bende kalktımm ekmek bayatlamış tost yaptım 2dilimden
şimdi nescafemi içeceğimm
afiyet olsun elacım.
Herkese günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım
ben kötüyüm belim çok kötü kıpırdayamaıyorum bile
dün dra gittik mr çekildi haftayada emg çekilecek dr bişey demedi haftaya görecez yani
dombili canım eşin emin ol gaz vermek için söylüyordur erkeklerin gaz verme tekniğidir o
ela çok hoş bi resim ama şu andada çok hoş bi bayansın
masal canım boyuna göre kilon iyi değil mi benim boy 1.66 60a razıyım
nur günaydın canım. yanılmıyorsam belini zorladın,spor falan yapamıyordun sırf bu yüzden ama biran önce tedavisine baktırmakta fayda var tabii. inşllah çok canını sıkmaz geçmiş olsun canım.
tatlım ben varımmm :)
oglusuma bısıler yedırem kahvaltı yapsın ablası
dun usuttu sanırım koltukta otururuken uzerıme bır kustu tyabı gece gece koltuk sıldım
sabahta ısal olmus
bakalımhayırlısı ınsallah hasta olmaz
gıdemde oglusumu doyuram
geçmiş olsun canım. inşallah hayırlısı ile sağlığına kavuşur yakışıklı.
hrke gunaydın kızlarelacım masallah dıyorum evet ozamanlar 36 beden bol gelırdı ama sımdı anneyız annelık bıze kılo olarak dondu amaaaaa ıncecık olacagız
bugun mısafırım gelıyor kosusuturmaya basladım
sabah 1 dılım ekmek 5 tane zeytin
ara 1 mandalına
oglene 1 kase yogurt 1 dılım ekmek
ara 1greyfurt
akşam karnıbahar (kıymalı) sarımsaklı yogurt
çokda zayıf olmaya gerek yok diyorum. azıcık balık etli ama sıkı vücutlu olmak süper olurdu.
kolay gelsin canım.
günaydınlar, henüz kimse yok sanırım.
bende geldim ama erken gidicem.
iyi geceler. yaw dizi izlemeyim diyorum ama yine takıldım:) bu saate kadar kavak yelleri peşinde:)) Allahım sonumuzu hayret, ne deyim.
epeydir dizi izleyemiyorum. oğlum büyüyor,hemen etkileniyor. günlerinin kıymetini bil rabiacım emin ol birkaç ay sonra izleyemezsin. sende önce bakmaya başlar dizilere filmlere ve sahnelerinden etkilenir,haliyle izlediğin şeyler yada izleme saatlerin değişiyor hayatım.
cnm 22 yaşımda evlendim 23 yaşımda anne oldum:)cokta erken sayılmazz 22 deilmii
iyi geceler cnmm ben yatayım yarın ela mesayisi saşmaz 8de kalkar:)))
cnm 86lıyım ben 24 oluyom :)) yaşlanmışızz:)))
amanın ela bittim ben. akannehir kız ben 24 yaşımda evlendim.28yaşımda anne oldum şimdi 31. yaşımdayım. :gitme:
benim kız uyuduu bende o dizimdeyken 10 mekik cektimm:))
helal be süper. alkisalkisalkis
Bu arada yarından sonra kilo vermemizin hızlanabilir.
Ay küçülen faza geçtiğinden ...
konu ile alakasız olacak ama epilasyon falan yapacaksanız yada kaş aldırma vs
Yarını tercih ederseniz daha geç çıkarmış.
Dolunay var da
bu ayın üzerimizdeki etkisine katılıyorum. beni çok etkiliyor çünkü.
Ben bu topicdekilerin bebeklerine bitiyorum ya hepsi ayrı bir tatlı duruyor
Ben de benimsedim artık teyze gibi görüyorum kendimi:)
teyzelerisin tabi hayatım. yakın olsakta arada bir araya gelip teyze diye seslenseler sana yada bizlere güzel olurdu ama nerdeee. ben hala dosbaya gidicem. boshayallersmile
ben 9. takım kaptanı olarak takımın yüz karası koca göbeklinin tekiyim kilo aldım bu hafta ama önümüzdeki hafta böyle olmayacak herkese söz veriyorum
koca göbeklii koca göbeklii.. :roflol:
a.s.
canım bugun bır tanıdık yetze ılekarsılastık dıuarda doalsıyorduk arkadasımla bebıslerıde aldık
neys teyze sen zayıfladın mı? aa evet yuzun kuculmus bedenın gıtsede olur ama bu yuzun gıtmesın dedı :)çok mutlu oldum
akşam esımle dısarı cıktık cıkmadan once
senın karnın 3 kat oldu 3-4-5 dıe katlanıon dedı dedımkı boyle deme ben cok kırılıyorum uzuluyorum dedım vede ben kılolarımı verdığimde sen bu laflarını yutacaksınaaa gercekten uzuluyon mu dedı
neyse avm ye gıttık defacto da elbıs egordum esımle bız 3 senelık evlıyız ama bırbırımızın gıyım stılını begenmıyoruz bende onun zevkını anlamak ıcın hosuma gıden elbıseyı gosterdım aa bak bu nasıl sence dedım ne dese begenırsınız
bu sana gore degıl bunun buyuk bedenıde sana gore degıl sende boyle durmuyavagını bılıon demı san yakısmaz o dedı
benımde moralımbozuldu bu adamı anlamıyorum benı motıve temek ıcın mı yoksa kırmak ıcın mı dıyor anlamıyorum ama cok kırılıyorum
dombilicimya seni kıskanıyor yada gaza getirmeye çalışıyor. hiç üzülme hayatım
Gerçekten takım çok hareketli genelde birileri oluyor
Kimsenin sorusu havada kalmıyor hep bir paylaşım var maşallah nazar değmesin?
Babasının kilosu nasıl anneciği?....
canım babası aylardır 69.5 kg. metabolizma sağlam çalışıyor. ama hafiften göbek yapmaya başladı gibi. yüzmeyi çok sever,yazın ben hallederim o sorunu diyor.