Aslında biliyorum, bi dönem çok güzel şekilde diyetisyen desteği almıştım ve baya da biseyler öğrenmiştim ama şu anda küçük bebegim var, emziriyorum. Porsiyonları çok küçültüp sütümü etkilemek istemediğimden, sadece paketli gıdaları, tatlıları hayatımdan çıkarıp, bebeğim +6 aylık olduğunda da porsiyonları küçültüp bunu yaşam tarzım haline getirmek istiyorum. Aslında emzirdigim için birazcık dikkat edince hemen eksi görüyorum da işte dikkat edebilmem mesele şu anHer öğünün aralarin bile çok doyurucu pişman olma bazen böyle olması gerekiyor ama bugün telafi et eğer etmezsen bugünde aynı şekilde yersen ödemin artar ve haftaya +1 görürsün canım kilo almanın matematiği bu
yok yok iddialiyim bu defa. hedef belirlemiycem irade kontrolune calisicam bu hafta. hadi insallah hedefine ulasirsin.Bu son cümleyle inancı zedeledinbu hafta çok güzel geçecek kesin hadi bakalım güveniyorum sana ben de 88 olmak istiyorum senin bu haftaki hedefin ne
Bebek emziriyorsan zaten kiloya çok takilmazdim heraldeAslında biliyorum, bi dönem çok güzel şekilde diyetisyen desteği almıştım ve baya da biseyler öğrenmiştim ama şu anda küçük bebegim var, emziriyorum. Porsiyonları çok küçültüp sütümü etkilemek istemediğimden, sadece paketli gıdaları, tatlıları hayatımdan çıkarıp, bebeğim +6 aylık olduğunda da porsiyonları küçültüp bunu yaşam tarzım haline getirmek istiyorum. Aslında emzirdigim için birazcık dikkat edince hemen eksi görüyorum da işte dikkat edebilmem mesele şu an
Zaten en önemlisi istikrar ama sen başarırsın. Atakların olduğunda aklına dünkü duygu durumunu getir..gunaydin kizlaaarrr
yeni bir gun... yeni baslangiclar...
dunku hezimetten sonra sabah alisverise ciktim. maydanoz kuruyle sabaha basliycam. sonra hafif bi kahvalti. detoks suyumu da hazirliycam. yesilcayimi icicem. aksam da kabak yemegi. veeee gelsin birincilik
ah bi de istikrarli davransam
Zaten en önemlisi istikrar ama sen başarırsın. Atakların olduğunda aklına dünkü duygu durumunu getir..gunaydin kizlaaarrr
yeni bir gun... yeni baslangiclar...
dunku hezimetten sonra sabah alisverise ciktim. maydanoz kuruyle sabaha basliycam. sonra hafif bi kahvalti. detoks suyumu da hazirliycam. yesilcayimi icicem. aksam da kabak yemegi. veeee gelsin birincilik
ah bi de istikrarli davransam
Hadi bakalım.. İstediklerin ne acabaGünaydın çiçeklerimbugün diyetisyen günüm ve diyetim noktalandi bugün istediğimi yiyebilirim ama yarın vitesi yükselterek diyet devam 88 olmak istiyorum hemen
Ben de 81 i göreyim.. Küsürlü de olsa razıym. En azından geçen haftanın 82 sini görmeden telafi etmiş olurum bu haftanın artısını.Bu son cümleyle inancı zedeledinbu hafta çok güzel geçecek kesin hadi bakalım güveniyorum sana ben de 88 olmak istiyorum senin bu haftaki hedefin ne
Harikasın..Günaydınn arkadaşlar
Sabah bu güzel havada 2 saatlik yürüyüşümden dönmüş güzel güzel kahvaltımı yapıyorum.İnşallah bu hafta kaçamak yapmayacağım. Ayrıcaa sporu aksatmayın bu hafta birinci olacağızzzz
Ah ahh sorma diyetisyen de aynen böyle dedi neler yiyeceksinHadi bakalım.. İstediklerin ne acaba
Evden çıkmadan liste yapsaydın kağıdaAh ahh sorma diyetisyen de aynen böyle dedi neler yiyeceksindedim ki irmik tatlısı patates salatası mini pizza dedim hepsini birden mi dedi ahahahaaa evet dedi daha Starbucks kurabiye dememiştim oysaki birinden vazgeç dedi hepsi benim bebeklerim nasıl vaz gecerim dedim akşama hangisinden vaz geçerim bakacaz artık tatli yemeyebilirim aslında
Görüntülü konuşuyoruz online alıyorum pandemi diye iki haftada bir gidiyorum neyse önemli olan kilo vermek napalim artıkEvden çıkmadan liste yapsaydın kağıda
Menü listeni merakla bekliyorumGörüntülü konuşuyoruz online alıyorum pandemi diye iki haftada bir gidiyorum neyse önemli olan kilo vermek napalim artık
Akşam yemek saatini yazmışsın canımİyi akşamlar kızlar. MenümEllssa
Kahvalti 9.30
4-5 kaşık kadar menemen
2 dilim peynir
1 yk tahin pekmez
1 dilim ekmek
12:30 orta boy muz
15:00 Yarım dilim ekmek peynir-tahin pekmez gecistirdim
Akşam
Ciğer kavurma
Ayran
Salata
Spor yok, şu şimdilik 2 litreyi aştı, uyuyana kadar 3 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?