• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sibal57 Sibal57 canım sen de yeni üye olmadığın için deneme süresi uygulamama gerek yok. Haftaya senden de güzel bir performans bekliyorum. Ekstrem duruma göre seni de listeye alabiliyorum. O yüzden menülerini ve paylaşımlarını ihmal etme olur mu :KK39:

Arada oluyor öyle sen takılma onlara. Biliyoruz ki hepsi gidecek. Gitmese bendekiler gitmezdi. Son 3 haftadır şakır şakır kilo veriyorum. Demek ki doğru yolda olmak lazımmış :KK39::KK39::KK39:

Listene uy mutlaka bu hafta. :KK36:
Aynen canım ona uymaya çalışacağım :KK15:

Mesaim bitmek üzere. Çıkışta önce diyetisyene gideceğim, sonra spora. Listemizi paylaştım. Şimdilik herhangi bir sorun görünmüyor ama acil bir şey çıkarsa çoğunuzda numaram var. Bana her zaman ulaşabilirsiniz. Bu hafta çok güzel sonuçlar aldık takım olarak. Ortalamamız çok güzel. İnşallah yine ilk üçe gireriz. Hepinizi verdiğiniz kilolar için kocaman tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesinler lütfen. Haftaya hep birlikte yine çok güzel kilolar vereceğiz :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

polokey2244 polokey2244 canım maalesef seni yeniden listeye alabilmem için de izne ayrıldığın kilonun altına inmen lazım. Motivasyonunun kaybolmayacağını biliyorum çünkü amacımızın kilo vermek olduğunu en iyi bilenlerden biri de sensin. Bir an önce izne ayrıldığın kilonun altına inmeni bekliyorum.
:KK48:evet canım sıkıntı değil yeter ki vereyim free de takılırım ben :KK70: sanırım izne ayrılırken 68 dim.. ayy yazması bile ne güzel.. 5 kilo fazlam var 3 haftaya halledicem canım tekrar listeye gircem :KK36: 4 yaşındaki bebe anne sen ne tatlı tombik oldun öyleee dedi ve benim kürkçü dükkanıma hızlı bir şekilde dönmemi sağladı :KK70::KK70:canım evladım iyi bişey mi dedi kötü bişey mi bilemiyorum artık :KK70::KK70:

:KK48:evet canım sıkıntı değil yeter ki vereyim free de takılırım ben :KK70: sanırım izne ayrılırken 68 dim.. ayy yazması bile ne güzel.. 5 kilo fazlam var 3 haftaya halledicem canım tekrar listeye gircem :KK36: 4 yaşındaki bebe anne sen ne tatlı tombik oldun öyleee dedi ve benim kürkçü dükkanıma hızlı bir şekilde dönmemi sağladı :KK70::KK70:canım evladım iyi bişey mi dedi kötü bişey mi bilemiyorum artık :KK70::KK70:
Gayet iyi birşey söylemiş maşallah kuzuya💞 zayıflaman gerektiğin hatırlatmış ne güzel.. Benim de 4 yaşına girmek üzere olan bi kızım var anne aç karnınıda azcık hamur gibi yoğurayım diyordu

Arada oluyor öyle sen takılma onlara. Biliyoruz ki hepsi gidecek. Gitmese bendekiler gitmezdi. Son 3 haftadır şakır şakır kilo veriyorum. Demek ki doğru yolda olmak lazımmış :KK39::KK39::KK39:

Kaptanım gözünüz aydın 60lı rakamlara gelmişsiniz. Çok sevindim diyetisyenle düzenli yapılınca hakkaten şakır şakır gitmiş kilolar.. maaşallah🧿🧿🧿

*** 13. Takım 717. Etap ***

LAydLiNe (71.2/69.8/1.4/%1.966)
Ceylinimdeceylinim (63.8/63.1/0.7/%1.097)
Souldfly (68.4/66.7/1.7/%2.485)
bi-zuzu(58.3/58.4/-0.1/%-0.172) 716. etapta bildirim yapmadığı halde kilosu + olduğu için 2'ye bölünmedi.
Eyslg (59.80/59.55/0.25/%0.418)

afrasyab08 (65.3/64.4/0.9/%1.378)
Bravequeen (73.45/73.50/-0.05/%-0.068)

13. Takım ortalaması: % 1.015

*** 13. Takım 717. Etap Free listesi ***

dira90(58.90///%) Kilosu sabit 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
Aysegul 6666 (69.1/70.1/-1/%-1.447) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye

pessinus (67.10/66.5/0.6/%0.894) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
Sibal57 (85.8/85.1/0.7/%0.816) 597. Etapta 71.2 kilo ile izne ayrılan üye, 4. Takımdan transfer olmak istiyor
polokey2244 (74.2/73.5/0.7/%0.943) 682. Etapta 68 kilo ile izne ayrılan üye
candy_candy (133.9///%) 704. Etapta 124.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
berceste_ (90.6///%) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye
Akrrep (69.9/82.4/-0.181/%-0.259) 649. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin kilosu ekstrem durum A/2' ye göre 69'a bölündü. 4. Takımdan transfer olmak istiyor.

Anka (73.4/71.8/1.6/%2.180) Özel yarışmacı, Onur konuğu :rolleyes:

13. Takım free liste ortalaması : %

717. Etapta Bildirim yapmayanlar
SaskinAnne (84.3///%) 698. Etapta 81.2 kilo ile 5. takımdan bildirimsiz ayrılan üye
Gonul83 (64.6///%) 692. Etapta 63.5 kilo ile kendi isteğiyle ayrılan üye
Ayyyyy ayyyyy şımartıyorsun amaaaa beniiii 😍😍😍

Gayet iyi birşey söylemiş maşallah kuzuya💞 zayıflaman gerektiğin hatırlatmış ne güzel.. Benim de 4 yaşına girmek üzere olan bi kızım var anne aç karnınıda azcık hamur gibi yoğurayım diyordu
:KK48: :KK48: maşallah cimcimeye ya zamane cocukları maşallah herşeyden haberdar :KK36: benimki de ağustos 2017 li

K krtp86 huuuuuuuuuuuu nerelerdesin kaçak? Hadi dön artık aramıza :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yaa sorma kaptancığım evden çalışma bitti tam gaz başladım işe pertim çıkıyor eve nası geliyorum bilmiyorum 🙃 aslında yavaş yavaş düzenimi oturtuyodum ama, müdürlükten 2 arkadaşın testi pozitif çıktı 🤦 2 kişide şüpheli, kalanlarımızda temaslı ama evede yollamadılar bizi, 4 kişi eksilince işleride bize kaldı 😌 haftaya yoğunluğum azalınca tam gaz devam etcem çok abarttım malesef bu süreçte 😬

@candy_candy canım haftaya bildirimini fotoğraflı yap lütfen. Listeye almak istiyorum seni. :KK36: Ellssa Ellssa canım seni de bu hafta ortalamayı çok etkilememek için almadım listeye ama haftaya free listedeki çoğunluğu hep birlikte almayı planlıyorum ve bu hafta göstermiş olduğun mükemmel performansı haftaya da bekliyorum :KK36::KK36::KK36: berceste_ berceste_ tatlım sen zaten izne ayrıldığın kilonun altındasın. Haftaya güzel fotoğraflı ve bol eksili bir sonuç bekliyorum. Çünkü listeye giriyorsun. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: pessinus pessinus haftaya sen de listedesin. O yüzden şimdiden hazırla lütfen kendini. :KK39:

Anlaştık mı kızlar haftaya hepiniz ana listedesiniz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Tamammm ben hazırım yarın diyetisyen görüşmem var cumaya kadar güzel kilo vermiş olurum inşallah görüşme sonrası listeyi paylaşırım

Yaa sorma kaptancığım evden çalışma bitti tam gaz başladım işe pertim çıkıyor eve nası geliyorum bilmiyorum 🙃 aslında yavaş yavaş düzenimi oturtuyodum ama, müdürlükten 2 arkadaşın testi pozitif çıktı 🤦 2 kişide şüpheli, kalanlarımızda temaslı ama evede yollamadılar bizi, 4 kişi eksilince işleride bize kaldı 😌 haftaya yoğunluğum azalınca tam gaz devam etcem çok abarttım malesef bu süreçte 😬
Nasıl ya temaslı olanlara izin veriyorlar arkadaşın ismini vermemiştir çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey cikmaz

Nasıl ya temaslı olanlara izin veriyorlar arkadaşın ismini vermemiştir çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey cikmaz
Sormamışlar bile cnm temaslıları, eşine test bile yapmamışlar hatta 🤦 bi oda dolusu insanı eve yollayamayacakları için sanırım belirtilerinizi kontrol edin kötü hüssederseniz gelmeyin dediler kurumdan😔 bakalım şimdilik iyiyim ben bi belirti falan yok şükür

Sormamışlar bile cnm temaslıları, eşine test bile yapmamışlar hatta 🤦 bi oda dolusu insanı eve yollayamayacakları için sanırım belirtilerinizi kontrol edin kötü hüssederseniz gelmeyin dediler kurumdan😔 bakalım şimdilik iyiyim ben bi belirti falan yok şükür
Ama belirti çıkmıyor ki bazılarında bunu en iyi onlar biliyor aslında 😳

Sizin listeniz değişti mi aynı listeye devammi ediyorsunuz acaba

Kızlar naber bikac gundur düzensiz besleniyorum unutmadan yazayım hemen
Kahvalti yapmadım
12 de 1 ad pankek
13te 1 kalın dilim pasta
16 da 3 4 ad findik
17.30 2 3 kasik pirinc pilavi kuru fasulye karışımı 2 kasik mantar sote 1 dilim ekmek tereyag
Şimdilik 1lt ye yakın su
Pilates karışık kişilerden yaptım 20 30 dk arası

@candy_candy canım haftaya bildirimini fotoğraflı yap lütfen. Listeye almak istiyorum seni. :KK36: Ellssa Ellssa canım seni de bu hafta ortalamayı çok etkilememek için almadım listeye ama haftaya free listedeki çoğunluğu hep birlikte almayı planlıyorum ve bu hafta göstermiş olduğun mükemmel performansı haftaya da bekliyorum :KK36::KK36::KK36: berceste_ berceste_ tatlım sen zaten izne ayrıldığın kilonun altındasın. Haftaya güzel fotoğraflı ve bol eksili bir sonuç bekliyorum. Çünkü listeye giriyorsun. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: pessinus pessinus haftaya sen de listedesin. O yüzden şimdiden hazırla lütfen kendini. :KK39:

Anlaştık mı kızlar haftaya hepiniz ana listedesiniz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Pestilim çıktı bugüünn:ruh:çok yürüdüm.. Pazarımız da vardı ona da yetişmek için hızlı davrandım. Akşam gecikmeli de olsa bakarım kontrollere..
Kızlar akşam 8 den sonra listeleri yazın lütfen ve ve vee saat 7 sonrası yemek yok:duduk: spor da en az 40 dk bişeyler yapın..

Tamam şekerim haftaya listede olmak mükemmel olacak:KK200:

Back
X