- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
guzel fikir. ama bunu en az 1 kilo verebildigimizde yapalim. 1 kilodan az verirsek ceza olarak haftaya kalsin odul gunuKizlar size bir önerim var haftada bir günümüz kaçamak ya da ödül günümüz olsun mu
Böyle herkes birbirinden etkilenip çok kaçamak yapıyoruz
Benim ödül günüm cumartesi mesela mesela salı günü davetliyim diyelim ödülü o güne çekiyorum
Ne dersiniz kizlar
Teşekkür ederim canımÇok güzel eski menülerinden biliyorum az bile yemişsin bu hafta güzel olacak inşallah
ödül olursa o gunu iple çekiyorum ve diyetine daha sadigim yani küçük mesafeler belirleyerek gidersek uzun yolculuğumuz sıkıcı olmazguzel fikir. ama bunu en az 1 kilo verebildigimizde yapalim. 1 kilodan az verirsek ceza olarak haftaya kalsin odul gunu
canim bu altin yogurt kürünü ilk defa mi deneyeceksin. merak ettim arastirdim bende deniycem bu haftaMenümm
Kahvaltı 9.00
1patatesli omlet
Kk peynir
1büyük dilim tb ekmek
Ara
Yeşil çay
2 kaşık irmik helva
Öğle 15.00
Pilav 2 kaşık
3 kaşık barbunya
1kase salata
Akşam 20.00
Bir kase altın yoğurt
Birazdan meyve yicem bizim canavar anca uyudu
Kivi elma ayva muz
Fazla yemem hepsinden 1, en fazla 2 dilim yerim
Bu arada altın yoğurt kürüne başladım benim 5 yıldır nurtopu gibi haşimatom var ona da iyimiş bakalım işe yarayacak mı.
Su 3 olur uyuyana kadar
Verirsin senTeşekkür ederim canım
LAydLiNe kaptanımla aynı kiloda olunca çok pis gaza geldim canım
Ah bi de yürüyüşümü yapabilseydim eski günlerdeki gibi tadından yenmezdi
Neden salı?Sali itibariyle bende varim
Spora ocgun uygundur belki diye anladım benNeden salı?
Akşam öğünün güzel ve sporun sabah ve aralarin ağır olmuş birazBugünkü menüm
10:00
Çökelek salatası
Kaymak
Lavaş
13:30
Kahve
3 lokum
14:00
1 dilim kek
Yarım dilim çikolatalı pasta
Çay
16:00
1 avuç çekirdek
Çay
18:30
1 porsiyon kabak yemeği
1 kase yoğurt
Spor
40 dk yürüyüş
Tibet egzersizi 3 tekrar
menu fenaBugünkü menüm
10:00
Çökelek salatası
Kaymak
Lavaş
13:30
Kahve
3 lokum
14:00
1 dilim kek
Yarım dilim çikolatalı pasta
Çay
16:00
1 avuç çekirdek
Çay
18:30
1 porsiyon kabak yemeği
1 kase yoğurt
Spor
40 dk yürüyüş
Tibet egzersizi 3 ttekrar
Sadece yer elmasıyla ayva yiyebildimMeyvelerini gece yemem canım öğleden sonra olabilir muz mesela sabah yada öğleden sonra ye ben de değişiklik yaptım meyve konusunda çok severim ama sayılı yiyorum
Ben severim su içmek gibi yani gerekli birşey benim içinSadece yer elmasıyla ayva yiyebildimmuz zaten sevmem ama zorlayatım dedim vitamin diye yine yiyemedim. Benim meyveye pek aram yoktur maalesef
Güzel menü ama meyve geç saatte yenmemeli bence. Altın yoğurt neymiş?Menümm
Kahvaltı 9.00
1patatesli omlet
Kk peynir
1büyük dilim tb ekmek
Ara
Yeşil çay
2 kaşık irmik helva
Öğle 15.00
Pilav 2 kaşık
3 kaşık barbunya
1kase salata
Akşam 20.00
Bir kase altın yoğurt
Birazdan meyve yicem bizim canavar anca uyudu
Kivi elma ayva muz
Fazla yemem hepsinden 1, en fazla 2 dilim yerim
Bu arada altın yoğurt kürüne başladım benim 5 yıldır nurtopu gibi haşimatom var ona da iyimiş bakalım işe yarayacak mı.
Su 3 olur uyuyana kadar
Sen beni yarın görYw telefondan alıntıları düzgün yapmayı beceremedim, bi arkadaş çok pasta tatlı yemiş yapmayın böyle argadaşlar valla bugün bana luppo verdiler yemedim bak Allah aşkına diyorum :)
İyi olmuş o zaman :)Yok canım.Surekli ellerim ayaklarim sisiyordu yedikce.Odem tutuyodu vücudum.Hamilelikte nasıl tiksindiysem böyle devam etti.
Al benden de o kadar.Ben severim su içmek gibi yani gerekli birşey benim içindiyetisyene ilk gittiğimde dediki bir porsiyon meyve nedir
Elma portakal muz mandalina
Hepsini aynı anda mi yiyorsun dedi hatta iki defa demiştim kadının gözleri patlayacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?