Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mesela bugün sabah 3 wasa 2 yumurta yedim 1 dilim de peynir.. öğlen karnabahar kısırı yedim ayran içtim yanında akşama da bi aksilik olmazsa kıymalı kabak sote ile yoğurt yicem

benim şimdi tek yapmam gereken ev ahalisi eve gelmeden yemek yememek yoksa benim akşam yemekleri ikiye çıkıyor

Ben ekmek yediğin için demedim canım kilo fazla yemelisin zaten salata türü şeyleri yoğurt gibi besinleri tuketmiyorsun mideni rahatlat arada onu demek istedim şekerim

Çok güzel karnabahar kisirina bayıldım ben geçen yaptım da daha önce denemedigime kızdım iğne ve takviyelerin ataklarını azaltacaktır zaten

Hoş buldum :) çok teşekkür ederim açıklama için çünkü gerçekten merak ettim uzun zamandır biliyorum burayı çünkü. Sebebini bulmana çok sevindim.

Geçmiş olsun canım. Hayırdır? Hamilemisin acaba?

23.03.2021 salı menüm
Ellssa LAydLiNe

08:30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
çeyrek avakado
1 elma
peynir

13:00 Öğlen Yemeği (biraz karbonlu oldu ama hazır yemeğe hayır diyemezdim)
şehriye çorbası
bol kıymalı patlıcanlı patatesli yemek
bol salata
az yoğurt

15:30 Son Öğün (çarşıda işim var işyerinden izin aldım o yüzden erken yemek durumunda kaldım)
yoğurt
15 kuru üzüm
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 yemek kaşığı yulaf
1 yerli muz karışımı

Spor: 50 dk eliptik yaparım

Su: 1,5 litre (bugün kaloriferlerde sorun vardı, işyeri çok soğuk o yüzden az su içtim eve gidince ancak 1,5 litreye tamamlarım)

Rahat çünkü ve pozitif yönden bakmadı yay etkileşimli olduğunu düşündürdü bana benziyor da benim ay burcum yay
Kaptanın burcu da yay o yüzden rahatız rahat disiplinden yanadır yay ama suistimali gelemez

Gayet güzel bana göre bana da yemek hazır gel diyen olsa ben de yerdim senin yerinde olsam sen emziriyordun dimi
Bu arada fobim üşümek benim geçmiş olsun inşallah usumezsin bol bol sıcak şeyler iç canım

geçen hafta gittim canım. her şey normal dedi doktor. dediğin gibi mevsimlik de olabilir. suya dikkat etmeye başladım bugün umarım ondandır da kendime gelirim

psikolojik olarak da çok kötü değilim. pandeminin verdiği bir bıkkınlık var o kadar. teşekkürler önerilerin ve ilgin için

Merhabalar herkese Benim dün yollarda geçti.Bugün itibariyle evimden yola devam.
Saat 12.00: 1 yumurtadan menemen
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 çay kaşığı bal
4 adet zeytin
Saat 15.00: 1 kase nohutlu pirinç lapası
3 adet kuru kayısı,3 adet kuru incir
3 adet ceviz

Canım sürekli tatlı çekti bugün en sağlıklı şekilde atlatmaya çalıştım.Bugün daha bişey yemeyeceğim

Sen yine de bitki çayıyla meyve ye akşamda yoğurt ye proteini az tutarsan akşam kaçamak kaçınılmaz olur canım

Hoşgeldin canım inşallah hedefine birlikte ulaşırız
O arkadaş takıma gelmedi. Hani geçenlerde kaptanı sorgulamıştı ya.. Burası varken neden diyetisyene gittin. Diyetisyene gitti isen burası ne kadar güvenli kilo vermeye katkısı açısından gibi bana göre saçma ve alakasız cümleler kurmuştu.. İşte o arkadaş..
Ara ara gelecek. Ce yapıp gidecek sanırım.
LAydLiNe kaptanımızın fanı

Geldim bende
Kahvalti 11.30
1 kase tarhana corba

Ara öğün 15.00
1 salatalik
1 sade kahve yani 1 madlen bitter

16.00 7 8 ad zeytin

Aksam yemegi 17.30
1 servis kasigi dolusu bulgur pilavı
3 4 firin kofte bol salata

18.30
Turk kahvesi malesef üzülerek 1 dilim cikolatali pasta esim bombaladı günümü
Su ana kadar 1lt su yatana kadar 3 bardak daha icebilirim

Spor 16 dk pilates
Bugün enerjim yerinde tekrar spor yapabilirim pastayi yakmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…