Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuldayım eve 16 30 gibi geçeceğim geç olmazsa sizin için yenilerim
12 mart yazmak yeterli kaptanımCherry Mom
Zipzip- kaptanlarım rahatsız ediyorum sizleri kusura bakmayın lüften ama ufak bir sorunumuz var. 3 tane üyem bildirimi yaparken 12 Mart yazıp bırakmışlar. 2021 yazmıyor. Püsküütüm uyarmıştı geçen hafta. Aslında önceden uyarmam gerekirdi üyelerimi ama bu haftam öyle yoğun geçti ki çok zor geldim takıma. Ne yapmamız gerekiyor bu durumda?
Zip zip kaptanım hızınız müthiş söylemek istedim12 mart yazmak yeterli kaptanım
Ben takimda sadece ay ve gun olarak bildirim istiyorum
12 mart yazmak yeterli kaptanım
2 saattir nefesimi tutuyorum bi ohh çektim12 mart yazmak yeterli kaptanım
2 saattir nefesimi tutuyorum bi ohh çektim40yılın başında kilo verdim geçersiz sayılacak diye ödüm koptu
![]()
12 mart 2020 cuma gunu olmaz zaten hem gecen sene bu zaman tarti kuralı yoktu2 saattir nefesimi tutuyorum bi ohh çektim40yılın başında kilo verdim geçersiz sayılacak diye ödüm koptu
![]()
Aynen öyle.Zaten kg muzu da saklamak imkansız oluyor bu yüzden.o ne gıcık tartı yaa öylezaten insan utanır da kilo alamaz böyle tartıda
![]()
Geçen hafta 73,4 bu hafta 71,8Anka koş koş nerelerdesin? Ben yoğunluktan unuttum seni
![]()
Haftaya 19 Mart 2021 Cuma Saat: 9:30 yazcam12 mart 2020 cuma gunu olmaz zaten hem gecen sene bu zaman tarti kuralı yoktu![]()
Genelde takimda oluyorum etiketi görünce yazayim dedimZip zip kaptanım hızınız müthiş söylemek istedim![]()
Geçen hafta 73,4 bu hafta 71,8
Saate kadar yazacam diyorsunHaftaya 19 Mart 2021 Cuma Saat: 9:30 yazcamgaranti olsun
![]()
oooo supersin
Foto çektim ama dosya ekle yapamadım kahvaltı sonrası arttı kilo
Ama paylaşım yapamıyorum