masalcım, tarifler umarım işine yarar. part time iş olarak rodi, mavi, lcw gibi firmaları da düşünebilirisn. üniversite öğrencisi çalışan arkadaşlar var. yani part time oluyor diye biliyorum.
güven duymadığın yere gitme kesinlikle. ortalık zaten karışık, insan korkuyor.
tarifler umarım işine yarar.
Teşekkür ederim Neyneysecimm ..
Bakacağım bakalım artık bir yerlerden başlayacağım ama nasıl karar veremiyorum ..
Gerginim bugün yine biraz da bakalım ..
2 saat yürüyüş yaptım sporumu aksatmıştım rahatladım ..
İlanlara bakıyorum bakalım ..
günaydın kızlar dün giremedimm eşim izine ayrıldı malüm artık günde 1kere felan bakarım anca
3gündür düzenli bir sekilde her yemekte maydonaz yedimm
dün kasıklarımda karnımda felaket bir ağrı oldu sanırımbende taş yada kumvar 1kere yine maydonoz suyu içmiştim acillik olmuştum serum takmışlardı anlamadıkbişey var tetikliyoo sanırımmm
neyse dün neler yedim yazayımm
sabah kahvaltımm 1de oldu sabah ark kahveyegittim eşimde öğlen geldi onunla yaptıkk
2dilim ekmek,domates,salata peynir,yumurta,zeytin
akşam 1kepce çorba sebze corbası,5kaşık makarna ekmek yokk
mantı uzun zamandır yemiyodum bide küçük bir tabaktı 5kasık felandı ama yinede yanlıştıı ceza neyse razıyımmm.
KİLOMU YAZAYIM: 59.800 AYNI
masalcım, akşam internetim rezaletti. bir daha gelemedim ama bu firmaların direk kendi sitelerinde iş başvuru linkleri vardır. ordan başvurunu iletebilirsin sanırım.
ben dün yediklerimi yazamamıştım, yazayım:
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, marul + 1 dilim ekmek - 1 bardak ıhlamur
ara: 1 kuru kayısı + 1 hurma
spor
ara: 1 avuçtan az fındık, yarımdan fazla muz
öğle: 1 kase tavuk çorbası ve 1 kase barbunya(1 saat kadar aralıkla yedim)
ara: 1 armut, 2-3 badem ve 1 incir
ara: 1 den az elma
akşam: turp salatası ve yeşil çay
günaydııın
nasılsınız bayanlar,iyisinizdir inşallah. bende iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok.
yalnız bu kilo olayı canımı sıkıyor. 2 gün önce 55.9 ı gördüm bu sabah 56.5 nasıl bir iş anlamadım. amaaaann birgün zıvanadan çıkcem ama ne zamana denk gelecek bakalım.ama birşey söyleyeyimmi eskiden olsa şimdiye kadar çoktan salmıştım kendimi bakıyorumda kaç haftadır 2 ileri 1 geri iyi sabrediyorum. kaptan olmak yaradı bana hayırlısı olur inşallah.
haftaya orucuma başlıcam bende kkızlar. burda iş hanında arkadaş var onunla beraber tutacağız. kilo verirmiyim vermezmiyim bilmiyorum ama hazır yandaş bulmuşken tutayım istedim bende. bayram sonrasıda devam ederiz dedik.
bakalım nasıl olacak.
geçmişe bakayım,listeleri toparlayayım burdayım.
Afiyet olsun Neyneysecim ..
Menün dün harika olmuş ..
Bol meyve , baklagil, salata, bitki çayı ..
Maşallah çok beğendim ...
Bu sıralarda hepimiz performans mı kaybediyoruz bana mı öyle geliyor?
Söz de ay küçülen faza geçince daha çok verecektik.
Ama ben boğazımı tutmadım fazla eee sporu da aksattım normal tabi ..
Bİr şey soracağım bayram tatili içinde olan cuma günü kilo bildirimi yapacak mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?