• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benim ben kendi adıma hani gecede gözleme falan yiyince sabaha kilolu kalkıyorum yani benim öyle inşallah senin öyle değildir canım. :13:

arada oluyor öyle aksaklıklar canım,sürekli yazmak zorunda kalıyoruz. yeni hocan hayırlı olsun ama ilki daha bilgiliydi sanırım. ne bileyim hani vücudu yavaş yavaş alıştıracaktı sanırım. yediklerinde abartılı birşey yok canım.
pantolon olayına sevindim,inşallah diğerlerininde olduğu günleri görürsün ve bize yazarsın canım.işlerinde kolay gelsin. :79:

inş ya hiç bilmiyorum:59:
yarın çıkıcak ortaya:59:

adcım kestaneniz çok güzeldi yaaa...
kuzu kestaneydi (ufaktı yani ) malesef 12 tane yedim ama akşam yemeği yememiştim...
kolarisinin çok olduğunu biliyorum ama ne kadar bakmadım bi bakem

benim moralimin neden bozuk olduğunu bilmiyorum oysaki dün misafirlerimle güzel vakit geçirdim ama ??

inş ya hiç bilmiyorum:59:
yarın çıkıcak ortaya:59:
iyi çıkar inşallah hayatım moralini bozma canım.
adcım kestaneniz çok güzeldi yaaa...
kuzu kestaneydi (ufaktı yani ) malesef 12 tane yedim ama akşam yemeği yememiştim...
kolarisinin çok olduğunu biliyorum ama ne kadar bakmadım bi bakem

benim moralimin neden bozuk olduğunu bilmiyorum oysaki dün misafirlerimle güzel vakit geçirdim ama ??
afiyet olsunhayatım. akşam yemeği yememişsin zatenonların yerine say.
belki biraz yürüyüş ii gelebilir... kendimi toparlayabilirsem çıkarım

burada çooook güzel bir hava var dosbacım oradada öyleyse hiiç bekleme hayatım at kendini dşarı bu fırsat kaçmaz.

adcım burda da hava güzel ama kalktığımdan beri toparlanmadım :((
aslında dışarı çıkıp belki gezerim sadece yürüyüş amaçlı çıkmak zor geliyo...belki bi avm'ye giderim

naber kızlar
öğle arası 1 saatlik aramda eve gittim akşam için çorbamı yaptım geldim:1: bu tempoyla daha çok kilo vermem lazım aslında ya:44: çamaşırlar vardı akşam makinaya atmıştım onları astım makinaya yenilerini bile attım:92:

maşallah nihan bak can geldi birden:)) hem çorbanı yaptın hem de bir işi aradan çıkardın. bugün hava ankarada güzel, yaşadığın yerde de güzelse akşama mis olur çamaşırların.:34:

dosbacım bencede iyi fikir hayatım en azından kafanı dağıtmış olursun ki çoktan çıktın zaten iyi gezmeler canım.

bu arada kızlar bir yanlışlığı düzelteyim. şişgo arkadaşımız için gelmedi yazmadı dedim ama 21.10.2010 tarihinde 10 gün izin istemiş zaten. belkide bu hafta gelecektir.

bir diğer konuda yaptığımız kaçamaklarla ilgili,ben şöyle birşey önermek istiyorum.
bundan sonra yapılan kaçamaklar değilde yaptığımız kaçamakların kalorisini yazalım. (özendirmemek adına)
mesela şu kadar kalorilik kaçamak yaptım diye.
atıyorum, ben bugün 100 kalorilik kaçamakmı yaptım. sizler bana 100 kaloriyi yakmamı sağlayacak cezalar vereceksiniz. şuda var; eğer ben o cezayı bu akşam yapamazsam kilo bildirim tarihine kadar muhakkak yapmam gerekiyor. yani kaçamağı pazartesi yaptıysam cumaya kadar cezamı uygulamam gerekiyor,perşembe yaptıysam o gün yapmam yada kilo bildiriminden önce yapmam gerekiyor.
şimdi biz kaçamakları yazınca sanki özendirme oluyormuş gibi geliyor bana. ha yapılırmı yapılmazmı o kişinin vicdanına kalmış birşey. ayrıca hergün yaptığınız sporu cezanız niyetine saymayın ''az önce spordan geldim yakmışımdır'' olayı değil.tamamen farklı ve zevkli cezalar bulalım.
bu fikri oylamaya sunuyorum arkadaşlar kabul ederseniz yapalım. bu şekilde daha az kaçamak yapacağımızı yada yapılan kaçamağı anında yakabileceğimizi düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum. :87: :98:

dosbacım bencede iyi fikir hayatım en azından kafanı dağıtmış olursun ki çoktan çıktın zaten iyi gezmeler canım.

bu arada kızlar bir yanlışlığı düzelteyim. şişgo arkadaşımız için gelmedi yazmadı dedim ama 21.10.2010 tarihinde 10 gün izin istemiş zaten. belkide bu hafta gelecektir.

bir diğer konuda yaptığımız kaçamaklarla ilgili,ben şöyle birşey önermek istiyorum.
bundan sonra yapılan kaçamaklar değilde yaptığımız kaçamakların kalorisini yazalım. (özendirmemek adına)
atıyorum, ben bugün 100 kalorilik kaçamakmı yaptım. sizler bana 100 kaloriyi yakmamı sağlayacak cezalar vereceksiniz. şuda var; eğer ben o cezayı bu akşam yapamazsam kilo bildirim tarihine kadar muhakkak yapmam gerekiyor. yani kaçamağı pazartesi yaptıysam cumaya kadar cezamı uygulamam gerekiyor,perşembe yaptıysam o gün yapmam yada kilo bildiriminden önce yapmam gerekiyor.
şimdi biz kaçamakları yazınca sanki özendirme oluyormuş gibi geliyor bana. ha yapılırmı yapılmazmı o kişinin vicdanına kalmış birşey. ayrıca hergün yaptığınız sporu cezanız niyetine saymayın ''az önce spordan geldim yakmışımdır'' olayı değil.tamamen farklı ve zevkli cezalar bulalım.
bu fikri oylamaya sunuyorum arkadaşlar kabul ederseniz yapalım. bu şekilde daha az kaçamak yapacağımızı yada yapılan kaçamağı anında yakabileceğimizi düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum. :87: :98:

canım, özenme değil de bazen benim canım çekiyor:)) hiç olmadık yere aklıma düşüyor yani. ben fikrini beğendim. uygulamasında sıkıntılar çıkabilir. şöyle ki mesela ela mantı yemiş, onu bulabilir mi internette kaç kalori? yoksa mesela çikolatanın üstünde yazıyor kaç kalori olduğu.. paketli gıdalarda sorun olmaz.

neticede bence uygulayabiliriz. kalori hesabı kısmı olmasa da ceza kısmı fena olmaz:)) kaçamk yapınca olmuş bitmiş artık demekten iyi olur:)))

mesela asuman sen o ekmeği yeme, cezalısın:47:

maşallah nihan bak can geldi birden:)) hem çorbanı yaptın hem de bir işi aradan çıkardın. bugün hava ankarada güzel, yaşadığın yerde de güzelse akşama mis olur çamaşırların.:34:

:77:
burdada güzel ama ben cadde üzerinde oturuyorum bide 1.kat balkona asarsam direk toz oluyr onun için boş odam var çekasa asıyorum boş odada duruyor uzun alıyor kuruması ama başka çarem yok:93:

bana uyar adcım
herkeze de uyarsa senin mesajın altındaki beğendim beğenmedim butonunu kullansın olurmu

ad canım daha çıkamadım
şimdi yeşil çay içiyorum belki kendime gelirim...ben tiryaki değilim ama sabahları çay içmeyince başım ağrıyo :(( sabahta yulaf azmesi ve süt ile geçiştirdim
ceza konusunda katılıyorum
zaten ben p.tesi günü diyetisyene gideceğim eşimle karar almıştık kim kilo veremezse bırakacak diye....çnk her ay 200tl çok gelio :(( ve her ay veriyoz alıyoz yani aslında yapmamız gerekneleri yapmayıp bi de para ödüyoruz
sanırım bana en büyük ceza bu olur :((

ama senin dediğine de katılıyorum ceza verelim eskiden gurup yapardık ikili...istersen onu da oylamaya sun herkes eşini takip etsin cezasını ona göre verelim :)) bi ara başarılı olmuştuk ama sonradan yine dağıtmıştık :)) kısa süreliğine deneyebiliriz

Mantı (1 porsiyon)....................................490
Poğaça (1 adet)......................................180
hehehe bulunuyormuş :)) ben mantı yemedim ama bi poğaçanın 1/3ini yedim
benimkisi çok değilmiş :)) ama olmasa daha iyi olurdu...
adcımın sölediğine göre buraya poğaçayı yazmayacaktım ama örnek olsun dedim :))

rabiacım birşey itiraf etmek istiyorum ben o ekmeği yedim. :57: ama gün boyu başka ekmek yok söz. yada başka ceza vermek isterseniz :17:
nihancım butonları tıklamakda olabilir ama yinede düşünceleri ve farklı düşünceleri olanlar belirtirse daha iyi olur diye düşünüyorum hayatım. :34:
dosbacım eşleştirme işide aklıma geldi aslında ama önce bu konuyu oylamaya sunmak istedim. kadroda herkes burada değil.listemizde aslı ve şişgo arkadaşımız izinli görünüyor. baye evinde olmadığı için sadece kilo bildirimine katılacak,elada fırsat buldukça gelecek malum kocası izne ayrılıyor. dombili salı gününden beri kendini toparlayamadı sanırım ama inşallah bir sıkıntısı yoktur.
yani bunları düşününce herkes tamamlansın istedim ama,gidişata göre önümüzdeki hafta eşleştirme de yapalım isterseniz. :87:

rabiacım birşey itiraf etmek istiyorum ben o ekmeği yedim. :57: ama gün boyu başka ekmek yok söz. yada başka ceza vermek isterseniz :17:
nihancım butonları tıklamakda olabilir ama yinede düşünceleri ve farklı düşünceleri olanlar belirtirse daha iyi olur diye düşünüyorum hayatım. :34:
dosbacım eşleştirme işide aklıma geldi aslında ama önce bu konuyu oylamaya sunmak istedim. kadroda herkes burada değil.listemizde aslı ve şişgo arkadaşımız izinli görünüyor. baye evinde olmadığı için sadece kilo bildirimine katılacak,elada fırsat buldukça gelecek malum kocası izne ayrılıyor. dombili salı gününden beri kendini toparlayamadı sanırım ama inşallah bir sıkıntısı yoktur.
yani bunları düşününce herkes tamamlansın istedim ama,gidişata göre önümüzdeki hafta eşleştirme de yapalım isterseniz. :87:

haklısın adcım hiç düşünmemiştim eksikleri...
tamam canım önce ceza sistemini oturtalım sonra bakarız belki gerek bile kalmaz

Mantı (1 porsiyon)....................................490
Poğaça (1 adet)......................................180
hehehe bulunuyormuş :)) ben mantı yemedim ama bi poğaçanın 1/3ini yedim
benimkisi çok değilmiş :)) ama olmasa daha iyi olurdu...
adcımın sölediğine göre buraya poğaçayı yazmayacaktım ama örnek olsun dedim :))

kalori hesaplamak zor olmaz diye düşünüyorum bende,şimdi nette hepsi yazıyor zaten.

bu arada kızlar şunuda söyleyeyim,ileride karışıklık olabilir. hani o mantı yedi ona az ceza veriniz ben şunu yedim bana ceza çok oldu gibisinden.
ona göre ayarlama yapmam gerekiyor.bir liste hazırlıcam sizlerinde fikrini alıcam tabi. sizlerde bakıp burada paylaşırsanız sevinirim.
eğer diğer arkadşlarda ok lerse yarın kilo bildiriminden sonra yada en geç pazartesi ceza uygulamamız başlasın olurmu.

kalori hesaplamak zor olmaz diye düşünüyorum bende,şimdi nette hepsi yazıyor zaten.

bu arada kızlar şunuda söyleyeyim,ileride karışıklık olabilir. hani o mantı yedi ona az ceza veriniz ben şunu yedim bana ceza çok oldu gibisinden.
ona göre ayarlama yapmam gerekiyor.bir liste hazırlıcam sizlerinde fikrini alıcam tabi. sizlerde bakıp burada paylaşırsanız sevinirim.
eğer diğer arkadşlarda ok lerse yarın kilo bildiriminden sonra yada en geç pazartesi ceza uygulamamız başlasın olurmu.

olur adcım iyi fikir:81:

:77:
burdada güzel ama ben cadde üzerinde oturuyorum bide 1.kat balkona asarsam direk toz oluyr onun için boş odam var çekasa asıyorum boş odada duruyor uzun alıyor kuruması ama başka çarem yok:93:

anladım canım. içerde biraz zor kurur ama dışarının tozundan, dumanından iyidir.

sağlık olsun canım ya:)) ceza başlamadan son kaçamağın olsun:)

pazartesi uygundur. hadi bakalım..

Back