- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Yok canım sesli söylüyor kg yu.Biz öyle diyoruz bağıran tartımız bizim o.Ama öyle bi ses var ki herkes duyuyo kg yu![]()
Hahahahah yaaaaa çok süper bayıldım ben bu tartıya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım sesli söylüyor kg yu.Biz öyle diyoruz bağıran tartımız bizim o.Ama öyle bi ses var ki herkes duyuyo kg yu![]()
O kadar kilo veriyorum riske atamamSaate kadar yazacam diyorsun![]()
Geçmiş olsun kuzum inşallah çabucak iyileşirO kadar kilo veriyorum riske atamam
kızçem hasta giremiyorum yoksa her yerde yazardım yendiğimi
Akrep de vardı ya o kaç çıktı onu da yendim dimi
![]()
Haftaya napacam acaba foto atmak çok zor benim için
Tamam canımSen bana atarsın ben yüklerim. Dert etme canım. Numaram var mıydı sende?
Ben giriyorun dimi bu hafta listeye![]()
Geçen hafta: 69.1
Bugün 70.1
fark + 1 kilo
Regl ve şişkinlik te var ama yinede almışım![]()
Kaptanım kaç kiloya düştün ?güncellemedin sanırım, beni geçtiğine göre süpper vermişsin, tebrik ederim seni ve kilo veren herkesiAysegul 6666 şu an senden zayıfım farkındasın di mi? Hadi canım lütfen artık daha fazla kilo alma. Az ver ama sadece ver. Yavaş yavaş bundan sonra. Ve her akşam iki elin kanda da olsa menü yaz lütfen.
Ellssa canım bugün takım listemizi hazırlayınca sen de bir kopyasını alırsın. Free listemizin de her gün menü yazması gerekiyor
![]()
Vaaaav, vallahi beni geçmişsiiiin, inanamıyorumAysegul 6666 şu an senden zayıfım farkındasın di mi? Hadi canım lütfen artık daha fazla kilo alma. Az ver ama sadece ver. Yavaş yavaş bundan sonra. Ve her akşam iki elin kanda da olsa menü yaz lütfen.
Ellssa canım bugün takım listemizi hazırlayınca sen de bir kopyasını alırsın. Free listemizin de her gün menü yazması gerekiyor
![]()
Kaptanım kaç kiloya düştün ?güncellemedin sanırım, beni geçtiğine göre süpper vermişsin, tebrik ederim seni ve kilo veren herkesi
Bu hafta benim modum hiç iyi değildi, içimde bi sıkıntı var ama ne olduğunu ben de bilmiyorum, bi boşlukta gibiyim, yaşam enerjimi kaybettim sanki herşeyerşey boş geliyor, neyi ne kadar yediğimi de ölçemedim bu hafta
Bundan sonra daha dikkatli olucam inşallah, teşekkür ederim![]()
Tamam inşallahAysegul 6666 şu an senden zayıfım farkındasın di mi? Hadi canım lütfen artık daha fazla kilo alma. Az ver ama sadece ver. Yavaş yavaş bundan sonra. Ve her akşam iki elin kanda da olsa menü yaz lütfen.
![]()
Ay bu 60 lara bi hoşgeldin partisi yapalım69.8 kiloyum bugün canım. O boşluk hissi bende de vardı. Dün çok kötüydüm ama zorlaya zorlaya düzelttim kendimi. Arada oluyor insana öyle şeyler ama geçici olduğunu sen de biliyorsun. Eski Ayşegül' ü aramızda görmek istiyoruz artık![]()
![]()
![]()
Regl olursam şu siskinligim bir giderse inşallah listedeyim canım. Valla metabolizmam benle dalga geçiyor resmen dün daha düşük çıkmıştım bugün listeye girerim dedim bir baktım sonuç bu. Durmak yok ama yola devamcandy_candy canım haftaya bildirimini fotoğraflı yap lütfen. Listeye almak istiyorum seni.
![]()
Ellssa canım seni de bu hafta ortalamayı çok etkilememek için almadım listeye ama haftaya free listedeki çoğunluğu hep birlikte almayı planlıyorum ve bu hafta göstermiş olduğun mükemmel performansı haftaya da bekliyorum
![]()
berceste_ tatlım sen zaten izne ayrıldığın kilonun altındasın. Haftaya güzel fotoğraflı ve bol eksili bir sonuç bekliyorum. Çünkü listeye giriyorsun.
![]()
pessinus haftaya sen de listedesin. O yüzden şimdiden hazırla lütfen kendini.
Anlaştık mı kızlar haftaya hepiniz ana listedesiniz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Regl olursam şu siskinligim bir giderse inşallah listedeyim canım. Valla metabolizmam benle dalga geçiyor resmen dün daha düşük çıkmıştım bugün listeye girerim dedim bir baktım sonuç bu. Durmak yok ama yola devam![]()
![]()