• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 704. Etap candy_candy (124.6///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrılmak istiyor.

son kilom buymuş :KK61:canım çıkacak şimdi o kiloyu görene kadar :110:

kapışak madem :KK51: nasıl kapışcaz :KK53:

124,6 son bildirimim altına düşmem lazım
Tamam.. Her hafta yüzdelerimizle yarışcaz :KK49:

Aslında çok kolay bunu hazırlamak ama akşamdan hazırlamanı tavsiye ediyorum ben sana. Ben öyle yapıyorum. Sabah bazen zor oluyor götüreceklerini hazırlamak. Akşamdan hazırlayıp, dolaba koyuyorum. Sabah gitmeden alıp çıkıyorum. Hiç zaman kaybı olmuyor. Sen de öyle yap. Listeni de bana özelden at olur mu? Ben şimdikini, hem yeni gelecek listeyi. Seni özellikle kontrol edeceğim
Tamam atarım 🤗 ben de zaten akşamdan hazırlıyorum ama bu hafta akşam yemeği bile yapamadım yorgunluktan 🙈🙈🙈
Tüm öğretmenler hepimiz hamladik resmen neyse bugün evdeyim birazdan yürüyüşe cikacam rahatladım resmen

Canımmmm fotoğrafı çekerken bir kağıda kullanıcı adımızı ve bugünün tarihini yazıp öyle çekiyoruz fotoğrafı. Yenileme şansın var mı? Bu arada tebrik ediyorum gayet güzel bir sonuç :KK9::KK9::KK9:
Yok artık 😅 bilmiyordum haftaya öyle yaparım kaptanım ♥️ ben ne zaman girerim listeye

Tatlım gece yatmadan 1 cevizi kır içini 1 su bardağı suya ısla ağzını kapat.. Sabah kalktıktan 15 dk sonra o suyu iç ardından cevizi ye..
Bu iksire devam et.. Hem kabızlığın hem de yağların gider :KK66:
Ciddimi ya benim kabızlığın çok fena hiç bitmeyecek sanırım ama bunu da denerim

Kilomu güncellerken küsüratı yapamadım.. Nokta yok:KK64:sizler nasıl yaptınız

Takımdan ayrıldığım kilom kaçtı acaba 🤔 listeye girmem için kağıtla mi bildirim yapmam lazım ama kahvaltıyı yaptım dur yine de atayım

Back
X