- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
Ben ekmek yediğin için demedim canım kilo fazla yemelisin zaten salata türü şeyleri yoğurt gibi besinleri tuketmiyorsun mideni rahatlat aradacanım bugün iğnemi yaptırdım ilacımı sabah unuttum yine çok yoğundu iş yeri unutuyorum o zaman ama içicem birazdan yine de
akşam midem öyle kötüydü ki canım kızarınca kalorisi düşüyor diye kızarttım inan ki öyle yiyecektim az kalsın yoksa akşamları ekmek bile yemiyorum diyetteyken sadece kahvaltıda yiyorum
Çok güzel karnabahar kisirina bayıldım ben geçen yaptım da daha önce denemedigime kızdımmesela bugün sabah 3 wasa 2 yumurta yedim 1 dilim de peynir.. öğlen karnabahar kısırı yedim ayran içtim yanında akşama da bi aksilik olmazsa kıymalı kabak sote ile yoğurt yicem
benim şimdi tek yapmam gereken ev ahalisi eve gelmeden yemek yememekyoksa benim akşam yemekleri ikiye çıkıyor
Hoş geldin canım yeniden. Ben takıma ilk olarak 2011 yılının son aylarında başladım ve 85,5 kilo civarındaydım. 82 li kilolarda da takıma girdim. 6 ay gibi güzel bir zamanda takımdan 61,8 kilo ile mezun oldum. Hemen arkasından hatta mezuniyetimden kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Doğuma 82 li kilolarla gittim. Doğumdan sonra yine takıma geldim ve en son tartıda 58,6 kilo gördüğümü hatırlıyorum. Arkasından yaklaşık 2 yıla yakın kilomu korudum ama benim kilo alma geçmişimde hep yeni bir şehirde yaşamaya başlama süreci yatıyor. Yeni taşındığım her şehirde mutlaka ve mutlaka kilo alıyorum maalesef. Tayinimin Kırıkkale'ye çıkmasından sonra tekrar kilo almaya başladım ve takıma döndüm. Bir süre sonra yoğunluktan takımı bırakmak zorunda kaldım ve bu bana çok kötü yansıdı maalesef. Ve 70 li kilolarda buldum kendimi. Sonrasında da bir ileri iki geri derken yaklaşık 1,5 yıldır aynı kilolarda dolaşıp duruyorum. Vücudumu ve metabolizmamı bozduğumu düşünüyorum bu zaman zarfında ama bu tamamen benimle alakalı bir durum. Çok kaçamak yapıp dengeleyememek kilo almama sebep oldu. Ama son 3 aydır ciddi anlamda dikkat edip spor yaptığım halde kilo veremeyince bir yerde bilmediğim bir hata yaptığımı düşünüp diyetisyene gitmeye karar verdim. Bu arada fark ettik ki diyetisyenle, ciddi anlamda D vitamini eksiğim varmış ve bu kilo vermeme en büyük engellerden biriymiş. Yani benim kilo veremememin takımla bir ilgisi yok. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
NedenkiBişey sorcam burcun yay mi yada yukseleninle ay burcunu biliyor musun
Rahat çünkü ve pozitif yönden bakmadı yay etkileşimli olduğunu düşündürdü bana benziyor da benim ay burcum yayNedenki
Gayet güzel bana göre bana da yemek hazır gel diyen olsa ben de yerdim senin yerinde olsam sen emziriyordun dimi23.03.2021 salı menüm
Ellssa LAydLiNe
08:30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
çeyrek avakado
1 elma
peynir
13:00 Öğlen Yemeği (biraz karbonlu oldu ama hazır yemeğe hayır diyemezdim)
şehriye çorbası
bol kıymalı patlıcanlı patatesli yemek
bol salata
az yoğurt
15:30 Son Öğün (çarşıda işim var işyerinden izin aldım o yüzden erken yemek durumunda kaldım)
yoğurt
15 kuru üzüm
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 yemek kaşığı yulaf
1 yerli muz karışımı
Spor: 50 dk eliptik yaparım
Su: 1,5 litre (bugün kaloriferlerde sorun vardı, işyeri çok soğuk o yüzden az su içtim eve gidince ancak 1,5 litreye tamamlarım)
Hoşgeldin canım inşallah hedefine birlikte ulaşırızHoş buldum :) çok teşekkür ederim açıklama için çünkü gerçekten merak ettim uzun zamandır biliyorum burayı çünkü. Sebebini bulmana çok sevindim.
En son ne zaman doktora gidip, tahlillerine baktırdın? Yorgunluğun bir sürü sebebi olabiliyor. Kilonun fazla olması da yorgun olmana en büyük sebeplerden. Zamanla hafifledikçe kendini çok daha dinç hissedeceksin. D vitamini eksikliği, kansızlık bunların hepsi yorgunluk yapabilir. Mevsimlik bahar yorgunluğu da olabilir. Uyku düzeninin bozukluğu da hayatının kalitesini çok düşürür. En büyük sorunu da bulmuşsun zaten. Suyu yeterince içmezsek yine kendimizi kötü hissediyoruz. Suyunu çoğaltıp, en kası sürede de doktora git lütfen. İhmal etme bu durumu
Gündüz uyuma canım. Uyku düzenini alt üst etmişsin. Bu mesajı okumadan değerlerine baktır demiştim. Demek ki mevsimsel ve uyku düzeninle alakalı bir durum var. Psikolojik durumun nasıl? Bazen insan üzüldüğü zamanlarda da bol bol uyumak ister.
Sen yine de bitki çayıyla meyve ye akşamda yoğurt ye proteini az tutarsan akşam kaçamak kaçınılmaz olur canımMerhabalar herkeseBenim dün yollarda geçti.Bugün itibariyle evimden yola devam.
Saat 12.00: 1 yumurtadan menemen
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 çay kaşığı bal
4 adet zeytin
Saat 15.00: 1 kase nohutlu pirinç lapası
3 adet kuru kayısı,3 adet kuru incir
3 adet ceviz
Canım sürekli tatlı çekti bugün en sağlıklı şekilde atlatmaya çalıştım.Bugün daha bişey yemeyeceğim
O arkadaş takıma gelmedi. Hani geçenlerde kaptanı sorgulamıştı ya.. Burası varken neden diyetisyene gittin. Diyetisyene gitti isen burası ne kadar güvenli kilo vermeye katkısı açısından gibi bana göre saçma ve alakasız cümleler kurmuştu.. İşte o arkadaş..Hoşgeldin canım inşallah hedefine birlikte ulaşırız
O da doğru olmazsa rokalı salatalıklı atıştırmalık hazırlayayım yoğurtlaSen yine de bitki çayıyla meyve ye akşamda yoğurt ye proteini az tutarsan akşam kaçamak kaçınılmaz olur canım
HarikasınYine güzel bir gün sporumu yağmur yağsa da yaptım hava durumuna baktım önümüzdeki 3 gün kar yağacak belki o zaman hiç spor yapamam dedim iyi ki çıkmışım yağmur biraz yagdiktan sonra hafifledi
Izne cikicaz canım antalyaya dogruEeeeeee o zaman hani diyet nereye gitti? Önemli olan böyle zamanlarda da yapabilmek. Tatil ne tatili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?