Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Toparlarsin canım bir ogununu yeme sabahı kahveyle geçiştir mesela

Al benden de o kadar.
Günde 3 öğün 2şer porsiyon meyve yiyebilirim.
Veee...
Elmasız geçen bi günüm nerdeyse hiç yoktur
Elma varsa, evde herşey vardır
Elma yoksa, evde hiçbir şey yoktur benim gözümde
Benim için elma portakal yazin da kiraz vazgeçilmezim kiraz sonuna kadar hergun yerim

Akşam öğünün güzel ve sporun sabah ve aralarin ağır olmuş biraz
Gerçi tartı günü ödül verilebilir bence
Akşam öğünü liste sonrası oldu.. Öncesi modum iyice düşmüştü. Kilo alınca listeye giremem dedimdi..
Şu an çok açım ama açlığın güzelliğini yaşayarak uyumak istiyorum.. Hayalime alabileceğim ciciler geliyor. Giyince yakışacak fit bir vücut ile tabiki.. Her atakta 1 bardak su içiyorum.

Ben bugün pantolonların içine girdim ya çok mutlu oldum ama yeni kıyafetlerde alacam her zayıflamayla 90lar kıyafetlerim 80ler
70 ler kıyafetlerim duruyor ama bu sefer kilo verdikçe büyükleri verecem ihtiyacı olan birilerine dönüşü yok artık diyecem beynime

haftasonu herkes bi salmis valla. bende kalkmis elestiriyorum. ben... etap sonuncusu ben!

Aynı durum ve aynı fikir benim için de geçerli canım. Nasılda benziyoruz bu konuda

Aynı durum ve aynı fikir benim için de geçerli canım. Nasılda benziyoruz bu konuda
Ben çok sıkıldım çünkü 2012 de kilo aldım ve hayatımda ilk defa 2014 diyetle tanıştım ve kilo verip almaktan yoruldum bu sefer kalıcı olması için kararlıyım

Günaydın kızlar. Haftasonu diye ipin ucunu kaçırmayalım(en çok kendime hatırlatma yapıyorum) Ben yavaş yavaş ağustosa kadar ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum. Düşe kalka ilerliyorum ama sadece paketli gıdaları bile hayatımdan cikarabilsem kendim için çok büyük iyilik yapmış olacağım

Günaydın canım paketli gıdalarin alternatifini alırsan eve otomatikman çıkıyor ben 2027 den beri bayağı bayağı çıkartmış bulunuyorum

gunaydin kizlaaarrr
yeni bir gun... yeni baslangiclar...
dunku hezimetten sonra sabah alisverise ciktim. maydanoz kuruyle sabaha basliycam. sonra hafif bi kahvalti. detoks suyumu da hazirliycam. yesilcayimi icicem. aksam da kabak yemegi. veeee gelsin birincilik
ah bi de istikrarli davransam

Günaydın canım paketli gıdalarin alternatifini alırsan eve otomatikman çıkıyor ben 2027 den beri bayağı bayağı çıkartmış bulunuyorum
Çook haklısın. Evde kuruyemiş, kuru meyveler ve taze meyveler olunca gerçekten insan aramiyo onları. Hadi inşallah darısı başıma

Bu son cümleyle inancı zedeledin bu hafta çok güzel geçecek kesin hadi bakalım güveniyorum sana ben de 88 olmak istiyorum senin bu haftaki hedefin ne

Her öğünün aralarin bile çok doyurucu pişman olma bazen böyle olması gerekiyor ama bugün telafi et eğer etmezsen bugünde aynı şekilde yersen ödemin artar ve haftaya +1 görürsün canım kilo almanın matematiği bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…