• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar bayanlar.

bebişe de günaydın, erkenden kalkmış.

cocuklar erken kalkıyor malum annelerde

sabah 10 gr ekmek(1 dilim ekmek 28 gr) bıraz da peynir
ara:1 greyfurt
öğlen 4 yk karnıbahar 1dilim emek 3 yk sarımsaklı yogurt
ara 1 elma
ara 1 mandalina
akşam 5 yk karnıbahar 3yk sarımsaklı yogurt 1 dilim ekmek 1 tabak salata ......
oglus uyudu bende spor yapam
1lt kaynamıs suya kabuk tarcın
5 karanfil
2 tatlı kasıgı yesıl çay
1 tatlı kasıgı rezene
gun ıcınde aralarda 1.5 su bardagı ıçeceğim

günaydınn
buğün uyudukk kızımla kahvaltımızı yaptık oturuyoz
2dilim ekmek ,lor,zeytin,salca ekmeğin üzerine sürdümm
şimdi kahvemi içeyimm:)))

anammm kızalar
benım sıpanın dısı cıkmıs
demın demır ılacını verıyordum kasıkla verdım bısı cıt ettıo bı baktım kı dısı patlamıs
kuzum ondan huzursuzmus ayy nasıl hosuma gıttı buyudugunu gormek çok zevklı

günaydınn
buğün uyudukk kızımla kahvaltımızı yaptık oturuyoz
2dilim ekmek ,lor,zeytin,salca ekmeğin üzerine sürdümm
şimdi kahvemi içeyimm:)))

gunaydın elacım
ohh ana kız keyıf yapıonuz anlasılan :)
az daha buyusun senınle sabah kahvesı de ıcer:delphin: bıde fal kapatırsınız ooooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ekmegın ustune salca çok severım hatat cemen gıbı de yaparım sarımsak rendeler kımyon karabıber nane pul bıber koyarım onuda surdum mu hımmmmm mıs gıbı olur bırazda ekmegı kızartacaksın

anammm kızalar
benım sıpanın dısı cıkmıs
demın demır ılacını verıyordum kasıkla verdım bısı cıt ettıo bı baktım kı dısı patlamıs
kuzum ondan huzursuzmus ayy nasıl hosuma gıttı buyudugunu gormek çok zevklı
cnm hayırlı olsun yenii incinizz
zemuszemus
kaç aylıktı cnm bizim 9. ayda cıkmıştıı dur cnm daha azılar var daha yemesi felan nasıll
biizim hala iştah yokk dişler cıkarken büyüdükce dertleri artıyoo yürüyünce bide:))alsanaalsanasmile

gunaydın elacım
ohh ana kız keyıf yapıonuz anlasılan :)
az daha buyusun senınle sabah kahvesı de ıcer:delphin: bıde fal kapatırsınız ooooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ekmegın ustune salca çok severım hatat cemen gıbı de yaparım sarımsak rendeler kımyon karabıber nane pul bıber koyarım onuda surdum mu hımmmmm mıs gıbı olur bırazda ekmegı kızartacaksın
saol cnm cemeni severimde terin bile kokuyoo o yüzden fazla terhih etmem
ekmek kızartınca cok yiyorum o yüzden hafta sonları felan eşim olunca yapıyorum haftaya eşim kahvaltıya gideriz dedi burda cok hoş köy sositosositokahvaltıları olan mekanlar var park felan elada eğleniyo inş hava güzel olurda gideriz

Merhaba kızlar,
Şimdi geldim kurstan akşam yemeğimi yazıyım dünkü 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek.
Sbah klasik kahvaltımı yaptım, şimdide bakıyım öğlen yemeğimi ne yiyebilirim bişeyler hazırlayıp yiyicem...

cnm hayırlı olsun yenii incinizz
zemuszemus
kaç aylıktı cnm bizim 9. ayda cıkmıştıı dur cnm daha azılar var daha yemesi felan nasıll
biizim hala iştah yokk dişler cıkarken büyüdükce dertleri artıyoo yürüyünce bide:))alsanaalsanasmile
canım7.5 aylık gercekten inci :)
saol cnm cemeni severimde terin bile kokuyoo o yüzden fazla terhih etmem
ekmek kızartınca cok yiyorum o yüzden hafta sonları felan eşim olunca yapıyorum haftaya eşim kahvaltıya gideriz dedi burda cok hoş köy sositosositokahvaltıları olan mekanlar var park felan elada eğleniyo inş hava güzel olurda gideriz

evet bıraz fazla yediriyor
hafta sonalrı muglada hava guzel tabiki gıdersınız ohhhhhh denız kenarı denızı nasıl ozledımkı sorma
ızmırdede ıncıraltı vardır kahvaltı salonları denız kenarı mıs gıbı ıyot kokusu ohhhhhhh burnumda
bız ank da kapalı alana mahkumuz

Hulk Merhaba kızlar,
Şimdi geldim kurstan akşam yemeğimi yazıyım dünkü 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek.
Sbah klasik kahvaltımı yaptım, şimdide bakıyım öğlen yemeğimi ne yiyebilirim bişeyler hazırlayıp yiyicem...

merhabaa
ne kursu canım ?
bende yıyecegım sımdık mınık kuzum uyudu
4 yk karnıbahr kıymalı(kıyma koydum mu hiç yağ kullanmıyorum) 3 yk yogurt 1 dılım ekmek

Back