Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım luppo hiç iyi olmamış. Aynı zamanda meyveli soda da olmamış. Evden kahvaltısız çıkmamak lazım. Luppo olmasa menü gayet güzelmiş.

günaydın kızlar

valla kaptanım dün biraz fenalaştım gene tansiyonum fırladı midem davul gibi şişti aklıma geldi teli elime aldım ama şarjı yoktu ben de yattım uyudum valla kusuruma bakma

dünkü menüm

sabah 08.30
iki dilim çok tahıllı ekmek
1 dilim süzme peynir
1 tk paprika

ara 10.00
sade Türk kahvesi
36 cal bitter

öğlen 12.30
adana dürüm (ince lavaşa)
1 bardak ayran
mor lahana

ara 15.30
iki tane probis
şekersiz neskafe

akşam 18.00
2 dilim kızarmış ekmek
2 dilim ekmekten tost
çay

ara yok spor yok suyu sayamadım

LAydLiNe

İlaç ve takviyelerine başladın mı canım benim bir tanıdığım da çok yüksek kilolardan bu iğne ve ilaçlarla 80 li kilolara indi hala devam ediyor
Öğlen ve akşam hiç sağlıklı olmamis canım akşam kızarmış ekmek le bari salata yeseydin
Karbonhidratı azaltıp proteini ve sıvı alımını artirmalisin canım

Canım hafta içinde dalgalanmalar olabiliyor önemli olan haftalık tartı ben hafta içi tartilarima çok kulak asmam önemli olan cuma cumartesi tartilarim

aslında kendin farkındasın luppo olmamış, yerken ne kadar da masumlar değil mi? ama bunlar kilo vermeyi durduran ufak kaçamaklar

öğlen ve akşam yemeklerinin yeri değişse çok daha güzel olurmuş, mantı varken ekmeğe de hiç gerek yok
ayrıca altı buçuktaki meyvalı soda da olmasa çok daha güzel olurmuş, güzel bir If yapmış olurdun

Probis haricinde güzel olmuş menün. Diyetisyen listelerine başlayacak mısın? Eğer başlamazsan sana bir önerim var. Öğle yemeğinde et yediysen, akşam sebze yemeği ye. Öğle yemeğinde sebze varsa akşam yemeğinde et ye mutlaka. Ama tabii ki diyetisyen listesine uyman daha güzel olacak. Suyunu mutlaka say canım.

Her gün tartılmamak lazım canım. Bu biraz motivasyon düşürüyor. Benim sana tavsiyem cuma günleri ve pazartesi günleri tartılman. Bir günde kilo almış olamazsın eminim ödemdir o.

ya bişi dicem onu boşversene kendini iyi hissettiğin bi günmüş bak ona odaklan, kilo sadece bir rakam. :)

mantı küçüğün tabağı kalınca yedim yoksa hiç hesapta yoktu ama valla canım çekiyodu 2 3 kaşık da olsa ağzıma atmak nefsime iyi geldi. bazen böyle yapmak da bana mantıklı geliyo yoksa yemezsem birden can çekmem tavan yapıp heop yumuluyorum. bi hafta önceki menümü görseniz bunların 2 3 katını yiyordum çok rahat. o yüzden biraz zamana ihtiyacım var :)

Canım hafta içinde dalgalanmalar olabiliyor önemli olan haftalık tartı ben hafta içi tartilarima çok kulak asmam önemli olan cuma cumartesi tartilarim

Her gün tartılmamak lazım canım. Bu biraz motivasyon düşürüyor. Benim sana tavsiyem cuma günleri ve pazartesi günleri tartılman. Bir günde kilo almış olamazsın eminim ödemdir o.

ya bişi dicem onu boşversene kendini iyi hissettiğin bi günmüş bak ona odaklan, kilo sadece bir rakam. :)
Yaa doğru diyosunuz kızlar Ne bileyim sabah birden cikiverdim tartıya, sonra da sinir oldum kendime dert aradığım bi ana denk geldi herhalde. Neyse bu hafta 73leri göreceğim insallah

Birden minimuma indirme tabii ama sağlıklı seyler yemelisin

nefis istiyorsa karşı koyamıyorsak oluyor bazen, bugün telafi edersin :)
ve tabi diyetin ilk zamanlarında birden bire kesmek herkes için iyi bir etki yaratmıyor nasıl alışacaksanız o şekilde başlayıp devam etmek mantıklı, herkes kendini en iyi tanır :)

canım bugün iğnemi yaptırdım ilacımı sabah unuttum yine çok yoğundu iş yeri unutuyorum o zaman ama içicem birazdan yine de

akşam midem öyle kötüydü ki canım kızarınca kalorisi düşüyor diye kızarttım inan ki öyle yiyecektim az kalsın yoksa akşamları ekmek bile yemiyorum diyetteyken sadece kahvaltıda yiyorum

elimde tam yirmi tane liste var kayıtlı fotoğrafını çektiğim onları uygulayacağım hafta hafta.. zaten diyetisyenim de o şekilde düzenlemiş genelde sebzeci zaten biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…