devam işte tatlım araştırmaya daha net bişey yok,dünyalı biz iyiyiz canım sen nasıl oldun dr. bulabildin mi??
asumancım haklısın canım ne buraya yazabiliyorum doğru düzgün nede diyet yapabiliyorum... gidişat öyle görünüyor ama izin izin izin hep bunu yapmak istemiyorum o yüzden böyle fırsat bulunca yazarım ama yinede kilo verirmiyim bilmemaslıcım,canım sorunlar kafana taktıkça büyüyor.sana sıkıntı olacaksa izne ayrıl istersen. herşey düzelecektir hayatım. biraz zaman lazım.ama bu zamandada psikolojini sağlam tutmak zorundasın. yediklerine dikkat etsen şimdilik yeterli olur yani kilo almamış olursun. kendini iyi hissedince diyete devam edersin. Allah yardımcın olsun canım.
kızlar sabahtan beri topikteyim ve sabahtan beri bu yazıyı tamamlayamadım. patronun pc bozulunca karşımdaki pc başına oturdu kalkmak bilmez. sonra gelen giden bir dünya. çok sıkıldım. duman arası vermek istiyorum. saat 6 gibi çıkacağım neyseki.
bugün böyle geçti malesef canlar yarına hayırlısı.
bugün sabah kahvaltında 2 ad kurabiye yedim.
öğle yemeğim1 tabak kabuska 2 dilim ekmek
1 fincan yeşilçay
birazdan işten çıkmadan önce 1 posrsiyon salata ve 1dilim ekmeğimi yicem. eve gidince birşey yemeyeyim diyorum ama bakalım ne yapıcam.
.
rabia canım valla ben hamsiyi yemeden önce tartıldım sonra hamsiyi yedikten sonra yani yaterken tekrar tartıldım aynı kilodaydım bende çok şaşırdım sabaha baktım yine değişiklik yoktu. yani bir önceki sabahla aynıydı. ye hayatım ye yağıkendinden ya belkide o yüzden durmayıp eriyip gidiyordur. hurmayı unuttum çünkü dünakşam erken uyudum. bu akşama göz önüne koyayım gidip gelip yerim,benimoğlumda yemeyecektir ama yinede şansımı denerim. elinden geldiği kadarıyla sabrını koru hayatım. Allah kolaylıklar versin. dışarıda iyi frenlemişsin kendini yediklerin abartılı değil.
kızlar sabahtan beri topikteyim ve sabahtan beri bu yazıyı tamamlayamadım. patronun pc bozulunca karşımdaki pc başına oturdu kalkmak bilmez. sonra gelen giden bir dünya. çok sıkıldım. duman arası vermek istiyorum. saat 6 gibi çıkacağım neyseki.
bugün böyle geçti malesef canlar yarına hayırlısı.
bugün sabah kahvaltında 2 ad kurabiye yedim.
öğle yemeğim1 tabak kabuska 2 dilim ekmek
1 fincan yeşilçay
birazdan işten çıkmadan önce 1 posrsiyon salata ve 1dilim ekmeğimi yicem. eve gidince birşey yemeyeyim diyorum ama bakalım ne yapıcam.
dombili bugün gelemedi sanırım,dünün yorgunluğunu atamadı.
masalcım,
seni tecrübeli gördüm bu cilt bakımı konusunda. gerçi dosbam da tecrübeli geldi. artık hanginiz cevaplarsa. ben biraz önce kil maskesi yaptım hayatımda ilk defa:)) bu yaştan sonra bakımlı olmaya da karar verdim ya hayırlısı. neyse şimdi tabi çok kil koymuşum:)) bir sürü sulandırılmış kil arttı. bunu artık çöpe mi atıcaz? yoksa streç filmle kapatıp sonra kullanabilir miyim? bir de siz ne sıklıkla kil kullanıyorsunuz?
masalcım ne demek tabiki soframızda her zman bir kişiye daha yer var ne kadar çok olursak kişi başına o kadar az düşer gözümüz doysun yeterbeni de kutlamaya alır mısınız Takyoncum :)
Hepimizinkini kutlayalım beraber
teşekkür ederim nihancım iyiyim çok şükür hayat yolunda sürüklenip gidiyoruz oraya buraya çarpa çarpa önceleri acırdı ama nasır tuttuk artık gayet güzel yuvarlanıyoruz
aminn inşallah takyoncum sağol
evet önce beyinde bitirmek gerekiyor
bu arada sen nasılsın iyimisn
sorma adcım valla hiçte masum değildim ilk aylarda çok bulantım oluyordu yaa tam psikopat olmuştum renklerden bile midem bulanırdı pembe renk giye birini görünce midem kalkardı o kadar kötüydüm sürekli serum felan vücuda takviye yapılıyordu aammmaaaaa 6. aydan sonra gözüm döndü resmen nasıl olsa hamileyim dedim kilo aldın diyen yok ye yiyebildiğin kadar 6 ay boyunca sadece 1 kilo almıştım san 3 ayda 24 kilo aldım. Yok canım yaa kutlama felan işin gırgırındayız biz tabiki yine buralarda olurum ama bu şekilde Allah düşürmesin bidahatakyon muhabbete muhabbet katmışsın hayatım ellerine yüreğine sağlık. bakıyorumda hamilelikte hiç masum değilmişsin hayatım,homini tatlı homini tatlı sonra hooop 25 kg. neyse ki çoğu bitti azı kaldı canım. sen onuda halledersin. ama yazdıklarına bakılırsa kısa sürede tekrar aramızda olacaksın hayatım
Bana gelince kızlar uzun zamandır geçirmediğim kadar güzel bir gün geçirdim ..
İş görüşmesi istediğim gibi gitti gayet güzel..
Peki sektör ne dersiniz zayıflama kilo kontrolü ve cilt bakımı doğal yollardan :)
Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz diyelim yani :)
Ondan sonra da çok güzel zaman geçirdim
Bugün her şey yolunda mükemmel gitti mutluyumm ..
Yediklerimse ..
Sabah tost yapmıştım.. ( Kepekli ekmek light peynir)
Sonrası biraz koşuşturma olunca 1 bardak normal çay 1 bardakta form çay içtim ..
Bu saatten sonrada bir şey yiyemeyeceğim için yeşil çayımı içiyorum ...
Bana gelince kızlar uzun zamandır geçirmediğim kadar güzel bir gün geçirdim ..
İş görüşmesi istediğim gibi gitti gayet güzel..
Peki sektör ne dersiniz zayıflama kilo kontrolü ve cilt bakımı doğal yollardan :)
Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz diyelim yani :)
Ondan sonra da çok güzel zaman geçirdim
Bugün her şey yolunda mükemmel gitti mutluyumm ..
Yediklerimse ..
Sabah tost yapmıştım.. ( Kepekli ekmek light peynir)
Sonrası biraz koşuşturma olunca 1 bardak normal çay 1 bardakta form çay içtim ..
Bu saatten sonrada bir şey yiyemeyeceğim için yeşil çayımı içiyorum ...
neysecim canım ben haftada 1 defa kil yapıyordum ama şimdi bu 4 maskeyi haftada 1 kere uygulayınca kil ayda bir olmuş oluyor...
hem yaşın kaç ki...kadın her yaşta bakımlıdır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?