• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol asuman geldii:)) akşama nöbetçi yine:((((
olsun hayatım. sonra izne ayrılacak değilmi. kurban sonuna kadar birliktesiniz inşallah. acısını çıkarırsınız. :64:
Aaa o kadar mıymış kalorisi :)
Azmış ne güzelmiş ben midye yiyebilirim o zaman canım çok istiyordu ...
Hoşuma gitti yazı sizinle de paylaşmak istedim bilmiyorum böyle şeyler fazla konu dışına çıkmış olur mu ama okuduklarımdan beğendiklerimi sizinle de paylaşmak isterim ...
nette o kadar diye yazıyor hayatım ama istersen sen bir bak çünkü farklı farklı sitelerde farklı rakamlar yazabiliyor. rabianın sorduğu hurma gibi. paylaşımlarını bekliyorum hayatım arada serpiştir güzel şiirleri.
kim yemiş onları ben mii??:::)))

hepsini değil birazını elacım. :9:

günaydın kızlar
akşam yemeğim
yarım tabak kuru fasülye
1 kaşık pilav
1 dilim ekmek

sabah kahvaltı yapmadım daha canım da bişey istemiyor
bugün oruçlu değilim bigün tutup bigün tutmıcam yarın tutarım artık
canımda sıkkın işyerinde benle uğraşıp duruyorlar Allahım sabır ver

akşam için afiyet olsun nihancım, işyerinde de sabır diliyorum sana. direnebildiğin kadar diren. o kişi de amacına ulaşamasın.

günaydın canlar. hepinizin iyi olmasını diliyorum.

ben bugün birazcık daha iyiyim yani düne nazaran.
hala yorgunum,hala gribim ve bu durum benim bütün şevkimi kırıyor. çalışmak zor geliyor ama çalışmak zorundayım. neysekii kilo bakımından değişikliğim yok iyi durumdayım. akşam yemeklerinde ızgara hamsiyi tavsiye ederim kızlar kilo aldırmıyor.
neyse artık geçmişi okuyayım aklım kalıyor acaba birşeyler kaçırdımmı diye akşama kadar ancak bitirir yazarım zaten. ayrıca dün akşamda yine apar topar hoşçakalın diyemeden çıktım kusura bakmayın canlar. buralarda olacağım hepinizi öpüyorum. şimdilik hoşçakalın.

ben hamsiye bayılıyorum yaw. her öğün olsa yiyeceğim sanırım:)) annem 2 tanesine üst üste kapatır ve az yağda arkalı önlü çevirerek pişirir. çok güzel oluyor öyle.

bu arada kızlar unutmadan hemen yazayım.

dosba, masal ve neyneyse arkadaşlarıma cuma günü bildirim listeleri hazırlanırken gösterdikleri hassasiyete ve yardımlarından dolayı kendilerine teşekkürü bir borç bilirim.
çok ama çok teşekkürediyorum. :71:
masalcım kardeş takımımıza gösterdiğin ilgiden dolayı sana birkez daha teşekkürederim hayatım. :16:

rica ederim asumancım. işin çoğunu dosba ve masalcım halletti. benim oğlan huzursuzdu ben çok gelemedim. ama takım olarak işlerin yüzüstü kalmamasına ben de çok sevindim. bir kez daha takım ruhunu hissettik.:13:

akşama misafir çağıracağım kızlar halam ve eniştemi
4 çeşit yapmayı planlıyorum
hazır su böreğim var
dolapta sarmam var onu pişireyim diyorum
yanına süt tatlısı ve milföy yapayım
bende bunların hiç birinden yemeyeyim :))

bunu alıntı yaptım ama sonradan iptal olduğunu okudum:)) yarın için kolay gelsin diyeyim o zaman.

Günaydın canım :)
İnternet gitti gece o yüzden giremedim o yorgunluğun üstüne bir de dışarı çıktım :)
Çok üsüdüm ama üşümekte kalori yaktırır derler diye kendimi teselli ettim
Bir önceki gece de uyuyamamıştım gelince bir yattım ölü gibi uyumuşum resmen
Sabaha karşı kabus görüp uyandım biraz uyanık kaldım tekrar uyudum yeni kalkıyorumm ..
Uyusam da uyurdum daha da hadi dedim kalkıp kahvaltımı yapayım ..
Ayrıca sanırım ben de grip olanlar kervanına katılıyorum ..

masalcım grip için başta önlemini al canım. bugünden c vitamini içeren gıdaları yoğun tüket. yeşil çayı da bol iç, o da c vitamini içeriyormuş. hem zayıflayamaya da yardımcı:13:
ben hep bal, limon karışımı içerim ve çok iyi gelir. 1 tatlı kaşığı bal ile yarım limonu karıştır ve ister sıcak istersen ılık iç. ayaklarını ve kendini sıcak tut. gribin gözü korkar bunları hep yapsan:1:

ankara geceleri soğuk olur yalnız canım:)) üşümekte kalori yakar desen de fazla abartmamak da yarar var. sen de dosba gibi haftada 3 yapabilirsin.

dosbacım ayağını iyiye gitmesine sevindim misafir konusunagelince cok yorma kendini cnmcaya felan davet et yemekli zor olur zorlama kendini,
masalcım okulun yok herhalde cnm buğünn
ad cnm gecmişolsun allah mesut etsinn hep mutlu olurlar inş
neyse neysecnm sende iyisindir inş
hulk hastaydı sanırım gecmiş olsun
nihan cnm calış cnm calışabildiğin kadar evde oturup napcaksınn:))
nur cnm hadi gecmiş olsun sınav stresi bitti inş istediğin sonucu alırsın tatlımm

bende takılıomn şu saatler değişti düzen saştı sabah 7de kalkmaya başladı kızz:(((
gözlerim kapanıyodu resmen ama şimdi birazdaha iyiyimm
kahvaltıma gelince
patates kızarttım:((( biraz patatess,biraz kaşar,biraz peynir domates zeytinn:)) kızımla yedikk:)))
akşama eşim yok nöbetçii:((((
yarına arkdaş gelcek büyük ihtimal sabahtan çünkü buğün gelmediii: yarın kesin gelir
bende ortalık toplayayım cam sileyim diyorum kız uyuyunca perdelerde eşim evdeyken yıkarımm bitirsem kış gelemden rahatlıcam benmi tembelim işlermi bitmiyoo anlamıyomm gerçi arkamdan dolapları boşaltan bir cadı var evde ancaonun dağıttıklarını toplamakla geciyoo zaman)))
bu arada gece kaçırdım cips yedimm 1 bardakta kola

iyiym canım ben de. oğlanla kavga ettim yine:30: 2 yaşın ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. inatçılık, kendi başına buyrukluk, ağlayarak isteklerine ulaşma arzusu. bunlara yol vermemeye çalışıyorum ama sonra üzülüyorum. çocuk yetiştirmek de zormuş ya, Allah yardımcımız olsun.

canım valla kalori tablosunda 1 kuru hurma 35 tazesi 275 kalori yazıyor. diğer bir yerde 15 kalori yazıyor ama yaş kuru belirtmemiş. bir diğerindede kuru hurmanın kalorisi daha fazladır yazıyor kafam karıştı ama bunları bulabildim canım. :36:

canım,gerçekten uyuyordum ama geç yattım dün görümcem gelmiş kayınvalidede yemekti çaydı derken saat oldu 10.30 eve geldim etrafı toparlayıp yattım. :16:

sağol canım benim için baktığın için. çok abartmıyorum. dün de bugün de 1 tane yedim. açlığımı bastırıyor. dengeli gidersem bir şey olmaz sanırım.

selam kardeş takımcım nasılsınız maşallah çok iyi görünüyorsunuz kaptanınız gelmiş gözünüz aydın olsun
ad1 cim canımsın biliyorum telaşen vardı ne kusura canım her zaman yanımızda olduğu biliyorum sağolasın bu arada cuma günü size pek yardımım olmadı sadece listenizi kontrol ettim 2 hata vardı söyledim sağolsun kızlar düzeltti ama malesef kendi listemizi beceremedim :)))) kızlarla uğraştık ama olmadı :)) sağolsun kalliste abla yaptı ne yapmışım biliyormusun ferihan anlatmıştı toplam satırı için bu haftaki toplamdan geçen haftaki toplam çıkarılacak felan ben geçen haftanın toplamını ele almışım o yüzden karışıklık oldu ama iyide oldu iyice öğrenmiş oldum :))

bence yediklerimizi toplamış asuman :))) kaptan iş başında:))
ben geeellldiiimm heheeeytt :10: :9:
ben geldim kızlarr merhaba işyerim çok yoğun sanki holding işletiyoruz yaa kafamı kazan gibi yapıyorlar :)) Nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir geçmişi okumaya vaktim yok hemen size yazayım dedim.Ben bugün biraz daha iyiyim düne göre, dün akşam da spora gitmedim gidemedim yarına artık napalım.
Ne yediğime gelince dün akşam 2 kaşık mantar yoğurtlu ve 3 kaşık da kabak 1 dilimden daha da az ekmek yedim kızlar.
Sabah kahvaltıda uyuya kaldım işyerinde 1 dilim ekmekle bviraz peynir yedim.Ara da yani 12 de yapabildim arayı anca mandalina yedim su içiyorum yeşilçay içmedim iki gündür bugün içerim öğlene de brokoli yicem ama önce şu yoğunluğu atlatayım da sonra gelirim yazarım size yine iki gündür yazamadım doğru dürüst.Öptüm siziii
valla hayatım iş yoğunluğunu bilmem ama yediklerin gayet ölçülü,herşey kararında. tebrik ediyorum. özelliklede akşamı çok hafif atlatmışsın önemli olanda o.
işlerinde kolaylıklar dilerim canım. kısa sürde halletmen dileğiyle. ben çok öpüyorum.
asuman cnm sen verdinmi cnm kiloo:)))
düğünde ne giydin resim ekleyebilirmisin varsa amma mereklıyım demii:))))))))))

canım bu sabah tartıldığımda tamda çizelgemdeki kilomdaydım.cumaya veririm birazcık daha inşallah dicem ama çok azmetmem lazım. 56 nın altına düşmek istiyorum birazcıkda öyle gideyim kurbana kadar keşke 55 olabilsem. 1.200 gr cık.
aman yaaa yazınca bile kendimden nefret ettim o kadar kiloyu veremezsem yuh bana.
bu arada resimlerimiz gelince eklicem hayatım. inşallah güzel çıkmışımdır.

direnmeye çalışıyorum işyerinde direnebildiğim kadar sağolun kızlar:16:
sağlık olsun düşünceden perşemden beri başım felaket ağrıyor halada ağrımaya devam ediyor
napalım gittiği yere kadar..

öğle yemeğim
2 kaşık pilav
2 kaşık taze fasülye

şimdide mandalina yedim

kızlar ben geldim
yemek yedim halsizleştim
aslında yiyecek halim yoktu ama eşim geliyorum deyince yemek zorunda kaldım
acaba bu iştahsızlığın sebebi ne ??umarım hastalanmıyorumdur
yediklerime gelince
2 pirzola
salata
aa az yemişim :))
ekmek ve yoğurt yemedim
şimdi 1 yeşil çay içeyim bari

akşam için afiyet olsun nihancım, işyerinde de sabır diliyorum sana. direnebildiğin kadar diren. o kişi de amacına ulaşamasın.
ben hamsiye bayılıyorum yaw. her öğün olsa yiyeceğim sanırım:)) annem 2 tanesine üst üste kapatır ve az yağda arkalı önlü çevirerek pişirir. çok güzel oluyor öyle.rica ederim asumancım. işin çoğunu dosba ve masalcım halletti. benim oğlan huzursuzdu ben çok gelemedim. ama takım olarak işlerin yüzüstü kalmamasına ben de çok sevindim. bir kez daha takım ruhunu hissettik.:13:
bunu alıntı yaptım ama sonradan iptal olduğunu okudum:)) yarın için kolay gelsin diyeyim o zaman.
masalcım grip için başta önlemini al canım. bugünden c vitamini içeren gıdaları yoğun tüket. yeşil çayı da bol iç, o da c vitamini içeriyormuş. hem zayıflayamaya da yardımcı:13:
ben hep bal, limon karışımı içerim ve çok iyi gelir. 1 tatlı kaşığı bal ile yarım limonu karıştır ve ister sıcak istersen ılık iç. ayaklarını ve kendini sıcak tut. gribin gözü korkar bunları hep yapsan:1:ankara geceleri soğuk olur yalnız canım:)) üşümekte kalori yakar desen de fazla abartmamak da yarar var. sen de dosba gibi haftada 3 yapabilirsin.
iyiym canım ben de. oğlanla kavga ettim yine:30: 2 yaşın ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. inatçılık, kendi başına buyrukluk, ağlayarak isteklerine ulaşma arzusu. bunlara yol vermemeye çalışıyorum ama sonra üzülüyorum. çocuk yetiştirmek de zormuş ya, Allah yardımcımız olsun.sağol canım benim için baktığın için. çok abartmıyorum. dün de bugün de 1 tane yedim. açlığımı bastırıyor. dengeli gidersem bir şey olmaz sanırım.
nihancım evet canım direnebildiğin kadar diren hayatım Rabbim sana sabır versin.
Rabiacım annenin yaptığını hiç denemedim ama kesinlikle çok güzel olduğuna eminim. şu kızartma tavalarından almak istiyorum aldığım zaman ilk onu denerim inşallah. canım hamsi bol ve ucuz imkanın valla yedik yedik sonra çok özleriz.
evet canım takım ruhunu hissetirmişsiniz çok sağolun .gerçekten çok güzel.
bende ne yazacaktım diyorum masalcım dikkat et kendine hayatım. rabianın taktiklerini uygula canım. ayrıca dizindeki lekeler için cildiyeye gidecektin gidebildinmi sonuç nedir hayatım. bu arada rabia sen nasılsın hayatım iyileşebildinmi.
benim oğlumda inatçı,dediğini yaptırmak için ağlar durur. kendini acındırır. bir kere durdu sehbanın yanında peçeteleri didikliyor yere atıyor, onları toplarmısın oğlum dedim bir iki baktı sonra ben kızınca sen topla deyip babasının yanına gidiyor. tabi umduğunu bulamadı ve mecburen topladı. geçen gün mutfakta top oynarken bardağı kırdı. bende haliyle ben sana mutfakta top oynamak yok demiyormuyum diye kızdım. yanıma gelip hem ağlıyor hem özürdiliyor. o öyle söyleyince daha birşey demek ne mümkün ağzını burnunu yememek için zor tuttum kendimi yoksa şımaracak. ricaederim canım ne demek evde hurma vardı hatta bende akşamları 1 tane yemek istiyorum çok faydası var oğlumada vereyim. hatta ben teşekküretmeliyim bu sayede faydalırını gördüm buradada paylaşırım brazdan. :70:
selam kardeş takımcım nasılsınız maşallah çok iyi görünüyorsunuz kaptanınız gelmiş gözünüz aydın olsun
ad1 cim canımsın biliyorum telaşen vardı ne kusura canım her zaman yanımızda olduğu biliyorum sağolasın bu arada cuma günü size pek yardımım olmadı sadece listenizi kontrol ettim 2 hata vardı söyledim sağolsun kızlar düzeltti ama malesef kendi listemizi beceremedim :)))) kızlarla uğraştık ama olmadı :)) sağolsun kalliste abla yaptı ne yapmışım biliyormusun ferihan anlatmıştı toplam satırı için bu haftaki toplamdan geçen haftaki toplam çıkarılacak felan ben geçen haftanın toplamını ele almışım o yüzden karışıklık oldu ama iyide oldu iyice öğrenmiş oldum :))

canım çok sağol. öyle hayatım telaşe vardı şükür hayırlısı ile atlatıldı. paylaşım alanında okudum takyonum son noktayı kalliste abla koymuş. canım benim rabia arkadaşımın dediği gibi takım ruhunu hissettik ama kardeş takım olarak bu ruhu sizlerlede hissediyoruz tekrar teşekkürederim. herzaman burdayım. fırsat buldukçada yanınızdayım. sizde bizim yanımızda olun lütfen. :)))) :16:

Son düzenleme:
tabiki arkadaşım ne demek sadece bir tık uzağınızdayız :))) öpüyorum hepinizi biraz işlerim var şimdi çıkıyorum daha sonra uğrarayım yine hoşçakalın kızlar

kızlar ben geldim
yemek yedim halsizleştim
yediklerime gelince
2 pirzola
salata
ekmek ve yoğurt yemedim
afiyet olsun dirençten düşünce daha çabuk hasta oluyor insan dikkat et canım
nihancım evet canım direnebildiğin kadar diren hayatım Rabbim sana sabır versin.
Rabiacım annenin yaptığını hiç denemedim ama kesinlikle çok güzel olduğuna eminim. şu kızartma tavalarından almak istiyorum aldığım zaman ilk onu denerim inşallah. canım hamsi bol ve ucuz imkanın valla yedik yedik sonra çok özleriz.
evet canım takım ruhunu hissetirmişsiniz çok sağolun .gerçekten çok güzel.
bende ne yazacaktım diyorum masalcım dikkat et kendine hayatım. rabianın taktiklerini uygula canım. ayrıca dizindeki lekeler için cildiyeye gidecektin gidebildinmi sonuç nedir hayatım. bu arada rabia sen nasılsın hayatım iyileşebildinmi.
benim oğlumda inatçı,dediğini yaptırmak için ağlar durur. kendini acındırır. bir kere durdu sehbanın yanında peçeteleri didikliyor yere atıyor, onları toplarmısın oğlum dedim bir iki baktı sonra ben kızınca sen topla deyip babasının yanına gidiyor. tabi umduğunu bulamadı ve mecburen topladı. geçen gün mutfakta top oynarken bardağı kırdı. bende haliyle ben sana mutfakta top oynamak yok demiyormuyum diye kızdım. yanıma gelip hem ağlıyor hem özürdiliyor. o öyle söyleyince daha birşey demek ne mümkün ağzını burnunu yememek için zor tuttum kendimi yoksa şımaracak. ricaederim canım ne demek evde hurma vardı hatta bende akşamları 1 tane yemek istiyorum çok faydası var oğlumada vereyim. hatta ben teşekküretmeliyim bu sayede faydalırını gördüm buradada paylaşırım brazdan. :70:

canım çok sağol. öyle hayatım telaşe vardı şükür hayırlısı ile atlatıldı. paylaşım alanında okudum takyonum son noktayı kalliste abla koymuş. canım benim rabia arkadaşımın dediği gibi takım ruhunu hissettik ama kardeş takım olarak bu ruhu sizlerlede hissediyoruz tekrar teşekkürederim. herzaman burdayım. fırsat buldukçada yanınızdayım. sizde bizim yanımızda olun lütfen. :)))) :16:

amin adcım sağol

merhaba canım. sınava gireceğini telime kaydetmiştim şans duası atayım diye (tutarmıtutmazmı bilemem) gerçi uyku sersemi çok kapsamlı bir dua olmadı malesef, ama yinede kulaklarını çınlattım hayatım. inşallah güzel sonuçlar alırsın.
.

Çok sağol canım benim
düşünmen yeterli benim için
Rabbim yardımcım olsun ağzına sağlık canım

Merhabalar kızlar, nasılsınız? Sizlere karşı çok mahcubum. Sıkı sık geleceğim dedim ama neredeyse hiç uğramıyorum. Nasılsınız? Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoşgelmişler. Umarım sağlıkla güzel güzel kilo verirler :)))
Ben de İyiyim, ama bu aralar hastalıktan kurtulamadım. İki hafta önce görümcem evlendi, İzmir'e gittik, dönüşte hasta oldum :( Hala tam atamadım.. GÖrümcem çok mutluydu, çok dansetti, allah mesut etsin..
Benim kilom aynı, 58-59 arası gidiyorum ama bi süredir iştahım maşallah kuvvetlendi. Bu gidişle kilom artacak. Kontrol etmem lazım..
Buralardayım
Canım hoşgeldin çok özlemiştik seni
iyi ki geldin
görümcenede ömür boyu mutluluklar canım
Kilo konusundada dikkat et canım sonrasında çok zorlanılıyor

İnşallah sınavın çok iyi geçmiştir ve ataman olur.
Branşın neydi?
Kolay gelsin temizlik için de ..

.

Sağol canım
Sınav iyimiydi kötü müydü anlayamadım çok farklı bi sınavdı yani
garip şekilde hazırlanıp önümüze konulmuştu
branşım türkçe canım

bugün herkes erkenden yattı herhalde:))

masalcım da gelmedi bir daha. yorgunluktan o da bayılmış olacak:) inşallah iyisindir benden sonra okursan.:16:

ela zaten eşiyle.

dombili de yarının stresiyle boğuşuyor olsa gerek. Allah yardımcın olsun canım.:16: hayırlısıyla kalkarsın altından inşallah.

nur, temizliğe fena daldı sanırım, sınavın bütün sıkıntısını evden çıkarıyor:1:

ad, umarım güzel bir uyku çekiyordur şu an. haketti bence fazlasıyla:16:

nihancım da bize dua etmiştir, daha ne olsun:16:

dosbamın da eşi geç de olsa geldi zannediyorum:13:

hulk inşallah iyileşmiştir biraz daha, onun da ilacı dinlenmek:2:

uzaktan da yarınki yürüyüş için enerji topluyor olsa gerek:10:

bense uyumaya gidiyorum, hepinize iyi geceler kızlar:16:

Canım çok hastayım temizliği falan bıraktım yatıyorum ayakta duracak halim yok
dudağımda tamamen uçuk feci durumdayım yani

canım tam misafirleri davet edecektim eşim aradı çokta isabetli oldu...yok halimden memnunum yarın hem öğlen hem akşam misafir ağırlamak belki birazcık zor olacak o kadar...

canım benim dizlerimde kemik erimesi ve kıkırdak deformesi başlamıştı...yaklaşık 2-3 ay önce yürmekte ve bi çok işimi yapmakta zorlanıyordum şimdi ise çok şükrediyorum eski halime dönmesemde daha, bütün işlerimi kendim yapar hale geldim
mesela her hafta kadın geliyordu temizliğe ve bana maddi olarak çok geliyordu... bu hafta çok şükür kendim yaptım temizliğimi :))
dün yürüyüşümü yaptım...ama hala zorlamak istemiyorum yavaş yavaş

Canım çok kolay gelsin
daha iyi olmana sevindim hastalık berbat bişey rabbim kimseye vermesin inş.

dosbacım ayağını iyiye gitmesine sevindim misafir konusunagelince cok yorma kendini cnmcaya felan davet et yemekli zor olur zorlama kendini,
masalcım okulun yok herhalde cnm buğünn
ad cnm gecmişolsun allah mesut etsinn hep mutlu olurlar inş
neyse neysecnm sende iyisindir inş
hulk hastaydı sanırım gecmiş olsun
nihan cnm calış cnm calışabildiğin kadar evde oturup napcaksınn:))
nur cnm hadi gecmiş olsun sınav stresi bitti inş istediğin sonucu alırsın tatlımm

bende takılıomn şu saatler değişti düzen saştı sabah 7de kalkmaya başladı kızz:(((
gözlerim kapanıyodu resmen ama şimdi birazdaha iyiyimm
kahvaltıma gelince
patates kızarttım:((( biraz patatess,biraz kaşar,biraz peynir domates zeytinn:)) kızımla yedikk:)))
akşama eşim yok nöbetçii:((((
yarına arkdaş gelcek büyük ihtimal sabahtan çünkü buğün gelmediii: yarın kesin gelir
bende ortalık toplayayım cam sileyim diyorum kız uyuyunca perdelerde eşim evdeyken yıkarımm bitirsem kış gelemden rahatlıcam benmi tembelim işlermi bitmiyoo anlamıyomm gerçi arkamdan dolapları boşaltan bir cadı var evde ancaonun dağıttıklarını toplamakla geciyoo zaman)))
bu arada gece kaçırdım cips yedimm 1 bardakta kola

İnş elacım hayırlısıyla biter şu stres artık
ehh baya güzel bi kaçamak olmuş valla

teşekkürederim hayatım. telaşlar bitti şükür olsun sıra geldi sağlığa.

canım inşallah iyisindir. acaba sendede karamanlımda olan sıkıntılarmı var. yani sonunda kardeşsiniz. sülalede ırsi bir durum varmı nurcum. bu arada karamanlımdan hiç haber yok inşallah iyidir.

:46: :46: :46:

canım o misafir nur. pro kartı olduğu için,aşağıda ismi yazmıyor kartın özelliklernden dolayı.

canım benim keşke senin dediğin gibi olsaydı ama evlat büyüdükçe dertleri de çoğalacak keşke hep küçük kalsalar dicez ama dilerim aklı başında vicdanlı evlat olarak büyürler.

:16:

Canım mr sonucunda bel fıtığı çıktı yarın drumuza gösterecez
birde sırt ağrılarımdan dolayı emgye girecem onun sonucuna göre bakacaz artık
Ablam çalışıyor canım işleri çok yoğun o yüzden giremiyor

direnmeye çalışıyorum işyerinde direnebildiğim kadar sağolun kızlar:16:
sağlık olsun düşünceden perşemden beri başım felaket ağrıyor halada ağrımaya devam ediyor
napalım gittiği yere kadar..
öğle yemeğim
2 kaşık pilav
2 kaşık taze fasülye
şimdide mandalina yedim
kendi başının yesin o dangalak (haketti ama kızmayın bana).
neyse haklısın canım gittiği yere kadar. inşallah bu durum senin için olumlu biter.
öğle yemeği içinde afiyet olsun az ve öz olmuş hayatım. tebrik ederim
kızlar ben geldim
yemek yedim halsizleştim
yediklerime gelince
2 pirzola
salata
ekmek ve yoğurt yemedim

aman dosbacım sakın hastalanma ama canım sanırım senin dinlenmeye ihtiyacın var bence hiç kendini zorlama mümkünse yat dinlen. yarın sabahtan akşama misafirlerin var zaten,en azından enerji depolamış olursun takviye vitamin almayı denesen iyi olmazmıki.
evet senin yediklerinde az afiyet olsun hayatım.

ben bu sabah yağsız tost yedim ara olarak 3 mandelina 1 elma yedim tabi bunları belirli aralıklarla yedim. birazdan yemeğimi yicem,1 tabak yoğurlu ıspanak salatamı akşam saklıcam.

kendi başının yesin o dangalak (haketti ama kızmayın bana).
neyse haklısın canım gittiği yere kadar. inşallah bu durum senin için olumlu biter.
öğle yemeği içinde afiyet olsun az ve öz olmuş hayatım. tebrik ederim

amin canım ya sağol inş olumlu olur herşey dediğin gibi
evet az yedim bugün canım bişey istemiyor nedense:18:

Çok sağol canım benim
düşünmen yeterli benim için
Rabbim yardımcım olsun ağzına sağlık canım
Canım çok hastayım temizliği falan bıraktım yatıyorum ayakta duracak halim yok
dudağımda tamamen uçuk feci durumdayım yani
Canım çok kolay gelsin
daha iyi olmana sevindim hastalık berbat bişey rabbim kimseye vermesin inş.
Canım mr sonucunda bel fıtığı çıktı yarın drumuza gösterecez
birde sırt ağrılarımdan dolayı emgye girecem onun sonucuna göre bakacaz artık
Ablam çalışıyor canım işleri çok yoğun o yüzden giremiyor

:17: ne demek hayatım dilerim duam (dualarımız) kabul olur ve mesleğine başlarsın.
sana sıkıntı stres yaramıyor nurcum. psikolojikman hemen hastalıkların baş gösteriyor(geçmiş yazılarımıza göre söylüyorum) bu sıralar iyice bunaldın zaten,canım benim imkanın olduğu sürece dinlen. boşver sınavı mınavı işi mişi Allah önce sağlık nasip etsin dilerim. kendini toparlayıncada bol bol stres atmaya çalışırsın. dilerim biran önce sağlığına kavuşursun. :70:
fırsatın olursa karamanlıya selam söylersin hayatım.

amin canım ya sağol inş olumlu olur herşey dediğin gibi
evet az yedim bugün canım bişey istemiyor nedense:18:

sende sağol hayatım.
şu iştahsızlığınızı banada verinde birşey yemiyeyim az kilo vereyim anacım. yerimde sayıyorum. ama ne yalan söyliyim kilo alırım diyordum almadım ya ona bile çok sevindim. ne hikmetse çakılıp kaldım. bunada şükür bakalım kurbana kadar ne yapabilecem.

sende sağol hayatım.
şu iştahsızlığınızı banada verinde birşey yemiyeyim az kilo vereyim anacım. yerimde sayıyorum. ama ne yalan söyliyim kilo alırım diyordum almadım ya ona bile çok sevindim. ne hikmetse çakılıp kaldım. bunada şükür bakalım kurbana kadar ne yapabilecem.

iyide canım senin kilon benimkine göre az maşallahın var iyi vermişsin kurbana kadar da verirsin inş
bayramda napçaz önüne gelen tatlı koycak:26: valla verdiklerimizi almayalım:30:

kızlar bana müsade,önemli hesaplarım var onları çıkarayım tekrar gelirim çok öpüyorum.

iyide canım senin kilon benimkine göre az maşallahın var iyi vermişsin kurbana kadar da verirsin inş
bayramda napçaz önüne gelen tatlı koycak:26: valla verdiklerimizi almayalım:30:

bu gidişle sen beni geçeceksin hayatım. ben 2 senedir uğraşıyorum :4: sen 2 ayda listeleri alt üst ettin. :10:
kendimi şöyle 54.8 falan görsem varya 3 göbek adadım atacam vall.
canım artık tabağa konulan her tatlıyı yemiyorum.iyide oluyor günü hafif atlatıyorum ama dolma olursa çok fena. ozaman yandık tabi.

asuman cnmm sende ben gibi tatlı deilde hamur işi dolma sarma hiç affetmiyosunnn ondan veremiyoz
benimde tatlıyla işim yokk ama tuzluya bayılıyomm:))))

Back