kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 çay kaşığı reçel, marul ve 1 dilim ekmek
ara: 1 elma, 1 avuç fındık ve 1 kuru kayısı
öğle: erişteli yeşil mercimek yemeği ve 3 kaşık yoğurt
ara: 1 bardak ayran
ikindi: 1 kase zeytinyağlı barbunya
ara: 1 hurma
akşama inşallah salata yerim ve bir meyve arası daha yaparım. bir de bu hurmayı soracaktım ben. hurma diyette yenebiliyor mu? kalorisi nasıl?
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Sizlere karşı çok mahcubum. Sıkı sık geleceğim dedim ama neredeyse hiç uğramıyorum. Nasılsınız? Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoşgelmişler. Umarım sağlıkla güzel güzel kilo verirler :)))
Ben de İyiyim, ama bu aralar hastalıktan kurtulamadım. İki hafta önce görümcem evlendi, İzmir'e gittik, dönüşte hasta oldumHala tam atamadım.. GÖrümcem çok mutluydu, çok dansetti, allah mesut etsin..
Benim kilom aynı, 58-59 arası gidiyorum ama bi süredir iştahım maşallah kuvvetlendi. Bu gidişle kilom artacak. Kontrol etmem lazım..
Buralardayım
buğün neler yedim yazayımm
sabah 2dilimdeen tost
türkkahvesi
2kaşık taze fasülye 1dilim ekmek
akşam yicemşimdi
tarhana corbası,taze fasülye,pilav ekmek yemem salata:)))
dosbacım saat farkı zor olduu banada akşam oluverdi hemen
neyse cnm beslenmen güzel kısıyosun valla beneşim varken zorlanıyomm
hafta sonuu sasırdım ama inş ödemdirr:))) şiştim resmenn
canım çok özledik ama... gerçekten çok özledim
nasılsın canım?? öncelikle geçmiş olsun ama olsun atlatırsın umarım hemen görümcende mutlu olsun inş.
kilona hayran kaldım
dikkat ediyosun sanırım ??
ben aldım ama şimdi tekrar vermeye başladım bakalım uğraşıyorum
Dosbikimmmm :))))Canım arkadaşım... Kiloma dikkat etmeye çalışıyorum ama dediğim gibi bu aralar fazla kaçamak yapmaya başladım. Üzerimde bi kırıklık olduğu için de spor yapamıyorum. Bu aralar ince uzun 56 kalorilik çikolatalar var ya, onlara dadandım (( Ne fena...
Sen tam kararlı olduğunda o kadar güzel kilolar veriyorsun ki ben tekrar vereceğinden eminim :))
saol canım inş. bende senin gibi mezuniyeti görürüm
bende bazı sağlık sorunlarından dolayı spor yapamadım ama bugün yürüyüşe başlayacağız
eşim şimdi geliyomuş yemekten önce yürüyelim diyo...seninle sohbet etmeyi istedim ama çok ısrar etti
şimdi hazırlandım çıkıyorum canım...ltfn daha sık gel gerçekten özledim canımm
çok öpüyorum görüşürüz
günaydın canlar.
yorgun bir hafta sonundan sonra tekrar aranızdayım. inşallah herkesler iyidir.
bu arada canlar,cuma günü gelinimi kuaföre bırakıp net cafeden girmeye çalıştım ama mümkün olmadı malesef. 15-20 dk bekledim.baktım olmuyor çıktım. fazlada kalamazdım zaten,kuaföre geç gelmiştik,eksikler vardı.aman Allah ım koşturmaktan mahvoldum. neyseki bir sıkıntı yaşanmadan atlatıldı. ufak tefek eksikler dışında herşey normaldi.şükürler olsun geçti bitti.
listeler konusunda çok endilenmiştim ama masalcım,bildirim alanına eklemiş listeyi sağolsun. ellerine sağlık canım.hepinize çok teşekkürederim canlar.
biraz da geçmişe bakayım,buralarda olucam.öpüyorum.
dombili canım sanada kolay gelsin... işin var daha sanırım... bugün kaçırma
neyneysecim canım sen nasılsın nasıl gidio??
masalcım ankaraya hoşgeldin canım... anne yemeklerini özleyeceksin :))
İnşallah sınavın çok iyi geçmiştir ve ataman olur.Arkadaşlar merhabalar 3 gündür giremiyorum
dün bildiğiniz gibi sınavım vardı nasıl geçtiğini anlamadım bile bu kadar saçma sorular olamazdı diyorum
diyeti 3 gündür yedim gibi ama kilom aynı allahtan değişme olmadı
Sizler nasılsınız bakalım ben bugünde temizliğe başladım ütüden giriş yaptım inş çabucak bitiririm
kızlar ne kadar yorgun olduğumu anlatamam bu sebepledirki çok üşüyorum.çalışamıyorum. gözümde hiçbirşey yok eve gidip uyumak istiyorum.
cuma günü sabaha karşı 3.30 da yattım,5.30 kalktım,makinede çamaşırlarım vardı onları astım. kahvaltı hazırladım giyindim saat 7 oldu.oğlum kalktı onu yedirdim saat 8 gibi doğru hastaneye. eltim öğleye doğru doğum yaptı. gribim hafifte olsa devam ettiği için çok kalamadım. bol resim çektik. oğlumuz çok tatlı maşallahı var. yalnız anne karnında çok su yuttuğu için midesi yıkandı,yoğun bakıma alındı. eşim bana söylediği zaman çok üzüldüm. bende ona kızdım düğün zamanı niye geç geliyorsun diye,ataberk yoğun bakımda dediğinde kuaförden çıkıp resim çektirmeye gidiyorduk ve ağlamamak için tuttum kendimi. ama iyi olduğunun haberlerini alıyorduk. ozaman rahatladık. 3 gün boyunca hiç dinlenemedim haliyle çok fenayım ve göz kapaklarımı yukarıda tutamıyorum artık. birazdan markete inicem. belki açılırım.
saka kızlar saka küsermiyim size kimse yamayınca sasırdımm
eğer ad kabul ederse az paylaşımda bulunursam izine ayrılmak istemem cünkü sapıtıyomm buraya kendimi sorumlu tutunca dikatt ediyomm
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Sizlere karşı çok mahcubum. Sıkı sık geleceğim dedim ama neredeyse hiç uğramıyorum. Nasılsınız? Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoşgelmişler. Umarım sağlıkla güzel güzel kilo verirler :)))
Ben de İyiyim, ama bu aralar hastalıktan kurtulamadım. İki hafta önce görümcem evlendi, İzmir'e gittik, dönüşte hasta oldumHala tam atamadım.. GÖrümcem çok mutluydu, çok dansetti, allah mesut etsin..
Benim kilom aynı, 58-59 arası gidiyorum ama bi süredir iştahım maşallah kuvvetlendi. Bu gidişle kilom artacak. Kontrol etmem lazım..
Buralardayım
dünyalı canım hoşgeldin a.s. nasılsın ?? dr. ne dedi??pek olumlu değil demişsin merak ettim... bi dr. ile kalma canım sende öyle düşünmüşsün zaten...acil şifa diliyorum
teşekkürler dosbam iyiyim canım sen nasılsın? aslında çokta kötü şeyler demedi ama o ameliyat etmeyecek çünkü kendisi sadece özelde ameliyat yapıyormuş bunuda zaten biz kaldıramayız.. ikinci ameliyat ihtimali %50 o biraz canımı sıktı başka doktorları önerdi zaten ben onları araştırmıştım onlarda bu konuda tecrübeli ve çok iyiler... hayırlısı olsun öyle diyorum tabiki araştırmaya devam ediyoruz, iki gün sonra benim ameliyatımdan olmuş bir kızla tanışıcam bakalım bel hareketleri ne kadar sınırlanmış onu çok merak ediyorum... sadece pisikolojik olarak baya yıprandım onu atlatmaya çalışıyorum...
neysee herşey olur Allahın izniyle biz araştırmaya devam edelim
bugün sabah kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktım ve 2 saat yürüdüm sonrada eve gelip duş alıp yattım ama akşama kadar kafamı kaldıramadım herlade bu gripi zor atlatıcam akşam üstü bir dilim kek,
akşam: iki kaşık nohut yemeği, üç kaşık pilav,
şimdide yarım nar ve iki mandelin yiyeceğim...
öptüm şekerler sonra görüşrüüzz
canım çok güzel beslenmişsin
bende severim yeşil mecimekli erişteyi afiyet olsun
hurma canım şimdi mevsimi olan meyveden bahsediyorsun dimi??
eğer taze hurmayı soruyorsan 1 porsiyon = 1 hurma
ama kuru hurmayı soruyorsan 1 porsiyon = 2 hurma
bende bugün taze hurmadan yedim
buğün neler yedim yazayımm
sabah 2dilimdeen tost
türkkahvesi
2kaşık taze fasülye 1dilim ekmek
akşam yicemşimdi
tarhana corbası,taze fasülye,pilav ekmek yemem salata:)))
dosbacım saat farkı zor olduu banada akşam oluverdi hemen
neyse cnm beslenmen güzel kısıyosun valla beneşim varken zorlanıyomm
hafta sonuu sasırdım ama inş ödemdirr:))) şiştim resmenn
teşekkürler dosbam iyiyim canım sen nasılsın? aslında çokta kötü şeyler demedi ama o ameliyat etmeyecek çünkü kendisi sadece özelde ameliyat yapıyormuş bunuda zaten biz kaldıramayız.. ikinci ameliyat ihtimali %50 o biraz canımı sıktı başka doktorları önerdi zaten ben onları araştırmıştım onlarda bu konuda tecrübeli ve çok iyiler... hayırlısı olsun öyle diyorum tabiki araştırmaya devam ediyoruz, iki gün sonra benim ameliyatımdan olmuş bir kızla tanışıcam bakalım bel hareketleri ne kadar sınırlanmış onu çok merak ediyorum... sadece pisikolojik olarak baya yıprandım onu atlatmaya çalışıyorum...
neysee herşey olur Allahın izniyle biz araştırmaya devam edelim
bugün sabah kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktım ve 2 saat yürüdüm sonrada eve gelip duş alıp yattım ama akşama kadar kafamı kaldıramadım herlade bu gripi zor atlatıcam akşam üstü bir dilim kek,
akşam: iki kaşık nohut yemeği, üç kaşık pilav,
şimdide yarım nar ve iki mandelin yiyeceğim...
öptüm şekerler sonra görüşrüüzz
masalcım evet bir saatten sonra biraz zorluyorum kendimi ama benim sağlık için her yaşta mutlaka 60 kilonun altında olmam gerekiyormuş yarın sabah akşam yürücem böyle ikisini birden yapmak zor oluyo zatenCanım o kadar yürümek beline problem yaratmıyor mu?
Aman dikkat et beline ya şakaya gelmiyor biliyorum ...
Umarım kızı da iyi görürsün de moralin düzelir
yok canım benim taze hurmayla pek aram yok. kuru hurmayı sormuştum. dün markette buldum, kudüs hurmasıymış. oldukça güzel bir hurma. aklıma şey geldi peygamber efendimiz(sav) ve sahabileri hurma yeyip günlerini geçirebiliyorlarmış, başka bir şey yemeden.. acaba dedim kalorisi çook mu yüksek. tabi onların bizim gibi iştah güdümlü olmadıklarından da dayanabiliyorlardı muhtemelen.. neyse bu buraya ait bir konu değil ama diyet yaparken günlük 2 hurma yiyebilir miyiz yani, ara öğün olarak?
uzaktan canım Allah yardımcın olsun. inşallah sana güzel bir yol nasip edecektir Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?