• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet bu hafta durgun burası
hafta sonu eslerden vakıt kalmıyor
dunakşambalık uzgara
bugun
2 dılım ekmek arası kasar sucuklu tost
ara yok
ıkındı 1 dılım ekemk kuru fasulye
az oncede 1kase yogurt 1 dılım ekmek

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben geldim.... heyşey yolundadır umarım... benim sorunlar hala devam ediyor çokta içimizi rahatlatacak birşey duymadık doktordan, başka hastanelere ve başka prof.lara gitcez ama doktor bir kaç tane önerdi umarım onlardan güzel şeyler duyarız...
kaptan ben biraz çok oldum farkındayım ama artık döndüm ve aranızdayım, hepinizi çok özledim zaten sizlerle diyet yapmanın tadı bir başka ;)
bu gün yediklerimi yazmayayım :D ya zaten teyzem çeşit çeşit yemekler yapmıştı ye ye felan dedi benimde moralim bozuk diye biraz bozdum diyeti ;) yarın güzelce sıkı sıkı diyete başlarım... geçmişi okuyamam diye artık burdan devam edelim çok hareketli bir gurubuz muhabbet maşallah iii eskiyi saatlerce okuyamam....
görüşürüz güzellerr... :64:

hoşgeldin uzaktan dünyalı:16:

Teşekkür ederim Neyneysecim ..
Anladığım kadarıyla beytepeye baya uzak değil mi?

Şimdi de yoldayım ..
Sabah klasik kahvaltı yaptım abartmadan
Öğlen bamya yedim biraz
Akşamda 4 tane köfte ..
Arada çay çok içtim
Yeşil çayı da içmedim pek Eskişehirdeyken
Arada da cevizle badem yedim

batıkent beytepeye çok da uzak sayılmaz. direk vasıta vardır muhtemelen.

evet bu hafta durgun burası
hafta sonu eslerden vakıt kalmıyor
dunakşambalık uzgara
bugun
2 dılım ekmek arası kasar sucuklu tost
ara yok
ıkındı 1 dılım ekemk kuru fasulye
az oncede 1kase yogurt 1 dılım ekmek

afiyet olsun dombili.

Kızlar merhaba,ya fena gribe yakalandım dün akşamdan beri ki çabalarımdan sonra interneti çalıştırmayı başardım size yazabildim.
Valla kızlar bugün ne ara öğün kaldı ne ana öğün dün akşam ekmeksiz balık yedim 5-6 tane, sabah kaktım bişi istemedi canım yemeden çıktım.Öğlen gelince de bi tane pastane poğaçası yedim çay içtim çıktım mevlüt'e gittim ordada pilav tatlı filan verdiler tatlı hiç yemedim pilavdan da en fazla 3 kaşık yedm tavukla ayran içtim bi de şimdide mandalina yedim ama çok halsizim ya grip olmam inş.

Geçmiş olsun canım bende de halsizlik var bol bol c vitamini alalım hasta olmayalım ...
Zor toplanılıyor bir hasta olunca ..

Saol Dosbacım dün sen haleltmişsin zaten her şeyi ..
Çok güzel ya dışarıda da olsanız misafirlikte de gayet güzel uyuyorsun diyetine tebrik ederim seni ..

Makarna haricinde gayet güzelki ben de bugün pilan yedim :)
Acaba makarna pilav falan kaç kaşık ne kadar ekmek yerine geçiyor biliyor musnuuz?

2 yk makarna pıav bulgur 1 dılım ekmek

2 kaşık bana görünüşte pek az geliyordu :)

batıkent beytepeye çok da uzak sayılmaz. direk vasıta vardır muhtemelen.

afiyet olsun dombili.

Ben bir araştırayım o zaman teşekkür ederim neyneyse ...

Geldim ben de Ankaraya aşırı yorgun hissediyorum kendimi erken uyurum diye tahmin ediyorum iyi geceler

ben de titreyip kendime geleyim ve yediklerimi yazayım.

kahvaltı:
1 yumurta + 1 kk peynir + 4 zeytin + marul ve 2 dilim ekmek
ara: 1 elma ve 1 armut
öğle: erişteli yeşil mercimek yemeği, közlenmiş patlıcan salatası
ara: 1 mandalina
ikindi: 2 köfte
ara: 2 dilim kavun, 1 avuç nohut
3 bardak çay
akşam minik köfteli tarhana çorbası + 1 bardak ayran
şimdi de yeşil çay içiyorum.

Son düzenleme:
Yeşil çay içeceğim ama kalkıp hazırlayamayacak adar yorgun hissediyorum kendimi..
Artık yarından itibaren başlarım düzene ..

günaydın kızlar
perşembe öğlen yemeğim
balık buğuluma 4 kaşık
salata

2 saate yakın yürüyüş

cuma ve cumartesi hastaydım kızlar sürekli uyudum
çorba ve meyve ağıkrlıklı beslendim
şimdi iyiyim çok şükür

pazar günü
sabah 1 kase çorba
2 dilim ekmek
kahvaltıyı geç yaptım öğlen ile bir oldu

ara öğünde mandalina armut

akşam yemeği
ızgara tavuk kanat 5 tane miniklerdi zaten derilerini yemiyorum çok yağlı olduğu için
1 dilim ekmek
biraz salata

kızlar bu hafta oruçlu olacağım sağurda ve iftarda yediklerimi yazarım

sahurda
1 yumurta
3 dilim ekmek
biraz reçel ve yoğurt

bu arada pazar günü 1 saat yürüyüş

günaydın herkes iyidir inş giremedim 2gündür bu hafta eşim izine cıkıyoo
kaptancım izine ayrılabilirmiyimm bayram sonuna kadar evdee
bayramdada babam felan gelcek bakamam cokk katılşım az olur yanii
izine ayrılmam en mantıklısı

Geçmiş olsun canım bende de halsizlik var bol bol c vitamini alalım hasta olmayalım ...
Zor toplanılıyor bir hasta olunca ..

2 kaşık bana görünüşte pek az geliyordu :)

bu yuzden pılav makarna yememeyecalısıyorum onun yerıne ekmek yerım barı karnım doyar:28:

Ben bir araştırayım o zaman teşekkür ederim neyneyse ...

Geldim ben de Ankaraya aşırı yorgun hissediyorum kendimi erken uyurum diye tahmin ediyorum iyi geceler

günaydın herkes iyidir inş giremedim 2gündür bu hafta eşim izine cıkıyoo
kaptancım izine ayrılabilirmiyimm bayram sonuna kadar evdee
bayramdada babam felan gelcek bakamam cokk katılşım az olur yanii
izine ayrılmam en mantıklısı

gunaydın canım , kılo alma buızın sırasında :68:
herkese gunaydın yarınmalum dıs hedıği mız var dun oldum un kurabıyemı
boregımı
pogacalarımı yaptım bugun tatlımı yapacagım 2. boregımı yapacagım
sadece makarna salatasına kara verdım
onuda arkadasa yaptıracagım
sımdık evın yarısını supurdum ufaklık durmadı
arkadasımın ıkızlerının d.gunu var oglen ordayım kavcırmayacagım
sadece tadacagım

Son düzenleme:
Hoşgeldin tekrardan ..
Umarım iyi gelişmeler olur sağlığınla ilgili ...
hoşbuldukk masalcım, bende öyle umarım, teşekkürler :16:
.
hoşbuldumm neyneyse :71:
iyi akşamlar kızlar hepinize hayırlı geceler :) ))
takyon iyi akşamlar ;) ve günaydıınnn :71: aramıza hoşgeldin...
günaydınlar kızlar.
günaydııınn kızlarrrr güneşli bir gün ama ben uyudum sabah yürüyüşe kalkmadım ;) kahvaltımı yaptım şimdi biraz çay keyfi yapayım çıkıcam yürüyüşeee ;)
kahvaltım: bir buçuk dilim ekmek üzerine salça sürdüm ;) bir k.k. peynir ve bir zeytiinn yedim ekmeği kıartsam iyi olcaktı ama zor geldi kızartmak :D
şimdi çay keyfi yapıyorumm ... okuduklarımdan hepinizin gayet güzel ve diyet beslendiğinizi gördümm tebrikleeeeerr :16::16:

günaydııınn kızlarrrr güneşli bir gün ama ben uyudum sabah yürüyüşe kalkmadım ;) kahvaltımı yaptım şimdi biraz çay keyfi yapayım çıkıcam yürüyüşeee ;)
kahvaltım: bir buçuk dilim ekmek üzerine salça sürdüm ;) bir k.k. peynir ve bir zeytiinn yedim ekmeği kıartsam iyi olcaktı ama zor geldi kızartmak :D
şimdi çay keyfi yapıyorumm ... okuduklarımdan hepinizin gayet güzel ve diyet beslendiğinizi gördümm tebrikleeeeerr :16::16:[/QUOTE]

saanda gunaydın bende temızlk yapıyorum
kahvaltı yapmıyacagım bugun gezme var hamur ısı var
1.5 dılım ekmek bıraz fazla degılmı?
30 dk fazladan yuruyup yakrsun:)

günaydın canlar.

yorgun bir hafta sonundan sonra tekrar aranızdayım. inşallah herkesler iyidir.
bu arada canlar,cuma günü gelinimi kuaföre bırakıp net cafeden girmeye çalıştım ama mümkün olmadı malesef. 15-20 dk bekledim.baktım olmuyor çıktım. fazlada kalamazdım zaten,kuaföre geç gelmiştik,eksikler vardı.aman Allah ım koşturmaktan mahvoldum. neyseki bir sıkıntı yaşanmadan atlatıldı. ufak tefek eksikler dışında herşey normaldi.şükürler olsun geçti bitti.
listeler konusunda çok endilenmiştim ama masalcım,bildirim alanına eklemiş listeyi sağolsun. ellerine sağlık canım.hepinize çok teşekkürederim canlar.
biraz da geçmişe bakayım,buralarda olucam.öpüyorum. :16:

günaydın canlar.

yorgun bir hafta sonundan sonra tekrar aranızdayım. inşallah herkesler iyidir.
bu arada canlar,cuma günü gelinimi kuaföre bırakıp net cafeden girmeye çalıştım ama mümkün olmadı malesef. 15-20 dk bekledim.baktım olmuyor çıktım. fazlada kalamazdım zaten,kuaföre geç gelmiştik,eksikler vardı.aman Allah ım koşturmaktan mahvoldum. neyseki bir sıkıntı yaşanmadan atlatıldı. ufak tefek eksikler dışında herşey normaldi.şükürler olsun geçti bitti.
listeler konusunda çok endilenmiştim ama masalcım,bildirim alanına eklemiş listeyi sağolsun. ellerine sağlık canım.hepinize çok teşekkürederim canlar.
biraz da geçmişe bakayım,buralarda olucam.öpüyorum. :16:

canım hos geldın bunlar tatlı telaslar
sımdı bnede heycanlandımbenımkardesımde evlensede bende kosusutursam
:)
gercı bızım oglana daha çok var neyse ben ısıme gucume kosturam ısım coook

Son düzenleme:
Merhaba kızlar hastayım ya fena halde işler de yoğun ve ben de aksine yavaş hareket ediyorum gözlerim kapanıyor resmen.
Sabah evden kahvaltı yapmadan çıktım buraya da gelince bi tane zeytinli açmanın en fazla yarısı kadarını yedim ve onunla duruyorum öğlene de bir çorba içerim heralde canım da bişey istemiyor zaten geçmişe de bakamadım gözlerim yanıyo fena halde biraz toparlanayım yazarım yine...

hulk canım geçmiş olsun c vitamini almaya çalış baktın çok kötüsün dr. ihmal etme
dünyalı canım hoşgeldin a.s. nasılsın ?? dr. ne dedi??pek olumlu değil demişsin merak ettim... bi dr. ile kalma canım sende öyle düşünmüşsün zaten...acil şifa diliyorum
nihancım sen nasılsın ?? bu hafta oruçmuşsun katılımın düşmez umarım ama biz burda yediklerimizi yazdıkça canın çekmesin :)) şaka yapıyorum canım Allah kabul etsin bende aralık gibi tutmayı düşünüyorum...aslında bayramdan önce daha sevap ama zaten reglim bitmedi daha :((

adcım canım kaptanım hayırlı olsun Allah mutlu etsin canım benim...
her organizasyonda ufak tefek eksikler olabilir ama size yine de maşallah bu kadar kısa sürede düğün hazırlayabildiğiniz için :nazar:
anladığım kadarıyla güzel geçmiş...darısı bizim başımıza....

dombili canım sanada kolay gelsin... işin var daha sanırım... bugün kaçırma
neyneysecim canım sen nasılsın nasıl gidio??
masalcım ankaraya hoşgeldin canım... anne yemeklerini özleyeceksin :))

Back