Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

asumancım, hamsi acaba diyete uygun mu diye düşünüyordum ben de:)) iyi oldu sen böyle yazınca artık daha rahat yerim. kendi yapısı biraz yağlı gibi bir balık ya o yüzden çekiniyordum.

ben hurmayı hep ramazana özgü diye düşünüyorum, ordan kaybediyorum:)) halbuki her zaman yenebilir. 1 tanesi tatlı isteğini kesiyor diyebilirim. hiçbir durumda 1 dilim pasta kadar kalorili de olamaz bence:) ayrıca lif kaynağı, tembel bağırsaklara birebir. ben oğluşuma veriyorum ama yemiyor çok seçici bir oğlum var ve bu beni yıpratıyor.

canım bizimki de bir şeyi istese ve elde edemese hemen öpüyor bizi:)) dayanmanın imkanı yok o küçücük öpücüğe. ben bu aralar gerginim bence bütün mesele o ama oğluşumdan veya başkasından çıkarmamam lazım. bu huyumu hiç sevmiyorum. Allahım düzeltmeyi nasip et.

canım geçmiş olsun. inşallah bel fıtığın da çok ileri değildir. sağlık çok büyük nimet aslında ama kaybedince kıymeti anlaşılıyor maalesef. Rabbim şifa versin canım.

ben hedef kiloma bir ulaşayım bunu kutlamak için önce 1 tabak kısır yiycem sonra 1 paket çikolata ve börek sonrada kilo almış olarak takımımın yüz karası olarak gri dönerim

ilahi takyon, güldürdün beni ben de 70'e düşersem önce magnum yiyecem sonra senden çok esinlendim, kısır yiyeceğim. en son da börek yerim:))) ondan sonra asuman beni listeden atar zaten

aa canım, çok üzüldüm. başınız sağolsun. geçmiş bir olay ama büyük bir olay geçmiş başından. Allah sabrını versin canım. Allah size güzel yavrular nasip etsin bundan sonra.

beytepe ayrı soğuk olur canım, dikkat et. şu yüz maskesi için ne kadar limon ve pudrayı karıştırdın masalcım. benim de cildimde sivilce gibi bir kaç aydır bir şeyler var. bir türlü gitmedi.

canım sen bu maske olayını biraz açsana:)) haftanın her günü mü yaptın? bir hafta tek maske mi yaptın? ben de kendimi bakıma vermeye karar verdim. stresimi cildimden çıkarcam

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 çay kaşığı reçel ve marul + 1 dilim ekmek
ara: 1 elma, 1 hurma ve 1 avuç fındık
öğle: of aynı yeşil mercimekli erişte, bitmek bilmiyor ve 2 kaşık yoğurt
ikindi: 1 kase barbunya
ara: 1 ayran
akşam: 3 tane inegöl tarzı küçük köfte, 3 tane patates kızartması, 2 çatal pilav ve 1 ince dilim turşu (dışardaydık, ancak bu kadar frenleyebildim)
en son salata ve yeşil çay
bir de 1 avuç kabak çekirdeği

ilahi takyon, güldürdün beni ben de 70'e düşersem önce magnum yiyecem sonra senden çok esinlendim, kısır yiyeceğim. en son da börek yerim:))) ondan sonra asuman beni listeden atar zaten:
ben magnumu unutmuştum bak canım sen en iyisi bana gel kısır börek tam bi sofra kurarız zayıflayınca
neyse ben abartmamayım asuman beni kovacak yoksa takıma neler anlatıyorsun diycek yaa napim regl dönemim yaklaştı ondan galina bugün sabahtan beri yemek çıkmıyor aklımdan

valla takyoncum benim de aklımdan çıkmıyor:)) regl de değil benimki ama ne anlamadım:))

hele bir 70'i göreyim de kutlamaları o zaman düşünelim:)

ben de yatıyorum artık, saatler değişince düzenim iyice gitti. önceden saat 12 olunca geç oldu diyordum. şimdi daha erken modundayım:)) oğlan 7'de kalkıyor maşallah.

iyi geceler herkese

Önce pudrayı koyuyorum canım göz kararı sanırım 1 tatlı kaşığı falandır sonra damla damla limonu sıkıyorum karıştırarak krem kıvamına gelene kadar .. Sürüyorum sonra .. Özellikle ilk sürünce çok güzel oluyor ...

Kızlar bu arada ben yarın iş görüşmesine gideceğim bana şans dileyin :)
Part time falan ama sonuçta ilk iş görüşmem heyecanlıyım ..

günaydııııınnnn
nasılsınız takımım
ben iyiyim ama baskülde şoka girdim çok kötü neden böle oldu ki (
bugün misafirlerim var
kalktım poğaçamı yaptım
dünde tatlıları hallettim
kısır kaldı sarma da pişecek
bakalım bugün nasıl geçecek
belki gelemem kızlar şimdilik hoşçakalın

neysecim canım maskeleri ben her hafta birini uyguladım ama sırası önemli canım
masalcım bol şans canım...

Masalcım, hadi bakalım inşallah iyi geçer iş görüşmen. Nereye başvurdun? Bu arada pudra alıp maskyei uygulayacağım inşallah. Bir de bu mineral günü falan diyorsun ya sen bu pudralıyı hangi günler uygulamak daha iyi olur?

günaydın dosbacım,

ne hamaratsın erkenden kalkıp poğaçayı halletmişsin. maşallah. canım işlerinde kolay gelsin, inşallah güzel geçer vaktin misafirlerinle.

cnm allah sabır versin zor bir dönem geçirmişsin
vereceğiz cnm hep beraber kiloları haplarda kilo aldırıyooo diyolar ne kadar doğru bilmiyorumm tabi

amin canlarım çok şükür atlattım
tabi insanın içinde yara gibi kalıyor ama en azından alıştım diyelim 1 sene olcak artık
inş Allah her isteyene hayırlı evlatlar nasip eder banada inş

şu kiloları bi versem göbeğim bi erise
eski çıtır günlerimi istiyorum valla
ayy bende salcalı soslu sarımsaklı yoğutlu makarneye bayılırımmmm kilomu yapıyomuşşş
ay bende çok severim
çok yararlı bişey sarmısak ama kokuyor diye yiyemiyoruz işte

sağol neysecim amin inş

günaydın kızlar

akşam yemeğim
yarım tabak kuru fasülye
2kşk pilav
biraz salata turşu

arada ince dilim kek
akşam yemeğini erken yediğim için kek yedim

bugünde oruçluyum
sahurda bi gözleme yaptım 1 yufkadan
1 tanede yumurta
limonlu çay

Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakalım, iyiidr herkes umarım,ben de iyi sayılırım...
Sabah kahvaltı da ince dilim kaşar ve bir dilim ekmek yedim akşamı unutuyodum akşam da mercimek çorbası küçük bi kase ekmeksiz sonra da beyaz leblebi yedim ya yemesem iyiydi de dayanamadım :))

nurcum çok şükür atlattın sınavı...artık iyi kötü...en azından sadece sonuç bekleyeceksin ben ümit ediyorum ki sen bu sene atanacaksın

İnş canım benim hayırlısıyla kurtulayım şu sıkıntıdan

ben hedef kiloma bir ulaşayım bunu kutlamak için önce 1 tabak kısır yiycem sonra 1 paket çikolata ve börek sonrada kilo almış olarak takımımın yüz karası olarak gri dönerim

Süper fikir

canım geçmiş olsun. inşallah bel fıtığın da çok ileri değildir. sağlık çok büyük nimet aslında ama kaybedince kıymeti anlaşılıyor maalesef. Rabbim şifa versin canım.

:

Valla canım ne düzeyde bugün öğreneceğim akşam hem emg çekimi var hemde druma sonucu gösterecez inş tedavi edilir düzeydedir

Herkese günaydınlar canlarım
ben bugün temizliğime devam edecem inş
Akşam gelemedim
akşam menüm
yarım kase çorba
yarım porsiyon kadar köfteli patates yemeği ve 2 yk pilav yanındada 3 yk yoğurt
birazdanda kahvaltı yapacam

ben geldimm
sabah erkenden kalktık ela saolsun sonra kapısaldı eşimm gözleri kan canağıı gibi şiş korktumm mikrop kapmış benide aramamışş gece acilde bakmışlar eve gelmemiş uyuyoz diye geldi kahvaltı yaptık dr gitti
1gün rapor vermişte gececek gibi deil 1günde yatıyo banada arkdaş gelcekti sabah kahveye bekliyorumm
dün akşam yemeeğimi yapmıştım kabak yemeği,yoğurt corbası,yanına salata bide yaparsam makarna yaparım buğün bakamayabilirimm
kahvaltıda yarım simit,domates ,salata,peynir,kaşar zeytin

Son düzenleme:

geçmiş olsun iyileşir inş erkeklerin hastalığıda çekilmiyor
sanada kolay gelsin canım

Allah kolaylık versin valla erkeklerin hepsi hasta olunca çok mız mız oluyorlar, Allah sabır versin hemen iyileşir inşallah

kızlar işleri bitirdim sadece kısır kaldı onu da birazdan halledrim sanırım 12yi geçerek gelirler
elacım eşin hastaymış geçmiş olsun
nurcum inş. sonuçlar ii çıkar canım
neysecim hamaratmıyım bilmiyorum ama misafir geleceği gün telaşlı olurum hemen bitsin isterim işlerim
nihancım Allah kabul etsin canım
hulk canım beyaz leblebiden bişi olmaz akşam çok hafif yemişsin...diyetisyem bana 1 çay bardağı kadar veriyordu aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…