• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

masalcım, tarifler umarım işine yarar. part time iş olarak rodi, mavi, lcw gibi firmaları da düşünebilirisn. üniversite öğrencisi çalışan arkadaşlar var. yani part time oluyor diye biliyorum.

güven duymadığın yere gitme kesinlikle. ortalık zaten karışık, insan korkuyor.

tarifler umarım işine yarar.

Teşekkür ederim Neyneysecim ıslak keki denedim harika oldu ..
Poğaçalar cumartesine kaldı ..

Eleman aranıyor mudur acaba?
Direk gidip sorayım mı?
Ben de anketörlük veya broşür dağıtımı düşündüm ama ne dersin ki sorun olur mu acaba?

sorun olmaz da ne bileyim anketörlük falan ben çok düşünmezdim. yani ben pek kızılay tarafına gelmiyorum ama avm'lerde genelde bizimle çalışmak ister misiniz yazısı oluyor. direk gidip sorabilirsin de bir şey kaybetmezsin. internet sitelerine girip yakın mağazaların adresini alabilirsin, bahçelide muhakkak vardır. armada, cepa, kentpark burdaki mağazalara gidebilirsin. beytepeden çok uzak sayılmazlar. hatta konutkent tarafına gelirsen gordion var. var oğlu var:)) bu mağazalarda hep gençler ve muhtemelen üniv öğrencileri çalışıyor. ortam daha uygun olur kanaatindeyim.

Teşekkür ederim Neyneysecimm ..
Bakacağım bakalım artık bir yerlerden başlayacağım ama nasıl karar veremiyorum ..
Gerginim bugün yine biraz da bakalım ..
2 saat yürüyüş yaptım sporumu aksatmıştım rahatladım ..
İlanlara bakıyorum bakalım ..

günaydın kızlar

akşam yemeğim
1 kase çorba
4 kaşık hamsi buğulama
1 dilim ekmek
birazda salata

sabah kahvaltı
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 saat yürüyüş yaptım ayrıca

günaydın kızlar dün giremedimm eşim izine ayrıldı malüm artık günde 1kere felan bakarım anca
3gündür düzenli bir sekilde her yemekte maydonaz yedimm
dün kasıklarımda karnımda felaket bir ağrı oldu sanırımbende taş yada kumvar 1kere yine maydonoz suyu içmiştim acillik olmuştum serum takmışlardı anlamadıkbişey var tetikliyoo sanırımmm
neyse dün neler yedim yazayımm
sabah kahvaltımm 1de oldu sabah ark kahveyegittim eşimde öğlen geldi onunla yaptıkk
2dilim ekmek,domates,salata peynir,yumurta,zeytin
akşam 1kepce çorba sebze corbası,5kaşık makarna ekmek yokk

mantı uzun zamandır yemiyodum bide küçük bir tabaktı 5kasık felandı ama yinede yanlıştıı ceza neyse razıyımmm.
KİLOMU YAZAYIM: 59.800 AYNI

Teşekkür ederim Neyneysecimm ..
Bakacağım bakalım artık bir yerlerden başlayacağım ama nasıl karar veremiyorum ..
Gerginim bugün yine biraz da bakalım ..
2 saat yürüyüş yaptım sporumu aksatmıştım rahatladım ..
İlanlara bakıyorum bakalım ..

masalcım, akşam internetim rezaletti. bir daha gelemedim ama bu firmaların direk kendi sitelerinde iş başvuru linkleri vardır. ordan başvurunu iletebilirsin sanırım.

günaydın kızlar dün giremedimm eşim izine ayrıldı malüm artık günde 1kere felan bakarım anca
3gündür düzenli bir sekilde her yemekte maydonaz yedimm
dün kasıklarımda karnımda felaket bir ağrı oldu sanırımbende taş yada kumvar 1kere yine maydonoz suyu içmiştim acillik olmuştum serum takmışlardı anlamadıkbişey var tetikliyoo sanırımmm
neyse dün neler yedim yazayımm
sabah kahvaltımm 1de oldu sabah ark kahveyegittim eşimde öğlen geldi onunla yaptıkk
2dilim ekmek,domates,salata peynir,yumurta,zeytin
akşam 1kepce çorba sebze corbası,5kaşık makarna ekmek yokk

mantı uzun zamandır yemiyodum bide küçük bir tabaktı 5kasık felandı ama yinede yanlıştıı ceza neyse razıyımmm.
KİLOMU YAZAYIM: 59.800 AYNI

geçmiş olsun canım. böbrek ultrasonu falan çektirsen. orda anlaşılmaz mı taş varsa?

ceza uygulaması daha başlamadı, hadi yırttın:92:

günaydın kızlar
sanırım şok diyetten verdiğim 2 kilonun bi kısmını almam gerekiyordu :((
neyseki düne göre daha ii
kilom 68.7 yani 500gr almışım çok üzgünüm :((

masalcım, akşam internetim rezaletti. bir daha gelemedim ama bu firmaların direk kendi sitelerinde iş başvuru linkleri vardır. ordan başvurunu iletebilirsin sanırım.

Aaa bu güzel fikir bir de öyle bakayım bakalım Neyneysecim..
Muhtemelen bayramdan sonraya kalır o yüzden biraz ağırdan alıyorum ama cidden sitelerindeki ilanlar iyi fikir ...

Kızlar günaydın hepinize ...
Üzgünüm yarım kilo almışım 58 olmuşum ..
Bugünden itibaren topluyorum kendimi sporumu da mümkün oldukça aksatmayacağım ...

ben dün yediklerimi yazamamıştım, yazayım:

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, marul + 1 dilim ekmek - 1 bardak ıhlamur
ara: 1 kuru kayısı + 1 hurma
spor
ara: 1 avuçtan az fındık, yarımdan fazla muz
öğle: 1 kase tavuk çorbası ve 1 kase barbunya(1 saat kadar aralıkla yedim)
ara: 1 armut, 2-3 badem ve 1 incir
ara: 1 den az elma
akşam: turp salatası ve yeşil çay

Son düzenleme:
günaydııın

nasılsınız bayanlar,iyisinizdir inşallah. bende iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok.
yalnız bu kilo olayı canımı sıkıyor. 2 gün önce 55.9 ı gördüm bu sabah 56.5 nasıl bir iş anlamadım. amaaaann birgün zıvanadan çıkcem ama ne zamana denk gelecek bakalım. :9: ama birşey söyleyeyimmi eskiden olsa şimdiye kadar çoktan salmıştım kendimi bakıyorumda kaç haftadır 2 ileri 1 geri iyi sabrediyorum. kaptan olmak yaradı bana :6: hayırlısı olur inşallah.
haftaya orucuma başlıcam bende kkızlar. burda iş hanında arkadaş var onunla beraber tutacağız. kilo verirmiyim vermezmiyim bilmiyorum ama hazır yandaş bulmuşken tutayım istedim bende. bayram sonrasıda devam ederiz dedik.
bakalım nasıl olacak.
geçmişe bakayım,listeleri toparlayayım burdayım. :16:

ben dün yediklerimi yazamamıştım, yazayım:

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, marul + 1 dilim ekmek - 1 bardak ıhlamur
ara: 1 kuru kayısı + 1 hurma
spor
ara: 1 avuçtan az fındık, yarımdan fazla muz
öğle: 1 kase tavuk çorbası ve 1 kase barbunya(1 saat kadar aralıkla yedim)
ara: 1 armut, 2-3 badem ve 1 incir
ara: 1 den az elma
akşam: turp salatası ve yeşil çay

Afiyet olsun Neyneysecim ..
Menün dün harika olmuş ..
Bol meyve , baklagil, salata, bitki çayı ..
Maşallah çok beğendim ...

günaydııın

nasılsınız bayanlar,iyisinizdir inşallah. bende iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok.
yalnız bu kilo olayı canımı sıkıyor. 2 gün önce 55.9 ı gördüm bu sabah 56.5 nasıl bir iş anlamadım. amaaaann birgün zıvanadan çıkcem ama ne zamana denk gelecek bakalım. :9: ama birşey söyleyeyimmi eskiden olsa şimdiye kadar çoktan salmıştım kendimi bakıyorumda kaç haftadır 2 ileri 1 geri iyi sabrediyorum. kaptan olmak yaradı bana :6: hayırlısı olur inşallah.
haftaya orucuma başlıcam bende kkızlar. burda iş hanında arkadaş var onunla beraber tutacağız. kilo verirmiyim vermezmiyim bilmiyorum ama hazır yandaş bulmuşken tutayım istedim bende. bayram sonrasıda devam ederiz dedik.
bakalım nasıl olacak.
geçmişe bakayım,listeleri toparlayayım burdayım. :16:

Bu sıralarda hepimiz performans mı kaybediyoruz bana mı öyle geliyor?
Söz de ay küçülen faza geçince daha çok verecektik.
Ama ben boğazımı tutmadım fazla eee sporu da aksattım normal tabi ..
Bİr şey soracağım bayram tatili içinde olan cuma günü kilo bildirimi yapacak mıyız?

rabiacım,akşam öğünlerin çok iyi hayatım gerçekten tebrik ederim afiyet olsun canım.

masalcım,sen bu diyet olayını en iyi yapanlardan biri olarak çok güzel kilolar verdin şimdiye kadar. bundan sonra kendini korusanda olur diye düşünüyorum. bu yüzdende toparlanmanı sadece gerisi gelir diye korktuğumdan istiyorum canım,yoksa gayet iyisin zaten.

dosbacım bence üzülme hayatım,üzülmek bize yaramıyor,hem 500 gr çokda önemli bir rakam değil. masalda sende verirsiniz. iyi gidiyorsunuz bence.

Canlarım günaydın nasılsınız bakalım ben dün hiç uğrayamadım akşam 9a kadar temizlikle uğraştım çok şükür bitti bugünde ütüm var inş. yapabilirim hiç halim yok
Kızlar resimler için yorumlarınıza teşekkür ederim şortlu olan benim arkadaşlar
Kilom aynı 1 gram bile oynama yok
dünki menümü yazayım
kahvaltı
3 dilim kepek ekmeği
biraz peynir 2 tane zeytin
ve çay
arada sadece bir tane kahve içtim
2.5 litre su
akşamda saat 5 gibi 4-5 kaşık kadar makarna
gecede 2 tane mandalina ve 1 tane elma
birazdanda kahvaltı yapacam

Teşekkür ederim Kaptancığım ..
Ben de artık yavaş yavaş vermek istiyorum zaten acele etmeden ...
Ama bayrama kadar biraz dikkat edeyim ki bayramda alma ihtimalime karşı :)

Afiyet olsun Neyneysecim ..
Menün dün harika olmuş ..
Bol meyve , baklagil, salata, bitki çayı ..
Maşallah çok beğendim ...
Bu sıralarda hepimiz performans mı kaybediyoruz bana mı öyle geliyor?
Söz de ay küçülen faza geçince daha çok verecektik.
Ama ben boğazımı tutmadım fazla eee sporu da aksattım normal tabi ..
Bİr şey soracağım bayram tatili içinde olan cuma günü kilo bildirimi yapacak mıyız?

rabianın menüsü bencede çok iyiymiş.
evet masalcım performans eksikliğimiz var malesef,yerine gelsin diye çabada sarfetmiyoruz sanırım salıyoruz hemen kendimizi. halbuki 1 ayda 4 yada 2 kilo vermek ne kadar zordurki, bunun örneklerini sizlerde gözterdiniz zaman zaman. kendime bu yüzden sinir oluyorum. toparlanmamız lazım ama önce istemeliyiz. ben istiyorum bayrama kadar 2 kilo gidecek ve ben o kiloyu korumak için çaba sarfedicem.

Bırakınca da ardı arkası geliyor ..
Etraftada ben dikkat ettikçe insanlar yemiyorsun diye elleri dolu geliyor dayanamıyorum :)
Normalde yediğimden çok yedirmeye başlayacaklar o yüzden biraz yemeye başladım ...
Ama spor sporu aksatmamak lazım yoksa ne yapsakta anlamı yok.
Havalar soğukken de spor hiç gitmiyor ki:)

nur canım evini güle güle kirlet, sanırım bayram temizliği yaptın. :81: aslında çok abartılıda beslenmiyorsun hayatım dün öğle yemeği bile yememişsin. sende ben gibi takılı kaldın aynı kiloda. ütünü de halledersin inşallah çabucak.bende dün yaptım bitti çok şükür. darısı başına.sonrada bi güzel dinlen hayatım. :54:

masalcım haklısın bayram önlemini anlamlıyız hayatım,yoksa üstüne eklenir baklavalar dolmalar. :39:

Back