Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bana gelince dün kaçamak günümdü bi kaç yüz gram fazla çıkıyorum bugün ama inş. hallolacak...
çok abartılı kaçamak yapmadım ama tatlı yediğimi sölesem yeterli sanırım (
bugün güzel ve azimli bi haftaya başladım yine... buralardayım kızlar

iyiyim dosbacım sende iyisin inş
amin canım, canım çekmez merak etme
fırsat buldukça burdayım oruçluyum diye kurtulamazsınız benden

canım hos geldın bunlar tatlı telaslar
sımdı bnede heycanlandımbenımkardesımde evlensede bende kosusutursam
:)gercı bızım oglana daha çok var neyse ben ısıme gucume kosturam ısım coook
hoşbulduk dombilim. haklısın hayatım tatlı telaşlar ama bir o kadarda stresli oluyor gerçekten. eksik olmasın diye çok uğraştık ama bazı eksiklerimiz oldu.onun harisinde iyiydi şükürler olsun. kardeşin kaç yaşında bilmiyorum ama öyle bir durumda,çok iyi planlar yapıp herşeyi 1 önceden hazırlamak sanırım daha iyi olurdu. ozaman geldiğinde sizlere de Allah kolaylık versin canım.
canım geçmişolsun. yapabiliyorsan dosbamın dediği gibi bol c vitamini al hayatım.beslenmene kesinlikle dikkat et,halsiz düşersen dahada geç iyileşiyorsun kesinlikle.
amin, çok sağol dosbacım. inşallah mutlu mesut olurlar. malesef bizde eksiklik oldu hayatım,baktığında çok fazla dikkat edilecek değil ama aklıma gelince üzüldüğüm şeylerdi. ereğlide olsaydım o saatte bile ayarlama yapabilirdim belki ama zonguldakta zor oldu açıkçası. öyle böyle atlattık. düğünümüz güzel oldu, oğlum her ne kadar ben oynarken ağlasada,babası oyalarken oynamayı başardım. sonrada uyudu zaten kuzum. ama ne yalan söyliyim çok döktürdüm. resimlerde nasılım bilmiyorum ama güzel çıktıysam buraya eklerim. Allah sizede kolaylık versin canım gerçekten zor stresi yetiyor ama herşey salona giresiye kadar ondan sonra tamamdır zaten.
afiyet olsun hayatım. kaçamak gününmüş madem tatlısız kaçamak olmaz,sütlü tatlıysa sorun yapma derim. değilsede önlemini alırsın hayatım. tek sıkıntı bu kaçamaklar bize zaman kaybettiriryor.
iyiyim dosbacım sende iyisin inş
amin canım, canım çekmez merak etme
fırsat buldukça burdayım oruçluyum diye kurtulamazsınız benden

canım Allah kabul etsin orucunu,şu gribimi atlatayım bende tutacağım inşallah.

Arkadaşlar merhabalar 3 gündür giremiyorum
dün bildiğiniz gibi sınavım vardı nasıl geçtiğini anlamadım bile bu kadar saçma sorular olamazdı diyorum
diyeti 3 gündür yedim gibi ama kilom aynı allahtan değişme olmadı
Sizler nasılsınız bakalım ben bugünde temizliğe başladım ütüden giriş yaptım inş çabucak bitiririm

Kızlar öğlen çorba içecektim bitmişti ( ben de kepekli ekmeğe az yağlı domatesli kaşarlı tost yaptrdm yedim çay içtim bi de ilaç filan içiyorum c vitamini de almam lazım da çıkamadım ki dışarı hiç başım zonkluyor resmen.

hoşgeldin ethoşum. canım şuan kontenjanımız dolu ama istersen sen yazış bizimle kilonuda bildir,takibini yaparım. tek fark listede olmazsın ama yerimiz olunca hemen alırım listeye. ama ethoşum listenin durumu tam aklımda değil. duruma göre yazarım sana.
amin adcım sağol Allah şifa versin bi an öncede başlarsın inş
sende sağolhayatım. aslında grip falan önemli değil kötü zamanlarını atlattım.ama öyle bir gıcık tutuyorki su içmeden geçmiyor öksürmekten boğuluyorum resmen. bugünde iyi çokşükür birkaç gün sonra tamamiyle biter sanırım.
merhaba canım. sınava gireceğini telime kaydetmiştim şans duası atayım diye (tutarmıtutmazmı bilemem) gerçi uyku sersemi çok kapsamlı bir dua olmadı malesef, ama yinede kulaklarını çınlattım hayatım. inşallah güzel sonuçlar alırsın.

afiyet olsun canım. bi ağrı kesici alman şart ozaman ben başağrısına dayanamıyorum. bi yolunu bulup eczaneye falan git hayatım.tabi en önemlisi dr gitmeni tavsiye ederim. ben gitmedim pişman oldum.vereceği ilaçlarla belki daha erken iyileşirdim.

kızlar ne kadar yorgun olduğumu anlatamam bu sebepledirki çok üşüyorum.çalışamıyorum. gözümde hiçbirşey yok eve gidip uyumak istiyorum.
cuma günü sabaha karşı 3.30 da yattım,5.30 kalktım,makinede çamaşırlarım vardı onları astım. kahvaltı hazırladım giyindim saat 7 oldu.oğlum kalktı onu yedirdim saat 8 gibi doğru hastaneye. eltim öğleye doğru doğum yaptı. gribim hafifte olsa devam ettiği için çok kalamadım. bol resim çektik. oğlumuz çok tatlı maşallahı var. yalnız anne karnında çok su yuttuğu için midesi yıkandı,yoğun bakıma alındı. eşim bana söylediği zaman çok üzüldüm. bende ona kızdım düğün zamanı niye geç geliyorsun diye,ataberk yoğun bakımda dediğinde kuaförden çıkıp resim çektirmeye gidiyorduk ve ağlamamak için tuttum kendimi. ama iyi olduğunun haberlerini alıyorduk. ozaman rahatladık. 3 gün boyunca hiç dinlenemedim haliyle çok fenayım ve göz kapaklarımı yukarıda tutamıyorum artık. birazdan markete inicem. belki açılırım.

ay canım ya kıyamam o miniğe ben inş dahada iyi olur

niye küstün elacım sen ya:)) sen zaten ad'a yazmışsın, izin istemek için. biz seni çok özleriz artık gidersen bizi unutmaa

kızlar, facia gibi bir internetim var. kağnı hızıyla bağlanıyor. 3 sayfayı okuyabilmek için 1 saattir debeleniyorum desem yalan olmaz. Alıntı yapmayı falan kaldıramayacak bir bağlantı olduğu için buraya yazayım.

ad canım, geçmiş olsun telaşeyi atlattın. Allah abini ve gelinizi mesut bahtiyar etsin. Aileye yeni katılan bebişinizi de ailesine ve sizlere bağışlasın Rabbim.

dosbacım, ne yaptım ben de anlamadım bugün. sabah koştur koştur spora gittim. geldim, bir ürün iade etmeye gittim bim'e. sonra elektrik olmadığı için duş muş alamadım saçlarım keçe gibi:) oğlan da yemeğini yemedi, yeterince negatif enerji yüklendim. iyiym çok şükür neticede:)) seni de yazdıklarından morali yüksek gördüm, nazar değmesin canım. kaçamağın da güzel olmuştur eminim:)) ben bir 70'e düşeyim neler neler yapıcam

nihancım, orucunu Allah kabul etsin. bize de dua et iftar yaparken canım.

sağol nihancım,şükürki şuan gayet iyi. hastaneden dün çıktılar evdeler. herşey yolunda canım. Allah yavrularımıza sağlık,uzun ömür nasip etsin dilerim.
sevindim iyi olduğuna Amin adcım...

Amin canım sağol. Ederim tabi niye etmeyeyim canım takımımın tatlı bayanları

sağol nihancım,şükürki şuan gayet iyi. hastaneden dün çıktılar evdeler. herşey yolunda canım. Allah yavrularımıza sağlık,uzun ömür nasip etsin dilerim.

Aminnn :)

Canım ben ne eczaneye ne de doktora gidebilirim burdan çıkıpta sıkıldım valla kolumu kaldırmaya gücüm yok ya,akşama da sporum var hastayım bir de eve uzak annem gidip gelene kadar dokuz doğuruyor yürüyorum da gidip gelirken korkuyo o da şimdi gitsem annem dolu laf diyecek yine ama gitmeyi çok istiyorum inşallah gidebilirim.

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 çay kaşığı reçel, marul ve 1 dilim ekmek
ara: 1 elma, 1 avuç fındık ve 1 kuru kayısı
öğle: erişteli yeşil mercimek yemeği ve 3 kaşık yoğurt
ara: 1 bardak ayran
ikindi: 1 kase zeytinyağlı barbunya
ara: 1 hurma

akşama inşallah salata yerim ve bir meyve arası daha yaparım. bir de bu hurmayı soracaktım ben. hurma diyette yenebiliyor mu? kalorisi nasıl?

saka kızlar saka küsermiyim size kimse yamayınca sasırdımm
eğer ad kabul ederse az paylaşımda bulunursam izine ayrılmak istemem cünkü sapıtıyomm buraya kendimi sorumlu tutunca dikatt ediyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…