bakıyorum öğleden sonra muhabbetler iyi olmuş. gerçi ben 5 gibi falan çıktım herhalde. o durumda muhabbet baya bir iyi olmuş:) ben yemek yemedim de ondan saçmalıyorum sanırım
cnm ad oğluyla yaşıt sanırım oğlun allah bağışlasınn
evet canım, yaşıt sayılırlar ama asuman'ın oğlu biraz daha büyük diye biliyorum ben. benimki 25 aylık oldu. amin canım cümlemizinkini.
selam kardeş takım nasılsınız ?
ad1 cim nasılsın canım uzun zaman oldu görüşemedik izinliyim hala bu gidişle izinden çıkamadan kapatıcaz takımı galiba
merhabalar hoşgeldin. takımınızda okudum ben de, kapanıyormuş sanırım. hayırlısı olsun ne diyelim.
Merhaba kızlar
Hiç biriniz beni merak etmedi mi ya
Hiç mi hissedilmiyor yokluğum :)
Küstüm size :)
e aşkolsun. hissedilmez olur mu, gayet de farkındaydık. sensiz haftasonu geçer mi dermişimkaydirigubbakcemile3 şaka bir yana aklımdaydı benim ama buraya yazmadım ben de.
Ben de dün gece 4 gibi uyumuşum
6 da kalkacaktım uyuyup kalmışım
bir uyandım 7.10 ama yetiştim ..
Harikaydı trekking
Geleli yarım saat falan oldu daha ama hem çok eğlendim hem çok rahatladım
Ne yedim bugün söyleyeyim hemen ..
Sabah akşam ne oldu bunlar bilmiyorum ama ..
Doğadaki otlardan yedim tadımlık tadımlık meraktan( Lider bir prof.tu sen ne meraklısın öyle falan dedi güzel bir şey diye konuştu biraz her bulduğunu da bana yararını anlatıp tadına bak dedi :):)
Bunlarda pek kalori yoktur heralde.
1 elma
6-7 tane badem
2-3 ceviz
Ve yoğurt
Tabi bol miktarda su ..
Bu gününün menüsü buydu.
Eee bütün günde yürüdük tabi.
Ve rotanın en zor rotalardan birisi olduğunu söyledi
Çok tırmanış vardı falan
Ama kısaca harikaydı...
Makinam burada değildi telefonumda bozuk olduğundan fotoğraf çekemedim
Ama bundan sonraki yürüyüşlerde inşallah paylaşacağım.
Yada çeken olduysa bana atar heralde
vaktini güzel geçirmene çok sevindim. beslenme olarak da az bile olmuş yani süper diyebiliriz. sen bu hafta da inşallah ilk üçte yer alırsın.
merhabalar canlarım
bugün eşim çok sıkıldım diye dışarı çıkardı taksime gittik
kahvaltıda 1 bardak çay ve kepekli ekmekden sandiviç 3 dilim kadardı
2.5 saat yürüdük kızım oturtmadı
akşamda eşim kısır istedi ben 4-5 kaşık kadar yedim sadece biraz fazla oldu ama şimdide çay içiyorum
regl dönemindeyim canım çok tatlı istiyor bitterle idare edecez artık
4-5 kaşık kısır bence normal. iradene hakim olmuşsun, daha nolsun.
Merhabalar arkadaşlar. Meryem ben. nur_84ün arkadaşı. Umarım topiğinizde yer açılırda ben de katılabilirim. Bu yaz evlenmeyi düşünüyorum ve 66 kiloyum. Karşıdan bakıldığında iyi göründüğümü söylüyorlar ama ben kendimi iyi hissetmiyorum. 55 kiloya düşmeyi düşünüyorum. Burada beni anlayanaların çok olacağını söyledi Nur. Bana yardımcı olun lütfen....
merhabalar meryem. hoşgeldin. 165 boy için 66 fena değil. ben evlenmeden önce de zannedersem o civardaydım ama düğüne yakın kilo verdim hem de gayriihtiyari oldu. düğün telaşesinden farkına bile varmamışım. ama sen daha bilinçlisin anlaşılan, işini şansa bırakmıyorsun. inşallah verirsin canım.
inşallah cnaım ya. benim de istediğim o. dayanamıyorum tatlıya dayanamıyorum. ve canım sıkıldığında bi şeyler yemek istiyorum. ne yapacağım böyle durumlarda?
1 bardak su güzel bir öneri. yoğurt olabilir, dosba arkadaşımızdan esinlendiğimiz naneli/kırmızı biberli yoğurt yapabilirsin ama 1 çay bardağı kadar. onu da fazla abartmak yok. sonra süt olur, içine tarçın atmak burdaki arkadaşların favorisi:) 3-4 ceviz-badem olabilir. birkaç tane diyet bisküvi. meyve olabilir. gördüğün gibi bir sürü seçeneğin var. yeter ki elin zararlı şeylere gitmesin.
bana gelice kahvaltıdan sonra
1bardak tarcınlı süt,5tane fındık
akşam 1dilim börek,biraz pasta eşim almışş:) yoğurtlu kabak 1bardak cay
bu arada öğlenden başlayan küçük parmağımda bir sızı vardı suan drsseğime kadar yayıldı ve ağrı coğaldı ne olabilirr yel gibide sızlıyodaa zor kullanıyorum elimi
eşinden pastalar gelmiş, oh oh oh:)) afiyet şeker olsun diyelim.
elacım 160 boyundayım. Nurla üniversiteden sınıf arkadaşıyım. aynı zamanda en en dostum o benim.
kendime gelince konuşmayı, gezmeyi ve yemeyi çok seviyorum. başkası gibi sıkılınca iştahım kesilmiyor aksine yemeceğim şeyleri dozunu kaçırarak yiyorum.. ve nasıl dur diyeceğimi bilmiyorum kendime
zamanla dur demeyi öğrenirsin canım. rahat rahat alınan kilolar o kadar zor gidiyor ki. bu yüzden de en başta boğazımıza dur demeyi öğreniyoruz.