Toparlarsin canım bir ogununu yeme sabahı kahveyle geçiştir meselaBen haftasonu için ailemin yanına geldim.Yollarda geçti günüm ve maalesef istediğimden çok uzak bugün.
Saat 11 : 2 yumurtadan patatesli omlet
5 yaprak marul
5 zeytin
4 ızgara sivri biber
İşte buralar çok cısslı.Hem eve geç vardım hemi de anneme hayır diyemedim
Akşam 21: 3 dilim kete (kuymaklı ekmek gibi düşünebilirsiniz )
2 dereotlu küçük simit
2 adet çiğköfte
1 çatal kaymak ve 1 çay kaşığı kuşburnu
2 kestane şekeri
Yazdıkça utandım ama o abur cuburlara el sürmediysem buraya yazıcam diyeydi,kısa günün karı diyelim2 günüm de böyle geçecek gibi ama hepsini tadımlık ve erken saatte atlatmaya çalışacağım ki pazartesi eve döndükten sonra toparlayabileyim
Benim için elma portakal yazin da kiraz vazgeçilmezim kiraz sonuna kadar hergun yerimAl benden de o kadar.
Günde 3 öğün 2şer porsiyon meyve yiyebilirim.
Veee...
Elmasız geçen bi günüm nerdeyse hiç yoktur
Elma varsa, evde herşey vardır
Elma yoksa, evde hiçbir şey yoktur benim gözümde
Akşam öğünü liste sonrası oldu.. Öncesi modum iyice düşmüştü. Kilo alınca listeye giremem dedimdi..Akşam öğünün güzel ve sporun sabah ve aralarin ağır olmuş biraz
Gerçi tartı günü ödül verilebilir bence
O bendim sanırsam.. Bitti ama artık..Yw telefondan alıntıları düzgün yapmayı beceremedim, bi arkadaş çok pasta tatlı yemiş yapmayın böyle argadaşlar valla bugün bana luppo verdiler yemedim bak Allah aşkına diyorum :)
Ben bugün pantolonların içine girdim ya çok mutlu oldumAkşam öğünü liste sonrası oldu.. Öncesi modum iyice düşmüştü. Kilo alınca listeye giremem dedimdi..
Şu an çok açım ama açlığın güzelliğini yaşayarak uyumak istiyorum.. Hayalime alabileceğim ciciler geliyor. Giyince yakışacak fit bir vücut ile tabiki.. Her atakta 1 bardak su içiyorum.
haftasonu herkes bi salmis valla. bende kalkmis elestiriyorum. ben... etap sonuncusu ben!Selam kızlar
Kahvaltı 10.30
2 dilim ince tost ekmeğinden karışık tost
2. Kahvaltı 12.30
Elim kadar lavaş
Peynir
1 yk menemen
2 tane acı biber çay
Akşam 18.30
2 yk pirinç pilavı
3 tavuk şiş
Bol salata
İşte kötü yana geldik..
Yarım dilim Hatay katmeri (tatlı)
Yeşil çay
Limonlu çay
8-9 tane antep fıstığı
1.5 litre su
Bugün spor yapmadım kendime tatil verdim
Aynı durum ve aynı fikir benim için de geçerli canım. Nasılda benziyoruz bu konudaBen bugün pantolonların içine girdim ya çok mutlu oldumama yeni kıyafetlerde alacam her zayıflamayla 90lar kıyafetlerim 80ler
70 ler kıyafetlerim duruyor ama bu sefer kilo verdikçe büyükleri verecem ihtiyacı olan birilerine dönüşü yok artık diyecem beynime
Ben çok sıkıldım çünkü 2012 de kilo aldım ve hayatımda ilk defa 2014 diyetle tanıştım ve kilo verip almaktan yoruldum bu sefer kalıcı olması için kararlıyımAynı durum ve aynı fikir benim için de geçerli canım. Nasılda benziyoruz bu konuda
Ailem bendeler canim o yuzden sıfır kontrolNeden salı?
Sende listeni paylaşsana canimSen beni yarın gör
Yarın diyetisyen günüm ve ödül günüm istediğim kadar yiyebiliyorum ve Starbucks kurabiye patates salatası irmik tatlısı ve pizza yiyeceğim şimdiden duyurulur
Dün kü listeyi paylaştım zatenSende listeni paylaşsana canim
Günaydın canımGünaydın kızlar. Haftasonu diye ipin ucunu kaçırmayalım(en çok kendime hatırlatma yapıyorum) Ben yavaş yavaş ağustosa kadar ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum. Düşe kalka ilerliyorum ama sadece paketli gıdaları bile hayatımdan cikarabilsem kendim için çok büyük iyilik yapmış olacağım
Çook haklısın. Evde kuruyemiş, kuru meyveler ve taze meyveler olunca gerçekten insan aramiyo onları. Hadi inşallah darısı başımaGünaydın canımpaketli gıdalarin alternatifini alırsan eve otomatikman çıkıyor ben 2027 den beri bayağı bayağı çıkartmış bulunuyorum
Bu son cümleyle inancı zedeledingunaydin kizlaaarrr
yeni bir gun... yeni baslangiclar...
dunku hezimetten sonra sabah alisverise ciktim. maydanoz kuruyle sabaha basliycam. sonra hafif bi kahvalti. detoks suyumu da hazirliycam. yesilcayimi icicem. aksam da kabak yemegi. veeee gelsin birincilik
ah bi de istikrarli davransam
Her öğünün aralarin bile çok doyurucu pişman olma bazen böyle olması gerekiyor ama bugün telafi et eğer etmezsen bugünde aynı şekilde yersen ödemin artar ve haftaya +1 görürsün canım kilo almanın matematiği buKızlar selaamm
Sabah 9.30
1 dilim ty peynir
1 yumurtadan omlet (tereyağında yaptım ama)
1 tk tahin pekmez
1 dilim ev ekmeği
12:00 kaşarlı tost (1 uzun dilim ekmeği 2ye bölerek yaptım)
14:00 muz+leblebi+yer fıstığı
17:00 rezene+ince dilim mozaik pasta
20:00 pırasa yemeği yarım pors.
Bulgur pilavı+ yoğurt
şimdi bi dilim de tahin helvası yedim, pişmanım
spor yok, su 3 lt+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?