• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar öğle yemeğimi yazayım unutmadan.
1 posiyon kabak sote,1 porsiyon salata.

ama ben hala açım,bunu sebebi kan şekerimden kaynaklanıyor sanırım. birazdan yeşil çay içeyim diyorum.

asumancım, yeşil çay iç veya ıhlamur vs de olur. sıvı bir şeyler al. bazen suyu unutmak da açlık gibi algılanıyor vücutta.

kızlar öğle yemeğimi yazayım unutmadan.
1 posiyon kabak sote,1 porsiyon salata.

ama ben hala açım,bunu sebebi kan şekerimden kaynaklanıyor sanırım. birazdan yeşil çay içeyim diyorum.

canım kan şekerinin normale dönmesi için yeşil çayına tarçın ekle...çok farkedecek emin ol

canlar yeşil çayımı söyledim geldi şimdi içiyorum. dosbacım tarçınlı yeşil çayı denedim ama boğazımda acayip bir tat oluyor diye bıraktım hayatım. :5: acaba çubuk tarçınla denesem farklı olurmuki.

Son düzenleme:
kızlar öğlen yemeğimi yazayım akşam oldu ama :(( işler çok yoğun başım çatlıyacak gibi pc den gözümü ayıramıyorum çok ağrı yapıyor bi de ufo sanırım çok ağrıttı başımı.Öğlen 4 kaşık taze fasülye 1 çay bardağından biraz fazla yoğurt bir dilim de ekmek yedim suyumu içiyorum.Akşama toplantımız var sanırım geç giderim yemek yesem bi dert yemesem bi dert o saatten sonra ya

canlar yeşil çayımı söyledim geldi şimdi içiyorum. dosbacım tarçınlı yeşil çayı denedim ama boğazımda acayip bir tat oluyor diye bıraktım hayatım. :5: acaba çubuk tarçınla denesem farklı olurmuki.

canım ben çubuk kullanıyorum belki toz boğaza yapışıyorduk....
afiyet olsun

bana gelince yattım uyudum araları yapamadım ama ii gelmiş
başımın ağrısı tam olarak geçmedi ama belki akşam çayıyla atlatırım
şimdi yemek hazırlayacağım
balık ve salata
balığı ızgara düşünüyorum

hulk canım afiyet olsun,işlerinde kolaygelsin.

kızlar hafta sonu kendime ip alacağım ve herakşam yatmadan önce psikolojimin durumuma göre ip atlamak istiyorum. acaba yapabilirmiyim. yaaa bayrama kadar 55 in altına düşmek istiyorum kızlar.aksi gibi adet dönemimde bayram olacak.reglöncesi sendromu var birde. ama olmaz birazcıkda olsakilo vermek istiyorum.
bu arada 10 tane fındık yedim.
1 fincan yeşil çay içtim.
1bardak siyah çay.
su 250ml sadece. :((((

valla dosbam tozu rahatsız etti ama çubuğuda denicem hayatım.
dinlenmekle iyi yapmışsın baş ağrın iyice geçer inşallah.
akşam menü süper şimdiden afiyet olsun hayatım. :13:

akşam menümde kendimi tebrik ettim ilk defa balığın yanında kola içmedim :)) ekmekte yemedim
sanırım öğlen ki yediğim şeyi telafi ettim
zaten ondan sonrada bişi yemedim sadece 1 muz
başımın ağrısı geçmedi ağrı kesici almak zorunda kalacağım :((
yarın sabaha kadar umarım fazlalıklarım gider

günaydınlar kızlar,

mayasız da yapıldığı tarifler görmüştüm internette:
mayasız poğaça1
mayasız poağaça2

yalnız bu tarifleri ben denemedim ama bunlar takip ettiğim bloglar. takip altındalarsa iyidirler diye düşünüyorum. maya kullanmazsan mayalanma işini daha çok yoğurtla sağlıyorsun.

ıslak kek denedim, hem de şu kabartma tozlarının arkasındaki tarifler oluyor ya ordan:)) harika olmuştu. ağlayan keki sevmiyorum nedense. ıslak kekde önemli olan hani bir bardak harçtan ayırıyorsun ya ıslatmak için işte onun çiğ yumurta içermesinden hoşlanmıyorum ben. benim denediğim tarif yumurtayı karıştırmadan önce bir bardak ayırıyordu, ve gayet de hoştu. ama şimdi tarifi bulabilir miyim bilmiyorum.

ahan da buldum:
ıslak kek

dosbacım umutsuzluğa kapılma.. moralin bir düşerse işte o zaman diyet tepe taklak gidiyor. normal diyetine uymaya devam etsen canım? bak kahvaltı çok önemli, onu güzelce yapmalısın. 1 elma olmaz canım. biz bu yeme biçimini yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyoruz. tartı çok da gösterse direnmeliyiz o yüzden.

günaydın nihancım. keşke evde hazır yemeğin olsaydı ama napalım geçti artık:)) afiyet olsun canım.

Canım süpersin var ya sen ..
Bugün sözde boştum bir sürü ödev falan uğraşacaktım
ama dışarı çıktım ancak girebildim internete de ..
Dolayısı ile yapamadım hiç bir şey ama şimdi kek yapmaya kalkacağım poğaçaları da ya yarın ya pazartesine kaldı ..
Tabiki yaptığım gibi nasıl olduğunu bildiriyorum ve eğer sorun olmazsa fotoğrafını da koyarım ..

ricaederiim.
kadın anatomisi o kadar farklı ki bu sebeplerin hepsi hayatımızda olması gereken şeyler herhalde. ne bileyim hani doğurganız ya belkide o yüzden bu kadar çok şey yaşıyoruzdur.
en ufak şeye üzülüp,en ufak şeye sevinen varlıklarız. çok duygusalız malesef. ama ne olursa olsun midemize hükmedemiyoruz.:)))

misafirlerin hepsini atlattın gözün aydın hayatım. oooo kestaneyide almış hatun getirmiş teee Angara lara kaçtane yedin :))) afiyet olsun canımmm

:67: :67: :67: domatese tuttum seni.

canım keyfinin birazda olsun yerine gelmesine sevindim inşallahdaböyle devam eder.
öğle yemeğinde sanırım bol kh vardı afiyet olsun ama akşamada sakıncalı birşey yememişsin aslında hiç birşey yememişsin desek yeridir. canım izne ayrılman konusunda benim için sakınca yok,bunu sıkıntı etme hayatım. ama şu varki süresiz izinmi istiyorsun yoksa 1-2 hafta izinmi. süresiz olursa yerine yeni üye alırım ki şişgo arkadaşımızın yeriine alıcam çünkü izne ayrıldı ve ne zaman döneceği konusunda bir kere olsun paylaşım yapmadı. gelirsede boş yer kalmasını beklicek. ama süre bildirirsen almıcam hayatım. :))
patron yerine döndü ama heran gelebilir.

ölçülü yemekle rahat bir vicdana sahip oluyoruz. seni biraz olsun engelleyebildiysek ne mutlu bize. inşallah hamsi sendede sıkıntı yaratmaz hayatım. hurmayı hala denemedim. telefonuma kaydedicem akşm hatırlatma yapsın diye. akşam malesef fazla yaptığım için bitiremediğimiz tavuk ve pilavdan yedik. yine 3 parça kk büyüklüğünde tavuk,2 tatlıkaşığı pilav yedim domates ve salatalık.

ne mutlu sana. mutlu günlerinin tekrarları nasip olsun inşallah. sektör süper tamsenlik gerçekten.bu kadarmı denk düşer. eee başlıcakmısın peki. canım koşturmaca sırasında birşey yemedinmi sadece çaymı içtin. :26:

canıııım ilk ayların kötüymüş gerçekten, aldığın 24 kiloyu görmedim ben. aman görsem
ne olacak vermişsin zaten hepsini çoğu bitmiş azı kalmış hayatım. :46:

:70:

bence günçok güzel geçmiş. tebrik ederimhayatım. :46:

günaydın. düzelir hayatım bozma moralinii.

günaydın nihancım. afiyet olsun kh bol olmuş ama yakmışsındır diye düşünüyorum inşallah.

değişiklik iyidir afiyet olsun.

canım aslında erkende çıkıyorsun akşamdan yapabilirsin yemeklerini. günlük yemeği severim dersende malzemelerini hazırla gelince sadece pişirmesi kalsın.bu arada sende iftarını hafif birşeyle açıp ana yemek pişesiye kadarda mideni dinlendirebilirsin.

sağol nihancım dolu 1 tatlı kaşığıydı canım. inşallah zararı olmaz aama olacaktır kesin.

günaydın canım. bende ütüyü buakşam yaparım diyorum ama akşam görümceme gidebilriz duruma göre hareket edicem artık. dolu bir tatlı kaşığı hayatım.daha kaçamak olmaz söz. ekmek 1 dilimdaha yesem olurmu. yanımda getirmiştimde :)))

Yiyemedim hiç bir şey kaptancığım ben dışarıdayken birisi hatırlatmazsa yemek yemeyi unutuyorum zaten ..
Sektör içime sinmedi ..
Aslında çok güzel anlattılar ürünleri herbalife ürünleri
HAtta çay da onundu tadı da gayet güzel.
Ama gel direk başla tarzında olunca içinde bir şey aranıyor.
Fazla da güvenemedim gitmeyi düşünmüyorum o yüzden .
Belki anketörlük tarzında başka bir şey bakabilirim..

adcım burda da hava güzel ama kalktığımdan beri toparlanmadım :((
aslında dışarı çıkıp belki gezerim sadece yürüyüş amaçlı çıkmak zor geliyo...belki bi avm'ye giderim
Canım bence yürümek çok rahatlatıyor ..
Hiç canım istemez benim de moralim bozukken
Ama yürümeye başladıysam rahatlıyorum ..

dosbacım bencede iyi fikir hayatım en azından kafanı dağıtmış olursun ki çoktan çıktın zaten iyi gezmeler canım.

bu arada kızlar bir yanlışlığı düzelteyim. şişgo arkadaşımız için gelmedi yazmadı dedim ama 21.10.2010 tarihinde 10 gün izin istemiş zaten. belkide bu hafta gelecektir.

bir diğer konuda yaptığımız kaçamaklarla ilgili,ben şöyle birşey önermek istiyorum.
bundan sonra yapılan kaçamaklar değilde yaptığımız kaçamakların kalorisini yazalım. (özendirmemek adına)
mesela şu kadar kalorilik kaçamak yaptım diye.
atıyorum, ben bugün 100 kalorilik kaçamakmı yaptım. sizler bana 100 kaloriyi yakmamı sağlayacak cezalar vereceksiniz. şuda var; eğer ben o cezayı bu akşam yapamazsam kilo bildirim tarihine kadar muhakkak yapmam gerekiyor. yani kaçamağı pazartesi yaptıysam cumaya kadar cezamı uygulamam gerekiyor,perşembe yaptıysam o gün yapmam yada kilo bildiriminden önce yapmam gerekiyor.
şimdi biz kaçamakları yazınca sanki özendirme oluyormuş gibi geliyor bana. ha yapılırmı yapılmazmı o kişinin vicdanına kalmış birşey. ayrıca hergün yaptığınız sporu cezanız niyetine saymayın ''az önce spordan geldim yakmışımdır'' olayı değil.tamamen farklı ve zevkli cezalar bulalım.
bu fikri oylamaya sunuyorum arkadaşlar kabul ederseniz yapalım. bu şekilde daha az kaçamak yapacağımızı yada yapılan kaçamağı anında yakabileceğimizi düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum. :87: :98:

Kesinlikle çok güzel ..
Hoş ben biraz fazla kaçamak yapmaya başladım ama :77:
En azından cezamızı çekeriz ..
Hepimizde kilo olduğuna göre iyi kötü sevdiğimiz kilo aldıran kaçamaklarımız da aynı şeyler.
İster istemez canımız istiyor ...

Dün gece yine uyku tutmadı beni ..
Sabah 5e kadar oturdum
Sonra biraz uyudum kalktım öğlen olmuş çıktım dışarı derken
Kahvaltı falan yapamadım
En son dün sabah yemiştim düşünün artık çay harici ..
Bugün de akşama kadar hiç bir şey yiyemedim :S
Sadece su ..
Akşam yemeğinde
1 kase çorba
Biraz ıspanak.
Küçük bir dilim börek yedim ..
Çok acıkmıştım artık ..
Şimdi de kek yapacağım bakalım sadece tadımlık bir yudum alırım yarın yerim biraz ...

akşam menümde kendimi tebrik ettim ilk defa balığın yanında kola içmedim :)) ekmekte yemedim
sanırım öğlen ki yediğim şeyi telafi ettim
zaten ondan sonrada bişi yemedim sadece 1 muz
başımın ağrısı geçmedi ağrı kesici almak zorunda kalacağım :((
yarın sabaha kadar umarım fazlalıklarım gider

Tebrik ederim dosbacım
Hem kola çok şişkinlikte yapar.
Ben asitli içecekleri hiç içemem biliyor musunuz ..
Geçmiş olsun bir duş falan alsan rahatlatmaz mı?

masalcım duş alamayacağım :(( kendimi toparlayamadım bugün ya...
umarım yarına atlatırım....
sen çok az yemişsin canım dengen bozulur...bi abla olarak uyarmak isterim bu kadar az yersen sağlığın bozulur...senin yaşlarında 51 kilo idim ama sırf zayıf kalmak için az yediğim dönemde adet düzensizliği yaşamıştım...dikkat et tatlım

masalcım duş alamayacağım :(( kendimi toparlayamadım bugün ya...
umarım yarına atlatırım....
sen çok az yemişsin canım dengen bozulur...bi abla olarak uyarmak isterim bu kadar az yersen sağlığın bozulur...senin yaşlarında 51 kilo idim ama sırf zayıf kalmak için az yediğim dönemde adet düzensizliği yaşamıştım...dikkat et tatlım

Dosbacım inan bu sıralarda kilo ile alakası yok ..
Uyku düzenim bozulunca yemek düzenim de gidiyor ..
Canım istemiyor bir de fırsat bulamayınca hiç yiyemiyorum ..
Gece saat kaçta geliyor aklıma o saatten sonra da yenmiyor ..
Allahtan etrafımdakiler sürekli yemek ye yemek yedin mi diye soruyor ..
Öyle öyle yiyorum ...

ablamın binasında interneti olmadığı için giremiyor. yeni bağlantının süresi belli değil. izinli olmak istiyor. bu haftaki kilosu 71,5 interneti gelince yeniden aranızda olacakmış

asumancım sen suyu çok az içiyorsun. kendime büyük boy bardak aldım bir tanesi yaklaşık 500 ml geliyor:)) ondan kaç bardak içiyorum saymıyorum bile ama şu var zayıflamak için değil sadece.. her zaman için suyu bol içmeye çalışıyorum. cilt için saç için sindirim için..

eğer sade su içmek zor geliyorsa içine limon falan sık, ne bileyim öyle aromalı su haline getirebilirsin.

masalcım, tarifler umarım işine yarar. part time iş olarak rodi, mavi, lcw gibi firmaları da düşünebilirisn. üniversite öğrencisi çalışan arkadaşlar var. yani part time oluyor diye biliyorum.

güven duymadığın yere gitme kesinlikle. ortalık zaten karışık, insan korkuyor.

tarifler umarım işine yarar.

Back