bu gidişle sen beni geçeceksin hayatım. ben 2 senedir uğraşıyorumsen 2 ayda listeleri alt üst ettin.
kendimi şöyle 54.8 falan görsem varya 3 göbek adadım atacam vall.
canım artık tabağa konulan her tatlıyı yemiyorum.iyide oluyor günü hafif atlatıyorum ama dolma olursa çok fena. ozaman yandık tabi.
asuman cnmm sende ben gibi tatlı deilde hamur işi dolma sarma hiç affetmiyosunnn ondan veremiyoz
benimde tatlıyla işim yokk ama tuzluya bayılıyomm:))))
ne demek hayatım dilerim duam (dualarımız) kabul olur ve mesleğine başlarsın.
sana sıkıntı stres yaramıyor nurcum. psikolojikman hemen hastalıkların baş gösteriyor(geçmiş yazılarımıza göre söylüyorum) bu sıralar iyice bunaldın zaten,canım benim imkanın olduğu sürece dinlen. boşver sınavı mınavı işi mişi Allah önce sağlık nasip etsin dilerim. kendini toparlayıncada bol bol stres atmaya çalışırsın. dilerim biran önce sağlığına kavuşursun.
fırsatın olursa karamanlıya selam söylersin hayatım.
kızlar bana müsade,önemli hesaplarım var onları çıkarayım tekrar gelirim çok öpüyorum.
asuman cnmm sende ben gibi tatlı deilde hamur işi dolma sarma hiç affetmiyosunnn ondan veremiyoz
benimde tatlıyla işim yokk ama tuzluya bayılıyomm:))))
sarma dolma sevmeyen bayan vardıdır yaaa bide kısır olacak tabi valla hasret kaldım yemek yemeyetatlıyı hamileyken çok severdim ben hatta kayınbabam tatlı alırdı her akşam seviyorum diye köşe bucak saklardım kimse görürp yemesin diye görümcelerim gülerdi halime tabiii bu şekilde 25 kilo aldım hamileyken
yeşil çayımı içiyorum kızlar...
içime bi sıkıntı düştü ki sormayın(
hiç ii hissetmiyorum kendimi...hasta değilim
adcım sanırım sen vitamin al demiştin hayatım, şu aralar kalsiyum ve magnezyum hapı kullanıyorum bi de tiroid bi de dizimin ilaçları...
inanın kendime bakım yapmak için bayağı bi zaman ayırıyorum
bi de şu aralar sivilcelerim var onlarada bakım
hahaha :)) ayy resmen tarihi geçmiş ürünler gibi hissettim kendimi :))
canım ben tatlıyı çok sevmem...yemem demiyorum tabii ama dolma kısır mercimek köfte sarmalar börekler :)) dur diyemediklerim
aylardır kısır yemiyorum belki de 1 yıldır
yarın misafirlerime yapabilirim :))
dosbacım sivilcelerinin nedeni vitamin hapları olabilir vitaminler uzun süreli kullanımlarda saç dökülmesi sivilce ve vücutta lekelenme yapıyor onun yerine doğal sebze ve meyvelerden vitamin almak daha iyi bence
ben hedef kiloma bir ulaşayım bunu kutlamak için önce 1 tabak kısır yiycem sonra 1 paket çikolata ve böreksonrada kilo almış olarak takımımın yüz karası olarak gri dönerim
canım benim dizlerimde problem var ve dr. yeni kalsiyum verdi uzun süreli kullanmadım
sivilcelerimin sebebi başka :))
meyve ve sebze yemeye özen gösteriyorum ama bazı sağlık problemlerinden bi kurtulamadım( ama çok şükür daha iyiyim
canım az kalmış ama :))
hem bu sölediklerinle kilo almazsın sadece bi kaç gün şişkinliğin olur :))
herşeyin başı sağlık...sağlıklı bi şekilde verelim de zamanla herşeyi dozunda yeriz inş.
ben hedef kiloma bir ulaşayım bunu kutlamak için önce 1 tabak kısır yiycem sonra 1 paket çikolata ve böreksonrada kilo almış olarak takımımın yüz karası olarak gri dönerim
napim nihan böyle kandırıyorum kendimi işte yoksa sıkıldım artık kaç aydır diyetteyim umut dünyası işte :))
canım benim dizlerimde problem var ve dr. yeni kalsiyum verdi uzun süreli kullanmadım
sivilcelerimin sebebi başka :))
meyve ve sebze yemeye özen gösteriyorum ama bazı sağlık problemlerinden bi kurtulamadım( ama çok şükür daha iyiyim
napim nihan böyle kandırıyorum kendimi işte yoksa sıkıldım artık kaç aydır diyetteyim umut dünyası işte :))
Takyoncumm süper ama bak gitmiş kiloların ne güzel aylardır yaptığın diyetin meyvelerini topluyosun bile darısı başımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?