- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Deneyeceğim![]()
Bunu benim diyetisyenim de verdi canım. 1 tane cevizi kırıp 2 bardak suya ıslıyorum akşamdan. Sabah suyu içip, cevizi yiyorum. Ceviz çok lezzetli oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeceğim![]()
Tebrik ederim kaptancigim buraya geldiğimden beri ilk kez seni bu kiloda görüyorum valla bravo
Yok canım sesli söylüyor kg yu.Biz öyle diyoruz bağıran tartımız bizim o.Ama öyle bi ses var ki herkes duyuyo kg yuNasıl bağırıyor yaatartılmanı mı istemiyor
![]()
Yandık deseneBen ben beno gönüllü olabilirim. Zaten bekçi modunda dolanıyorum takımda
![]()
Muhtesem tebrikler
26 şubat 58.3
12 mart 58.4
Fark +100gr
Aynı şekilde canım 2021 yazmamışsın sen de yeniden çeker misin?Bu hafta eksi olmadı malesef![]()
anaaa ben şok ben listeye girebiliyor muyum daBen bi hesap yapayım. Eğer kurallara göre girebilirsen listeye alırım seni hemen. Keşke bu hafta fotoğraflı bildirim yapsaydın.
Yok canım sesli söylüyor kg yu.Biz öyle diyoruz bağıran tartımız bizim o.Ama öyle bi ses var ki herkes duyuyo kg yu![]()
İyiki güncelleme istediniz kaptanım 20 dk pilates yaptım sonuç değişti biseyde yemedim henuzAynı şekilde canım 2021 yazmamışsın sen de yeniden çeker misin?
cuma diye kaynatmiyim dünkü menümü yazayım
11 Mart Perşembe
Kahvaltı 7.30
2 yumurta 20-25 sal maydanoz
1 salatalık
2 kk süzme peynir
ara 10.00
Sade Türk kahvesi
Öğlen 12.00
Kabak Detoksu (3 kabak+3 kaşık yoğurt+ 2 tam ceviz + dereotu)
Ara 15.30
Yarım muz
7 tane çilek
Şekersiz sütlü neskafe
Akşam 18.30
Kıymalı kabak detoksu
ara yok
adım 7500 (kısa yürüyüşler)
su 3 litreyi geçti
Süpersin
Darısı bana inşallahTeşekkür ederim canım nasıl mutluyum nasıl anlatamam
Bir gün 69 kilo olacağıma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
70 li kilolara sonsuza kadar elvedaaaaaaaaaaaa![]()
Canım 12 mart 2021 şeklinde yazarmısın tarihi