• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O kadar kilo veriyorum riske atamam :KK70:

:halay: kızçem hasta giremiyorum yoksa her yerde yazardım yendiğimi :KK70: Akrep de vardı ya o kaç çıktı onu da yendim dimi :KK70:
Geçmiş olsun kuzum inşallah çabucak iyileşir :dua: İyi olmuş her yere yazamadığın :KK70::KK70::KK70:Listeleri yapayım da o mu kazandı sen mi bi bakalım :işsiz:

Geçen hafta: 69.1
Bugün 70.1
fark + 1 kilo😢
Regl ve şişkinlik te var ama yinede almışım 😔

Aysegul 6666 Aysegul 6666 şu an senden zayıfım farkındasın di mi? Hadi canım lütfen artık daha fazla kilo alma. Az ver ama sadece ver. Yavaş yavaş bundan sonra. Ve her akşam iki elin kanda da olsa menü yaz lütfen. Ellssa Ellssa canım bugün takım listemizi hazırlayınca sen de bir kopyasını alırsın. Free listemizin de her gün menü yazması gerekiyor :KK39:

Aysegul 6666 Aysegul 6666 şu an senden zayıfım farkındasın di mi? Hadi canım lütfen artık daha fazla kilo alma. Az ver ama sadece ver. Yavaş yavaş bundan sonra. Ve her akşam iki elin kanda da olsa menü yaz lütfen. Ellssa Ellssa canım bugün takım listemizi hazırlayınca sen de bir kopyasını alırsın. Free listemizin de her gün menü yazması gerekiyor :KK39:
Kaptanım kaç kiloya düştün ?güncellemedin sanırım, beni geçtiğine göre süpper vermişsin, tebrik ederim seni ve kilo veren herkesi👏👏👏

Bu hafta benim modum hiç iyi değildi, içimde bi sıkıntı var ama ne olduğunu ben de bilmiyorum, bi boşlukta gibiyim, yaşam enerjimi kaybettim sanki herşey boş geliyor, neyi ne kadar yediğimi de ölçemedim bu hafta😒
Bundan sonra daha dikkatli olucam inşallah, teşekkür ederim 💐

Vaaaav, vallahi beni geçmişsiiiin, inanamıyorum
:skandal:

Kaptanım kaç kiloya düştün ?güncellemedin sanırım, beni geçtiğine göre süpper vermişsin, tebrik ederim seni ve kilo veren herkesi👏👏👏

Bu hafta benim modum hiç iyi değildi, içimde bi sıkıntı var ama ne olduğunu ben de bilmiyorum, bi boşlukta gibiyim, yaşam enerjimi kaybettim sanki herşeyerşey boş geliyor, neyi ne kadar yediğimi de ölçemedim bu hafta😒
Bundan sonra daha dikkatli olucam inşallah, teşekkür ederim 💐

69.8 kiloyum bugün canım. O boşluk hissi bende de vardı. Dün çok kötüydüm ama zorlaya zorlaya düzelttim kendimi. Arada oluyor insana öyle şeyler ama geçici olduğunu sen de biliyorsun. Eski Ayşegül' ü aramızda görmek istiyoruz artık :KK36: :KK36: :KK36:

Tamam inşallah

*** 13. Takım 717. Etap ***

LAydLiNe (71.2/69.8/1.4/%1.966)
Ceylinimdeceylinim (63.8/63.1/0.7/%1.097)
Souldfly (68.4/66.7/1.7/%2.485)
bi-zuzu(58.3/58.4/-0.1/%-0.172) 716. etapta bildirim yapmadığı halde kilosu + olduğu için 2'ye bölünmedi.
Eyslg (59.80/59.55/0.25/%0.418)

afrasyab08 (65.3/64.4/0.9/%1.378)
Bravequeen (73.45/73.50/-0.05/%-0.068)

13. Takım ortalaması: % 1.015

*** 13. Takım 717. Etap Free listesi ***

dira90(58.90///%) Kilosu sabit 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
Aysegul 6666 (69.1/70.1/-1/%-1.447) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye

pessinus (67.10/66.5/0.6/%0.894) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
Sibal57 (85.8/85.1/0.7/%0.816) 597. Etapta 71.2 kilo ile izne ayrılan üye, 4. Takımdan transfer olmak istiyor
polokey2244 (74.2/73.5/0.7/%0.943) 682. Etapta 68 kilo ile izne ayrılan üye
candy_candy (133.9///%) 704. Etapta 124.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
berceste_ (90.6///%) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye
Akrrep (69.9/82.4/-0.181/%-0.259) 649. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin kilosu ekstrem durum A/2' ye göre 69'a bölündü. 4. Takımdan transfer olmak istiyor.

Anka (73.4/71.8/1.6/%2.180) Özel yarışmacı, Onur konuğu :rolleyes:

13. Takım free liste ortalaması : %

717. Etapta Bildirim yapmayanlar
SaskinAnne (84.3///%) 698. Etapta 81.2 kilo ile 5. takımdan bildirimsiz ayrılan üye
Gonul83 (64.6///%) 692. Etapta 63.5 kilo ile kendi isteğiyle ayrılan üye

candy_candy candy_candy canım haftaya bildirimini fotoğraflı yap lütfen. Listeye almak istiyorum seni. :KK36: Ellssa Ellssa canım seni de bu hafta ortalamayı çok etkilememek için almadım listeye ama haftaya free listedeki çoğunluğu hep birlikte almayı planlıyorum ve bu hafta göstermiş olduğun mükemmel performansı haftaya da bekliyorum :KK36::KK36::KK36: berceste_ berceste_ tatlım sen zaten izne ayrıldığın kilonun altındasın. Haftaya güzel fotoğraflı ve bol eksili bir sonuç bekliyorum. Çünkü listeye giriyorsun. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: pessinus pessinus haftaya sen de listedesin. O yüzden şimdiden hazırla lütfen kendini. :KK39:

Anlaştık mı kızlar haftaya hepiniz ana listedesiniz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

candy_candy candy_candy canım haftaya bildirimini fotoğraflı yap lütfen. Listeye almak istiyorum seni. :KK36: Ellssa Ellssa canım seni de bu hafta ortalamayı çok etkilememek için almadım listeye ama haftaya free listedeki çoğunluğu hep birlikte almayı planlıyorum ve bu hafta göstermiş olduğun mükemmel performansı haftaya da bekliyorum :KK36::KK36::KK36: berceste_ berceste_ tatlım sen zaten izne ayrıldığın kilonun altındasın. Haftaya güzel fotoğraflı ve bol eksili bir sonuç bekliyorum. Çünkü listeye giriyorsun. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: pessinus pessinus haftaya sen de listedesin. O yüzden şimdiden hazırla lütfen kendini. :KK39:

Anlaştık mı kızlar haftaya hepiniz ana listedesiniz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Regl olursam şu siskinligim bir giderse inşallah listedeyim canım. Valla metabolizmam benle dalga geçiyor resmen dün daha düşük çıkmıştım bugün listeye girerim dedim bir baktım sonuç bu. Durmak yok ama yola devam :KK68: :KK48:

polokey2244 polokey2244 canım maalesef seni yeniden listeye alabilmem için de izne ayrıldığın kilonun altına inmen lazım. Motivasyonunun kaybolmayacağını biliyorum çünkü amacımızın kilo vermek olduğunu en iyi bilenlerden biri de sensin. Bir an önce izne ayrıldığın kilonun altına inmeni bekliyorum.

Regl olursam şu siskinligim bir giderse inşallah listedeyim canım. Valla metabolizmam benle dalga geçiyor resmen dün daha düşük çıkmıştım bugün listeye girerim dedim bir baktım sonuç bu. Durmak yok ama yola devam :KK68: :KK48:

Arada oluyor öyle sen takılma onlara. Biliyoruz ki hepsi gidecek. Gitmese bendekiler gitmezdi. Son 3 haftadır şakır şakır kilo veriyorum. Demek ki doğru yolda olmak lazımmış :KK39::KK39::KK39:

Listene uy mutlaka bu hafta. :KK36:

Back
X