Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında biliyorum, bi dönem çok güzel şekilde diyetisyen desteği almıştım ve baya da biseyler öğrenmiştim ama şu anda küçük bebegim var, emziriyorum. Porsiyonları çok küçültüp sütümü etkilemek istemediğimden, sadece paketli gıdaları, tatlıları hayatımdan çıkarıp, bebeğim +6 aylık olduğunda da porsiyonları küçültüp bunu yaşam tarzım haline getirmek istiyorum. Aslında emzirdigim için birazcık dikkat edince hemen eksi görüyorum da işte dikkat edebilmem mesele şu an

Bebek emziriyorsan zaten kiloya çok takilmazdim heralde tadını çıkart ama dediğin gibi sağlıklı olan besinleri al

Zaten en önemlisi istikrar ama sen başarırsın. Atakların olduğunda aklına dünkü duygu durumunu getir..

Zaten en önemlisi istikrar ama sen başarırsın. Atakların olduğunda aklına dünkü duygu durumunu getir..

Bu son cümleyle inancı zedeledin bu hafta çok güzel geçecek kesin hadi bakalım güveniyorum sana ben de 88 olmak istiyorum senin bu haftaki hedefin ne
Ben de 81 i göreyim.. Küsürlü de olsa razıym. En azından geçen haftanın 82 sini görmeden telafi etmiş olurum bu haftanın artısını.

Harikasın..
Evet bu hafta 1.takım biz olalım.

Hadi bakalım.. İstediklerin ne acaba
Ah ahh sorma diyetisyen de aynen böyle dedi neler yiyeceksin dedim ki irmik tatlısı patates salatası mini pizza dedim hepsini birden mi dedi ahahahaaa evet dedi daha Starbucks kurabiye dememiştim oysaki birinden vazgeç dedi hepsi benim bebeklerim nasıl vaz gecerim dedim akşama hangisinden vaz geçerim bakacaz artık tatli yemeyebilirim aslında

Evden çıkmadan liste yapsaydın kağıda

kizlar menum Ellssa
10:00 3 parca avuc ici kadar ekmek(yulaf kepegi,yulaf unu,yumurta,yogurt karisimi)
3 mantar ,1 parca hellim,1 tatli kasigi krem peynir
12:00 3 kurabiye(minik yulaf unuyla sekersiz)
15:00 5 badem,2 fistik
17:00 7kasik fasulye,1 kase yogurt
18:30 3 kurabiye aynisindan
3 litre su

11.45
-3 yk lor peynir
-2 yumurta
-3 yk yulaf lapası
-5 zeytin
-1 domates
-1 havuç

12.30: Türk kahvesi

14.15 : 1 muz+ 1 çk fıstık ezmesi (şekersiz)

16.25 : 1 avuç tuzlu leblebi+ 2 hurma + yeşil çay

19.25
-3 yk etli bezelye yemeği
-5 yk yoğurtlu brokoli salatası

1.5 lt su (2 yapacağım)
2 saat yürüyüş

İyi akşamlar kızlar. Menüm Ellssa
Kahvalti 9.30
4-5 kaşık kadar menemen
2 dilim peynir
1 yk tahin pekmez
1 dilim ekmek

12:30 orta boy muz

15:00 Yarım dilim ekmek peynir-tahin pekmez gecistirdim

Akşam
Ciğer kavurma
Ayran
Salata

Spor yok, şu şimdilik 2 litreyi aştı, uyuyana kadar 3 olur

Iyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1dilim ekmek
5-6 tane kadar patates kızartması
1dilim peynir 3zeytin
Salatalık yeşillik marul nane.

12.00 sekersiz türk kahvesi
Maden suyu

18.00 Akşam
Fiirda tavuk papates 2kofte
1dilim ekmek
Salata.
1bardak Ayran.

2ltsu ..spor yok.

İyi akşamlar hanımlar
Kahvaltı 11.30
2 haşlanmış yumurta çay

Saat 15.00 de 2 yk tavuklu pirinç pilavı

Saat 19.30 da
Balık
Salata
Roka
1 sade maden suyu

1.5 litre su
20 dk spor

Bugün hiç ekmek yemedim

Akşam yemek saatini yazmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…