akşam için afiyet olsun nihancım, işyerinde de sabır diliyorum sana. direnebildiğin kadar diren. o kişi de amacına ulaşamasın.
ben hamsiye bayılıyorum yaw. her öğün olsa yiyeceğim sanırım:)) annem 2 tanesine üst üste kapatır ve az yağda arkalı önlü çevirerek pişirir. çok güzel oluyor öyle.
rica ederim asumancım. işin çoğunu dosba ve masalcım halletti. benim oğlan huzursuzdu ben çok gelemedim. ama takım olarak işlerin yüzüstü kalmamasına ben de çok sevindim. bir kez daha takım ruhunu hissettik.:13:
bunu alıntı yaptım ama sonradan iptal olduğunu okudum:)) yarın için kolay gelsin diyeyim o zaman.
masalcım grip için başta önlemini al canım. bugünden c vitamini içeren gıdaları yoğun tüket. yeşil çayı da bol iç, o da c vitamini içeriyormuş. hem zayıflayamaya da yardımcı:13:
ben hep bal, limon karışımı içerim ve çok iyi gelir. 1 tatlı kaşığı bal ile yarım limonu karıştır ve ister sıcak istersen ılık iç. ayaklarını ve kendini sıcak tut. gribin gözü korkar bunları hep yapsan
ankara geceleri soğuk olur yalnız canım:)) üşümekte kalori yakar desen de fazla abartmamak da yarar var. sen de dosba gibi haftada 3 yapabilirsin.
iyiym canım ben de. oğlanla kavga ettim yine
2 yaşın ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. inatçılık, kendi başına buyrukluk, ağlayarak isteklerine ulaşma arzusu. bunlara yol vermemeye çalışıyorum ama sonra üzülüyorum. çocuk yetiştirmek de zormuş ya, Allah yardımcımız olsun.
sağol canım benim için baktığın için. çok abartmıyorum. dün de bugün de 1 tane yedim. açlığımı bastırıyor. dengeli gidersem bir şey olmaz sanırım.