- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
zayiflama yarismasi sonuc listesinde gordum. 1 haftada 2 kilo almisim odem olabilir mi acabaNerden gördün ki olsun bu haftaya daha iyi kilo vereceğini gösterir bazen ödemeler olabiliyor vücutta ama sakın salma
BEn bir haftada 4 kilo almıştım bir keresinde sonra da bir haftada vermiştim iki kilo tabiiki ödem günde iki kupa maydonoz suyu iç cumaya sonuca bakzayiflama yarismasi sonuc listesinde gordum. 1 haftada 2 kilo almisim odem olabilir mi acaba
Senin liste derken canım.Benim listeyi yap güzel silkeliyor
Bu benim çok yorgun olduğumda yada cips yiyorsam çok sinirli olduğumda yediğim menü. hayırdır iyi misin birşey yoktur umarımselam güzeller, bugün çok cıslı bir menü ile karşınızdayım
kahvaltı 13.00
5 kiraz domates
2 dilim süzme peynir
çeyrek beyaz ekmek
ara öğün 15.30
bir paket cips
akşam 18.45
tavuk dürüm söyledim dışardan
20.36 şekerli duble Türk kahvesi
1 lt su
1200 adım
Çarptı ya.Feci ciss lı.selam güzeller, bugün çok cıslı bir menü ile karşınızdayım
kahvaltı 13.00
5 kiraz domates
2 dilim süzme peynir
çeyrek beyaz ekmek
ara öğün 15.30
bir paket cips
akşam 18.45
tavuk dürüm söyledim dışardan
20.36 şekerli duble Türk kahvesi
1 lt su
1200 adım
Bu benim çok yorgun olduğumda yada cips yiyorsam çok sinirli olduğumda yediğim menü. hayırdır iyi misin birşey yoktur umarım
Çarptı ya.Feci ciss lı.
CIPS VE SEKERLI KAHVE.Eskiden cips deli gibi yerdim.Simdi kokusundan midem kalkıyor.Zaten başlayınca paket nasi l bitiyor anlamiyosunki.
Sporu unutmuşumBugünki menüm
7:30 330 ml sirkeli su
10:30 açık çay bi kupa
12:30 1 kase çorba, 4 yk bulgur pilavı, 7 kaşık tavuk sote, 10 kaşık karışık salata
16:00 1 avuç kuruyemiş(çiğ fındık, kuru üzüm, kabak çekirdeği)
19:00 8 yk kapuska, 3 yk yoğurt, 6 yk kuru fasulye
2.5 lt su
Midende cümbüş varİyi akşamlar kızlar ilk menü benden gelsin cozuttum çünkü yazmazsam daha da ipinucunu kaçıracağım
Kahvaltı 09.30
1 dilim beyaz ekmekle yumurtalı ekmek
4 siyah zeytin
Ara 11.00
3 top külah dondurma
Ara 14.00
1 kupa sütlü köpüklü latte
Akşam 16.00
15 20 tane mezgit tava
2 dilim beyaz ekmek
Salata
100 ml şalgam suyu
Ara 18.30
2 dilim limonlu kek
2 tane ceviz
Su 2 lt
Spor 30 dk dans edicem bu yemeye az sonra başlıyorum horon tepmeye
Çok geçmiş olsun, seni o kadar iyi anlıyorum ki, alzhemier olduğumu düşündüm teşhis konulmadan önce, yemek bitmeden masada uyuyakaliyordum, böyle bir halsizlik çarpıntı yok.inşallah atlatırız.Arkadaşlar geçmiş olsun mesajlarınıza çok çok teşekkür ederim. Kilo verememe, iştah patlamaları, kas krampları ve yüksek tansiyon şikayetleriyle gittim. insülin direncim vardı aslında ondan şüpheliydim şüphelendiğim gibi de çıktı. insülin direnci için ilaç verdi. açlık şekerim normaldi.
d vitamini, b12 vitamini, demir, demir depoları eksik hatta yerlerde. b12 iğnesi verdi doktor bir hafta her gün, sonra haftada 1 vurulucam. reçetemi yaptıramadım bugün yaptırıcam
böyle
Çok güzel eski menülerinden biliyorum az bile yemişsin bu hafta güzel olacak inşallahİyi akşamlar
12:30
Yarım tabak domates,kabak, biber kızartması, yarım lavaş, 3 zeytin
15:00
Yarım elma
17:00
1 kupa zayıflama çayı
19:00
1 tabak sebze yemeği, 4 kaşık makarna
Bide puding tenceresinin dibini sıyırdım
2 litre su, 1 saat dışarda gezinti
Meyvelerini gece yemem canım öğleden sonra olabilir muz mesela sabah yada öğleden sonra ye ben de değişiklik yaptım meyve konusunda çok severim ama sayılı yiyorumMenümm
Kahvaltı 9.00
1patatesli omlet
Kk peynir
1büyük dilim tb ekmek
Ara
Yeşil çay
2 kaşık irmik helva
Öğle 15.00
Pilav 2 kaşık
3 kaşık barbunya
1kase salata
Akşam 20.00
Bir kase altın yoğurt
Birazdan meyve yicem bizim canavar anca uyudu
Kivi elma ayva muz
Fazla yemem hepsinden 1, en fazla 2 dilim yerim
Bu arada altın yoğurt kürüne başladım benim 5 yıldır nurtopu gibi haşimatom var ona da iyimiş bakalım işe yarayacak mı.
Su 3 olur uyuyana kadar
Yok canım.Surekli ellerim ayaklarim sisiyordu yedikce.Odem tutuyodu vücudum.Hamilelikte nasıl tiksindiysem böyle devam etti.bu ara pek keyfim yok, iyi hissetmiyorum. bunu da yemek yiyerek bastırmaya çalışıyorum sanırım, bilmiyorum.
dizi izlerken açmıştım paketi dizinin yarısında bitti bile. özel bir şey mi yaptın da tiksindin cipsten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?