ad canım, geçmiş olsun telaşeyi atlattın. Allah abini ve gelinizi mesut bahtiyar etsin. Aileye yeni katılan bebişinizi de ailesine ve sizlere bağışlasın Rabbim.
amiiiiin.. canım benim çok sağol hayatım. Rabbim dileyen isteyen herkese bu güzel duyguları tattırsın ve sonuna kadarda güzel yaşatsın inşallah.
Aminnn :) Canım ben ne eczaneye ne de doktora gidebilirim burdan çıkıpta sıkıldım valla kolumu kaldırmaya gücüm yok ya,akşama da sporum var hastayım bir de eve uzak annem gidip gelene kadar dokuz doğuruyor yürüyorum da gidip gelirken korkuyo o da şimdi gitsem annem dolu laf diyecek yine ama gitmeyi çok istiyorum inşallah gidebilirim.
canım bu halde sporu çekebildinmi bilmiyorum ama bol ter atarak rahatlama şansı oluyormuş. yani spor yapmak gripken işe yarıyor aslında. ama yinede dinlenmek en iyisi. annen haklı hayatım, hava erken kararıyor artık.tek başına yürüme canım.zaten spora gidiyorsun, yürüyüşde yapmayıver. (annenin yerine koydum biran kendimi)
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 çay kaşığı reçel, marul ve 1 dilim ekmek
ara: 1 elma, 1 avuç fındık ve 1 kuru kayısı
öğle: erişteli yeşil mercimek yemeği ve 3 kaşık yoğurt
ara: 1 bardak ayran
ikindi: 1 kase zeytinyağlı barbunya
ara: 1 hurma
akşama inşallah salata yerim ve bir meyve arası daha yaparım. bir de bu hurmayı soracaktım ben. hurma diyette yenebiliyor mu? kalorisi nasıl?
canım valla kalori tablosunda 1 kuru hurma 35 tazesi 275 kalori yazıyor. diğer bir yerde 15 kalori yazıyor ama yaş kuru belirtmemiş. bir diğerindede kuru hurmanın kalorisi daha fazladır yazıyor kafam karıştı ama bunları bulabildim canım.
saka kızlar saka küsermiyim size kimse yamayınca sasırdımm
eğer ad kabul ederse az paylaşımda bulunursam izine ayrılmak istemem cünkü sapıtıyomm buraya kendimi sorumlu tutunca dikatt ediyomm
canım banım inan dün bir sürü yazı yazdım ama sonra başka bir sayfayı kapatıyorum diye sen gittim bütün yazdıklarımı sil. çıldırdım ama tekrar yazacak güzümde yoktu o yüzden bugüne kaldı. canım kilo bildirim yapmak istiyorsan kurban sonuna kadar paylaşımlarının az olacağını not alıyorum. kilo bildirim yaptığın taktirde listedesin canım. senin sohbetini özleriz zaten gitme biryere.
kızlar öğlen eşim yemeğe geldi sonrada komşum çaya :))
bu nedenle gelemedim öğle yemeğim 3 pirzola1çb yoğurtsalata 1 dilim ekmek komşuma çayın yanına bişiler hazırladım kendime hiç bişi koymadım :))ara olarakta biraz önce 2ceviz yedim
afiyet olsun canım. ayrıca tebrik ediyorum.
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Sizlere karşı çok mahcubum. Sıkı sık geleceğim dedim ama neredeyse hiç uğramıyorum. Nasılsınız? Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoşgelmişler. Umarım sağlıkla güzel güzel kilo verirler :)))
Ben de İyiyim, ama bu aralar hastalıktan kurtulamadım. İki hafta önce görümcem evlendi, İzmir'e gittik, dönüşte hasta oldum
Hala tam atamadım.. GÖrümcem çok mutluydu, çok dansetti, allah mesut etsin..
Benim kilom aynı, 58-59 arası gidiyorum ama bi süredir iştahım maşallah kuvvetlendi. Bu gidişle kilom artacak. Kontrol etmem lazım..
Buralardayım
çağlacım hoşgeldin hayatım. karşılaşamadık ama, sık sık gelicem diyorsun madem, karşılaşırız demektir.inan yazını görünce çok mutlu oldum. görümcene eşiyle beraber ömür boyu mutluluklar dilerim. ama sen bu arada şifayı kapmışsın tabi haliyle normaldir. inşallah tamamiyle atlatırsın hastalığını. canım zor verdin kilonu ama bu kadar zamandır koruyorsun tebrik ederim. gerçi kaçamaklar başlamış tehlike çanları çalıyor,sen her fırsat bulduğunda muhakkak gel hayatım çanları sustururuz biz. çok öpüyorum.
iyi akşamlar herkese şimdi girebildim yine yorgunum yine yorgunum :)
Bugün bütün gün dersim vardı zaten pazartesileri tam bir pazartes sendromu yaşıyorum
Üstüne bir de regl oldum ..
KArnım aşırı ağrıyor
Dersten çıkınca da canımız nasıl bir kokoreç istediyse dayanamadım
Gittik yedik ..
Şimdi geldim geçmişe göz atacağım ...
Sabah k special yemiştim.
Akşam da kokoreç ..
Batttı balık yan gider moduna girmemem lazım ..
Geçmişe bir göz atayım şimdi de
aman diyeyim masalcım. sakın öyle bir moda girme çok kızarım bu kadar azim gösterip o kiloları verdin alayım deme. kilo verdikçe insanda şu his oluşuyor''aman ya nede olsa verebiliyorum bundanda yiyeyim ondanda yiyeyim falan'' ama hiçde öyle değil. öyle yaptıkça bu sefer vücut o moda alışıyor. tecrübeyle sabittir hayatım. sakın sakın. o güzelim diyeti bozma canım.
Takyon da yardımcı oldu kaptancığım sabah listeyi de dosba hazırlamıştı ben de paylaşım alanına koydum hallettik ama senin eksikliğin çok hissediliyor ..
Yorgun olmakta da çok haklısın ...
Hep koşuşturma hep yorgunluk olmuş.
Geçmiş olsun ufaklığa ama iyi olduğuna çok sevindim.
Hayatı yenerek başlamış oyuna 1- 0 önde şimdiden maşallah ..
evet canım sağolsun takyonda yardımcı olmuş hemde ilk haftasıydı ve ben onlara yardımcı olamadım. oraya gidip ayrıca teşekkürlerimi bildiricem canım. benim yorgunluk bu hafta böyle gider sanırım,çünkü evdede çok işim var camlar dolaplar ütüler. bu akşam ütümü bitirmek istiyorum. hafta sonuda bayram temizliğime başlayayım. oooffff of yanmışım ben.
sağol canım. Ataberkimiz şimdi daha iyi çok şükür. inşallah hayata karşı hep önde olur ama mücedele ettikten sonra kazanılan zafer daha bir keyif verici onunda öyle olur inşallah.
teşekkürler dosbam iyiyim canım sen nasılsın? aslında çokta kötü şeyler demedi ama o ameliyat etmeyecek çünkü kendisi sadece özelde ameliyat yapıyormuş bunuda zaten biz kaldıramayız.. ikinci ameliyat ihtimali %50 o biraz canımı sıktı başka doktorları önerdi zaten ben onları araştırmıştım onlarda bu konuda tecrübeli ve çok iyiler... hayırlısı olsun öyle diyorum tabiki araştırmaya devam ediyoruz, iki gün sonra benim ameliyatımdan olmuş bir kızla tanışıcam bakalım bel hareketleri ne kadar sınırlanmış onu çok merak ediyorum... sadece pisikolojik olarak baya yıprandım onu atlatmaya çalışıyorum...
canım hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum. çok güzel şeyler olacak inşallah hayatında asla kendini düşürme umutsuzluğa yer verme. ki çok çabuk yerleşir insan hayatına ama sen izin verme hayatım. Rabbim mücadele gücümüzü almasın dilerim. sen mücadeleyi seven bir insansın ve azimlisin. güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum canım.
bugün herkes erkenden yattı herhalde:))
ad, umarım güzel bir uyku çekiyordur şu an. haketti bence fazlasıyla
canım,gerçekten uyuyordum ama geç yattım dün görümcem gelmiş kayınvalidede yemekti çaydı derken saat oldu 10.30 eve geldim etrafı toparlayıp yattım.
günaydın sağol dosbacım
yapıyorum işimi canım ama yinede insan isteyerek gelmek ister işe hevesimi söndürüyorlar. başımda şef gibi biri var evli bayanların çalışmasına karşı bana evinde otur niye çalışıyorsun diyo ve işten çıkmam için elinden geleni yapıyor kendisinin tuzu kuru babasından kalan evde oturuyor benim ihtiyacım varki çalışıyorum Allah ıslah etsin..
başında gereksiz bir insanın olması kadar kötü bir şey olabilirmi. valla hayatım yapabiliyorsan takma kafana.dosbamın dediği gibi işini yap çık. onunda tuzu birgün ıslanır merak etme canım.
ad canım ne demek bu takım hepimizin elimizden ne geldiyse artık...ne kadar becerebildiysek...
saolsun masalcım da eklemiş...
senin biraz daha iyi olmana sevindim canım
ızgara hamsiyi ben de severim
bu aralar palamut yedik ama şu an elimde barbun ve çinekop var...
çinekopu ızgara düşünüyorum
valla becermişsiniz hayatım gerçekten çok sağolun. valla geldiğimde ilk paylaşım alanına baktım acaba uyarı falan yazdılarmı diye gerçi sizden emindim ama ben yaptığımda bile uyarı almıştım o yüzden yani hayatım. fakat aksine takım olması gereken sayıda diye teşekkür almışız.
aslında akşam yemeklerinde hep ızgara balık yememiz lazım kilo aldırmıyor en azından. şimdiden afiyet olsun hayatım.
akşama misafir çağıracağım kızlar halam ve eniştemi
4 çeşit yapmayı planlıyorum
hazır su böreğim var
dolapta sarmam var onu pişireyim diyorum
yanına süt tatlısı ve milföy yapayım
bende bunların hiç birinden yemeyeyim :))
yemeee yemeeee :))))
regli sonrası iştahım kapandı :)) çok mutluyum :))
yediklerimi inanın zorla yiyorum yemezsem diyetisyen kızıyor...
mesela şimdi aramda
1 meyve
1çb süt var ama canım hiç süt istemio
( aslında severim ama ??
şimdilik yemeyeceğim saat bi 11 olsun bakalım
benim niye kapanmıyorki bir sırrı varsa söyle hayatım.
Uyusam da uyurdum daha da hadi dedim kalkıp kahvaltımı yapayım ..Ayrıca sanırım ben de grip olanlar kervanına katılıyorum ..
Umarım iyileşirsin bir an önce kaptancığım ...
Aklımda bulunsun biraz zor yapıyorum burada balık türlerini ama ..
Ne demek kaptancığım elimizden geleni yaptık ..
masalcım uyku yok diyordun ama maşallah şimdilerde acısını çıkartıyorsun hayatım. ama kendini çok halsiz falan hissediyorsan muhakkak takviye birşeyler al derim.
yapmışsınız hayatım tekrarsağolun. inşallah bende iyileşicem öyle umuyorum. sağol canım.
Geldiğimde bir saatte ancak ısındım nasıl bir soğuktu o öyle anlatamam ya ...bencede iyi yapmışsınız bu soğuklarda her gün çok zor ..
Koşu bandının gerçekten çok faydasını göreceğine inanıyorum ben
valla bende düğün günü öyle üşüdümki iliklerime kadar işledi soğuk. hala daha içim üşüyor düşünebiliyormusunuz ne zaman ısınırım bilemiyorum artık.