• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

spor konusunda çoooook haklısın masalcım.bende o kapanmayan yara. güya ekim ayında salona yazılacaktım. bitmiyorki sıkıntılar herşey üstüste geliyor ama ben biliyordum gidemeyeceğimi,içime doğuyor sanki. düğünolunca yok takı masrafı yok kıyafet masrafı aldı başını gitti. en azından martta olsun başlayabilsem diyorum.günlerde uzayacak ya,havalarda 1 ay sonra ısınmaya başlar nisan gibi,yazın zorluk çekmem diye düşünüyorum.ama kışın her bakımdan zor benim için. :31:

iyi dersler canım.

Son düzenleme:
kahvaltımıda yaptımm
klasik kahvaltı yarım simit,yumurta ekstra
üstüne türk kahvesi
eşim birazdan gidecek cumaya felan gideyim dedi bende yemek yaparım birazda temizzzlik
nur güle güle kirken cnm seyin boyun kaçtı ki şimdi kaç kilosun?
dosbacım sook diyettendir cnm geri dönüşüü sanırım
masalcım zaten bünye tepki vermiştir cnm cok kısa zamanda cok kilo verin dinlen ama az yeee:)))
neyneyse cnm senvermişin sadece herhalde tebrikler
adcnm benimdebazen öyle oluyoo 2gün önce eksik sonra fazla bende anlamıyomm:)))
spor bende bi başlasam eşimde burdaki salona izinvermiyoo yoksa benim kilodan cok sarkanları yağları yakmam lazım kilo kalmadıı yağda gitmiyo sporsuzz

günaydın kardeş takımcığım uzun zamandır gelemedim buraya nasılsınız neler yapıyorsunuz kilo verme durumu eminim güzel gidiyordur . bizim takımda çokneşelendi kahvemizi içmeyede bekleriz sizleri hepinize bol kilo verilmiş bir gün dilerim çoköpüyorum sizleri .

adcim görüşemedik epeydir sende iyisindir inşallah canım çok öpüyorum kolay gelsin .

akşam menümde kendimi tebrik ettim ilk defa balığın yanında kola içmedim :)) ekmekte yemedim
sanırım öğlen ki yediğim şeyi telafi ettim
zaten ondan sonrada bişi yemedim sadece 1 muz
başımın ağrısı geçmedi ağrı kesici almak zorunda kalacağım :((
yarın sabaha kadar umarım fazlalıklarım gider
bende tebrik ediyorum hayatım.
başağrın yorgunluktan olabilir dosbacım.malum sabahtan akşama misafir atlattın kolay değil. umarım daha iyisindir.
Sektör içime sinmedi ..
Aslında çok güzel anlattılar ürünleri herbalife ürünleri
HAtta çay da onundu tadı da gayet güzel.
Ama gel direk başla tarzında olunca içinde bir şey aranıyor.
Fazla da güvenemedim gitmeyi düşünmüyorum o yüzden .
Belki anketörlük tarzında başka bir şey bakabilirim..
Canım bence yürümek çok rahatlatıyor ..
Hiç canım istemez benim de moralim bozukken
Ama yürümeye başladıysam rahatlıyorum ..
Kesinlikle çok güzel ..
Hoş ben biraz fazla kaçamak yapmaya başladım ama :77:
En azından cezamızı çekeriz ..
Hepimizde kilo olduğuna göre iyi kötü sevdiğimiz kilo aldıran kaçamaklarımız da aynı şeyler.
İster istemez canımız istiyor ...
masalcım yapacağın gün için menü konusunda bilerek yazmadım çünkü rabiacım sağolsun güzel tarifler vermiş,birde ben yazarsam kafan karışabilirdi. mümkünse resim koymazsan seviniriz. takımcana. :56: canım öğün atlamak seni halsiz düşürür ayrıca vücut yağ depolamaya başlar,o yağlarda nerde toplanır biliyormusun beğenmediğin basenlerinde benden söylemesi. :53:
asumancım sen suyu çok az içiyorsun. kendime büyük boy bardak aldım bir tanesi yaklaşık 500 ml geliyor:)) ondan kaç bardak içiyorum saymıyorum bile ama şu var zayıflamak için değil sadece.. her zaman için suyu bol içmeye çalışıyorum. cilt için saç için sindirim için..eğer sade su içmek zor geliyorsa içine limon falan sık, ne bileyim öyle aromalı su haline getirebilirsin.
kışın su olayım sıfıra düşüyor. aslında yeteri kadar içsem keşke ama akşam evde unutuyorum zaten gündüz iş yerinde sıkıntı oluyor,çok gelen giden oluyor wcye girmekte zorlanıyorum malesef. ama akşam içebilmek için telefonuma kayıt yapayım belki işe yarar rabiacım. kesinlikle haklısın su çok önemli bir ayrıntı ama ben bu ayrıntıyı atlıyorum malesef.

günaydınlar kızlar,

tartıldım. bu hafta 75.7 çıktım. bayrama inşallah 75'in altına düşerim:39:
:46: :54:
günaydın kızlar dün giremedimm eşim izine ayrıldı malüm artık günde 1kere felan bakarım anca
3gündür düzenli bir sekilde her yemekte maydonaz yedimm
dün kasıklarımda karnımda felaket bir ağrı oldu sanırımbende taş yada kumvar 1kere yine maydonoz suyu içmiştim acillik olmuştum serum takmışlardı anlamadıkbişey var tetikliyoo sanırımmm
neyse dün neler yedim yazayımm
sabah kahvaltımm 1de oldu sabah ark kahveyegittim eşimde öğlen geldi onunla yaptıkk
2dilim ekmek,domates,salata peynir,yumurta,zeytin
akşam 1kepce çorba sebze corbası,5kaşık makarna ekmek yokk
mantı uzun zamandır yemiyodum bide küçük bir tabaktı 5kasık felandı ama yinede yanlıştıı ceza neyse razıyımmm.
KİLOMU YAZAYIM: 59.800 AYNI
canım geçmişolsun,ihmal etme sakın muhakkak baktır hayatım.
ceza pazartesiden itibaren hayatım. afiyet olsun.

kilo bildirimi unutmuşum hemen yazıyorum
58.7
bu hafta verdiğimiz kilo aynı nihanım. 100 gr.cık. :9:

bu hafta sanırım biraz gevşeme var :))
ama kış etkisini göstermeye başladı...metabolizmalarımız yavaşladı yağlı gıdalara eğilim başladı sanırım....
neyse haftaya toparlanalım çnk diğer hafta bayram ve kaçamak istemesekte olacaktır :((
benim en zor beslendiğim dönem bayramlar bu bayram daha da sıkıntılı olacak sadece kayınvalidemlere gidecez....annemin evinde geçip diyete uygun şeyler hazırlıyorum ama kayınvalide kırılacak diye giremiyorum...o da en çok sarma börek ve hamur işleri yapıyo...hayatta sebze ve çorba pişirmiyo :(( çok ilginç dimi?? ve bu nedenle eşimle çok sıkıntı yaşadık... hiç sebze yemeyen adama 4 yılda biçok sebzeyi öğrettim ama inanın çok zor bi dönemdi...olan bana oldu ben kilo aldım...şimdi kendime sebzemi yapıyorum oda tadına bakarken alıştı :))

günaydın kardeş takımcığım uzun zamandır gelemedim buraya nasılsınız neler yapıyorsunuz kilo verme durumu eminim güzel gidiyordur . bizim takımda çokneşelendi kahvemizi içmeyede bekleriz sizleri hepinize bol kilo verilmiş bir gün dilerim çoköpüyorum sizleri .

adcim görüşemedik epeydir sende iyisindir inşallah canım çok öpüyorum kolay gelsin .

sana da günaydın canım... geliriz kahveye :))
takımınızın tekrar hareketlenmesine inan çok sevindim umarım hep öyle olur ve güzel güzel kilolarınızı verirsiniz

evet kaptan olsun benim oruçtan kaynaklandır sanırım aslında iftarlarda abartmadım da galiba sahurlarda abartmışım gözleme filan:1:

günaydın canımmm. hoşgeldin. bizde kahve içmeden bırakmayız. :68: afiyet olsun

iyisindir inşallah.ben idare ediyorum hayatım şükürler olsun.takımımızda kilo işi birazcık yavaşladı ferihanım, gerçi rabiacım tam gaz devam ediyor sağolsun. :nazar: kardeş takımımızı hareketli görmek bizide mutlu ediyor canım. :71: bende biliyorsun hep bir koşturmaca yada hastalıkla uğraştım. neyseki şuan herşey yolunda. fırsat buldukça gelecem kahvenizi içmeye. :68: kurbana kadar 2 kg hedefim var onu vermek istiyorum. sen ne yaptın verebildinmi kilo,herşeyin yolunda olmasını dilerim hayatım. :48:

adcım canım aslında eski kiloma dönmüşüm şu an... sanırım ödem vardı sabahtan beri wc'deyim :))
eğer hasap yapmadıysan 68.2 çıkıyorum ama yaptıysan bana ceza olsun :)) öyle kalsın canım

Kızlar merhaba ya kusura bakmayın sabhten beri internetim yok işyerin de modem bozuktu halletk hemen geldim adcim ben bu hafta 79,3 çıkıyorum daha sonra yazarımyne

kahvaltımıda yaptımm
klasik kahvaltı yarım simit,yumurta ekstra
üstüne türk kahvesi
eşim birazdan gidecek cumaya felan gideyim dedi bende yemek yaparım birazda temizzzlik
nur güle güle kirken cnm seyin boyun kaçtı ki şimdi kaç kilosun?
dosbacım sook diyettendir cnm geri dönüşüü sanırım
masalcım zaten bünye tepki vermiştir cnm cok kısa zamanda cok kilo verin dinlen ama az yeee:)))
neyneyse cnm senvermişin sadece herhalde tebrikler
adcnm benimdebazen öyle oluyoo 2gün önce eksik sonra fazla bende anlamıyomm:)))
spor bende bi başlasam eşimde burdaki salona izinvermiyoo yoksa benim kilodan cok sarkanları yağları yakmam lazım kilo kalmadıı yağda gitmiyo sporsuzz
canım spora başlasam inan 2 beden küçülür ve hamile kalmadan önceki kiloma gelirim. ama ip atlamaya karar verdim. evimin girişinde denicem indiririm storları kimse görmez görsede umrumda değil. ama yine oğlumun yatışını beklicem,bulunduğun yer haliyle soğuk olacak yanıma gelmek için yırtınır 1 hafta denesem faydası olup olmayacağı anlaşılır ama yapanlar gayet memnun. elacım birkaçsuyu gerçekten çok az içtim,normalde 5 bardak içiyorsam ben 1 bardakiçtim haliyle su gitti. ama dün akşam normal içtim suyumu sanırım yerine geldi . :26:
bu hafta sanırım biraz gevşeme var :))
ama kış etkisini göstermeye başladı...metabolizmalarımız yavaşladı yağlı gıdalara eğilim başladı sanırım....
neyse haftaya toparlanalım çnk diğer hafta bayram ve kaçamak istemesekte olacaktır :((
benim en zor beslendiğim dönem bayramlar bu bayram daha da sıkıntılı olacak sadece kayınvalidemlere gidecez....annemin evinde geçip diyete uygun şeyler hazırlıyorum ama kayınvalide kırılacak diye giremiyorum...o da en çok sarma börek ve hamur işleri yapıyo...hayatta sebze ve çorba pişirmiyo :(( çok ilginç dimi?? ve bu nedenle eşimle çok sıkıntı yaşadık... hiç sebze yemeyen adama 4 yılda biçok sebzeyi öğrettim ama inanın çok zor bi dönemdi...olan bana oldu ben kilo aldım...şimdi kendime sebzemi yapıyorum oda tadına bakarken alıştı :))
kayınvalideden bu sefer ricaedin dosbacım,doktor yağlı yasakladı falan deyin,yine et dolma yersiniz bayram sonuçta yememek olmaz ama az tüketirsiniz. yine onun pişirdiği sebzeyi yersiniz. valla gidiyor 200 tl ler hatırlatayım. :5:
evet kaptan olsun benim oruçtan kaynaklandır sanırım aslında iftarlarda abartmadım da galiba sahurlarda abartmışım gözleme filan:1:

sanırım onlardan nihancım.:56:

adcım biliyor diyette olduğumuzu...yok çok yağlı yapmıyo ama sebzede yapmıyo....2gün evine gidip işine karışmak istemiyorum
eşim bazen sölüyo ama kendi bildiğini yapan biri... çok anlayışlıdır normalde ama yemek konusunda biraz sıkıntımız var...mesela bayramın ilk günü hiç yemek yapmaz bi kahvaltı sonrasında gezdiğimiz yerlerdeki ikram ile geçiştirir....eee bende ikramları yemiyorum tatlı börek sarma :(( eve gelincede valla aç kalıyom herkes yemiş oluyo :)) ayy çok komik ben öğrenciliğimde bile hiç aç kalmamıştım

13 .TAKIM 180. ETAP

Ad1 ( 56.6 / 56.5 / 0.1 / 0.18 %)
baye ( 66.4 / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
dombili85 ( 71.3 / 71.5 / -0.2 / -0.28 %)
dosba ( 68,2 / 68.2 / 0.0 / 0.00 % )
ela26yeni ( 59.8 / 59.8 / 0.0 / 0.00 %)
eski bir masal ( 57.5 / 58.0 / -0.5 / -0.87 %)
hulk ( 78.7 / 79.3 / -0.6 / 0.76 %)
neyneyse ( 76.9 / 75.7/ 1.2 / 1.56 %)
nihan86 ( 58,8 / 58.7 / 0.1 / 0.17 %)
nur_84 ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 592.3 / 592.2 / 0.10 / 0.02 %)

listemiz bu şekilde kzlar bu hafta durum kötü. haftaya hayırlısı artık. gidip kardeş takıma bakayım ne yapıyorlar.

Son düzenleme:
**5.TAKIM 180. ETAP**
takyon (63,0 / 61,3 / 1,7 / 2,6 %)
ferihan (92,0 / 93,0 / -1 / -1,0 % )
aresözgür (60,0 / 59,7 / 0,3 / 0,5 % )
banucan4 (85,3 / 85,4 / -0,1 / -0,1 %)
ebrehe (66,0 / 65,3 / 0,7 / 1,0 % ) yeni üye
begümd (85,0 / 84,3 / 0,7 / 0,8 % )yeni üye
amonra (83,4 / 82,2 /1,2 / 1,4 % )
adigenisse (78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00 %)
benben (64,9)(geri dönmek üzere ayrıldı )
senanaz (72,0 / 71,0 / 1,0 / 1,3 % ) yeni üye

5. TAKIM TOPLAM KİLO (684,7 / 680,2 / 4,5 / 0,65 % )
adcım listemiz hazır kontrol edermisin bi yanlışlık yapmışmıyım yine :)))

evet dosbacım gerçekten dikkat ettin. ben zaten bu işin sırrını bir çözebilsem rahatlıcam.ama bu böyle olmaz zaten ilk fırsatta araştırma yapıcam bakalım neler çıkacak.

Back