Rabiacım annenin yaptığını hiç denemedim ama kesinlikle çok güzel olduğuna eminim. şu kızartma tavalarından almak istiyorum aldığım zaman ilk onu denerim inşallah. canım hamsi bol ve ucuz imkanın valla yedik yedik sonra çok özleriz.
evet canım takım ruhunu hissetirmişsiniz çok sağolun .gerçekten çok güzel.
bende ne yazacaktım diyorum masalcım dikkat et kendine hayatım. rabianın taktiklerini uygula canım. ayrıca dizindeki lekeler için cildiyeye gidecektin gidebildinmi sonuç nedir hayatım. bu arada rabia sen nasılsın hayatım iyileşebildinmi.
benim oğlumda inatçı,dediğini yaptırmak için ağlar durur. kendini acındırır. bir kere durdu sehbanın yanında peçeteleri didikliyor yere atıyor, onları toplarmısın oğlum dedim bir iki baktı sonra ben kızınca sen topla deyip babasının yanına gidiyor. tabi umduğunu bulamadı ve mecburen topladı. geçen gün mutfakta top oynarken bardağı kırdı. bende haliyle ben sana mutfakta top oynamak yok demiyormuyum diye kızdım. yanıma gelip hem ağlıyor hem özürdiliyor. o öyle söyleyince daha birşey demek ne mümkün ağzını burnunu yememek için zor tuttum kendimi yoksa şımaracak. ricaederim canım ne demek evde hurma vardı hatta bende akşamları 1 tane yemek istiyorum çok faydası var oğlumada vereyim. hatta ben teşekküretmeliyim bu sayede faydalırını gördüm buradada paylaşırım brazdan.
asumancım, hamsi acaba diyete uygun mu diye düşünüyordum ben de:)) iyi oldu sen böyle yazınca artık daha rahat yerim. kendi yapısı biraz yağlı gibi bir balık ya o yüzden çekiniyordum.
ben hurmayı hep ramazana özgü diye düşünüyorum, ordan kaybediyorum:)) halbuki her zaman yenebilir. 1 tanesi tatlı isteğini kesiyor diyebilirim. hiçbir durumda 1 dilim pasta kadar kalorili de olamaz bence:) ayrıca lif kaynağı, tembel bağırsaklara birebir. ben oğluşuma veriyorum ama yemiyor
canım bizimki de bir şeyi istese ve elde edemese hemen öpüyor bizi:)) dayanmanın imkanı yok o küçücük öpücüğe. ben bu aralar gerginim bence bütün mesele o ama oğluşumdan veya başkasından çıkarmamam lazım. bu huyumu hiç sevmiyorum. Allahım düzeltmeyi nasip et.
Canım çok hastayım temizliği falan bıraktım yatıyorum ayakta duracak halim yok
dudağımda tamamen uçuk feci durumdayım yani
Canım mr sonucunda bel fıtığı çıktı yarın drumuza gösterecez
birde sırt ağrılarımdan dolayı emgye girecem onun sonucuna göre bakacaz artık
Ablam çalışıyor canım işleri çok yoğun o yüzden giremiyor
canım geçmiş olsun. inşallah bel fıtığın da çok ileri değildir. sağlık çok büyük nimet aslında ama kaybedince kıymeti anlaşılıyor maalesef. Rabbim şifa versin canım.
sarma dolma sevmeyen bayan vardıdır yaaa bide kısır olacak tabi valla hasret kaldım yemek yemeyetatlıyı hamileyken çok severdim ben hatta kayınbabam tatlı alırdı her akşam seviyorum diye köşe bucak saklardım kimse görürp yemesin diye görümcelerim gülerdi halime tabiii bu şekilde 25 kilo aldım hamileyken
ben hedef kiloma bir ulaşayım bunu kutlamak için önce 1 tabak kısır yiycem sonra 1 paket çikolata ve böreksonrada kilo almış olarak takımımın yüz karası olarak gri dönerim
ilahi takyon, güldürdün beni
ben evlendikten sonra 50ye çıktım evlilik te herkez kilo alırya bende onlardanım
hamile kaldığımda 55 tim
hamileliğim boyunca 5 kilo aldım 60 la doğum yaptım ocak ayında
bebeğimin 1 ay yaşayıp vefat etmesinden dolayı 53e indim direk
son zamanlarda da yani yazdan beride 60a çıkmıştım
biara sakinleştirici haplar kullandım ondan sanırsam canım
aa canım, çok üzüldüm. başınız sağolsun. geçmiş bir olay ama büyük bir olay geçmiş başından. Allah sabrını versin canım. Allah size güzel yavrular nasip etsin bundan sonra.
teşekkür ederim neyneysecim ..
Regl oldum zaten ağrısı yetiyor bir de üstüne hasta olursam hiç çekilmez ..
Yeşil çaya vereyim o zaman bu akşam kendimi ..
Buz resmen Ankara hele Beytepe ayrı bir soğuk ..
Dosbacım sivilceler konusunda bir iki tavsiyem var .
2 ay öncesine kadar aynı sorunla boğuşuyordum şimdi onlar geçti hafif izleri var onlarda geçer heralde ..
Bebek pudrası ile limonu karıştırıp yüzüne sürdüğünde çok faydasını görürsün
Bir de yüzünü havlu ile silmek yerine peçete selpak vs tercih etmek ciddi anlamda etkiliyor ..
Bugün sabah peynirli tost yedim.
Öğlen 2 kaşık yoğurt
Akşam üstüde tavuk döner dürümün yarısı :)
Acayip iştahım açıldı bir de dışarıda mecburen öyle yemek zorunda kaldım ..
Spor amaçlı olmasa da baya hareket ettim ..
Bu arada sinemaya gittik Mahpeykere tavsiye ederim güzel bir filmdi ..
beytepe ayrı soğuk olur canım, dikkat et. şu yüz maskesi için ne kadar limon ve pudrayı karıştırdın masalcım. benim de cildimde sivilce gibi bir kaç aydır bir şeyler var. bir türlü gitmedi.
elacım makarnayı abartmadım
3yk kadar yedim
akşam şimdilik hafif gidio
masalcım canım bana da dr. maskeler verdi ama senin tarifini de deneyebilirim
benimkide
ilk önce
mısır unu +süt
kil+süt
bal
limon
her biri ayrı ayrı uygulanıyor bende de çok farketti sıra ile yapıosun ben haftalık yaptım canım
canım sen bu maske olayını biraz açsana:)) haftanın her günü mü yaptın? bir hafta tek maske mi yaptın? ben de kendimi bakıma vermeye karar verdim. stresimi cildimden çıkarcam