Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir bilgim olarak söylemiyorum ama sanki daha yağlıdır gibi geliyor bana süzme yoğurt ama abartılı değildir ..
Çok teşekkür ederim neyneyse ..
1.5 l,tre falan su götüreyim o zaman (yeter dimi az mı yoksa ?)
0.5 litre limonata götürürüm
Elma alayım mandalina abzen midemi yakabiliyor orda yapar falan tadımı kaçırmasın aslında çok severim.
Kepekli ekmekten sandiviç yaparım.
Yoğurt çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti yanına bir de bulabilirsem yoğurt alayım( böğürtlenli ile sade arasında çok kalori farkı var mıdır ki?)
Ayy çok teşekkür ederim neyneyse ..
Neyneyse birazdan alamya çıkacağım da
Activia olur da işe yarar falan bağırsaklarım çalışır başka marka alayım değil mi:)
rica ederim canım.
böğürtlenli ile sade nasıl olur bilmiyorum. üzerini okursun canım, kalori bilgileri oluyor ya. biraz fark muhakkak olur da fazla olur mu bilmiyorum.
activia düzenli kullanımda faydalı oluyor bildiğim kadarıyla, ama "hay bin kunduz" dememek için bulabiliyorsan diğerini tercih et:))
su miktarı da yeterli bence. fazlası yük olur.
sana keyifli vakit geçirmeni dilerim canım.
yedıklerıne baktım sen canım meyve pek yemıyorsun vede salata her ogun marullu ıceberg marul guzel oluyor havuc rendele domates(kg 7 lıra sımdılık olmasada olur) salatalık mor lahana maydonoz sogan bol lımon ve 1 tatlı kasıgı zeytın yagı(a,d,e,k vıtamınlerı yagda cozunuyor havucta avıtamını var gozlere ıyı gelır gorusu kuvetlendırır) az tuz hatta bıraz konserve mısırda koyabılırsın 1 tatlı kasıgı kadar bak hergun 2 ogun koca bır tabak salata ye hem kalorısı cok dusuk hemde bagırsaklarıa ıyı gelecektır
2 tanede meyve ye
vede yuruyuste çalıstırıyor
benımde oleydı annem dıyetısyen demıskı bız kahvaltıda keyfımızden mı 5 zeytın verıyoruz bagırsakları duzenlesın dıe yoksa zeytın cokkalorılı demıs ve hergun 2 tabak salata yemegın yanında gercekten doyuruyor
suan yapabılecegın ac karnına 3 tane kuru ıncır ye ustune sıcak su ıç vede dogadab form cay ıç
anlatıyorsunuz böyle nasıl bebek seveceğim geldi ya ..
Olsa bir bebekte sevsek şöyle
bir de gülücükler atsa ohh ..
Git yürü bakalım erit yağları
Yak kalorileri ..
İnşallah bu gecede rahat uyurum da yarın sabah 6 gibi kalkmam lazım
Teşekkür ederim
Böğürtlenli bulamadım ne yazık ki..
sade aldım çantamı hazırlıyorum sabaha bir tek sandiviç tarzı bir şey hazırlamak kalacak
Teşekkür ederim:)
Dosba ne zaman geliyordu bu arada?
rica ederim yaw ne yaptık:) birkaç öneri sadece.
pazartesi gelip tekrar gidecek diye hatırlıyorum ben. ama tabi dosba bu belli olmaz:)) bu aralar tavşanı sollar:))
dombili, sen bebişi de al kucağına öyle çık yürüyüş bantına. hem de ağırlık da çalışmış olursun işte:) hafif tempo yürüyün.
naptın yawlmaz:
1 SAAT yurudum uyandı sıpa
papatya ve rezene cayını 1 fıncanda yap ıç ben lohusayken cayı ıctım mı 1 saate uyuyorum dene uyumamaktan ıyıdır
dosba sanırım 1 hafta sonra gelecektı yoklugu bellı oluyor değilmi ?
rica ederim yaw ne yaptık:) birkaç öneri sadece.
pazartesi gelip tekrar gidecek diye hatırlıyorum ben. ama tabi dosba bu belli olmaz:)) bu aralar tavşanı sollar:))
:):)
Yoğundu o da baya ... Haşatı çıkmamıştır inşallah.
dombili, sen bebişi de al kucağına öyle çık yürüyüş bantına. hem de ağırlık da çalışmış olursun işte:) hafif tempo yürüyün.
tatlımkanguru var ona koyup denedım zaten fazla kılolardan belım goguslerımın buyuklugunden nornalddede sırtım agrıo benım bebıs toplu
9 kg onuda alınca anlıyacagın 10 dk dayanabıldım tabı ona eglence oldu nasıl hosuna gıttı bı gorsen
1 peynırlı pogaca 5 kasık muhallebı yedım