• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet dosbacım gerçekten dikkat ettin. ben zaten bu işin sırrını bir çözebilsem rahatlıcam.ama bu böyle olmaz zaten ilk fırsatta araştırma yapıcam bakalım neler çıkacak.

haklısın canım ikimiz burda demişbaş olarak kaldık :))
bi formülü vardır sanırım... ben yoksa diyetisyeni de bırakacağım
tamam arada yiyorum kaçamak yapıyorum ama zayıf arkadaşlarım silip süpürüyo ama yinede kilolarında bi değişiklik olmuyo ben anlamıyorum
yaş faktörünü düşünüyorum ben daha gencim ve onların çocukları var... ben neden vermeiyorum ...tamam hipotiroidim var ama ilacımı hiç aksatmadan kullanıyorum...
off ya yine sinirlendim

adcım listenizi kontrol ettim senin yüzden bende 0,17 çıkıyor sen tekrar bakarmısın ona

yok yok sinirlenme hayatım. stres bize yaramıyor biliyorsun.
dosbacım kimi insan anasının karnından süper hızlı metabolizma iile doğuyor, ne yerse yesin anında yakıyorlar, birde zayıf insanlar az ama sık yerler. gerçi çok yiyenide gördüm.mesela benim ablam,hiç unutmuyorum bekarken sabah kahvaltıda abartısız söylüyorum ben 1 dilim ekmeği yiyesiye kadar 1 ekmeğin 1 dilimi hariç (bende olan dilim)hepsini yedi. suratına bakakaldım oooha (çok afedersiniz) demekten alamadım kendimi. öyle kolayına herşeyi yemez,sevmediği birşey varşa yemez. ben gibi karnım doysun mantığıyoktur onda. eşimde öyledir asla ayak üstü atıştırma yapmaz,yemek saatinde yer yemeğini öyle 1 tane poğaça yiyeyim açlığımı bastırsın olayı yokttur. ama düşünüyorumda sadece açlık hissettikleri için yemeği geciktirebiliyorlar. ama benim öyle değil ben aç kalınca titrerim,tansiyonum düşer, midem bulanır. çok kötüoluyorum. buda dengeli beslenmememden kaynaklanıyor. benim biran önce gidip şekerimi kolestrolümü,yağımı ölçtürmem lazım ve buna görede diyet listesi almam vede spora gitmem lazım (ölme eşeğim ölme) şu kurbanıda atlatayım değerlerimi ölçtürecem inşallah. liste işinin çaresine bakarız artık,sporuda marta erteledik.

Son düzenleme:
**5.TAKIM 180. ETAP**
takyon (63,0 / 61,3 / 1,7 / 2,6 %)
ferihan (92,0 / 93,0 / -1 / -1,0 % )
aresözgür (60,0 / 59,7 / 0,3 / 0,5 % )
banucan4 (85,3 / 85,4 / -0,1 / -0,1 %)
ebrehe (66,0 / 65,3 / 0,7 / 1,0 % ) yeni üye
begümd (87,70/ 84,3 / 3,4 / 3,8 % )yeni üye
amonra (83,4 / 82,2 /1,2 / 1,4 % )
adigenisse (78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00 %)
benben (64,9)(geri dönmek üzere ayrıldı )
senanaz (72,0 / 71,0 / 1,0 / 1,3 % ) yeni üye

5. TAKIM TOPLAM KİLO (687,4 / 680,2 / 7,2 / 1,00 % )

adcım bizim listede değişiklik oldu begüm ün başlangıç kilosunu yanlış girmişim şimdi düzelttim tekrar bakarmısın kusura bakma canım 2 kere yordum seni

takyon canım dip toplam doğru bende hayatım. normalde çıkan sonuç 0.0169 yani 2 ye yuvarlamış hayatım. eksiye düşemize 2 puan kalmış anlayacağın. neyse bende veriyorum paylaşıma hayatım. çok sağol.

takyon canım begümün yüzdesi 3.88 % olması gerekiyor. dip sonuç yüzdeside 1.05 olarak düzeltirsen tamamdır hayatım.

canım ben diyetisyene gittiğimde bana metabolizma hızın gayet iyi dedi...
bence diyetisyenimde işin içinden çıkamıyo :)) bende herşey normail sanırım :)) kolestorlüm yüksekti diyet sayesinde bayağı bi düştü yağ oranım hala çok yüksek şeker yok çok şükür tansiyon benimde yemediğimde hemen yerlerde sürünür :))
açlık şekerimi de tarçınla düzenlediğime inanıyorum
neyse ya...eski diyetisyenimin bi lafı vardı... listene uy gerisini bırak ben düşüneyim... ben ona inandığım zaman hemen kilo vermişti...şimdi tekrar beynimi inandırmaya çalışıyorum

kaptan yazdıklarını şimdi okuyabildim çok teşekkürler beni izinli yazdığın için ve izine ayırdığın için aslında öyle belirsin bir izin kullanmak istemiyorum üç haftalık bir izin bana yeter bu arada yine arada girer yazarım olmaz mı iyice ayrılmak istemiyorum sizden :7:
ceza olayına gelince bence süper bir fikir ben bazen ceza veriyrum kendime ama az verdim gibi geliyor böyle sen felan verirsen cezamı daha inandırmış olurum kendimi ::9::9:
moralim baya düzelmeye başladı hayatımızda herşey bizim için hayırlı olsun diyoruz ya ayağım kırıldığında hastaneye yattım ya işte ordaki oda arkadaşıma gelen bir kız skolyoz ameliyatı olmuş ve ona şimdi ulaşıp konuşma ve tanışma fırsatı buldum ve çok güzel şeyler anlattı hiçte öyle korkulacak birşey değil umarım onun doktoruna ulaşmayı başarırım yani her şeyde bir hayır vardır ama biz farkedemeyiz deriz ya gerçekten öyle galiba :9: bayramdan sonra doktorun peşine düşünüyoruz hemen :9:
çok konuştum yinee kızlar aslında sizlerle muhabbeti özledim ama evde bile duramıyorum çok hareketli bir hal aldı bu günlerde benim yaşamım :10: ama sanırım yakında bu tempo fena düşecek :9: bugün cuma olduğunu bile yeni farkettim beni affet kaptan iyiki iki gün önce izin olayını konuşmuşuz :78: ooyy bu yeni smaleler çok tatlı :54::82:

dünyalı herşey hayatta bizim için...Allah daha kötüsünden korusun canım
kendini çok özletme hemen iyileş ve gel :))çok öpüyorum seniiii

13 .TAKIM 180. ETAP

Ad1 ( 56.6 / 56.5 / 0.1 / 0.18 %)
baye ( 66.4 / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
dombili85 ( 71.3 / 71.5 / -0.2 / -0.28 %)
dosba ( 68,2 / 68.2 / 0.0 / 0.00 % )
ela26yeni ( 59.8 / 59.8 / 0.0 / 0.00 %)
eski bir masal ( 57.5 / 58.0 / -0.5 / -0.87 %)
hulk ( 78.7 / 79.3 / -0.6 / 0.76 %)
neyneyse ( 76.9 / 75.7/ 1.2 / 1.56 %)
nihan86 ( 58,8 / 58.7 / 0.1 / 0.17 %)
nur_84 ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 592.3 / 592.2 / 0.10 / 0.02 %)

listemiz bu şekilde kzlar bu hafta durum kötü. haftaya hayırlısı artık. gidip kardeş takıma bakayım ne yapıyorlar.

anaa guruptan mı atıldım:59: adım bile yazmıyooo :95::84:

kaptan yazdıklarını şimdi okuyabildim çok teşekkürler beni izinli yazdığın için ve izine ayırdığın için aslında öyle belirsin bir izin kullanmak istemiyorum üç haftalık bir izin bana yeter bu arada yine arada girer yazarım olmaz mı iyice ayrılmak istemiyorum sizden :7:
ceza olayına gelince bence süper bir fikir ben bazen ceza veriyrum kendime ama az verdim gibi geliyor böyle sen felan verirsen cezamı daha inandırmış olurum kendimi ::9::9:
moralim baya düzelmeye başladı hayatımızda herşey bizim için hayırlı olsun diyoruz ya ayağım kırıldığında hastaneye yattım ya işte ordaki oda arkadaşıma gelen bir kız skolyoz ameliyatı olmuş ve ona şimdi ulaşıp konuşma ve tanışma fırsatı buldum ve çok güzel şeyler anlattı hiçte öyle korkulacak birşey değil umarım onun doktoruna ulaşmayı başarırım yani her şeyde bir hayır vardır ama biz farkedemeyiz deriz ya gerçekten öyle galiba :9: bayramdan sonra doktorun peşine düşünüyoruz hemen :9:
çok konuştum yinee kızlar aslında sizlerle muhabbeti özledim ama evde bile duramıyorum çok hareketli bir hal aldı bu günlerde benim yaşamım :10: ama sanırım yakında bu tempo fena düşecek :9: bugün cuma olduğunu bile yeni farkettim beni affet kaptan iyiki iki gün önce izin olayını konuşmuşuz :78: ooyy bu yeni smaleler çok tatlı :54::82:

anaa guruptan mı atıldım:59: adım bile yazmıyooo :95::84:

canııım hoşgeldiin. ne güzel haberler getirdin,inşallah dr.a ulaşırsınız aslıcım dahada güzel haberlerle gelirsin dilerim.
canım ceza olayımız pazartesiden itibaren geçerli olacak inşallah bizlere faydası olacak hayatım temennimiz o yönde. izin olayını konuşmasak bile yine izinli yazardım seni ama konuştuğumuzda iyi oldu tabiki.sen dr bul, işlerini hallet gel hayatım,bizde muhabbeti özledik seninle. en kısa zamandabekliyoruz. yeni smiller gerçekten çok hoş çok sevimliler bende bayıldım.
ilk hafta izinli yazılınca tekrar gösterilmiyor listede hayatım,kurallar böyle. yoksa listedesin tabii. :48:

merhaba canım takımım:80:
bugün öğlen yemeğim
akşamdan kalan hamsi buğulama
3 kaşık kadar
1 dilim ekmek
3 kaşık salata(yeşilliği bol):68:

bugün öğlen yemeğim
3 kaşık kadar
1 dilim ekmek

nihancım oruçları bitirdin Allah kabul etsin darısı başıma...
bende akşam balık yedim ızgara...
geçen sene aldığım ızgara yaptığım en akıllıca işlerden biri oldu..çok işime yarıyor...parçalarının bulaşık makinasına girmesi işimi de kolaylaştırıyor... gelsin balıklar

geçen sene aldığım ızgara yaptığım en akıllıca işlerden biri oldu..çok işime yarıyor...parçalarının bulaşık makinasına girmesi işimi de kolaylaştırıyor... gelsin balıklar

amin dosbacım
yok kız bitmedi:1:
bugün sahura uyanamadım tutçaktım yoksa hafta sonuda temizlik yapçam ondan tutamıcam artık pazartesi tekrar tutmaya başlarım

bugün öğlen yemeğim
3 kaşık kadar
1 dilim ekmek
nihan afiyet olsuuun canım hafif bir öğle yemeği olmuş.
dosbacım geçende ben eşime söyledim eve alalım sürekli dışarıdamı uğraşıcaz rahat olur diye. olurmu olmazmı dedik öyle kaldı. sen hangi markayı kullanıyorsun ve kaça aldın diye sorsam olurmu ki.

amin dosbacım
yok kız bitmedi:1:
bugün sahura uyanamadım tutçaktım yoksa hafta sonuda temizlik yapçam ondan tutamıcam artık pazartesi tekrar tutmaya başlarım

canım bende nasipse pazartesiye başlıyorum oruca 1 hafta boyunca tutacağım inşallah.

bu hafta sanırım biraz gevşeme var :))
ama kış etkisini göstermeye başladı...metabolizmalarımız yavaşladı yağlı gıdalara eğilim başladı sanırım....
neyse haftaya toparlanalım çnk diğer hafta bayram ve kaçamak istemesekte olacaktır :((
benim en zor beslendiğim dönem bayramlar bu bayram daha da sıkıntılı olacak sadece kayınvalidemlere gidecez....annemin evinde geçip diyete uygun şeyler hazırlıyorum ama kayınvalide kırılacak diye giremiyorum...o da en çok sarma börek ve hamur işleri yapıyo...hayatta sebze ve çorba pişirmiyo :(( çok ilginç dimi?? ve bu nedenle eşimle çok sıkıntı yaşadık... hiç sebze yemeyen adama 4 yılda biçok sebzeyi öğrettim ama inanın çok zor bi dönemdi...olan bana oldu ben kilo aldım...şimdi kendime sebzemi yapıyorum oda tadına bakarken alıştı :))

işin zormuş dosbacım ama başarmışsın, tebrik ederim. erkeklere alışık olmadığı bir şeyi sevdirmek zor olabiliyor. bayramda da senin durum vahim gözüküyor canım:) ne yapsan göze batar şimdi. en iyisi azar azar yersin. belki de bu sene farklı olur:)

neysecim canım çok iyi gidiyorsun maşallah :nazar:

teşekkür ederim canım. sen de inşallah haftaya mutlu olacaksın, ben inanıyorum.

yok yok sinirlenme hayatım. stres bize yaramıyor biliyorsun.
dosbacım kimi insan anasının karnından süper hızlı metabolizma iile doğuyor, ne yerse yesin anında yakıyorlar, birde zayıf insanlar az ama sık yerler. gerçi çok yiyenide gördüm.mesela benim ablam,hiç unutmuyorum bekarken sabah kahvaltıda abartısız söylüyorum ben 1 dilim ekmeği yiyesiye kadar 1 ekmeğin 1 dilimi hariç (bende olan dilim)hepsini yedi. suratına bakakaldım oooha (çok afedersiniz) demekten alamadım kendimi. öyle kolayına herşeyi yemez,sevmediği birşey varşa yemez. ben gibi karnım doysun mantığıyoktur onda. eşimde öyledir asla ayak üstü atıştırma yapmaz,yemek saatinde yer yemeğini öyle 1 tane poğaça yiyeyim açlığımı bastırsın olayı yokttur. ama düşünüyorumda sadece açlık hissettikleri için yemeği geciktirebiliyorlar. ama benim öyle değil ben aç kalınca titrerim,tansiyonum düşer, midem bulanır. çok kötüoluyorum. buda dengeli beslenmememden kaynaklanıyor. benim biran önce gidip şekerimi kolestrolümü,yağımı ölçtürmem lazım ve buna görede diyet listesi almam vede spora gitmem lazım (ölme eşeğim ölme) şu kurbanıda atlatayım değerlerimi ölçtürecem inşallah. liste işinin çaresine bakarız artık,sporuda marta erteledik.

asumancım, bence de ilk fırsatta gidip bir değerlerini göstermen lazım. sonrasında bir diyetisyen ve bir de spor oldu mu tamadır.

Back