Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
akşam yemeğim
yarım tabak kuru fasülye
1 kaşık pilav
1 dilim ekmek
sabah kahvaltı yapmadım daha canım da bişey istemiyor
bugün oruçlu değilim bigün tutup bigün tutmıcam yarın tutarım artık
canımda sıkkın işyerinde benle uğraşıp duruyorlar Allahım sabır ver
günaydın sağol dosbacım
yapıyorum işimi canım ama yinede insan isteyerek gelmek ister işe hevesimi söndürüyorlar. başımda şef gibi biri var evli bayanların çalışmasına karşı bana evinde otur niye çalışıyorsun diyo ve işten çıkmam için elinden geleni yapıyor kendisinin tuzu kuru babasından kalan evde oturuyor benim ihtiyacım varki çalışıyorum Allah ıslah etsin..
ben akşam üzeri bir de maden suyu içtim. kardeş takımda tok tutuyor falan demişler, ben de gidip hemen denedim:)) hakikaten açlığımı bastırdı. sonrasında çay içtim, oğlanı yatırmadan armut yedim ve yatırdıktan sonra da salata. şimdi de yeşil çayımı içiyorum.
bugün herkes erkenden yattı herhalde:))
masalcım da gelmedi bir daha. yorgunluktan o da bayılmış olacak:) inşallah iyisindir benden sonra okursan.
ela zaten eşiyle.
dombili de yarının stresiyle boğuşuyor olsa gerek. Allah yardımcın olsun canım. hayırlısıyla kalkarsın altından inşallah.
nur, temizliğe fena daldı sanırım, sınavın bütün sıkıntısını evden çıkarıyor
ad, umarım güzel bir uyku çekiyordur şu an. haketti bence fazlasıyla
nihancım da bize dua etmiştir, daha ne olsun
dosbamın da eşi geç de olsa geldi zannediyorum:13:
hulk inşallah iyileşmiştir biraz daha, onun da ilacı dinlenmek:2:
uzaktan da yarınki yürüyüş için enerji topluyor olsa gerek
bense uyumaya gidiyorum, hepinize iyi geceler kızlar
günaydın canlar. hepinizin iyi olmasını diliyorum.
ben bugün birazcık daha iyiyim yani düne nazaran.
hala yorgunum,hala gribim ve bu durum benim bütün şevkimi kırıyor. çalışmak zor geliyor ama çalışmak zorundayım. neysekii kilo bakımından değişikliğim yok iyi durumdayım. akşam yemeklerinde ızgara hamsiyi tavsiye ederim kızlar kilo aldırmıyor.
neyse artık geçmişi okuyayım aklım kalıyor acaba birşeyler kaçırdımmı diye akşama kadar ancak bitirir yazarım zaten. ayrıca dün akşamda yine apar topar hoşçakalın diyemeden çıktım kusura bakmayın canlar. buralarda olacağım hepinizi öpüyorum. şimdilik hoşçakalın.
bu arada kızlar unutmadan hemen yazayım.
dosba, masal ve neyneyse arkadaşlarıma cuma günü bildirim listeleri hazırlanırken gösterdikleri hassasiyete ve yardımlarından dolayı kendilerine teşekkürü bir borç bilirim.
çok ama çok teşekkürediyorum.
masalcım kardeş takımımıza gösterdiğin ilgiden dolayı sana birkez daha teşekkürederim hayatım.
ne güzel keşke benimde iştahım kapansaregli sonrası iştahım kapandı :)) çok mutluyum :))
yediklerimi inanın zorla yiyorum yemezsem diyetisyen kızıyor...
mesela şimdi aramda
1 meyve
1çb süt var ama canım hiç süt istemio ( aslında severim ama ??
şimdilik yemeyeceğim saat bi 11 olsun bakalım
insanın çalışmasından daha doğal ne var ki??
evli bekar ne farkeder... ayy bu zihniyet ?? inan anlamıyorum.... o kişinin kesin eşi çalışmıyordur hırsı ona :))
ne güzel keşke benimde iştahım kapansa
bi bu sabah canım bişey istemedi
az önce zar zor çeyrek tost yedim
evet canım çalışmıyor eşi bu gidişlede benide işimden etçek zaten hayırlısı artık
Kadın dediğin evinde mi otururmuş hangi dönemde yaşıyor bu adam Allah aşkına ..
Kendi kızı falan yok mu?
madem eve kapatsın onu da okutmasın
masalcım evet dün akşam çok soğuktu...
bizde yürüyüş yaptık eşimle
her akşam düşünüyorduk ama azmimiz kırılmasın diye haftada 3 gün diye karar aldık...
sabah sıcak yataktan kalkmak zor, akşam biraz daha kolay gibi... umarım kalori yakmışızdır
Koşu bandının gerçekten çok faydasını göreceğine inanıyorum benbu arada kızlar bacağım ağrımadı çok şükür
sanırım böle giderse koşu bandımı da açabilirim