• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hiç insanı değil ki ya 12 saat ders nedir ya üstüne nöbet mi verdiler bir de aynı şeyi bana yapamazlar da yaptılar diyelim tüm okulun programını değiştiririm 😡😡
Normalde sadece 6 ders uzaktan vardı, ama okulda yüzyüze eğitim veren arkadaş karantinaya alınınca onun derslerini de bana verdiler geçici olarak. Ben de idare ederim diye düşünmüştüm ama sonrasında gece sabaha kadar rüyamda ders anlattım, okulun koridorlarında nöbet tuttum, canlı derste mikrofonum bozuldu falan... 🤕😇

Normalde sadece 6 ders uzaktan vardı, ama okulda yüzyüze eğitim veren arkadaş karantinaya alınınca onun derslerini de bana verdiler geçici olarak. Ben de idare ederim diye düşünmüştüm ama sonrasında gece sabaha kadar rüyamda ders anlattım, okulun koridorlarında nöbet tuttum, canlı derste mikrofonum bozuldu falan... 🤕😇
Ekdersini kim alacak ne alaka neden böyle bir uygulama yaptınız ki diğer derslerde karantina olsa matematik öğretmeni yapar mı böyle bir şey kaç yıllık öğretmensin sen canım

Ekdersini kim alacak ne alaka neden böyle bir uygulama yaptınız ki diğer derslerde karantina olsa matematik öğretmeni yapar mı böyle bir şey kaç yıllık öğretmensin sen canım
Normalde karantinada da olsa öğretmen uzaktan yapmıyor mu dersini? Hastanede falan olmadıkça dersler yapılıyor diye biliyorum ben

Normalde karantinada da olsa öğretmen uzaktan yapmıyor mu dersini? Hastanede falan olmadıkça dersler yapılıyor diye biliyorum ben
Eğer hastalığı ağır değilse yapar ama raporluysa yapmasına gerek yok ama Ayşegül'ün iyi niyeti suistimal edilmiş gibi geldi kimse yapmaz yani

Hayırdır inşallah canım geçmiş olsun neyin var?
Sağol canımcım 😍 bilmiyorum ki bende bir bilsem hala kötü midem
Geçmiş olsun canım. Hayırdır? Hamilemisin acaba?
Ayy ağzından yel alsın 🙈 hayırlı zamanda ve çok sonra inşallah. Daha birinci 14 aylık asla zapdedemiyorum. 2 yi hemde şimdi heralde tımarhaneye düşerim 😭🤣😵🤯

Ne var bilmiyorum midem hala kötü üşüttüm heralde 🤷‍♀️

Eğer hastalığı ağır değilse yapar ama raporluysa yapmasına gerek yok ama Ayşegül'ün iyi niyeti suistimal edilmiş gibi geldi kimse yapmaz yani
Karantinaya alınmış sanki yalnızca yani hastalık çıkmamış henüz bence idarenin iş guzarligi olmuş biraz. Aynen öyle kimse yapmaz

Menüm
Kahvaltı 9.00
Yarım patatesli omlet 1yumurtanın yarısı
Fındık ezmesi 1 kaşık
1 dilim ekmek

Öğle 13.30
Avakado salatası yarım
Ton balığı 1 yk
Lor peynir 1 yk
1 domates
2dilim ekmek

Akşam18 00
Birkaç lokma tulum peyniri
2 bardak çay

10 dk önce bir fincan filtre kahve içtim
Şimdi soda içiyorum
Su 2 lt anca olmuştur 😔

Menüm
Kahvaltı 9.00
Yarım patatesli omlet 1yumurtanın yarısı
Fındık ezmesi 1 kaşık
1 dilim ekmek

Öğle 13.30
Avakado salatası yarım
Ton balığı 1 yk
Lor peynir 1 yk
1 domates
2dilim ekmek

Akşam18 00
Birkaç lokma tulum peyniri
2 bardak çay

10 dk önce bir fincan filtre kahve içtim
Şimdi soda içiyorum
Su 2 lt anca olmuştur 😔
Gece kahve içmeyin ben uyuyamıyorum sonra :KK50: 😂😂
Şuan icesim var aslında ama korkuyorummm

18. Yılım bu yıl öğretmenlikte canım😃
Sadece bana değil, 8. Sınıfların dersine giren karantinadaki diğer öğretmenlerin yerine de zümrelerini geçici görevlendirdiler.İlçe MEM öyle yapın 8. Sınıflar sınava girecek, dersleri boş geçmesin demiş.
Uzaktan dersleri başka güne alabilirsiniz zorlanmayın dedi idare ama ben programım karışmasın diye değiştirmedim. Kendim ettim, kendim buldum yani 😅

8. Sınıflar hem uzaktan hem yüze yapıyor canım, uzaktan olana kendi hocaları devam etti bu hafta da, ben yüzyüze ye girdim.
8. Sınıflarda 2 saat din k, biri uzaktan biri yüzyüze.

18. Yılım bu yıl öğretmenlikte canım😃
Sadece bana değil, 8. Sınıfların dersine giren karantinadaki diğer öğretmenlerin yerine de zümrelerini geçici görevlendirdiler.İlçe MEM öyle yapın 8. Sınıflar sınava girecek, dersleri boş geçmesin demiş.
Uzaktan dersleri başka güne alabilirsiniz zorlanmayın dedi idare ama ben programım karışmasın diye değiştirmedim. Kendim ettim, kendim buldum yani 😅
İlginç bir uygulama gerçekten ilk defa duydum sifaen mi gorevlendiriliyorsunuz yani iyilik olsun diye 🤔🤔🤔 neyse bana garip geliyor da

Sağol canımcım 😍 bilmiyorum ki bende bir bilsem hala kötü midem

Ayy ağzından yel alsın 🙈 hayırlı zamanda ve çok sonra inşallah. Daha birinci 14 aylık asla zapdedemiyorum. 2 yi hemde şimdi heralde tımarhaneye düşerim 😭🤣😵🤯

Ne var bilmiyorum midem hala kötü üşüttüm heralde 🤷‍♀️
Hamile olduğunu düşündüm bilmiyorum. Sen yine de dikkat et

Back
X