kızlar işleri bitirdim sadece kısır kaldı onu da birazdan halledrim sanırım 12yi geçerek gelirler
elacım eşin hastaymış geçmiş olsun
nurcum inş. sonuçlar ii çıkar canım
neysecim hamaratmıyım bilmiyorum ama misafir geleceği gün telaşlı olurum hemen bitsin isterim işlerim
nihancım Allah kabul etsin canım
hulk canım beyaz leblebiden bişi olmaz akşam çok hafif yemişsin...diyetisyem bana 1 çay bardağı kadar veriyordu aklında bulunsun
günaydııııınnnn
nasılsınız takımım
ben iyiyim ama baskülde şoka girdim çok kötü neden böle oldu ki(
bugün misafirlerim var
kalktım poğaçamı yaptım
dünde tatlıları hallettim
kısır kaldı sarma da pişecek
bakalım bugün nasıl geçecek
belki gelemem kızlar şimdilik hoşçakalın
Masalcım, hadi bakalım inşallah iyi geçer iş görüşmen. Nereye başvurdun? Bu arada pudra alıp maskyei uygulayacağım inşallah. Bir de bu mineral günü falan diyorsun ya sen bu pudralıyı hangi günler uygulamak daha iyi olur?
günaydın dosbacım,
ne hamaratsın erkenden kalkıp poğaçayı halletmişsin. maşallah. canım işlerinde kolay gelsin, inşallah güzel geçer vaktin misafirlerinle.
günaydın kızlar
akşam yemeğim
yarım tabak kuru fasülye
2kşk pilav
biraz salata turşu
arada ince dilim kek
akşam yemeğini erken yediğim için kek yedim
bugünde oruçluyum
sahurda bi gözleme yaptım 1 yufkadan
1 tanede yumurta
limonlu çay
Herkese günaydınlar canlarım
ben bugün temizliğime devam edecem inş
Akşam gelemedim
akşam menüm
yarım kase çorba
yarım porsiyon kadar köfteli patates yemeği ve 2 yk pilav yanındada 3 yk yoğurt
birazdanda kahvaltı yapacam
ben geldimm
sabah erkenden kalktık ela saolsun sonra kapısaldı eşimm gözleri kan canağıı gibi şiş korktumm mikrop kapmış benide aramamışş gece acilde bakmışlar eve gelmemiş uyuyoz diye geldi kahvaltı yaptık dr gitti
1gün rapor vermişte gececek gibi deil 1günde yatıyo banada arkdaş gelcekti sabah kahveye bekliyorumm
dün akşam yemeeğimi yapmıştım kabak yemeği,yoğurt corbası,yanına salata bide yaparsam makarna yaparım buğün bakamayabilirimm
kahvaltıda yarım simit,domates ,salata,peynir,kaşar zeytin
günaydın kardeş takımım nasılsınız maşallah herkes iyi görünüyor
nihancım Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah sabrının mükafatını alacaksın hemde çok çok hayırlı bir evlatla kiloları dert etme hepsi gider ama önce beyne emretmen gerekiyor diyette olduğunu bildirmen lazım ben buna çok inanıyorum zayıflamayı beyne iyice kabul ettirince inan iştah felan kalmıyor kendiliğinden gidiyor kilolar :)
nur cum beraber kutlarız canım tek başıma yiyemem zaten :))))
nihancım Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah sabrının mükafatını alacaksın hemde çok çok hayırlı bir evlatla kiloları dert etme hepsi gider ama önce beyne emretmen gerekiyor diyette olduğunu bildirmen lazım ben buna çok inanıyorum zayıflamayı beyne iyice kabul ettirince inan iştah felan kalmıyor kendiliğinden gidiyor kilolar :)
günaydın 13. takım fıstıkları.
herkesler iyidir inşallah. bende iyiyim çok şükür. dün akşam patronumun talimatıyla apar topar bir çıkış yaptım iş yerimden. tekrar yazamadım canlar kusura bakmayın.
dün akşam evde yemek yemicem dedim ama gözüm dönmüş bir şekilde 1 tabak patatesli tavuk yemeği yedim.3 ad kk büyüklüğünde tavuk birazıda patatesti. ekmek yemedim. oğlumun tarhana çorbasından 4-5 tatlı kaşığı yedim. bu sabah tartıda hoşuma giden bir rakam gördüm ama korkuyorum hemen umutlanmakda istemiyorum. bakalım cumaya kadar ne olacak inşallah kurbana kadar 55 altına düşebilirim.
ben geldimm
sabah erkenden kalktık ela saolsun sonra kapısaldı eşimm gözleri kan canağıı gibi şiş korktumm mikrop kapmış benide aramamışş gece acilde bakmışlar eve gelmemiş uyuyoz diye geldi kahvaltı yaptık dr gitti
1gün rapor vermişte gececek gibi deil 1günde yatıyo banada arkdaş gelcekti sabah kahveye bekliyorumm
dün akşam yemeeğimi yapmıştım kabak yemeği,yoğurt corbası,yanına salata bide yaparsam makarna yaparım buğün bakamayabilirimm
kahvaltıda yarım simit,domates ,salata,peynir,kaşar zeytin
kızlar işleri bitirdim sadece kısır kaldı onu da birazdan halledrim sanırım 12yi geçerek gelirler
neysecim hamaratmıyım bilmiyorum ama misafir geleceği gün telaşlı olurum hemen bitsin isterim işlerim
hulk canım beyaz leblebiden bişi olmaz akşam çok hafif yemişsin...diyetisyem bana 1 çay bardağı kadar veriyordu aklında bulunsun
Afiyet olsun canım..
Bir şey soracağım yemeğinizi kaç gibi yiyorsunuz ?
Ve akşam hiç spor falan yapıyor musunuz?
Temizlik için de kolay gelsin ..
Ve ben sizin bu ufaklıkları fotoğraflarda görünce bitiyorum resmen ..
..
saolun kızlar gecmiş olsun dilekleriniz için
arkdaş geldi yarım saat bile oturmadı gitti(
baba kız uyuyolar
eşim mız mız deildir aksine çok önemli bişey olmadıkca gitmez dr hastayım demez
ad evet düşünceli gece başkası olsa gelirdi uyanmayalım diye gelmemiş kıyamam cok seviyorum cokkk
1gün vermişler rapor ama gecmez 1günle yarında evde olur herhalde cumada izine cıkıyoo zaten
benim bu hafta düzen sastıı valla sabit kalsam iyidirr valla
dosba cnm fazlada yemiyosunn neden acaba fazla cıktınn
ad sevindm vermişsindir inş cnm
çağlacım hoşgeldin hayatım. karşılaşamadık ama, sık sık gelicem diyorsun madem, karşılaşırız demektir.inan yazını görünce çok mutlu oldum. görümcene eşiyle beraber ömür boyu mutluluklar dilerim. ama sen bu arada şifayı kapmışsın tabi haliyle normaldir. inşallah tamamiyle atlatırsın hastalığını. canım zor verdin kilonu ama bu kadar zamandır koruyorsun tebrik ederim. gerçi kaçamaklar başlamış tehlike çanları çalıyor,sen her fırsat bulduğunda muhakkak gel hayatım çanları sustururuz biz. çok öpüyorum.
Nur'cuğum, seni de merak ediyorum. KPSS nasıl geçti? Umarım istediğin gibi olmuştur, olmadıysa da canın sağolsun. Her şeyde bir hayır var.
Asumancım, sen de 29 ekim tatilinde yoğunmuşsun galiba, sizin de düğününüz varmış :))) Gelin ve damada da ömür boyu mutluluklar dilerim.
Valla, şifayı kaptım ama neyse ki toparlanabildim, sende de sanırım halsizlik vardı, sen nasıl oldun?
Tehlike çanlarını susturmaya başladım gibi. Yazdan kalma buzlukta enginarım vardı, 2 akşamdır onu yiyorum ama halam börek göndermiş, azıcık ondan da kaçamak yaptım. Bugün öğle yemeğimi evden götürdüm. Tavuk ve 4 kaşık bulgur pilavı, yanında ayran. Yaramazlık yapmak istemiyorum canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?