• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm hayırlı olsun yenii incinizz
zemuszemus
kaç aylıktı cnm bizim 9. ayda cıkmıştıı dur cnm daha azılar var daha yemesi felan nasıll
biizim hala iştah yokk dişler cıkarken büyüdükce dertleri artıyoo yürüyünce bide:))alsanaalsanasmile

saol cnm cemeni severimde terin bile kokuyoo o yüzden fazla terhih etmem
ekmek kızartınca cok yiyorum o yüzden hafta sonları felan eşim olunca yapıyorum haftaya eşim kahvaltıya gideriz dedi burda cok hoş köy sositosositokahvaltıları olan mekanlar var park felan elada eğleniyo inş hava güzel olurda gideriz

elacım canım bırkac kısıye bırden nasıl cvap verebılıyorsun banada ogretır mısın ?​

cnm alıntı yapın yanında mq diye bir işaret var ya oraya tıkla alıntı yapmak istediklerini
sonra en son yapacağın kişiye alıntı yap de her kişi arasındaki kutucuklar arasına yaz

cnm ben marmaristeyimm burda biz deniz kenarı deilde daha cok ormaniçindeki mekanları seviyoruzz
çok hoş yerler var
maşşalah oğlusuna cnmbenim kız 8aylık yürümüştüü:))

cnm alıntı yapın yanında mq diye bir işaret var ya oraya tıkla alıntı yapmak istediklerini
sonra en son yapacağın kişiye alıntı yap de her kişi arasındaki kutucuklar arasına yaz

cnm ben marmaristeyimm burda biz deniz kenarı deilde daha cok ormaniçindeki mekanları seviyoruzz
çok hoş yerler var

tesekkurler canım yo benımoglan tembel emeklemıyor bıle :Saruboceq:

birden emekler o sen merak etme. ama tabi kızlar hızlı oluyorlar o ayrı bir mesele. ben bizimkinin önüne bir şeyler koyuyordum, ona uzanmaya çalışırken emeklemeyi öğrendi. kendi kontrolümde yüzüstü de çok yatırıyordum. ama tabi kesinlikle yalnız bırakmamak lazım öyleyken, çok minicikler onlar daha.

çok hoş yerler var

tesekkurler canım yo benımoglan tembel emeklemıyor bıle :Saruboceq:

birden emekler o sen merak etme. ama tabi kızlar hızlı oluyorlar o ayrı bir mesele. ben bizimkinin önüne bir şeyler koyuyordum, ona uzanmaya çalışırken emeklemeyi öğrendi. kendi kontrolümde yüzüstü de çok yatırıyordum. ama tabi kesinlikle yalnız bırakmamak lazım öyleyken, çok minicikler onlar daha.

canım benımuafaklık sabırsız
onune oyuncak koyuyorum almıyor ıstıyor bagırıyor sonra aglıyor aglayınca bılıokı annesı dayanamıyacak hemen verecek benı sımdıden kullanıyor

2151.jpg
[/url][/IMG]
bu kızımın ilk yürüyüş zamanından
2160.bmp
[/url][/IMG]
buda 1 ay öncesii:))

bebişin ne tatlıymış, maşallah. Aşşah bağışlasın yavrunuzu size ela. ne kadarlıktı senin kızın? söylemiştin ama unutmuşum.

yok cnm elbiseyi teyzem örmüşte süsleme bana ait kurdele güller felan:))
cok cadı cok büyüdükce dertleri coğalıyo inan
anası gibi süslü ben evde deilde dışarı cıkarken süslüyümdürr:)))

2245.jpg
[/url][/IMG]
burda 4 aylık felan sanırım
2256.jpg
[/url][/IMG]
burdada 30 günlüktü:))
kocaman olmuş resimlere bakınca zaman ne kdar cabuk geciyoo

ne kadar çabuk büyüyorlar, değil mi? maşallah annesi, pek şeker bir küçük hanım.

benim aklımda 2 yaşında gibi kalmış:) 16 aylıksa küçükmüş daha.

kızlar şimdi kkdan börek tarifi aldım yaptım fırına sürcemm mayalanmasını bekliyom:İ))
akşama yaına cayy eşim geliyo yemeğe olmadı yanına yollarım ben cok yemeğim diye
ben hala kahvaltıyla duruyomm nescafe içtim bu kadar

evet canım var, benimki 2 yaşında:)) bizimkinin yaşıtı sanmışım meğerse. erkek benimki. şimdi anneannesiyle dışarı çıktı, ben de onlara katılayım. akşama görüşürüz kızlar.

yok cnm elbiseyi teyzem örmüşte süsleme bana ait kurdele güller felan:))
cok cadı cok büyüdükce dertleri coğalıyo inan
anası gibi süslü ben evde deilde dışarı cıkarken süslüyümdürr:)))

canım hep suusluyumdur bıldıgın kokos
evde ozellıkle susuluyumdur
testturlu olup boyanmayı aykırı buluyorum dısarıda son derece sade dıkkat cekmeyen bırısıyım :)

canım hep suusluyumdur bıldıgın kokos
evde ozellıkle susuluyumdur
testturlu olup boyanmayı aykırı buluyorum dısarıda son derece sade dıkkat cekmeyen bırısıyım :)

kapalıysan evde güzel olmak daha hoş cnm bende dikkat cekerimm dışarda eşimmde kızar hatta cok dikkat cekiyon der onunda dikkatini cektiğime göree:)))
aslan burcuyum onunda etkisi var sanırım

selam kardeş takım nasılsınız ?
ad1 cim nasılsın canım uzun zaman oldu görüşemedik izinliyim hala bu gidişle izinden çıkamadan kapatıcaz takımı galiba :(

Back