Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eski masal cnm buğün olmıcağındanhaberim vardıı aklıma geldin keske yazsaymışımmm
güzel gecmiş sanırım bol bol temiz hava ve spor olmuşş
cok az yemişsin cnm
bakıyorum öğleden sonra muhabbetler iyi olmuş. gerçi ben 5 gibi falan çıktım herhalde. o durumda muhabbet baya bir iyi olmuş:) ben yemek yemedim de ondan saçmalıyorum sanırım
evet canım, yaşıt sayılırlar ama asuman'ın oğlu biraz daha büyük diye biliyorum ben. benimki 25 aylık oldu. amin canım cümlemizinkini.
merhabalar hoşgeldin. takımınızda okudum ben de, kapanıyormuş sanırım. hayırlısı olsun ne diyelim.
e aşkolsun. hissedilmez olur mu, gayet de farkındaydık. sensiz haftasonu geçer mi dermişimkaydirigubbakcemile3 şaka bir yana aklımdaydı benim ama buraya yazmadım ben de.
vaktini güzel geçirmene çok sevindim. beslenme olarak da az bile olmuş yani süper diyebiliriz. sen bu hafta da inşallah ilk üçte yer alırsın.
4-5 kaşık kısır bence normal. iradene hakim olmuşsun, daha nolsun.
merhabalar meryem. hoşgeldin. 165 boy için 66 fena değil. ben evlenmeden önce de zannedersem o civardaydım ama düğüne yakın kilo verdim hem de gayriihtiyari oldu. düğün telaşesinden farkına bile varmamışım. ama sen daha bilinçlisin anlaşılan, işini şansa bırakmıyorsun. inşallah verirsin canım.
1 bardak su güzel bir öneri. yoğurt olabilir, dosba arkadaşımızdan esinlendiğimiz naneli/kırmızı biberli yoğurt yapabilirsin ama 1 çay bardağı kadar. onu da fazla abartmak yok. sonra süt olur, içine tarçın atmak burdaki arkadaşların favorisi:) 3-4 ceviz-badem olabilir. birkaç tane diyet bisküvi. meyve olabilir. gördüğün gibi bir sürü seçeneğin var. yeter ki elin zararlı şeylere gitmesin.
eşinden pastalar gelmiş, oh oh oh:)) afiyet şeker olsun diyelim.
zamanla dur demeyi öğrenirsin canım. rahat rahat alınan kilolar o kadar zor gidiyor ki. bu yüzden de en başta boğazımıza dur demeyi öğreniyoruz.
nur cnm yanış sanırım bak benim boyum 1.65 BMI değerim 65 kiloyken 23küsürlerde
meryemin 160 boyu 66 iken BMI 19larda boyumu yanlış yazdın acaba ha
tta 55 de BMI 16 larda cok az yanii daha yüksek olması lazım hesapla istesen senn BMI hesaplamadan
sağol masalcım. şimdi yapsaydın kendine 1 bardak, çok mu yorgunsun?
emine,
soğuk da tüketebilirsin canım. buzlu çay tarzı:)
masal,
bence açlığı fazla düşünmemek için yatmaya çalış. bu kadar yorgunluğun üzerine uyursun artık sanırım:)
kızlar, ben kaçıyorum. oğlan gece uyanıyor, uykumu alamıyorum. yarın spor var. ales'e başvurcam vs vs. hakkımda ve hakkımızda hayırlısı.
iyi geceler.mirmirmirmir
günaydın kızlar
cuma
akşamı
4 tane biber dolması çok miniklerdi
2 dilim ekmek
15 mekik 1 saat yürüyüş
cumartesi
sabah
yarım domates
çok az patates kızartması
biraz peynir zeytin