Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilonu görünce sevindim desem bana kızar mısın☺️ insan destek aradığı bu dönemde kendine yakını görünce daha da hevesleniyor birlikte başaracağız ben çok inanıyorum gerçekten en az 10 kilo vermem gerekiyor. Yapabiliriz
Teşekkürler tatlım.
Sen 79 sun sanırım.
Ah o 85 i ben hiç sevmedim. Ne ara oldum anlamadım. Yemek yemeyi çok seviyorum hem de en istikrarlısından :dondurma:

Ben 20 kilo versem süper olacak :21:
Birbirimize destek olarak başarıcaz inşallah

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkese:KK25:@Akrrep canım sen de hoşgeldin istikrarlı olduktan sonra elbet gidecek kilolar☺️
Bu arada kizlar iki gündür okula gidiyorum diye erken kalkıp kahvaltımı erken yapıyorum öğle öğünü falan yapıyorum ve çok yemiş olmama rağmen kilom azalmaya başladı. İki öğün bana hiç uymuyor aylardır aynı yerdeyim. Umarım devam eder kilo kaybı. Bu arada bugün diyetisyen randevum da var umarım işime yarar☺️

Teşekkürler tatlım.
Sen 79 sun sanırım.
Ah o 85 i ben hiç sevmedim. Ne ara oldum anlamadım. Yemek yemeyi çok seviyorum hem de en istikrarlısından :dondurma:

Ben 20 kilo versem süper olacak :21:
Birbirimize destek olarak başarıcaz inşallah
Bende kısa zaman önce 83kiloyu görmüştüm. Daha doğrusu 7ay önce falan. Evleneli 7ay oldu ailem yemeyi aşırı seven insanlar ve hiç bi yeme düzeni yoktu. Ama eşim öyle değil o yüzden biraz düzenli olunca kendiliğinden gittiğini gördüm. Aslında en önemlisi düzenli beslenmek gerçekten. Hani ne yediğinin farkında olarak yemek. Yerken iyice ona odaklanmak hani mesela tv karşısındaki o atıştırmalıklardan uzak durmaktan falan bahsediyorum. Özellikle geç saatlerde. İlla bişeyler yiyeceksem leblebi siyah üzüm kayısı vs. Siz ne seviyorsanız. Yalnızca elim boş durmasın istediğim için bunlar benim beynimi doyuruyordu aslında. Anlamamız gereken şu diye düşünüyorum. Karnımız değil beynimiz aç
😂🌹

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkese:KK25:@Akrrep canım sen de hoşgeldin istikrarlı olduktan sonra elbet gidecek kilolar☺️
Bu arada kizlar iki gündür okula gidiyorum diye erken kalkıp kahvaltımı erken yapıyorum öğle öğünü falan yapıyorum ve çok yemiş olmama rağmen kilom azalmaya başladı. İki öğün bana hiç uymuyor aylardır aynı yerdeyim. Umarım devam eder kilo kaybı. Bu arada bugün diyetisyen randevum da var umarım işime yarar☺️
Günaydınnn ☺️ umarım işe yarar. Bence bu tempo size kilo kaybı sağlamış. Sonuçta sporun hareketin önemini hepimiz biliyoruz vücud normalden farklı hareket edince hemen farkediyor sahiden. Umarım kolayca hedefe ulaşırsınız🌹

3 Mart Çarşamba menüm

10:00
Türk kahvesi (sade)

12:00
2 haşlanmış yumurta
1 çiğ havuç

17:30
1 kase tirşik çorbası
2 porsiyon yaprak sarma
2 kaşık ev yoğurdu

Su
2 litre

Spor
Tibet egzersizi

Kitap
Yesribde Bahar
Aman Allahım mükemmel. Vallahi tebrik ederim. Sabahları türk kahvesi inanılmaz dinç tutuyor ve kilo kaybı sağlıyor gerçekten. Yanınada ılıksuya limon sıkın biraz hergün deneyin mutlaka farkı göreceksiniz. Bu arada nerelisiniz? Tirşik çorbası nasıl bişey merak ettim ☺️ tibet egzersizinide bilmiyorum açıkçası

Günaydınnn ☺️ umarım işe yarar. Bence bu tempo size kilo kaybı sağlamış. Sonuçta sporun hareketin önemini hepimiz biliyoruz vücud normalden farklı hareket edince hemen farkediyor sahiden. Umarım kolayca hedefe ulaşırsınız🌹
Değişikliğin etkisi var diye tahmin ediyorum ben de bir de evde depresyon modundaydim dışarı çıkmak iyi geldi daha enerjik hissediyorum tabi gece uykum 5 saate düşünce pilin 15-16 gibi bitiyor ama olsun buna şükür 😄

Değişikliğin etkisi var diye tahmin ediyorum ben de bir de evde depresyon modundaydim dışarı çıkmak iyi geldi daha enerjik hissediyorum tabi gece uykum 5 saate düşünce pilin 15-16 gibi bitiyor ama olsun buna şükür 😄
Uyku düzenidee önemli. Erken kalkmanın müthiş faydası var. Hep böyle enerjik olmanı dileriim. Evde gerçekten insan depresyona giriyor😂

Ahh şu akşam çayı boş içememeler. Tatlı krizlerii. Brn hiç bişey yemedim bugün 6bucuktan sonra ve inanamadım. Sürekli az az şişe elimde su içtim o benim yeme ihtiyacımı kesti desem inanır mısınız
evet su icmek gercekten de istahi kesiyor. maalesef suyla cok aram yok. bu yuzden de surekli biseyler atistiriyorum

3 Mart Çarşamba menüm

Türk kahvesi (sade)

2 haşlanmış yumurta
1 çiğ havuç

1 kase tirşik çorbası
2 porsiyon yaprak sarma
2 kaşık ev yoğurdu

Su
2 litre

Spor
Tibet egzersizi

Kitap
Yesribde Bahar
hosgeldin canim. menun guzel. hadi bakalim iyi basladin insallah devami gelir

Bende kısa zaman önce 83kiloyu görmüştüm. Daha doğrusu 7ay önce falan. Evleneli 7ay oldu ailem yemeyi aşırı seven insanlar ve hiç bi yeme düzeni yoktu. Ama eşim öyle değil o yüzden biraz düzenli olunca kendiliğinden gittiğini gördüm. Aslında en önemlisi düzenli beslenmek gerçekten. Hani ne yediğinin farkında olarak yemek. Yerken iyice ona odaklanmak hani mesela tv karşısındaki o atıştırmalıklardan uzak durmaktan falan bahsediyorum. Özellikle geç saatlerde. İlla bişeyler yiyeceksem leblebi siyah üzüm kayısı vs. Siz ne seviyorsanız. Yalnızca elim boş durmasın istediğim için bunlar benim beynimi doyuruyordu aslında. Anlamamız gereken şu diye düşünüyorum. Karnımız değil beynimiz aç
😂🌹
Evet düzenli beslenmede istikrar çok önemli En Büyük TÜRKİYE
Ben taştan yumuşak herşeyi yerim zira dediğin gibi beynim aç olunca mide ne olsa kabul ediyor:ıslık:
Aman Allahım mükemmel. Vallahi tebrik ederim. Sabahları türk kahvesi inanılmaz dinç tutuyor ve kilo kaybı sağlıyor gerçekten. Yanınada ılıksuya limon sıkın biraz hergün deneyin mutlaka farkı göreceksiniz. Bu arada nerelisiniz? Tirşik çorbası nasıl bişey merak ettim ☺️ tibet egzersizinide bilmiyorum açıkçası
:KK200::KK200:
Mersin ben :))
Tirşik yöresel bir yemek evet.. Zehirli pancar ile mayalanarak yapılır.. Zehirli bir ot olduğundan bilir kişiler tarafından yapılması gereken bir çorba ama çok da şifalı bir çorba..
Tibet egzersizini de netten inceleyebilirsin balım..toplamda 5 hareket, 3 tekrarla başlanıp her hafta 2 yükselterek 21 de sabitlenen bir egzersiz.. Çakraları açıyor ve enerji veriyor.. hem vücut şekilleniyor hem iştah kapanıyor..1 gün unutma hakkın var.. Dinlenme sayılıyor. 2 gün unutursan başa yani 3 tekrara dönüyosun..
Yeni başladım ben de bakalım..

hosgeldin canim. menun guzel. hadi bakalim iyi basladin insallah devami gelir
Hoşbuldumm, inşallah canım.
Günaydın kızlar.Nasil bakalım herkes.??
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Hoşbuldumm

Amaaaannn😜😀😀😀😀

Kafamda neler kurdum ben de.. Hemşire oldun dr oldun. Nöbetteydin vs vs 😀😀😀😀😀
Kurtardın beni hayalhanemden😘
Allah kabul etsin orucunu tatlım.

İftar sonrası yenenler yakmış seni. İftarda yenen 5 hurma da çok olmuş. Akşam şekerden ne kadar uzak o kadar giden kilo😜
Öğretmenim canım, şimdilik evden canlı derslere devam ediyorum😃
Haklısın, geçen yıl buraların tozunu attırıyordum da buradan ayrı kaldıktan sonra eski düzenli güzel menülerime daha dönemedim, adapte olmaya çalışıyorum, teşekkür ederim
Rabbim kabul etsin inşallah. Keşke sahurda pirinç yemeseydin. Onun yerine 1dilim kepek çavdar ekmeği falan yeseydin daha doyurucu olurdu. Ve iftardaki hurmaları akşam üzeri yesen belkide 20.00 tatlılarını hiiç yemeyecektin. Suyu iftardan sonra bu kadar içebilmeni tebrik ederim ☺️
Doğru söze ne denir 👍
3 Mart Çarşamba menüm

Türk kahvesi (sade)

2 haşlanmış yumurta
1 çiğ havuç

1 kase tirşik çorbası
2 porsiyon yaprak sarma
2 kaşık ev yoğurdu

Su
2 litre

Spor
Tibet egzersizi

Kitap
Yesribde Bahar
K.maraşta da tirşik yapılır ve sevilir, ben hariç😔
Güzel menü 👏

pessinus pessinus , canım okula başlamışsın, hayırlı olsun, darısı başıma😃 çok özledim okula gitmeyi..
Diyetisyene de başlamışsın, çok iyi olmuş, gelişmeleri yaz mutlaka bize..👍
Teşekkür ederim canım darısı sizlere okul evet birçok açıdan daha iyi tabi çok yüksek riskli bir bölgedeyiz ve okulda olmak biraz ürkütüyor işin açığı. Diyetisyenle de az önce görüştüm Kayseridenmiş. 🤭 Umarım metabolizmami hareketlendirir de gider şu üzerime yapışan kilolar

Teşekkür ederim canım darısı sizlere okul evet birçok açıdan daha iyi tabi çok yüksek riskli bir bölgedeyiz ve okulda olmak biraz ürkütüyor işin açığı. Diyetisyenle de az önce görüştüm Kayseridenmiş. 🤭 Umarım metabolizmami hareketlendirir de gider şu üzerime yapışan kilolar
Online diyetsyen mi? Kayseri'den miş deyince şaşırdım. Kayseri li miymiş yoksa?
Aslında kafana takacak çok ta fazla bi kilon yok bence, yeşil alandasın sonuçta. Bi kaç kilo versen daha iyi olur elbet.Ama çok da vermene gerek yok yani, az verip korunan yeterli👍

Back
X