Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Takım listesine baktımda 10 kişiyiz.. Bu 10 kişi en az 1.5 kilo verirse yüzdemiz epey yüksek olacak..
Hadi kızlar haftaya ilk 3 e giriyoruz.. Pamuk ayaklar sporaa

Her akşam ensenizdeyim.. Özellikle Perşembe günü bulgur bakliyat ve cıss yok..

Sali itibariyle bende varim

İyi akşamlar kızlar ilk menü benden gelsin cozuttum çünkü yazmazsam daha da ipinucunu kaçıracağım

Kahvaltı 09.30
1 dilim beyaz ekmekle yumurtalı ekmek
4 siyah zeytin

Ara 11.00
3 top külah dondurma

Ara 14.00
1 kupa sütlü köpüklü latte

Akşam 16.00
15 20 tane mezgit tava
2 dilim beyaz ekmek
Salata
100 ml şalgam suyu

Ara 18.30
2 dilim limonlu kek
2 tane ceviz

Su 2 lt
Spor 30 dk dans edicem bu yemeye az sonra başlıyorum horon tepmeye

Iyi aksamlar kızlar.Bugun menumu yazıp günü kapatacam inşallah.Oyle Temenni ediyorum yani

Kahvaltı 10.15
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurtadan piyaz nane dereotu maydanoz ve marul ile.
1dilim tulum peynir..3zeytin salatalık
1cay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi.

12.00 Şekersiz türk kahvesi
2ceviz..2kuru kayısı.

14.00 Yesilcay.
1diljm kepekli ekmek
4kasik koz patlican salata

18.30 Akşam
1kucuk tabak taze fasulye
4kasik bulgur pilavı
1kase cacık.

2.5lt su
1saat yürüyüş +45dak leslie.

Kullanıcı adı:salt
Meslek :müşavir
Medeni durum :evli
Çocuk sayısı :1
Yaşadığınız şehir iyarbakır
Boyunuz:168
Kilonuz :90
Hedef kilonuz:55
Kilo alma hikayeniz:tiroid az çalışması hipoglisemi sonucu oluşan halsizligimi gidermek için kendimi çikolataya ve enerji veren diğer gıdalara yöneldim. Onları yedikçe daha fazla kilo aldım, hastalığım daha çok ilerledi, kilo ve hastalığım karşılıklı kötü yerlere getirdi birbirini.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz :ilk önce sağlığıma kavuşmak için, kilom artıkça dizime de yük bindi ve hastalıklarim arttı, ikinci olarak kıyafet giymedesıkıntı yaşamamak için
Daha önce cuma zayıflama yarışmasına katıldınız mi :evet 2017 yılında doğum kilolarını vermek için katıldım ve 64 kiloya kadar düştüm
Takım kurallarinı okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kek dondurma balık çok beğendim menünü ama kaptan beğenir mi bilmem

10.15
-3 yk lor peynir
-2 yumurta
-5 zeytin
-1 domates
-1 havuç

13.45
- 1 su bardağı süt+ 2 yk Yulaf+ 1 tk pekmez

15.45
2 yulaflı yaptığım kraker
8 çiğ badem
Kayısı çayı

17.45
-2 yumurta ile yeşillikli+ lorlu omlet
-1 domates
-2 yk maş fasülyesi
- 2 tane daha yulaf krakeri

2.5 lt su
3 saat temizlik spordan sayılmıyor mu ( belki 500 ip atlarım)

Sabah 8:45
Haşlanmış yumurta +yeşillik 1 galeta
Ara 2 fincan Nescafe

Öğlen
Poğaça
Akşam
1 kase çorba salata

Yürüyüş 8000 adım
Şu da 2 litre olur bugün

Yumurta çok olmuş canım fazla yumurta tüketimi safra yollarini tikayabiliyor dikkatli tüketmek lazım
Temizlik spordan sayılıyor temizliğin üstüne hayatta spor yapmam bıkkınlık verir spor kendini iyi hissettiğinde yapılmalı

Farkındayım
Çok acıktım ve evde bişey bulamadım akşam yemeği niyetine o yüzden peynir ve yumurta fazla oldu

Bir tarti günü sonrası menüsü.Masallah neler var.Afiyet olsun canım da.Bencede sen hopla zıpla.

Listede değilim ama haftaya 57leri görmem gerek artik.Sporda bende varım.Zaten hergun yapıyorum yetmiyor sanki.Biraz daha hareketlenmeliyim.Yada detoks mu yapsam ki??

Kizlar bugün uzun zamandır olmayan pantolonların denedim ve bazıları çok güzel oldu
Bazılarında içine girmek bile mutlu etti beni beyaz pantolonum için n 5 kilo verirsem yaza giyerim
Çok mutlu oldum iki kilo sonrada olmayan esofmanlarim var onlara kavusursam mutluluğum taclanacak inşallah güzel motivasyon oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…