• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet hulkcum çok şükür gitti az bişey kaldı onlarıda verseydim çok rahatlıycam inan inşallah hepimiz en kısa zamanda hedefimize ulaşırız arkadaşım merak etme :70:

Amin canım ben de ilk etapta bi 65 sonra da 58 kilo oluyum diyorum ama daha yolun çokkk başındayım hayırlısı bakalım :)

nihancım bebeğin var mıydı canım...nasıl kilo aldın ne kadar sürede??

ben evlendikten sonra 50ye çıktım evlilik te herkez kilo alırya bende onlardanım:1:
hamile kaldığımda 55 tim
hamileliğim boyunca 5 kilo aldım 60 la doğum yaptım ocak ayında
bebeğimin 1 ay yaşayıp vefat etmesinden dolayı 53e indim direk
son zamanlarda da yani yazdan beride 60a çıkmıştım
biara sakinleştirici haplar kullandım ondan sanırsam canım

ben evlendikten sonra 50ye çıktım evlilik te herkez kilo alırya bende onlardanım:1:
hamile kaldığımda 55 tim
cnm allah sabır versin zor bir dönem geçirmişsin
vereceğiz cnm hep beraber kiloları haplarda kilo aldırıyooo diyolar ne kadar doğru bilmiyorumm tabi:28:

bende öğlen 1 tabak taze fasülye 2dilim ekmek
şimdide kabak yemeği yiyeceğimm birazda yoğurt ,maydonozzz:))
sorada bi nesface içerim herhalde yada yeşil cayy

hamile kaldığımda 55 tim

canım Allah sabır versin başın saolsun Rabbim hayırlıca tekrar nasip etsin
tahmin ettim çnk 42 den 60a çıkmak bazı şeylere bağlı oluyo...bende ilaçlardan aldım ::(:(
neyse önce sağlık diyoruz sonrada çıtır bayanlar olcaz diyoz :))

akşam yemeğim hazır ama eşim geç kaldı yine :((
çorba yetiştiremedim komşum geldi
haşlanmış karnabahar ve makarnam var
tabii ölçülü yiyeceğim

akşam yemeğim hazır ama eşim geç kaldı yine :((
çorba yetiştiremedim komşum geldi
haşlanmış karnabahar ve makarnam var
tabii ölçülü yiyeceğim
dosbacım makarnan yoğurtlu değildir inşallah yoğurtlu makarna kilo aldırıyormuş ben geöen gün tam tabağı elime aldım yiyordum bizim kızlar söyledi boğazıma dizildi valla canım makarnam yazık oldu yiyemedim :9:

hamile kaldığımda 55 tim

nihancım Rabbim sabır versin arkadaşım zor bir durum hapla evet kilo aldırıyor benim komşumda bi ara sakinleştirici hap kullandı kadın 1 ay içinde 2 katına çktı resmen yaa çok kilo aldı ilaçlar bitttikten sonra 4 ayda zor verdi

dosbacım makarnan yoğurtlu değildir inşallah yoğurtlu makarna kilo aldırıyormuş ben geöen gün tam tabağı elime aldım yiyordum bizim kızlar söyledi boğazıma dizildi valla canım makarnam yazık oldu yiyemedim :9:

aslında yoğurtluyu da çok severim ama salçalı (az yağ ile)
ama yoğurtlunun kilo aldırdığını bilmiyordum duyduğum ii oldu saol canım

dosbo cnm yarın arkdaş gelcek hafif bişey olsun dedim sabah kahveye
irmik tatlısı yaptım üstüne cikolata sosuu:)) yemem inş
cnm akşam yemeğin az gibi bide hafif tabi makarmnayı abartmadıysann:))

akşam için afiyet olsun nihancım, işyerinde de sabır diliyorum sana. direnebildiğin kadar diren. o kişi de amacına ulaşamasın.

ben hamsiye bayılıyorum yaw. her öğün olsa yiyeceğim sanırım:)) annem 2 tanesine üst üste kapatır ve az yağda arkalı önlü çevirerek pişirir. çok güzel oluyor öyle.

rica ederim asumancım. işin çoğunu dosba ve masalcım halletti. benim oğlan huzursuzdu ben çok gelemedim. ama takım olarak işlerin yüzüstü kalmamasına ben de çok sevindim. bir kez daha takım ruhunu hissettik.:13:

bunu alıntı yaptım ama sonradan iptal olduğunu okudum:)) yarın için kolay gelsin diyeyim o zaman.

masalcım grip için başta önlemini al canım. bugünden c vitamini içeren gıdaları yoğun tüket. yeşil çayı da bol iç, o da c vitamini içeriyormuş. hem zayıflayamaya da yardımcı:13:
ben hep bal, limon karışımı içerim ve çok iyi gelir. 1 tatlı kaşığı bal ile yarım limonu karıştır ve ister sıcak istersen ılık iç. ayaklarını ve kendini sıcak tut. gribin gözü korkar bunları hep yapsan:1:

ankara geceleri soğuk olur yalnız canım:)) üşümekte kalori yakar desen de fazla abartmamak da yarar var. sen de dosba gibi haftada 3 yapabilirsin.

iyiym canım ben de. oğlanla kavga ettim yine:30: 2 yaşın ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. inatçılık, kendi başına buyrukluk, ağlayarak isteklerine ulaşma arzusu. bunlara yol vermemeye çalışıyorum ama sonra üzülüyorum. çocuk yetiştirmek de zormuş ya, Allah yardımcımız olsun.

sağol canım benim için baktığın için. çok abartmıyorum. dün de bugün de 1 tane yedim. açlığımı bastırıyor. dengeli gidersem bir şey olmaz sanırım.

teşekkür ederim neyneysecim ..
Regl oldum zaten ağrısı yetiyor bir de üstüne hasta olursam hiç çekilmez ..
Yeşil çaya vereyim o zaman bu akşam kendimi ..
Buz resmen Ankara hele Beytepe ayrı bir soğuk ..

kızlar ben geldim
yemek yedim halsizleştim
aslında yiyecek halim yoktu ama eşim geliyorum deyince yemek zorunda kaldım
acaba bu iştahsızlığın sebebi ne ??umarım hastalanmıyorumdur
yediklerime gelince
2 pirzola
salata
aa az yemişim :))
ekmek ve yoğurt yemedim
şimdi 1 yeşil çay içeyim bari

Takımca bir hastalık başlangıcı var galiba üstümüzde aman dikkat edelim kendimize de atlatalım bir an önce ...

nihancım evet canım direnebildiğin kadar diren hayatım Rabbim sana sabır versin.
Rabiacım annenin yaptığını hiç denemedim ama kesinlikle çok güzel olduğuna eminim. şu kızartma tavalarından almak istiyorum aldığım zaman ilk onu denerim inşallah. canım hamsi bol ve ucuz imkanın valla yedik yedik sonra çok özleriz.
evet canım takım ruhunu hissetirmişsiniz çok sağolun .gerçekten çok güzel.
bende ne yazacaktım diyorum masalcım dikkat et kendine hayatım. rabianın taktiklerini uygula canım. ayrıca dizindeki lekeler için cildiyeye gidecektin gidebildinmi sonuç nedir hayatım. bu arada rabia sen nasılsın hayatım iyileşebildinmi.
benim oğlumda inatçı,dediğini yaptırmak için ağlar durur. kendini acındırır. bir kere durdu sehbanın yanında peçeteleri didikliyor yere atıyor, onları toplarmısın oğlum dedim bir iki baktı sonra ben kızınca sen topla deyip babasının yanına gidiyor. tabi umduğunu bulamadı ve mecburen topladı. geçen gün mutfakta top oynarken bardağı kırdı. bende haliyle ben sana mutfakta top oynamak yok demiyormuyum diye kızdım. yanıma gelip hem ağlıyor hem özürdiliyor. o öyle söyleyince daha birşey demek ne mümkün ağzını burnunu yememek için zor tuttum kendimi yoksa şımaracak. ricaederim canım ne demek evde hurma vardı hatta bende akşamları 1 tane yemek istiyorum çok faydası var oğlumada vereyim. hatta ben teşekküretmeliyim bu sayede faydalırını gördüm buradada paylaşırım brazdan. :70:

canım çok sağol. öyle hayatım telaşe vardı şükür hayırlısı ile atlatıldı. paylaşım alanında okudum takyonum son noktayı kalliste abla koymuş. canım benim rabia arkadaşımın dediği gibi takım ruhunu hissettik ama kardeş takım olarak bu ruhu sizlerlede hissediyoruz tekrar teşekkürederim. herzaman burdayım. fırsat buldukçada yanınızdayım. sizde bizim yanımızda olun lütfen. :)))) :16:

Gittim kaptancığım yaralar stresten üzüntüden olmuş ama doktoru hiç beğenmedim
Çok geçiştirme cevaplar verdi ..
Başka bir cildiyeciye daha görünmeyi düşünüyorum fırsat bulunca ..

yeşil çayımı içiyorum kızlar...
içime bi sıkıntı düştü ki sormayın :((
hiç ii hissetmiyorum kendimi...hasta değilim
adcım sanırım sen vitamin al demiştin hayatım, şu aralar kalsiyum ve magnezyum hapı kullanıyorum bi de tiroid bi de dizimin ilaçları...
inanın kendime bakım yapmak için bayağı bi zaman ayırıyorum
bi de şu aralar sivilcelerim var onlarada bakım
hahaha :)) ayy resmen tarihi geçmiş ürünler gibi hissettim kendimi :))

Dosbacım sivilceler konusunda bir iki tavsiyem var .
2 ay öncesine kadar aynı sorunla boğuşuyordum şimdi onlar geçti hafif izleri var onlarda geçer heralde ..
Bebek pudrası ile limonu karıştırıp yüzüne sürdüğünde çok faydasını görürsün
Bir de yüzünü havlu ile silmek yerine peçete selpak vs tercih etmek ciddi anlamda etkiliyor ..

ben hedef kiloma bir ulaşayım bunu kutlamak için önce 1 tabak kısır yiycem sonra 1 paket çikolata ve börek :60: sonrada kilo almış olarak takımımın yüz karası olarak gri dönerim :64:

Hiç güleceğim yoktu takyoncum güldürdün beni :)
hedef kiloya oluşunca ödül kısır çilata börek harikasın :)

kimsecikler yookkk ayy sıkıldımm yarına tatlı yapayım diyorum ne yapsam kararda veremedimm

İrmik tatlısı veya tavuk göğsü ne güzel olur diye geçirmiştim aklımdan sen de öyle yapmışsın eline sağlık ..

Makarnanın yoğurtlu olması mı kilo aldırıyormuş aaa çok ilginç geldi açıkçası ..

Bugün sabah peynirli tost yedim.
Öğlen 2 kaşık yoğurt
Akşam üstüde tavuk döner dürümün yarısı :)
Acayip iştahım açıldı bir de dışarıda mecburen öyle yemek zorunda kaldım ..
Spor amaçlı olmasa da baya hareket ettim ..
Bu arada sinemaya gittik Mahpeykere tavsiye ederim güzel bir filmdi ..

kızlar merhaba... beni böyle biraz idare ederseniz sevinirim yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamıyorum hepinize çok teşekkürler... nettide zaten pek kullanamıyorum....
sabah bir saat yürüyüş, kahvaltı: iki dilim ekmek, bir yumurta, üç zeytin,
ara: üç kaşık bulgur pilavı
öğle: bir kemalpaşa tatlısı, bir dilim ekmek iki kaşık ot yemeği,
akşam: bir parça börek,
gece iki mandalin
berbat bir gün farkındayım ama off daha iyisini yapamıyorum :5:

kızlar merhaba... beni böyle biraz idare ederseniz sevinirim yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamıyorum hepinize çok teşekkürler... nettide zaten pek kullanamıyorum....
sabah bir saat yürüyüş, kahvaltı: iki dilim ekmek, bir yumurta, üç zeytin,
ara: üç kaşık bulgur pilavı
öğle: bir kemalpaşa tatlısı, bir dilim ekmek iki kaşık ot yemeği,
akşam: bir parça börek,
gece iki mandalin
berbat bir gün farkındayım ama off daha iyisini yapamıyorum :5:

Afiyet olsun ..
Bence o kadar da abartılı değil yediklerin ..
Yürüyüşünü de yapmışsın

elacım makarnayı abartmadım
3yk kadar yedim
akşam şimdilik hafif gidio
masalcım canım bana da dr. maskeler verdi ama senin tarifini de deneyebilirim
benimkide
ilk önce
mısır unu +süt
kil+süt
bal
limon
her biri ayrı ayrı uygulanıyor bende de çok farketti sıra ile yapıosun ben haftalık yaptım canım

Genelde peeling için sanırım maskeler ..
Aaaa bugün de madensel tuzların etkisi baya yüksekmiş ..
Kil maskesini bence bugün yapmalısın ben de öyle yapacağım

ayy bende salcalı soslu sarımsaklı yoğutlu makarneye bayılırımmmm kilomu yapıyomuşşş:1:
öyleymiş elacım şok oldum duyunca bende çok severim yaptığım zaman tencerede bitene kadar elimden tabak düşmez gelip gidip yerim o kadar seviyorum napalım bırakmayacağıma göre diyet bitene kadar yoğurtlu makarna yapmıycam evde
Hiç güleceğim yoktu takyoncum güldürdün beni :)
hedef kiloya oluşunca ödül kısır çilata börek harikasın :)
Makarnanın yoğurtlu olması mı kilo aldırıyormuş aaa çok ilginç geldi açıkçası ..
Bugün sabah peynirli tost yedim.
Öğlen 2 kaşık yoğurt
Akşam üstüde tavuk döner dürümün yarısı :)
Acayip iştahım açıldı bir de dışarıda mecburen öyle yemek zorunda kaldım ..
Spor amaçlı olmasa da baya hareket ettim ..
Bu arada sinemaya gittik Mahpeykere tavsiye ederim güzel bir filmdi ..

napim masalcım bu şekilde avutuyorum kendimi umut dünyası işte :56::64: hayali bile güzel yaa

Son düzenleme:
Back