Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

koşu bandı bana yasaktı canım kullanamıyordum
ama şimdi ii hissediyorum sanırım kullanacağım

eşimin işi çıkmış misafir yarına iptal oldu (
neyseki hazırlıklara başlamamıştım

En azından erken haber vermişler başlamadan hazırlıklara ..
Akşam üstü de çıkabilirdi işi ..
Pek bir polyana oldum ama ..

Dosbacım neyin vardı ?

En azından erken haber vermişler başlamadan hazırlıklara ..
Akşam üstü de çıkabilirdi işi ..
Pek bir polyana oldum ama ..

Dosbacım neyin vardı ?

canım tam misafirleri davet edecektim eşim aradı çokta isabetli oldu...yok halimden memnunum yarın hem öğlen hem akşam misafir ağırlamak belki birazcık zor olacak o kadar...

canım benim dizlerimde kemik erimesi ve kıkırdak deformesi başlamıştı...yaklaşık 2-3 ay önce yürmekte ve bi çok işimi yapmakta zorlanıyordum şimdi ise çok şükrediyorum eski halime dönmesemde daha, bütün işlerimi kendim yapar hale geldim
mesela her hafta kadın geliyordu temizliğe ve bana maddi olarak çok geliyordu... bu hafta çok şükür kendim yaptım temizliğimi :))
dün yürüyüşümü yaptım...ama hala zorlamak istemiyorum yavaş yavaş

Hep diyorum aman dikkat edin kendinize önce sağlığınız ..
Sağlıkla ilgili konularda çok korkuyorum
Çok sevindim iyi olmana demek ki bir 2-3 ay sonra çok daha iyi olacak ..
Kilo vermende iyi oluyordur değil mi sağlık açısından?
Ama yürüyüşlerine falan dikkat et birden yorma sakın kendini

geçmiş olsun canım
geçici bi durum dimi

yok canım çok yüklenmiyorum zaten korkuyorum
sağlıktan önemlisi yok...
dr. göre kilom çok değil ama verirsem ii olur dedi

geçmiş olsun canım
geçici bi durum dimi

canım aslında geçici bi durum değildi ((
ama çok şükrediyorum ameliyatsız atlatıyorum gibi...
ilk gittiğim dr. hemen 3 ameliyat sölemişti ama şimdi işini ii yapan birine gidiyorum
çok şükür iyiyim daha iyi olacağımı sölüyor inş.

dosbacım ayağını iyiye gitmesine sevindim misafir konusunagelince cok yorma kendini cnmcaya felan davet et yemekli zor olur zorlama kendini,
masalcım okulun yok herhalde cnm buğünn
ad cnm gecmişolsun allah mesut etsinn hep mutlu olurlar inş
neyse neysecnm sende iyisindir inş
hulk hastaydı sanırım gecmiş olsun
nihan cnm calış cnm calışabildiğin kadar evde oturup napcaksınn:))
nur cnm hadi gecmiş olsun sınav stresi bitti inş istediğin sonucu alırsın tatlımm

bende takılıomn şu saatler değişti düzen saştı sabah 7de kalkmaya başladı kızz((
gözlerim kapanıyodu resmen ama şimdi birazdaha iyiyimm
kahvaltıma gelince
patates kızarttım(( biraz patatess,biraz kaşar,biraz peynir domates zeytinn:)) kızımla yedikk:)))
akşama eşim yok nöbetçii(((
yarına arkdaş gelcek büyük ihtimal sabahtan çünkü buğün gelmediii: yarın kesin gelir
bende ortalık toplayayım cam sileyim diyorum kız uyuyunca perdelerde eşim evdeyken yıkarımm bitirsem kış gelemden rahatlıcam benmi tembelim işlermi bitmiyoo anlamıyomm gerçi arkamdan dolapları boşaltan bir cadı var evde ancaonun dağıttıklarını toplamakla geciyoo zaman)))
bu arada gece kaçırdım cips yedimm 1 bardakta kola

iyi canım sevindim inş dahada iyi olur
Allah şifa versin

maşallah kız kaçamak üstüne kaçamak yapmışın
canım ben çalışmayı istiyorum tabi birsürü borcumuzda var ama böyle devam ederse ne olcak blmiyorum

elacım seninde işin çokmuş canım
kolay gelsin... ama bence sen çok temzisin bu cadı ile hep temizlik yapıyosun bence sen abartıyorsun :)) bende yapacağım ama bu ay idare eder...önümüzdeki ay çok soğuk olmazsa düşünüyorum
elacım eşin gelmeyince sende kaçamak yapanlardansın

ad canım, geçmiş olsun telaşeyi atlattın. Allah abini ve gelinizi mesut bahtiyar etsin. Aileye yeni katılan bebişinizi de ailesine ve sizlere bağışlasın Rabbim.
amiiiiin.. canım benim çok sağol hayatım. Rabbim dileyen isteyen herkese bu güzel duyguları tattırsın ve sonuna kadarda güzel yaşatsın inşallah.
canım bu halde sporu çekebildinmi bilmiyorum ama bol ter atarak rahatlama şansı oluyormuş. yani spor yapmak gripken işe yarıyor aslında. ama yinede dinlenmek en iyisi. annen haklı hayatım, hava erken kararıyor artık.tek başına yürüme canım.zaten spora gidiyorsun, yürüyüşde yapmayıver. (annenin yerine koydum biran kendimi)
canım valla kalori tablosunda 1 kuru hurma 35 tazesi 275 kalori yazıyor. diğer bir yerde 15 kalori yazıyor ama yaş kuru belirtmemiş. bir diğerindede kuru hurmanın kalorisi daha fazladır yazıyor kafam karıştı ama bunları bulabildim canım.
saka kızlar saka küsermiyim size kimse yamayınca sasırdımm
eğer ad kabul ederse az paylaşımda bulunursam izine ayrılmak istemem cünkü sapıtıyomm buraya kendimi sorumlu tutunca dikatt ediyomm
canım banım inan dün bir sürü yazı yazdım ama sonra başka bir sayfayı kapatıyorum diye sen gittim bütün yazdıklarımı sil. çıldırdım ama tekrar yazacak güzümde yoktu o yüzden bugüne kaldı. canım kilo bildirim yapmak istiyorsan kurban sonuna kadar paylaşımlarının az olacağını not alıyorum. kilo bildirim yaptığın taktirde listedesin canım. senin sohbetini özleriz zaten gitme biryere.
afiyet olsun canım. ayrıca tebrik ediyorum.

çağlacım hoşgeldin hayatım. karşılaşamadık ama, sık sık gelicem diyorsun madem, karşılaşırız demektir.inan yazını görünce çok mutlu oldum. görümcene eşiyle beraber ömür boyu mutluluklar dilerim. ama sen bu arada şifayı kapmışsın tabi haliyle normaldir. inşallah tamamiyle atlatırsın hastalığını. canım zor verdin kilonu ama bu kadar zamandır koruyorsun tebrik ederim. gerçi kaçamaklar başlamış tehlike çanları çalıyor,sen her fırsat bulduğunda muhakkak gel hayatım çanları sustururuz biz. çok öpüyorum.
aman diyeyim masalcım. sakın öyle bir moda girme çok kızarım bu kadar azim gösterip o kiloları verdin alayım deme. kilo verdikçe insanda şu his oluşuyor''aman ya nede olsa verebiliyorum bundanda yiyeyim ondanda yiyeyim falan'' ama hiçde öyle değil. öyle yaptıkça bu sefer vücut o moda alışıyor. tecrübeyle sabittir hayatım. sakın sakın. o güzelim diyeti bozma canım.
evet canım sağolsun takyonda yardımcı olmuş hemde ilk haftasıydı ve ben onlara yardımcı olamadım. oraya gidip ayrıca teşekkürlerimi bildiricem canım. benim yorgunluk bu hafta böyle gider sanırım,çünkü evdede çok işim var camlar dolaplar ütüler. bu akşam ütümü bitirmek istiyorum. hafta sonuda bayram temizliğime başlayayım. oooffff of yanmışım ben.
sağol canım. Ataberkimiz şimdi daha iyi çok şükür. inşallah hayata karşı hep önde olur ama mücedele ettikten sonra kazanılan zafer daha bir keyif verici onunda öyle olur inşallah.
canım hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum. çok güzel şeyler olacak inşallah hayatında asla kendini düşürme umutsuzluğa yer verme. ki çok çabuk yerleşir insan hayatına ama sen izin verme hayatım. Rabbim mücadele gücümüzü almasın dilerim. sen mücadeleyi seven bir insansın ve azimlisin. güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum canım.
bugün herkes erkenden yattı herhalde:))
ad, umarım güzel bir uyku çekiyordur şu an. haketti bence fazlasıyla
canım,gerçekten uyuyordum ama geç yattım dün görümcem gelmiş kayınvalidede yemekti çaydı derken saat oldu 10.30 eve geldim etrafı toparlayıp yattım.
başında gereksiz bir insanın olması kadar kötü bir şey olabilirmi. valla hayatım yapabiliyorsan takma kafana.dosbamın dediği gibi işini yap çık. onunda tuzu birgün ıslanır merak etme canım.
valla becermişsiniz hayatım gerçekten çok sağolun. valla geldiğimde ilk paylaşım alanına baktım acaba uyarı falan yazdılarmı diye gerçi sizden emindim ama ben yaptığımda bile uyarı almıştım o yüzden yani hayatım. fakat aksine takım olması gereken sayıda diye teşekkür almışız.
aslında akşam yemeklerinde hep ızgara balık yememiz lazım kilo aldırmıyor en azından. şimdiden afiyet olsun hayatım.
yemeee yemeeee :))))
benim niye kapanmıyorki bir sırrı varsa söyle hayatım.
masalcım uyku yok diyordun ama maşallah şimdilerde acısını çıkartıyorsun hayatım. ama kendini çok halsiz falan hissediyorsan muhakkak takviye birşeyler al derim.
yapmışsınız hayatım tekrarsağolun. inşallah bende iyileşicem öyle umuyorum. sağol canım.

valla bende düğün günü öyle üşüdümki iliklerime kadar işledi soğuk. hala daha içim üşüyor düşünebiliyormusunuz ne zaman ısınırım bilemiyorum artık.

Canım dersim var da 13te bir tanecik ders ..
Pazartesi geçti çok şükür ...
Artık cumaya kadar rahatım.
Senin o cadı çok tatlı maşallah
Yeni fotoğrafınızda pek güzel ..
Prenses prenses ..
Bence de senin evin çok toplu ve çok düzenli öyle bir izlenim bırakıyorsun ...
Hem de ufaklığa rağmen böyle ..
Yerim ben onu ya ..

Ben de kaçamakları pek bir arttırdım dur demem lazım ama nasıl bakalım

cnm calış tabi bende keske çalışabilsem hala düğün borcu ödüyoruz ve cok seyden kısıyoruz anlıyorumm zor bir dönem ben hamile kaldım calışamadım şimdide kızı bakıcıya versem aldığım para bakıcıya gitcek ne gerek var diyoz
kız büyüsün imkanım olursa calışmayı düşünüyorumm.
akşam kaçtı evett:))

cnm cevremdekilerde abartıyosun diyolar kız olmadan hergün süpürürdümm silerdim
derli toplu dursun derdimm hatta eşim yeni halıları süpürürkeneskiteceksin derdi:)) ama şimdi ne mümkün anca ortalık topluyorum 2günde süpürüyorummişte camaşır bulaşıkk yetişemiyomm:))
cnm eşim evdeyke kaçıyooo tam tersi yani kendim olunca kacamak yapmıyorumm

eşimin işi çıkmış misafir yarına iptal oldu (
neyseki hazırlıklara başlamamıştım
yarına zor olacak ama atlatırsın inşallah dosbacım. (
aman dikkat et hayatım.

teşekkürederim elacım. sanada işlerinde kolay gelsin. kendini çok fazla yorma hayatım. gerçi öyle diyorum ama benimde bir sürü işim var. düğün telaşesi diye kaç haftadır evle doğru dürüst ilgilenemedim.bayrama kadar ancak bitiririm zaten.

masalcım cuma günü erken uyanmışsın bana güzel dileklerde bulunmuşsun çok sağol canım. sormuşsun midyenin tanesi 9 kaloriymiş. yapmış olduğun paylaşımın içinde teşekkürederim. çok beğendim ama bencilce olacak belki ama insanlığı düşünmeye kalksam ömrüm yetmez,ben sadece kendi etrafımdakileri,sevdiklerimi düşünebilirim. herkes bu şekilde davransaydı sıkıntı ortadan kalkarmıydı acaba oda tartışılır bir konu.

elacım eşin geldiğini okumuştum ama yazamadım. gözün aydın hayatım.

dombilicim şuanda büyük bir koşturmaca yaşıyorsun kolay gelsin canım.inşallah atlatırsın hayırlısı ile. ama bu diş buğdayını tam çözemedim ama bebek diş çıkarınca hediyelermi getiriyorlar sanırım böyle. eğer öyleyse iyiymiş valla.

aslıcım hoşgeldincanım.(çok oldum ne demek ( ) üzülme hayatım inşallah proflardan güzel habarler duyarsın.diyete kaldığın terden davam. arada kaçamaklar olabilir onlar için ayrıca üzülme hem yerleşmemiştir onlar gitmiştir.

zaliminin yazdığı 7. takım diskalifiye olayı yanlış anlaşılmadan ibarettir. olay düzeltilmiştir.

bu arada yaşpasta,vanilyalı puding, çikolata, 1 dilim pizza, ve küçük hamburger yiyen arkadaşlarıma afiyet olsun diyorum.

Aaa o kadar mıymış kalorisi :)
Azmış ne güzelmiş ben midye yiyebilirim o zaman canım çok istiyordu ...
Hoşuma gitti yazı sizinle de paylaşmak istedim bilmiyorum böyle şeyler fazla konu dışına çıkmış olur mu ama okuduklarımdan beğendiklerimi sizinle de paylaşmak isterim ...

teşekkürederim hayatım. telaşlar bitti şükür olsun sıra geldi sağlığa.
canım inşallah iyisindir. acaba sendede karamanlımda olan sıkıntılarmı var. yani sonunda kardeşsiniz. sülalede ırsi bir durum varmı nurcum. bu arada karamanlımdan hiç haber yok inşallah iyidir.

Bu sıralarda hep 1 misafir oluyor sizin de dikkatinizi çekti mi:)
canım o misafir nur. pro kartı olduğu için,aşağıda ismi yazmıyor kartın özelliklernden dolayı.
canım benim keşke senin dediğin gibi olsaydı ama evlat büyüdükçe dertleri de çoğalacak keşke hep küçük kalsalar dicez ama dilerim aklı başında vicdanlı evlat olarak büyürler.
ben yatayım artık yaw. sabah erkenden gelip bildirim yapcam bir de :) asuman döver bizi yoksa :))

Son düzenleme:
ben geldim kızlarr merhaba işyerim çok yoğun sanki holding işletiyoruz yaa kafamı kazan gibi yapıyorlar :)) Nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir geçmişi okumaya vaktim yok hemen size yazayım dedim.Ben bugün biraz daha iyiyim düne göre, dün akşam da spora gitmedim gidemedim yarına artık napalım.
Ne yediğime gelince dün akşam 2 kaşık mantar yoğurtlu ve 3 kaşık da kabak 1 dilimden daha da az ekmek yedim kızlar.
Sabah kahvaltıda uyuya kaldım işyerinde 1 dilim ekmekle bviraz peynir yedim.Ara da yani 12 de yapabildim arayı anca mandalina yedim su içiyorum yeşilçay içmedim iki gündür bugün içerim öğlene de brokoli yicem ama önce şu yoğunluğu atlatayım da sonra gelirim yazarım size yine iki gündür yazamadım doğru dürüst.Öptüm siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…