Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amin dosbacım sağol
sanada Allah kolaylık versin

Günaydın canım ..
Maşallah pek hamarat bizim takımın bayanları da :)
İnsan masal yapabiliyor mu ona da göndereyim der bir ama dimi :):)

İnşallah bakalım neyneysecim..
İlk olunca heyecan yaptım :)
Ama pek güleryüzlüyüm bugün ..
Sağlıklı yaşam danışmanlığı için bir yere başvurdum ayrıntılar akşama kızlar çünkü doğrusu hiç bir bilgim yok diyebilirim :S
Canım pudra için baktım ama gün bulamadım hangi gün daha iyidir ..
Mineral protein karbonhidrat yağ günleri falan var ..
Ama bakım için en iyi etkiyi alabilecegin günler genel olarak 12-13-14-17-18-19 kasım bu ay için ..

Allah kabul etsin Nihan ....

Afiyet olsun canım..
Bir şey soracağım yemeğinizi kaç gibi yiyorsunuz ?
Ve akşam hiç spor falan yapıyor musunuz?
Temizlik için de kolay gelsin ..
Ve ben sizin bu ufaklıkları fotoğraflarda görünce bitiyorum resmen ..

Geçmiş olsun canım ..
Ne kadar düşünceli eşin ..
Umarım iyidir şimdi biraz daha da problem olmaz ..

günaydın kardeş takımım nasılsınız maşallah herkes iyi görünüyor
nihancım Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah sabrının mükafatını alacaksın hemde çok çok hayırlı bir evlatla kiloları dert etme hepsi gider ama önce beyne emretmen gerekiyor diyette olduğunu bildirmen lazım ben buna çok inanıyorum zayıflamayı beyne iyice kabul ettirince inan iştah felan kalmıyor kendiliğinden gidiyor kilolar :)

nur cum beraber kutlarız canım tek başıma yiyemem zaten :))))

beni de kutlamaya alır mısınız Takyoncum :)
Hepimizinkini kutlayalım beraber

aminn inşallah takyoncum sağol
evet önce beyinde bitirmek gerekiyor
bu arada sen nasılsın iyimisn

Son düzenleme:
günaydın 13. takım fıstıkları.

herkesler iyidir inşallah. bende iyiyim çok şükür. dün akşam patronumun talimatıyla apar topar bir çıkış yaptım iş yerimden. tekrar yazamadım canlar kusura bakmayın.

dün akşam evde yemek yemicem dedim ama gözüm dönmüş bir şekilde 1 tabak patatesli tavuk yemeği yedim.3 ad kk büyüklüğünde tavuk birazıda patatesti. ekmek yemedim. oğlumun tarhana çorbasından 4-5 tatlı kaşığı yedim. bu sabah tartıda hoşuma giden bir rakam gördüm ama korkuyorum hemen umutlanmakda istemiyorum. bakalım cumaya kadar ne olacak inşallah kurbana kadar 55 altına düşebilirim.

İnşallah kaptancığım ..
Ne kalmış şurada yaparsın sen inanıyorum ben ..
Benim gibi kaçamaklarınız yok ki sürekli :)
Bu arada dün arkadaşım anlatıyor ..
Dansçı kendisi ..
Kulüplerine diyetisyen gelmiş ..
Sakın öğün atlamayın diyormuş ..
Bir sürü şey de var daha da hep bilinen ..
Benim takıldığım yer..
İnsanın bir vücut şekli vardır elma, armut ..
Ne akdar kilo verirseniz verin bu değişmez
Ancak küçük elmalar küçük armutlar olabilirsiniz demiş :) :)

saolun kızlar gecmiş olsun dilekleriniz için
arkdaş geldi yarım saat bile oturmadı gitti(
baba kız uyuyolar
eşim mız mız deildir aksine çok önemli bişey olmadıkca gitmez dr hastayım demez
ad evet düşünceli gece başkası olsa gelirdi uyanmayalım diye gelmemiş kıyamam cok seviyorum cokkk
1gün vermişler rapor ama gecmez 1günle yarında evde olur herhalde cumada izine cıkıyoo zaten
benim bu hafta düzen sastıı valla sabit kalsam iyidirr valla
dosba cnm fazlada yemiyosunn neden acaba fazla cıktınn
ad sevindm vermişsindir inş cnm

Çok geçmiş olsun canım inş biran önce geçer gözde çok zordur eminim
bi ara istanbulda salgındı bu hastalık

Sanada kolay gelsin canım
inş sonuçlarda kötğ bişeyle karşılaşmam

Canım ben en geç 7 gibi yiyorum yemeğimi eğer geç kalırsam daha hafif yiyorum
sporu ben yapamıyorum belim kilitleniyor çünkü
temizlikte biter mibilmiyorum valla

ama benim daha çok yolum var kutlama için

Merhaba kızlarr,
Öğlen yemeğimi de yedim brokoli 4-5 kaşık yoğurt çay bardağından biraz fazla 1 dilimde ekmek bi de öğleden önce bir mandalina yedim tatlılar...

Oh ne güzel eşinle bol bol vakit geçireceksiniz desene tatil iyi olur inşallah elacım...

Sorunsuz atlattın inş. dosbacım misafirlerini de :)) Ben dün çay bardağından fazla yedim sanırsam leblebiyi neyse bu akşam sporum var :)))

Asumancım, sen de 29 ekim tatilinde yoğunmuşsun galiba, sizin de düğününüz varmış :))) Gelin ve damada da ömür boyu mutluluklar dilerim.
Valla, şifayı kaptım ama neyse ki toparlanabildim, sende de sanırım halsizlik vardı, sen nasıl oldun?
Tehlike çanlarını susturmaya başladım gibi. Yazdan kalma buzlukta enginarım vardı, 2 akşamdır onu yiyorum ama halam börek göndermiş, azıcık ondan da kaçamak yaptım. Bugün öğle yemeğimi evden götürdüm. Tavuk ve 4 kaşık bulgur pilavı, yanında ayran. Yaramazlık yapmak istemiyorum canımmmm

Nur'cuğum, seni de merak ediyorum. KPSS nasıl geçti? Umarım istediğin gibi olmuştur, olmadıysa da canın sağolsun. Her şeyde bir hayır var.

Nur'cuğum, seni de merak ediyorum. KPSS nasıl geçti? Umarım istediğin gibi olmuştur, olmadıysa da canın sağolsun. Her şeyde bir hayır var.

canım sonuca bakmadım açıkçası açıklanınca görecez inş.
Sen nasılsın görüşemiyoruz özlettin kendini

elacım,dolma,salata ve börek vazgeçilmezlerim arasında. önceden dolu dolu yerdik şimdi 2-3 kaşıkla idare ediyorum, ama bazen ipin ucu kaçmıyor değil hani.
3 kilo verince 10000 göbeği hatırlatırım. eşinede çok geçmiş olsun hayatım. hayırlısı ile iyileşir inşallah.

nihancım 3 göbek senden 3 göbek benden.
canım yazını okuyunca üzüldüm. hakkında herşeyin hayırlısını dilerim hayatım. zor bir olay yaşamışsın. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin dilerim canım.

nur canım sanırım kpss sonuçları açıklanmadan rahat edemezsin. ama ondan önce toparlanırsın inşallah.bu arada eşin yanındamı canım şehir dışına çıkıyor yanlız kalıyorsun senin için oda ayrı bir sebep.bel fıtığı için geçmişolsun diyorum,inşallah çok ileri derece değildirde tedavisi çabuk biter.canım benim diğer sonuçlarıda yazarsın. hayırlı haberler duyarsın inşallah.

takyon muhabbete muhabbet katmışsın hayatım ellerine yüreğine sağlık. bakıyorumda hamilelikte hiç masum değilmişsin hayatım,homini tatlı homini tatlı sonra hooop 25 kg. neyse ki çoğu bitti azı kaldı canım. sen onuda halledersin. ama yazdıklarına bakılırsa kısa sürede tekrar aramızda olacaksın hayatım.

dosbacım düne nazaran daha iyisindir inşallah canım. senin tarihin hiç geçermi canım benim. daha dur asıl tarih bebişi kucağına alınca başlıcak inşallah. dosbacım sendede psikolojiye bağlı şişlik olabilir (bende herşeyi psikolojiye sardım) kendini hiç test ettinmi,canın sıkıldığında,yada dinlenemediğinde kilonda artış oluyormu. yada suyu çk içtin wc ye gitmedin. bende bahane çok ama bunlar gerçekten yaşadığım şeyler. bir dene hayatım,belkide seninde öyledir.

masalcım tabi hayatım bencede başka dr. daha görünmende fayda var. tekrar geçmişolsun canım. iş görüşmen içinde bol şans diliyorum canım. ayrıca ben küçük minnacık bir armut olmak istiyorum :)))

aslıcım,canım sorunlar kafana taktıkça büyüyor.sana sıkıntı olacaksa izne ayrıl istersen. herşey düzelecektir hayatım. biraz zaman lazım.ama bu zamandada psikolojini sağlam tutmak zorundasın. yediklerine dikkat etsen şimdilik yeterli olur yani kilo almamış olursun. kendini iyi hissedince diyete devam edersin. Allah yardımcın olsun canım.

rabia canım valla ben hamsiyi yemeden önce tartıldım sonra hamsiyi yedikten sonra yani yaterken tekrar tartıldım aynı kilodaydım bende çok şaşırdım sabaha baktım yine değişiklik yoktu. yani bir önceki sabahla aynıydı. ye hayatım ye yağıkendinden ya belkide o yüzden durmayıp eriyip gidiyordur. hurmayı unuttum çünkü dünakşam erken uyudum. bu akşama göz önüne koyayım gidip gelip yerim,benimoğlumda yemeyecektir ama yinede şansımı denerim. elinden geldiği kadarıyla sabrını koru hayatım. Allah kolaylıklar versin. dışarıda iyi frenlemişsin kendini yediklerin abartılı değil.

hulk canım afiyet olsun hayatım mönülerin çok hafif tebrik ederim akşamıda hafif atlatman dileğiyle.

kızlar sabahtan beri topikteyim ve sabahtan beri bu yazıyı tamamlayamadım. patronun pc bozulunca karşımdaki pc başına oturdu kalkmak bilmez. sonra gelen giden bir dünya. çok sıkıldım. duman arası vermek istiyorum. saat 6 gibi çıkacağım neyseki.
bugün böyle geçti malesef canlar yarına hayırlısı.
bugün sabah kahvaltında 2 ad kurabiye yedim.
öğle yemeğim1 tabak kabuska 2 dilim ekmek
1 fincan yeşilçay
birazdan işten çıkmadan önce 1 posrsiyon salata ve 1dilim ekmeğimi yicem. eve gidince birşey yemeyeyim diyorum ama bakalım ne yapıcam.

dombili bugün gelemedi sanırım,dünün yorgunluğunu atamadı.

evet canım yoğundum. 29 ekimde eltimdoğum yaptı sonra akşam kınamız vardı. 30 ekimdede düğünümüz vardı. çok teşekkürederim canım sağol. toparlanabilmene sevindim. bende grip oldum geçen hafta daha yeni atlatıyorum 10 günden fazla oldu hala atamadım üstümden. ama bugün yarın biter inşallah.canım eski tempona dönmüşsün,enginar gün ışığına çıkmış ,evden yemek götürüyorsun çok sevindim. kaçamaklar bize zaman kaybından başka zarar sağlammıyor diye düşnüyorum. verdiğimiz kiloyu tekrar alıyoruz vermek için yine çaba sarfediyoruz. ama kaçamaksızda diyet olmaz ki. arad ufak tefek kaçamakların zararı olmayacağı düşüncesindeyim. sen uslu bir kızsın hayatım yaramazlık yapmazsın kii :)))) afiyetolsun çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…