Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol asuman geldii:)) akşama nöbetçi yine(((
olsun hayatım. sonra izne ayrılacak değilmi. kurban sonuna kadar birliktesiniz inşallah. acısını çıkarırsınız.
nette o kadar diye yazıyor hayatım ama istersen sen bir bak çünkü farklı farklı sitelerde farklı rakamlar yazabiliyor. rabianın sorduğu hurma gibi. paylaşımlarını bekliyorum hayatım arada serpiştir güzel şiirleri.
kim yemiş onları ben mii??:::)))

hepsini değil birazını elacım.

akşam için afiyet olsun nihancım, işyerinde de sabır diliyorum sana. direnebildiğin kadar diren. o kişi de amacına ulaşamasın.

ben hamsiye bayılıyorum yaw. her öğün olsa yiyeceğim sanırım:)) annem 2 tanesine üst üste kapatır ve az yağda arkalı önlü çevirerek pişirir. çok güzel oluyor öyle.

rica ederim asumancım. işin çoğunu dosba ve masalcım halletti. benim oğlan huzursuzdu ben çok gelemedim. ama takım olarak işlerin yüzüstü kalmamasına ben de çok sevindim. bir kez daha takım ruhunu hissettik.:13:

bunu alıntı yaptım ama sonradan iptal olduğunu okudum:)) yarın için kolay gelsin diyeyim o zaman.

masalcım grip için başta önlemini al canım. bugünden c vitamini içeren gıdaları yoğun tüket. yeşil çayı da bol iç, o da c vitamini içeriyormuş. hem zayıflayamaya da yardımcı:13:
ben hep bal, limon karışımı içerim ve çok iyi gelir. 1 tatlı kaşığı bal ile yarım limonu karıştır ve ister sıcak istersen ılık iç. ayaklarını ve kendini sıcak tut. gribin gözü korkar bunları hep yapsan

ankara geceleri soğuk olur yalnız canım:)) üşümekte kalori yakar desen de fazla abartmamak da yarar var. sen de dosba gibi haftada 3 yapabilirsin.

iyiym canım ben de. oğlanla kavga ettim yine 2 yaşın ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. inatçılık, kendi başına buyrukluk, ağlayarak isteklerine ulaşma arzusu. bunlara yol vermemeye çalışıyorum ama sonra üzülüyorum. çocuk yetiştirmek de zormuş ya, Allah yardımcımız olsun.

sağol canım benim için baktığın için. çok abartmıyorum. dün de bugün de 1 tane yedim. açlığımı bastırıyor. dengeli gidersem bir şey olmaz sanırım.

selam kardeş takımcım nasılsınız maşallah çok iyi görünüyorsunuz kaptanınız gelmiş gözünüz aydın olsun
ad1 cim canımsın biliyorum telaşen vardı ne kusura canım her zaman yanımızda olduğu biliyorum sağolasın bu arada cuma günü size pek yardımım olmadı sadece listenizi kontrol ettim 2 hata vardı söyledim sağolsun kızlar düzeltti ama malesef kendi listemizi beceremedim :)))) kızlarla uğraştık ama olmadı :)) sağolsun kalliste abla yaptı ne yapmışım biliyormusun ferihan anlatmıştı toplam satırı için bu haftaki toplamdan geçen haftaki toplam çıkarılacak felan ben geçen haftanın toplamını ele almışım o yüzden karışıklık oldu ama iyide oldu iyice öğrenmiş oldum :))

bence yediklerimizi toplamış asuman :))) kaptan iş başında:))
ben geeellldiiimm heheeeytt
valla hayatım iş yoğunluğunu bilmem ama yediklerin gayet ölçülü,herşey kararında. tebrik ediyorum. özelliklede akşamı çok hafif atlatmışsın önemli olanda o.
işlerinde kolaylıklar dilerim canım. kısa sürde halletmen dileğiyle. ben çok öpüyorum.
asuman cnm sen verdinmi cnm kiloo:)))
düğünde ne giydin resim ekleyebilirmisin varsa amma mereklıyım demii:))))))))))

canım bu sabah tartıldığımda tamda çizelgemdeki kilomdaydım.cumaya veririm birazcık daha inşallah dicem ama çok azmetmem lazım. 56 nın altına düşmek istiyorum birazcıkda öyle gideyim kurbana kadar keşke 55 olabilsem. 1.200 gr cık.
aman yaaa yazınca bile kendimden nefret ettim o kadar kiloyu veremezsem yuh bana.
bu arada resimlerimiz gelince eklicem hayatım. inşallah güzel çıkmışımdır.

direnmeye çalışıyorum işyerinde direnebildiğim kadar sağolun kızlar
sağlık olsun düşünceden perşemden beri başım felaket ağrıyor halada ağrımaya devam ediyor
napalım gittiği yere kadar..

öğle yemeğim
2 kaşık pilav
2 kaşık taze fasülye

şimdide mandalina yedim

kızlar ben geldim
yemek yedim halsizleştim
aslında yiyecek halim yoktu ama eşim geliyorum deyince yemek zorunda kaldım
acaba bu iştahsızlığın sebebi ne ??umarım hastalanmıyorumdur
yediklerime gelince
2 pirzola
salata
aa az yemişim :))
ekmek ve yoğurt yemedim
şimdi 1 yeşil çay içeyim bari

nihancım evet canım direnebildiğin kadar diren hayatım Rabbim sana sabır versin.
Rabiacım annenin yaptığını hiç denemedim ama kesinlikle çok güzel olduğuna eminim. şu kızartma tavalarından almak istiyorum aldığım zaman ilk onu denerim inşallah. canım hamsi bol ve ucuz imkanın valla yedik yedik sonra çok özleriz.
evet canım takım ruhunu hissetirmişsiniz çok sağolun .gerçekten çok güzel.
bende ne yazacaktım diyorum masalcım dikkat et kendine hayatım. rabianın taktiklerini uygula canım. ayrıca dizindeki lekeler için cildiyeye gidecektin gidebildinmi sonuç nedir hayatım. bu arada rabia sen nasılsın hayatım iyileşebildinmi.
benim oğlumda inatçı,dediğini yaptırmak için ağlar durur. kendini acındırır. bir kere durdu sehbanın yanında peçeteleri didikliyor yere atıyor, onları toplarmısın oğlum dedim bir iki baktı sonra ben kızınca sen topla deyip babasının yanına gidiyor. tabi umduğunu bulamadı ve mecburen topladı. geçen gün mutfakta top oynarken bardağı kırdı. bende haliyle ben sana mutfakta top oynamak yok demiyormuyum diye kızdım. yanıma gelip hem ağlıyor hem özürdiliyor. o öyle söyleyince daha birşey demek ne mümkün ağzını burnunu yememek için zor tuttum kendimi yoksa şımaracak. ricaederim canım ne demek evde hurma vardı hatta bende akşamları 1 tane yemek istiyorum çok faydası var oğlumada vereyim. hatta ben teşekküretmeliyim bu sayede faydalırını gördüm buradada paylaşırım brazdan.

canım çok sağol. öyle hayatım telaşe vardı şükür hayırlısı ile atlatıldı. paylaşım alanında okudum takyonum son noktayı kalliste abla koymuş. canım benim rabia arkadaşımın dediği gibi takım ruhunu hissettik ama kardeş takım olarak bu ruhu sizlerlede hissediyoruz tekrar teşekkürederim. herzaman burdayım. fırsat buldukçada yanınızdayım. sizde bizim yanımızda olun lütfen. :))))

Son düzenleme:
tabiki arkadaşım ne demek sadece bir tık uzağınızdayız :))) öpüyorum hepinizi biraz işlerim var şimdi çıkıyorum daha sonra uğrarayım yine hoşçakalın kızlar

afiyet olsun dirençten düşünce daha çabuk hasta oluyor insan dikkat et canım

amin adcım sağol

Çok sağol canım benim
düşünmen yeterli benim için
Rabbim yardımcım olsun ağzına sağlık canım

Canım hoşgeldin çok özlemiştik seni
iyi ki geldin
görümcenede ömür boyu mutluluklar canım
Kilo konusundada dikkat et canım sonrasında çok zorlanılıyor

İnşallah sınavın çok iyi geçmiştir ve ataman olur.
Branşın neydi?
Kolay gelsin temizlik için de ..

.

Sağol canım
Sınav iyimiydi kötü müydü anlayamadım çok farklı bi sınavdı yani
garip şekilde hazırlanıp önümüze konulmuştu
branşım türkçe canım

Canım çok hastayım temizliği falan bıraktım yatıyorum ayakta duracak halim yok
dudağımda tamamen uçuk feci durumdayım yani

Canım çok kolay gelsin
daha iyi olmana sevindim hastalık berbat bişey rabbim kimseye vermesin inş.

İnş elacım hayırlısıyla biter şu stres artık
ehh baya güzel bi kaçamak olmuş valla

Canım mr sonucunda bel fıtığı çıktı yarın drumuza gösterecez
birde sırt ağrılarımdan dolayı emgye girecem onun sonucuna göre bakacaz artık
Ablam çalışıyor canım işleri çok yoğun o yüzden giremiyor

kendi başının yesin o dangalak (haketti ama kızmayın bana).
neyse haklısın canım gittiği yere kadar. inşallah bu durum senin için olumlu biter.
öğle yemeği içinde afiyet olsun az ve öz olmuş hayatım. tebrik ederim

aman dosbacım sakın hastalanma ama canım sanırım senin dinlenmeye ihtiyacın var bence hiç kendini zorlama mümkünse yat dinlen. yarın sabahtan akşama misafirlerin var zaten,en azından enerji depolamış olursun takviye vitamin almayı denesen iyi olmazmıki.
evet senin yediklerinde az afiyet olsun hayatım.

ben bu sabah yağsız tost yedim ara olarak 3 mandelina 1 elma yedim tabi bunları belirli aralıklarla yedim. birazdan yemeğimi yicem,1 tabak yoğurlu ıspanak salatamı akşam saklıcam.

amin canım ya sağol inş olumlu olur herşey dediğin gibi
evet az yedim bugün canım bişey istemiyor nedense:18:

ne demek hayatım dilerim duam (dualarımız) kabul olur ve mesleğine başlarsın.
sana sıkıntı stres yaramıyor nurcum. psikolojikman hemen hastalıkların baş gösteriyor(geçmiş yazılarımıza göre söylüyorum) bu sıralar iyice bunaldın zaten,canım benim imkanın olduğu sürece dinlen. boşver sınavı mınavı işi mişi Allah önce sağlık nasip etsin dilerim. kendini toparlayıncada bol bol stres atmaya çalışırsın. dilerim biran önce sağlığına kavuşursun.
fırsatın olursa karamanlıya selam söylersin hayatım.

amin canım ya sağol inş olumlu olur herşey dediğin gibi
evet az yedim bugün canım bişey istemiyor nedense:18:

sende sağol hayatım.
şu iştahsızlığınızı banada verinde birşey yemiyeyim az kilo vereyim anacım. yerimde sayıyorum. ama ne yalan söyliyim kilo alırım diyordum almadım ya ona bile çok sevindim. ne hikmetse çakılıp kaldım. bunada şükür bakalım kurbana kadar ne yapabilecem.

iyide canım senin kilon benimkine göre az maşallahın var iyi vermişsin kurbana kadar da verirsin inş
bayramda napçaz önüne gelen tatlı koycak:26: valla verdiklerimizi almayalım

kızlar bana müsade,önemli hesaplarım var onları çıkarayım tekrar gelirim çok öpüyorum.

iyide canım senin kilon benimkine göre az maşallahın var iyi vermişsin kurbana kadar da verirsin inş
bayramda napçaz önüne gelen tatlı koycak:26: valla verdiklerimizi almayalım

bu gidişle sen beni geçeceksin hayatım. ben 2 senedir uğraşıyorum sen 2 ayda listeleri alt üst ettin.
kendimi şöyle 54.8 falan görsem varya 3 göbek adadım atacam vall.
canım artık tabağa konulan her tatlıyı yemiyorum.iyide oluyor günü hafif atlatıyorum ama dolma olursa çok fena. ozaman yandık tabi.

asuman cnmm sende ben gibi tatlı deilde hamur işi dolma sarma hiç affetmiyosunnn ondan veremiyoz
benimde tatlıyla işim yokk ama tuzluya bayılıyomm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…