeBanada uyku yaparne saçma bir bünyem var düşün
18. Yılım bu yıl öğretmenlikte canımEkdersini kim alacak ne alaka neden böyle bir uygulama yaptınız ki diğer derslerde karantina olsa matematik öğretmeni yapar mı böyle bir şey kaç yıllık öğretmensin sen canım
Ay kıyamam iç is a sefan olsunTövbe tövbe uyku nasıl yapar ya yarın hem Türk kahvesi icecem hemde Nescafeaserdim resmen
8. Sınıflar hem uzaktan hem yüze yapıyor canım, uzaktan olana kendi hocaları devam etti bu hafta da, ben yüzyüze ye girdim.Normalde karantinada da olsa öğretmen uzaktan yapmıyor mu dersini? Hastanede falan olmadıkça dersler yapılıyor diye biliyorum ben
İlginç bir uygulama gerçekten ilk defa duydum sifaen mi gorevlendiriliyorsunuz yani iyilik olsun diye18. Yılım bu yıl öğretmenlikte canım
Sadece bana değil, 8. Sınıfların dersine giren karantinadaki diğer öğretmenlerin yerine de zümrelerini geçici görevlendirdiler.İlçe MEM öyle yapın 8. Sınıflar sınava girecek, dersleri boş geçmesin demiş.
Uzaktan dersleri başka güne alabilirsiniz zorlanmayın dedi idare ama ben programım karışmasın diye değiştirmedim. Kendim ettim, kendim buldum yani
Hamile olduğunu düşündüm bilmiyorum. Sen yine de dikkat etSağol canımcımbilmiyorum ki bende bir bilsem hala kötü midem
Ayy ağzından yel alsınhayırlı zamanda ve çok sonra inşallah. Daha birinci 14 aylık asla zapdedemiyorum. 2 yi hemde şimdi heralde tımarhaneye düşerim
Ne var bilmiyorum midem hala kötü üşüttüm heralde
Yarın icecem canım bir de ne çekti ya mangal tavuk pirzola bir de yanında patlıcan salatası yanına lavaş ayran kizlar ben bu gece rüyamı erken anlattım heraldeAy kıyamam iç is a sefan olsun
Ben içtim az önce.. Bir iştah fırtınası yaşayınca apar topar yaptım kahveyi..Gece kahve içmeyin ben uyuyamıyorum sonra
Şuan icesim var aslında ama korkuyorummm
eyvah eyvah... bu hafta bi iki kilo ver de ödül niyetine haftasonu ye artik. ruyalarin gercek olsunYarın icecem canım bir de ne çekti ya mangal tavuk pirzola bir de yanında patlıcan salatası yanına lavaş ayran kizlar ben bu gece rüyamı erken anlattım heralde
Kanıma girmeyin uyuyamam sonra yarın sabah ders varBen içtim az önce.. Bir iştah fırtınası yaşayınca apar topar yaptım kahveyi..
Şu an acaip uyku bastırdı ama... Etkilemiyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?