kızlar öğle yemeğimi yazayım unutmadan.
1 posiyon kabak sote,1 porsiyon salata.
ama ben hala açım,bunu sebebi kan şekerimden kaynaklanıyor sanırım. birazdan yeşil çay içeyim diyorum.
canlar yeşil çayımı söyledim geldi şimdi içiyorum. dosbacım tarçınlı yeşil çayı denedim ama boğazımda acayip bir tat oluyor diye bıraktım hayatım.acaba çubuk tarçınla denesem farklı olurmuki.
günaydınlar kızlar,
mayasız da yapıldığı tarifler görmüştüm internette:
mayasız poğaça1
mayasız poağaça2
yalnız bu tarifleri ben denemedim ama bunlar takip ettiğim bloglar. takip altındalarsa iyidirler diye düşünüyorum. maya kullanmazsan mayalanma işini daha çok yoğurtla sağlıyorsun.
ıslak kek denedim, hem de şu kabartma tozlarının arkasındaki tarifler oluyor ya ordan:)) harika olmuştu. ağlayan keki sevmiyorum nedense. ıslak kekde önemli olan hani bir bardak harçtan ayırıyorsun ya ıslatmak için işte onun çiğ yumurta içermesinden hoşlanmıyorum ben. benim denediğim tarif yumurtayı karıştırmadan önce bir bardak ayırıyordu, ve gayet de hoştu. ama şimdi tarifi bulabilir miyim bilmiyorum.
ahan da buldum:
ıslak kek
dosbacım umutsuzluğa kapılma.. moralin bir düşerse işte o zaman diyet tepe taklak gidiyor. normal diyetine uymaya devam etsen canım? bak kahvaltı çok önemli, onu güzelce yapmalısın. 1 elma olmaz canım. biz bu yeme biçimini yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyoruz. tartı çok da gösterse direnmeliyiz o yüzden.
günaydın nihancım. keşke evde hazır yemeğin olsaydı ama napalım geçti artık:)) afiyet olsun canım.
ricaederiim.
kadın anatomisi o kadar farklı ki bu sebeplerin hepsi hayatımızda olması gereken şeyler herhalde. ne bileyim hani doğurganız ya belkide o yüzden bu kadar çok şey yaşıyoruzdur.
en ufak şeye üzülüp,en ufak şeye sevinen varlıklarız. çok duygusalız malesef. ama ne olursa olsun midemize hükmedemiyoruz.:)))
misafirlerin hepsini atlattın gözün aydın hayatım. oooo kestaneyide almış hatun getirmiş teee Angara lara kaçtane yedin :))) afiyet olsun canımmm
domatese tuttum seni.
canım keyfinin birazda olsun yerine gelmesine sevindim inşallahdaböyle devam eder.
öğle yemeğinde sanırım bol kh vardı afiyet olsun ama akşamada sakıncalı birşey yememişsin aslında hiç birşey yememişsin desek yeridir. canım izne ayrılman konusunda benim için sakınca yok,bunu sıkıntı etme hayatım. ama şu varki süresiz izinmi istiyorsun yoksa 1-2 hafta izinmi. süresiz olursa yerine yeni üye alırım ki şişgo arkadaşımızın yeriine alıcam çünkü izne ayrıldı ve ne zaman döneceği konusunda bir kere olsun paylaşım yapmadı. gelirsede boş yer kalmasını beklicek. ama süre bildirirsen almıcam hayatım. :))
patron yerine döndü ama heran gelebilir.
ölçülü yemekle rahat bir vicdana sahip oluyoruz. seni biraz olsun engelleyebildiysek ne mutlu bize. inşallah hamsi sendede sıkıntı yaratmaz hayatım. hurmayı hala denemedim. telefonuma kaydedicem akşm hatırlatma yapsın diye. akşam malesef fazla yaptığım için bitiremediğimiz tavuk ve pilavdan yedik. yine 3 parça kk büyüklüğünde tavuk,2 tatlıkaşığı pilav yedim domates ve salatalık.
ne mutlu sana. mutlu günlerinin tekrarları nasip olsun inşallah. sektör süper tamsenlik gerçekten.bu kadarmı denk düşer. eee başlıcakmısın peki. canım koşturmaca sırasında birşey yemedinmi sadece çaymı içtin. :26:
canıııım ilk ayların kötüymüş gerçekten, aldığın 24 kiloyu görmedim ben. aman görsem
ne olacak vermişsin zaten hepsini çoğu bitmiş azı kalmış hayatım.
bence günçok güzel geçmiş. tebrik ederimhayatım.
günaydın. düzelir hayatım bozma moralinii.
günaydın nihancım. afiyet olsun kh bol olmuş ama yakmışsındır diye düşünüyorum inşallah.
değişiklik iyidir afiyet olsun.
canım aslında erkende çıkıyorsun akşamdan yapabilirsin yemeklerini. günlük yemeği severim dersende malzemelerini hazırla gelince sadece pişirmesi kalsın.bu arada sende iftarını hafif birşeyle açıp ana yemek pişesiye kadarda mideni dinlendirebilirsin.
sağol nihancım dolu 1 tatlı kaşığıydı canım. inşallah zararı olmaz aama olacaktır kesin.
günaydın canım. bende ütüyü buakşam yaparım diyorum ama akşam görümceme gidebilriz duruma göre hareket edicem artık. dolu bir tatlı kaşığı hayatım.daha kaçamak olmaz söz. ekmek 1 dilimdaha yesem olurmu. yanımda getirmiştimde :)))
Canım bence yürümek çok rahatlatıyor ..adcım burda da hava güzel ama kalktığımdan beri toparlanmadım(
aslında dışarı çıkıp belki gezerim sadece yürüyüş amaçlı çıkmak zor geliyo...belki bi avm'ye giderim
dosbacım bencede iyi fikir hayatım en azından kafanı dağıtmış olursun ki çoktan çıktın zaten iyi gezmeler canım.
bu arada kızlar bir yanlışlığı düzelteyim. şişgo arkadaşımız için gelmedi yazmadı dedim ama 21.10.2010 tarihinde 10 gün izin istemiş zaten. belkide bu hafta gelecektir.
bir diğer konuda yaptığımız kaçamaklarla ilgili,ben şöyle birşey önermek istiyorum.
bundan sonra yapılan kaçamaklar değilde yaptığımız kaçamakların kalorisini yazalım. (özendirmemek adına)
mesela şu kadar kalorilik kaçamak yaptım diye.
atıyorum, ben bugün 100 kalorilik kaçamakmı yaptım. sizler bana 100 kaloriyi yakmamı sağlayacak cezalar vereceksiniz. şuda var; eğer ben o cezayı bu akşam yapamazsam kilo bildirim tarihine kadar muhakkak yapmam gerekiyor. yani kaçamağı pazartesi yaptıysam cumaya kadar cezamı uygulamam gerekiyor,perşembe yaptıysam o gün yapmam yada kilo bildiriminden önce yapmam gerekiyor.
şimdi biz kaçamakları yazınca sanki özendirme oluyormuş gibi geliyor bana. ha yapılırmı yapılmazmı o kişinin vicdanına kalmış birşey. ayrıca hergün yaptığınız sporu cezanız niyetine saymayın ''az önce spordan geldim yakmışımdır'' olayı değil.tamamen farklı ve zevkli cezalar bulalım.
bu fikri oylamaya sunuyorum arkadaşlar kabul ederseniz yapalım. bu şekilde daha az kaçamak yapacağımızı yada yapılan kaçamağı anında yakabileceğimizi düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum. :87: :98:
akşam menümde kendimi tebrik ettim ilk defa balığın yanında kola içmedim :)) ekmekte yemedim
sanırım öğlen ki yediğim şeyi telafi ettim
zaten ondan sonrada bişi yemedim sadece 1 muz
başımın ağrısı geçmedi ağrı kesici almak zorunda kalacağım(
yarın sabaha kadar umarım fazlalıklarım gider
masalcım duş alamayacağım( kendimi toparlayamadım bugün ya...
umarım yarına atlatırım....
sen çok az yemişsin canım dengen bozulur...bi abla olarak uyarmak isterim bu kadar az yersen sağlığın bozulur...senin yaşlarında 51 kilo idim ama sırf zayıf kalmak için az yediğim dönemde adet düzensizliği yaşamıştım...dikkat et tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?