Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben geldim.... heyşey yolundadır umarım... benim sorunlar hala devam ediyor çokta içimizi rahatlatacak birşey duymadık doktordan, başka hastanelere ve başka prof.lara gitcez ama doktor bir kaç tane önerdi umarım onlardan güzel şeyler duyarız...
kaptan ben biraz çok oldum farkındayım ama artık döndüm ve aranızdayım, hepinizi çok özledim zaten sizlerle diyet yapmanın tadı bir başka
bu gün yediklerimi yazmayayım ya zaten teyzem çeşit çeşit yemekler yapmıştı ye ye felan dedi benimde moralim bozuk diye biraz bozdum diyeti yarın güzelce sıkı sıkı diyete başlarım... geçmişi okuyamam diye artık burdan devam edelim çok hareketli bir gurubuz muhabbet maşallah iii eskiyi saatlerce okuyamam....
görüşürüz güzellerr...
Teşekkür ederim Neyneysecim ..
Anladığım kadarıyla beytepeye baya uzak değil mi?
Şimdi de yoldayım ..
Sabah klasik kahvaltı yaptım abartmadan
Öğlen bamya yedim biraz
Akşamda 4 tane köfte ..
Arada çay çok içtim
Yeşil çayı da içmedim pek Eskişehirdeyken
Arada da cevizle badem yedim
evet bu hafta durgun burası
hafta sonu eslerden vakıt kalmıyor
dunakşambalık uzgara
bugun
2 dılım ekmek arası kasar sucuklu tost
ara yok
ıkındı 1 dılım ekemk kuru fasulye
az oncede 1kase yogurt 1 dılım ekmek
Kızlar merhaba,ya fena gribe yakalandım dün akşamdan beri ki çabalarımdan sonra interneti çalıştırmayı başardım size yazabildim.
Valla kızlar bugün ne ara öğün kaldı ne ana öğün dün akşam ekmeksiz balık yedim 5-6 tane, sabah kaktım bişi istemedi canım yemeden çıktım.Öğlen gelince de bi tane pastane poğaçası yedim çay içtim çıktım mevlüt'e gittim ordada pilav tatlı filan verdiler tatlı hiç yemedim pilavdan da en fazla 3 kaşık yedm tavukla ayran içtim bi de şimdide mandalina yedim ama çok halsizim ya grip olmam inş.
Saol Dosbacım dün sen haleltmişsin zaten her şeyi ..
Çok güzel ya dışarıda da olsanız misafirlikte de gayet güzel uyuyorsun diyetine tebrik ederim seni ..
Makarna haricinde gayet güzelki ben de bugün pilan yedim :)
Acaba makarna pilav falan kaç kaşık ne kadar ekmek yerine geçiyor biliyor musnuuz?
2 yk makarna pıav bulgur 1 dılım ekmek
2 kaşık bana görünüşte pek az geliyordu :)
hoşgeldin uzaktan dünyalı
batıkent beytepeye çok da uzak sayılmaz. direk vasıta vardır muhtemelen.
afiyet olsun dombili.
Ben bir araştırayım o zaman teşekkür ederim neyneyse ...
Geldim ben de Ankaraya aşırı yorgun hissediyorum kendimi erken uyurum diye tahmin ediyorum iyi geceler
Geldim ben de Ankaraya aşırı yorgun hissediyorum kendimi erken uyurum diye tahmin ediyorum iyi geceler
Geçmiş olsun canım bende de halsizlik var bol bol c vitamini alalım hasta olmayalım ...
Zor toplanılıyor bir hasta olunca ..
2 kaşık bana görünüşte pek az geliyordu :)
bu yuzden pılav makarna yememeyecalısıyorum onun yerıne ekmek yerım barı karnım doyar
günaydın herkes iyidir inş giremedim 2gündür bu hafta eşim izine cıkıyoo
kaptancım izine ayrılabilirmiyimm bayram sonuna kadar evdee
bayramdada babam felan gelcek bakamam cokk katılşım az olur yanii
izine ayrılmam en mantıklısı
gunaydın canım , kılo alma buızın sırasında
herkese gunaydın yarınmalum dıs hedıği mız var dun oldum un kurabıyemı
boregımı
pogacalarımı yaptım bugun tatlımı yapacagım 2. boregımı yapacagım
sadece makarna salatasına kara verdım
onuda arkadasa yaptıracagım
sımdık evın yarısını supurdum ufaklık durmadı
arkadasımın ıkızlerının d.gunu var oglen ordayım kavcırmayacagım
sadece tadacagım
hoşbuldukk masalcım, bende öyle umarım, teşekkürlerHoşgeldin tekrardan ..
Umarım iyi gelişmeler olur sağlığınla ilgili ...
hoşbuldumm neyneysehoşgeldin uzaktan dünyalı
.
takyon iyi akşamlar ve günaydıınnn aramıza hoşgeldin...iyi akşamlar kızlar hepinize hayırlı geceler :) ))
günaydııınn kızlarrrr güneşli bir gün ama ben uyudum sabah yürüyüşe kalkmadım kahvaltımı yaptım şimdi biraz çay keyfi yapayım çıkıcam yürüyüşeeegünaydınlar kızlar.
günaydın canlar.
yorgun bir hafta sonundan sonra tekrar aranızdayım. inşallah herkesler iyidir.
bu arada canlar,cuma günü gelinimi kuaföre bırakıp net cafeden girmeye çalıştım ama mümkün olmadı malesef. 15-20 dk bekledim.baktım olmuyor çıktım. fazlada kalamazdım zaten,kuaföre geç gelmiştik,eksikler vardı.aman Allah ım koşturmaktan mahvoldum. neyseki bir sıkıntı yaşanmadan atlatıldı. ufak tefek eksikler dışında herşey normaldi.şükürler olsun geçti bitti.
listeler konusunda çok endilenmiştim ama masalcım,bildirim alanına eklemiş listeyi sağolsun. ellerine sağlık canım.hepinize çok teşekkürederim canlar.
biraz da geçmişe bakayım,buralarda olucam.öpüyorum.