Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O 1500 ip yakmıştır hepsini merak etme.. İdolümsün:KK200:
Yaaa :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Aslında ip atlamanında teknikleri var. Ve bu sayede yorulmadan nefes nefese kalmadan atlanıyor . İlk zamanlarımda 30 tane atlayınca tıkanıyordum. Öğrene öğrene arttıra arttıra bu sayılara geldim. Senin yaptığın tibet egzersizi benim çok ilgimi çekti kesinlikle güzel şekilde araştıracağım

Aslında ip atlamanında teknikleri var. Ve bu sayede yorulmadan nefes nefese kalmadan atlanıyor . İlk zamanlarımda 30 tane atlayınca tıkanıyordum. Öğrene öğrene arttıra arttıra bu sayılara geldim. Senin yaptığın tibet egzersizi benim çok ilgimi çekti kesinlikle güzel şekilde araştıracağım
Peki ip atlamak çof faydalı I yani faydasını gördün mü. Çünkü bana egzersiz spor yapmak zor geliyor belki ip atlarım😊

Peki ip atlamak çof faydalı I yani faydasını gördün mü. Çünkü bana egzersiz spor yapmak zor geliyor belki ip atlarım😊
Ben faydalı olduğunu düşünüyorum. Zaten önemli olan spor esnasında nabzın yükselmesi. İp atlarken hem nabız yükseliyor hem tüm vücut çalışıyor. Tavsiyem 100 ip + bölgesel hareketler karın olsun bacak olsun baya toparlıyor. Hem kilo verip hemde bölgesel incelme sağlıyor. :KK73:

Yap canım tibeti de tavsiye ederim

Sana da tibeti tavsiye ederim. Başlangıç 5 dk nı bile almıyor ama faydaları müthiş. İpi de ekstra atlarsın.

Ben faydalı olduğunu düşünüyorum. Zaten önemli olan spor esnasında nabzın yükselmesi. İp atlarken hem nabız yükseliyor hem tüm vücut çalışıyor. Tavsiyem 100 ip + bölgesel hareketler karın olsun bacak olsun baya toparlıyor. Hem kilo verip hemde bölgesel incelme sağlıyor. :KK73:
Ben de dün 100 iple başladım. Pazartesi de tibete başlamıştım. Yarın tibet 5 tekrar olacak.

10.00
-7zeytin
-1kk peynir
-domates + havuç
-2 yumurta ile mısırlı sucuklu omlet
-4 yk yulaf lapası
-bol yeşillik

12.40: Türk kahvesi+ 5 kuru erik

14.20: 1 fırında kereviz+ brokoli salatası

18.40
-4 yk biber kurusu yemeği
-2 yk taze fasulye
-2 yk etli patates yemeği
-peynirli salata

2 lt su
1000 ip + karın egzersizleri

Yarın arkadaşlarımla buluşacağım. Burgere gidecekmişiz. Şimdiden kendimden ve sizden özür diyorum :110: :110: :110: Gönlümü sabah akşam az yiyerek ve dengeleyerek rahat tutmaya çalışacağım

Yarın arkadaşlarımla buluşacağım. Burgere gidecekmişiz. Şimdiden kendimden ve sizden özür diyorum :110: :110: :110: Gönlümü sabah akşam az yiyerek ve dengeleyerek rahat tutmaya çalışacağım
canim gonul rahatligiyla git ye eglen. 1 gunden bisey olmaz aksami hafif tutarsin

Tam adını hatırlayamadığım için etiketleyemedjm Gönül annene şifa diliyorum canım ailevi konularda inşallah hayırlısıyla yoluna girer güzel enerjin le dönersin umarım..

Kızlar naber haftasonu neler yemedim ki sufle donut cheescake hiç yüzüm olmadı açıkçası 😑
Bugün biraz daha iyi
Kahvalti 10.00
1 krep 1 haslanmis yumurta maydonoz peynir zeytin 3 5 ad patates kizartma
15.00 2 kasik sufle
16.00 1 dilim ekmek peynir zeytin
18.30 1 kase et suyu corba 3 4 ad lahana sarma kereviz salatasi
19.00 incirli muzlu yulaf lapasi tatlı niyetine
1.5 lt su şimdilik
40 dk Pamela reif yaptım spor

Menüm
Güne iyi başladım da sonunu batırdım 😢
Kahvaltı 11.00