kaptan yazdıklarını şimdi okuyabildim çok teşekkürler beni izinli yazdığın için ve izine ayırdığın için aslında öyle belirsin bir izin kullanmak istemiyorum üç haftalık bir izin bana yeter bu arada yine arada girer yazarım olmaz mı iyice ayrılmak istemiyorum sizden
ceza olayına gelince bence süper bir fikir ben bazen ceza veriyrum kendime ama az verdim gibi geliyor böyle sen felan verirsen cezamı daha inandırmış olurum kendimi :
moralim baya düzelmeye başladı hayatımızda herşey bizim için hayırlı olsun diyoruz ya ayağım kırıldığında hastaneye yattım ya işte ordaki oda arkadaşıma gelen bir kız skolyoz ameliyatı olmuş ve ona şimdi ulaşıp konuşma ve tanışma fırsatı buldum ve çok güzel şeyler anlattı hiçte öyle korkulacak birşey değil umarım onun doktoruna ulaşmayı başarırım yani her şeyde bir hayır vardır ama biz farkedemeyiz deriz ya gerçekten öyle galiba
bayramdan sonra doktorun peşine düşünüyoruz hemen
çok konuştum yinee kızlar aslında sizlerle muhabbeti özledim ama evde bile duramıyorum çok hareketli bir hal aldı bu günlerde benim yaşamım
ama sanırım yakında bu tempo fena düşecek
bugün cuma olduğunu bile yeni farkettim beni affet kaptan iyiki iki gün önce izin olayını konuşmuşuz :78: ooyy bu yeni smaleler çok tatlı
:82: