- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ona uymaya çalışacağımArada oluyor öyle sen takılma onlara. Biliyoruz ki hepsi gidecek. Gitmese bendekiler gitmezdi. Son 3 haftadır şakır şakır kilo veriyorum. Demek ki doğru yolda olmak lazımmış
Listene uy mutlaka bu hafta.![]()
polokey2244 canım maalesef seni yeniden listeye alabilmem için de izne ayrıldığın kilonun altına inmen lazım. Motivasyonunun kaybolmayacağını biliyorum çünkü amacımızın kilo vermek olduğunu en iyi bilenlerden biri de sensin. Bir an önce izne ayrıldığın kilonun altına inmeni bekliyorum.
Gayet iyi birşey söylemiş maşallah kuzuyaevet canım sıkıntı değil yeter ki vereyim free de takılırım ben
sanırım izne ayrılırken 68 dim.. ayy yazması bile ne güzel.. 5 kilo fazlam var 3 haftaya halledicem canım tekrar listeye gircem
4 yaşındaki bebe anne sen ne tatlı tombik oldun öyleee dedi ve benim kürkçü dükkanıma hızlı bir şekilde dönmemi sağladı
canım evladım iyi bişey mi dedi kötü bişey mi bilemiyorum artık
![]()
Kaptanım gözünüz aydın 60lı rakamlara gelmişsiniz. Çok sevindim diyetisyenle düzenli yapılınca hakkaten şakır şakır gitmiş kilolar.. maaşallahArada oluyor öyle sen takılma onlara. Biliyoruz ki hepsi gidecek. Gitmese bendekiler gitmezdi. Son 3 haftadır şakır şakır kilo veriyorum. Demek ki doğru yolda olmak lazımmış
Ayyyyy ayyyyy şımartıyorsun amaaaa beniiii*** 13. Takım 717. Etap ***
LAydLiNe (71.2/69.8/1.4/%1.966)
Ceylinimdeceylinim (63.8/63.1/0.7/%1.097)
Souldfly (68.4/66.7/1.7/%2.485)
bi-zuzu(58.3/58.4/-0.1/%-0.172) 716. etapta bildirim yapmadığı halde kilosu + olduğu için 2'ye bölünmedi.
Eyslg (59.80/59.55/0.25/%0.418)
afrasyab08 (65.3/64.4/0.9/%1.378)
Bravequeen (73.45/73.50/-0.05/%-0.068)
13. Takım ortalaması: % 1.015
*** 13. Takım 717. Etap Free listesi ***
dira90(58.90///%) Kilosu sabit 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
Aysegul 6666 (69.1/70.1/-1/%-1.447) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (67.10/66.5/0.6/%0.894) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
Sibal57 (85.8/85.1/0.7/%0.816) 597. Etapta 71.2 kilo ile izne ayrılan üye, 4. Takımdan transfer olmak istiyor
polokey2244 (74.2/73.5/0.7/%0.943) 682. Etapta 68 kilo ile izne ayrılan üye
candy_candy (133.9///%) 704. Etapta 124.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
berceste_ (90.6///%) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye
Akrrep (69.9/82.4/-0.181/%-0.259) 649. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin kilosu ekstrem durum A/2' ye göre 69'a bölündü. 4. Takımdan transfer olmak istiyor.
Anka (73.4/71.8/1.6/%2.180) Özel yarışmacı, Onur konuğu
13. Takım free liste ortalaması : %
717. Etapta Bildirim yapmayanlar
SaskinAnne (84.3///%) 698. Etapta 81.2 kilo ile 5. takımdan bildirimsiz ayrılan üye
Gonul83 (64.6///%) 692. Etapta 63.5 kilo ile kendi isteğiyle ayrılan üye
Gayet iyi birşey söylemiş maşallah kuzuyazayıflaman gerektiğin hatırlatmış ne güzel.. Benim de 4 yaşına girmek üzere olan bi kızım var anne aç karnınıda azcık hamur gibi yoğurayım diyordu
Yaa sorma kaptancığım evden çalışma bitti tam gaz başladım işe pertim çıkıyor eve nası geliyorum bilmiyorum
Tamammm ben hazırım yarın diyetisyen görüşmem var cumaya kadar güzel kilo vermiş olurum inşallah görüşme sonrası listeyi paylaşırım@candy_candy canım haftaya bildirimini fotoğraflı yap lütfen. Listeye almak istiyorum seni.![]()
Ellssa canım seni de bu hafta ortalamayı çok etkilememek için almadım listeye ama haftaya free listedeki çoğunluğu hep birlikte almayı planlıyorum ve bu hafta göstermiş olduğun mükemmel performansı haftaya da bekliyorum
![]()
berceste_ tatlım sen zaten izne ayrıldığın kilonun altındasın. Haftaya güzel fotoğraflı ve bol eksili bir sonuç bekliyorum. Çünkü listeye giriyorsun.
![]()
pessinus haftaya sen de listedesin. O yüzden şimdiden hazırla lütfen kendini.
Anlaştık mı kızlar haftaya hepiniz ana listedesiniz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasıl ya temaslı olanlara izin veriyorlar arkadaşın ismini vermemiştir çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey cikmazYaa sorma kaptancığım evden çalışma bitti tam gaz başladım işe pertim çıkıyor eve nası geliyorum bilmiyorumaslında yavaş yavaş düzenimi oturtuyodum ama, müdürlükten 2 arkadaşın testi pozitif çıktı
2 kişide şüpheli, kalanlarımızda temaslı ama evede yollamadılar bizi, 4 kişi eksilince işleride bize kaldı
haftaya yoğunluğum azalınca tam gaz devam etcem çok abarttım malesef bu süreçte
![]()
Sormamışlar bile cnm temaslıları, eşine test bile yapmamışlar hattaNasıl ya temaslı olanlara izin veriyorlar arkadaşın ismini vermemiştir çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey cikmaz
Ama belirti çıkmıyor ki bazılarında bunu en iyi onlar biliyor aslındaSormamışlar bile cnm temaslıları, eşine test bile yapmamışlar hattabi oda dolusu insanı eve yollayamayacakları için sanırım belirtilerinizi kontrol edin kötü hüssederseniz gelmeyin dediler kurumdan
bakalım şimdilik iyiyim ben bi belirti falan yok şükür
Sizin listeniz değişti mi aynı listeye devammi ediyorsunuz acabaArada oluyor öyle sen takılma onlara. Biliyoruz ki hepsi gidecek. Gitmese bendekiler gitmezdi. Son 3 haftadır şakır şakır kilo veriyorum. Demek ki doğru yolda olmak lazımmış
Vaaayyy kaptan bana ulaşıcaksın hadi bakalıımmm
Pestilim çıktı bugüünn@candy_candy canım haftaya bildirimini fotoğraflı yap lütfen. Listeye almak istiyorum seni.![]()
Ellssa canım seni de bu hafta ortalamayı çok etkilememek için almadım listeye ama haftaya free listedeki çoğunluğu hep birlikte almayı planlıyorum ve bu hafta göstermiş olduğun mükemmel performansı haftaya da bekliyorum
![]()
berceste_ tatlım sen zaten izne ayrıldığın kilonun altındasın. Haftaya güzel fotoğraflı ve bol eksili bir sonuç bekliyorum. Çünkü listeye giriyorsun.
![]()
pessinus haftaya sen de listedesin. O yüzden şimdiden hazırla lütfen kendini.
Anlaştık mı kızlar haftaya hepiniz ana listedesiniz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()