• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hrke gunaydın kızlarelacım masallah dıyorum evet ozamanlar 36 beden bol gelırdı ama sımdı anneyız annelık bıze kılo olarak dondu amaaaaa ıncecık olacagız
bugun mısafırım gelıyor kosusuturmaya basladım
sabah 1 dılım ekmek 5 tane zeytin
ara 1 mandalına
oglene 1 kase yogurt 1 dılım ekmek
ara 1greyfurt
akşam karnıbahar (kıymalı) sarımsaklı yogurt
saol cnmm olcaz inş cnm incecikk
misafir geliyomuş kolay gelsin yatılımı cnm yoksa oturmayamıı ay ne meraklıyımmm
beslenmede güzel olmuşş

tatlım ben varımmm :)
oglusuma bısıler yedırem kahvaltı yapsın ablası

dun usuttu sanırım koltukta otururuken uzerıme bır kustu tyabı gece gece koltuk sıldım
sabahta ısal olmus
bakalımhayırlısı ınsallah hasta olmaz
gıdemde oglusumu doyuram
cnm gecmiş olsun inş hasta deildir ne kadardı oğlusun
dişte yapAar ishal kusma
ela tatlım gunaydın
canım esın neden hafta sonları gelıyor asker mı ?
cnm eşim astsubay denizci pazartesi seyire gitti persembe akşam geldii cuma nöbete girdi pazartesi akşama gelcek inş uzun oldu nöbet felan denk gelince yemeğe geldi yarım saat sadece akşamm yanlızım genelde yanii

Herkese günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım
ben kötüyüm belim çok kötü kıpırdayamaıyorum bile
dün dra gittik mr çekildi haftayada emg çekilecek dr bişey demedi haftaya görecez yani
dombili canım eşin emin ol gaz vermek için söylüyordur erkeklerin gaz verme tekniğidir o
ela çok hoş bi resim ama şu andada çok hoş bi bayansın
masal canım boyuna göre kilon iyi değil mi benim boy 1.66 60a razıyım
cnm teşekürler sende çok hoşsun cnmm hayranım azmine ben 2 iler 1 geri gidip duruyomm
belin için gecmiş olsun zorladınmı cnm önemli bişey deildir inş
çocuklardandır benimde ağrıyoo aradaa

günaydın canlar.
innşallah herkes iyidir. herşeyden önce güzel bir gün diliyorum hepinize ve hegününüzün güzel bir gün olmasını diliyorum.
bugün erken çıkıyorum zaten ama biliyorsunuz zonguldağa gideceğim alışveriş yapılacak. oğlumu görücem gelirken alıp gelicem. çok özledim kuzumu.
dün yazımıştım sanırım ama tekrar yazayım.ikinci olduk,masalcımda bireyselde ikinci oldu.
başka başka bugün kahvaltıyı 1 ad tostla yaptım.
şuan bağırsaklarım yüzünden kasıklarımda ağrı var wc ye gitmem lazım ama olmuyor malesef. bakalım ne zaman rahatlıcam.
dün akşam evimide temizledim. pırıl pırıl oldu.
eee işte böyle canlar kimse gelmeden geçmişe azıcık bakayım. ama yazamazsam kusura bakmayın. öğlen 12 gibi çıkacağım. hepinizi öpüyorum.

bende kalktımm ekmek bayatlamış tost yaptım 2dilimden
şimdi nescafemi içeceğimm
ela
afiyet olsun canım nescafe selulıt yapmaz mı ?oglen oturmaya gelıyor 1 kısı ama bebekle yetişmek zor oluyoo
nurttatlım canım gaz vermek ıcın yapıyorsada bı yandan ıyı bır yandan kotu
neyneysecanım oglum 7.5 aylık daha dıs mış yok bana cekerse 11 aylıkken cıkartır usuttu sanırım gecen akşam ıspanaklı acılı gözleme yedırmıstım ondan olabilir

günaydın canlar.
innşallah herkes iyidir. herşeyden önce güzel bir gün diliyorum hepinize ve hegününüzün güzel bir gün olmasını diliyorum.
bugün erken çıkıyorum zaten ama biliyorsunuz zonguldağa gideceğim alışveriş yapılacak. oğlumu görücem gelirken alıp gelicem. çok özledim kuzumu.
dün yazımıştım sanırım ama tekrar yazayım.ikinci olduk,masalcımda bireyselde ikinci oldu.
şuan bağırsaklarım yüzünden kasıklarımda ağrı var wc ye gitmem lazım ama olmuyor malesef. bakalım ne zaman rahatlıcam.
eee işte böyle canlar kimse gelmeden geçmişe azıcık bakayım. ama yazamazsam kusura bakmayın. öğlen 12 gibi çıkacağım. hepinizi öpüyorum.

hayırlı yolculuklar
kahvaltın guzel ama tost yagsız demı?
bagırsaklarındakı problem için haslanmıs patates ye
evınde tertemız olmuss ohhhh darısı basıma halılar yıkama pazartesıye gelır

Günaydın kızlarr ...
Sürekli söylüyordum uyuyamıyorum diye dün gece öyle bir uyumuşum ki anlatamam
daha yeni uyanıyorumm :)
Uykumu aldım mutluyumm

dün dra gittik mr çekildi haftayada emg çekilecek dr bişey demedi haftaya görecez yani
dombili canım eşin emin ol gaz vermek için söylüyordur erkeklerin gaz verme tekniğidir o

Çok geçmiş olsun
Bel ağrısı çok zorlar insanı çevremden gördüğüm kadarıyla umarım geçer bir an önce
Doktor da iyi şeyler söyler.
Aslına bakarsan kilomla aman aman bir takıntım yoktu
Ama bölgesel olarak fazlalığım var
Basenlerim de yoksa çok takmıyorum da biraz daha ince olmaktan zarar gelemz dedim :)

günaydın canlar.

Günaydın kaptancığımm ..
Kayınvaliden nasıl odlu bakabilecek durumda mı oğluna?
hafta bile olmadı ama nasıl özleidn değil mi
Kimbilir o da anneciğini nasıl özlemiştir
Girmesin bir daha aranıza uzaklıklar hiç inşallah
Sinemake baya bir rahatlatıyor bağırsaklar konusunda istersen bir dene
Bir ara yaşamıştım bu yaz aynı sorunu da ..
Ohh evde temizlenmiş
Prensi pırıl pırıl dağıtmaya hazır bir ev bekliyor :)

ela
afiyet olsun canım nescafe selulıt yapmaz mı ?oglen oturmaya gelıyor 1 kısı ama bebekle yetişmek zor oluyoo
neyneysecanım oglum 7.5 aylık daha dıs mış yok bana cekerse 11 aylıkken cıkartır usuttu sanırım gecen akşam ıspanaklı acılı gözleme yedırmıstım ondan olabilir

Ben de dişlerimi yaşından sonra çıkamrışım annem neden dişleri çıkmıyor diye defalarca doktora götürmüş :D

10 yaşında dökülmeye başlarken benimkisi Sonuç olarak herkesin 7 yaşında falan dökülmüştü :D

Son düzenleme:
bende kalktımm ekmek bayatlamış tost yaptım 2dilimden
şimdi nescafemi içeceğimm
afiyet olsun elacım.
nur günaydın canım. yanılmıyorsam belini zorladın,spor falan yapamıyordun sırf bu yüzden ama biran önce tedavisine baktırmakta fayda var tabii. inşllah çok canını sıkmaz geçmiş olsun canım.
tatlım ben varımmm :)
oglusuma bısıler yedırem kahvaltı yapsın ablası
dun usuttu sanırım koltukta otururuken uzerıme bır kustu tyabı gece gece koltuk sıldım
sabahta ısal olmus
bakalımhayırlısı ınsallah hasta olmaz
gıdemde oglusumu doyuram
geçmiş olsun canım. inşallah hayırlısı ile sağlığına kavuşur yakışıklı.
hrke gunaydın kızlarelacım masallah dıyorum evet ozamanlar 36 beden bol gelırdı ama sımdı anneyız annelık bıze kılo olarak dondu amaaaaa ıncecık olacagız
bugun mısafırım gelıyor kosusuturmaya basladım
sabah 1 dılım ekmek 5 tane zeytin
ara 1 mandalına
oglene 1 kase yogurt 1 dılım ekmek
ara 1greyfurt
akşam karnıbahar (kıymalı) sarımsaklı yogurt
çokda zayıf olmaya gerek yok diyorum. azıcık balık etli ama sıkı vücutlu olmak süper olurdu.
kolay gelsin canım.
günaydınlar, henüz kimse yok sanırım.
bende geldim ama erken gidicem.
iyi geceler. yaw dizi izlemeyim diyorum ama yine takıldım:) bu saate kadar kavak yelleri peşinde:)) Allahım sonumuzu hayret, ne deyim.
epeydir dizi izleyemiyorum. oğlum büyüyor,hemen etkileniyor. günlerinin kıymetini bil rabiacım emin ol birkaç ay sonra izleyemezsin. sende önce bakmaya başlar dizilere filmlere ve sahnelerinden etkilenir,haliyle izlediğin şeyler yada izleme saatlerin değişiyor hayatım.
cnm 22 yaşımda evlendim 23 yaşımda anne oldum:)cokta erken sayılmazz 22 deilmii
iyi geceler cnmm ben yatayım yarın ela mesayisi saşmaz 8de kalkar:)))
cnm 86lıyım ben 24 oluyom :)) yaşlanmışızz:)))
amanın ela bittim ben. akannehir kız ben 24 yaşımda evlendim.28yaşımda anne oldum şimdi 31. yaşımdayım. :gitme:
benim kız uyuduu bende o dizimdeyken 10 mekik cektimm:))
helal be süper. alkisalkisalkis
Bu arada yarından sonra kilo vermemizin hızlanabilir.
Ay küçülen faza geçtiğinden ...
konu ile alakasız olacak ama epilasyon falan yapacaksanız yada kaş aldırma vs
Yarını tercih ederseniz daha geç çıkarmış.
Dolunay var da
bu ayın üzerimizdeki etkisine katılıyorum. beni çok etkiliyor çünkü.
Ben bu topicdekilerin bebeklerine bitiyorum ya hepsi ayrı bir tatlı duruyor
Ben de benimsedim artık teyze gibi görüyorum kendimi:)
teyzelerisin tabi hayatım. yakın olsakta arada bir araya gelip teyze diye seslenseler sana yada bizlere güzel olurdu ama nerdeee. ben hala dosbaya gidicem. boshayallersmile
ben 9. takım kaptanı olarak takımın yüz karası koca göbeklinin tekiyim kilo aldım bu hafta ama önümüzdeki hafta böyle olmayacak herkese söz veriyorum
koca göbeklii koca göbeklii.. :roflol:
a.s.
canım bugun bır tanıdık yetze ılekarsılastık dıuarda doalsıyorduk arkadasımla bebıslerıde aldık
neys teyze sen zayıfladın mı? aa evet yuzun kuculmus bedenın gıtsede olur ama bu yuzun gıtmesın dedı :)çok mutlu oldum
akşam esımle dısarı cıktık cıkmadan once
senın karnın 3 kat oldu 3-4-5 dıe katlanıon dedı dedımkı boyle deme ben cok kırılıyorum uzuluyorum dedım vede ben kılolarımı verdığimde sen bu laflarını yutacaksınaaa gercekten uzuluyon mu dedı
neyse avm ye gıttık defacto da elbıs egordum esımle bız 3 senelık evlıyız ama bırbırımızın gıyım stılını begenmıyoruz bende onun zevkını anlamak ıcın hosuma gıden elbıseyı gosterdım aa bak bu nasıl sence dedım ne dese begenırsınız
bu sana gore degıl bunun buyuk bedenıde sana gore degıl sende boyle durmuyavagını bılıon demı san yakısmaz o dedı
benımde moralımbozuldu bu adamı anlamıyorum benı motıve temek ıcın mı yoksa kırmak ıcın mı dıyor anlamıyorum ama cok kırılıyorum
dombilicimya seni kıskanıyor yada gaza getirmeye çalışıyor. hiç üzülme hayatım
Gerçekten takım çok hareketli genelde birileri oluyor
Kimsenin sorusu havada kalmıyor hep bir paylaşım var maşallah nazar değmesin?
Babasının kilosu nasıl anneciği?....
canım babası aylardır 69.5 kg. metabolizma sağlam çalışıyor. ama hafiften göbek yapmaya başladı gibi. yüzmeyi çok sever,yazın ben hallederim o sorunu diyor.

Evet ben yine bir şey soracağım sizlere ..
YArın trekkinge gideceğim bugünden hazırlamam lazım ki yarın erken çıkacağım
Tabi akşam hazırlarım da burası kalabalıkken sorayım dedim
Yiyecek olarak yanımda ağır olmayacak ne götürebilirim?

hayırlı yolculuklar
kahvaltın guzel ama tost yagsız demı?
bagırsaklarındakı problem için haslanmıs patates ye
evınde tertemız olmuss ohhhh darısı basıma halılar yıkama pazartesıye gelır
sağol canım. valla çaycıdan söyledim sanırım yağlıydı.
patates olyı bugün zor olur malum alışveriş yapılacak mümkün değil anlayacağım. darısı başına hayatım ama sen halıları yıkamaya vermişsin genel temizlik falanmı yaptırıyorsun.
Günaydın kızlarr ...
Uykumu aldım mutluyumm
Günaydın kaptancığımm ..
Kayınvaliden nasıl odlu bakabilecek durumda mı oğluna?
hafta bile olmadı ama nasıl özleidn değil mi
Kimbilir o da anneciğini nasıl özlemiştir
Girmesin bir daha aranıza uzaklıklar hiç inşallah
Sinemake baya bir rahatlatıyor bağırsaklar konusunda istersen bir dene
Bir ara yaşamıştım bu yaz aynı sorunu da ..
Ohh evde temizlenmiş
Prensi pırıl pırıl dağıtmaya hazır bir ev bekliyor :)

günaydın masalcım. ooh ne güzel uyumuşsun valla ben rahatladım ne alakaysa.
canım kayınvalide iyi sıkıntı yok herşey yolunda çok şükür. çok özledim kuzumu çook. hhergün görüştük telefonda gerçi ama kokusunu almam lazım sarılmam lazım,yalayıp yutmam lazım oğlumu başka türlü doyamam prensime. amin canım çok sağol.
ev temiz,oyuncaklarıda derli toplu gelince şimdi onları dağıtmak öyle hoşuna gidecekki anlatamam. düzgün duruyolar ya dağıtması daha keyifli gelir ona.

canlar çıkıyorum hepinizi öptüm.
masalcım elacım burdasınız kalamıyorum üzgünüm canlar. görüşürüz sonra.

ben geldim kızı uyuttum biraz temzlik yapcamm hava güzell
ad cnm iyi dayanıyosunn ben hiç daha ayrılmadım 2saat felan ancaa
eşim bile bu sana cok düşkün olur diye babayı gördüğü yok bu amca kim diyecek yakında
masalcım ne güzel uyumuşsunn benim yerimede olsunn
ay bu işleri benmi biteremiyorumm yoksa pismiyim anlamadı hergün süpügee bıktımm bulşık desen 2 kişiyiz doluyoo
bu arada kıbrısta oturan yada giden varmı aranızda kızlarr

merhaba kızlar,bugün geç geldim işe doğal olarak işler yığılmış bir şekilde beni bekliyordu yeni bitirdim denilebilir hala ufak tefek işlerim var :)
Dün akşam ; 1 ton balığı , 2 dilim ekmek ve spor'dan sonra salep :))
Sabah klasik kahvaltım
Öğlen : kabak yemeği domatesli filan yağsız, yoğurt ve bir dilim ekmek suyumu içiyorum ara öğün yapamadım bugün birazdan meyvemi yer yeşilçayımı içerim yazarım yne kızlarr :))

merhabalar sevgili takımcığım,

sabah rutin kahvaltımı ettim ve 1.5 dilim ekmek yedim.
ara: elma
öğle: yoğurtlu kereviz salatası(annem süzme yoğurt kullanmış, süzme yoğurt daha mı kalorili olur??)
ikindi: 1 kase sebzeli mercimek çorbası(havuç, pataes ve kereviz)
bundan sonrası rutin benim. birkaç meyve öğünü ve salatayla gün biter Allah nasip ederse.

mamasını yemiş arkadaşlara afiyet olsun.

bu arada masal sen önceki sayfada sormuşsun trekking için ne götürebilirim diye. yani ağır olmasın demişsin ama benim aklıma ilk etapta meyve geliyor: elma olur, mandalina olur. kepek ekmek arası light peynirle sandviç yapabilirsin. biraz yeşillik vs koyarsın. marketlerde satılan küçük yoğurtlardan alabilrsin. activia boyutlarında satılan sade yoğurtlar var. yani diyete uygun olmasını isteyince aklıma bunlar geliyor. bolsu + badem, ceviz gibi kuruyemiş olabilir.

günaydın canım.

kusma + ishal hayra alamet mi bilmiyorum ama inşallah hasta olmaz. bugün dikkat etmeye çalış. haftasonu ama pek dışarı çıkma bence.

oğluşuna afiyet olsun.

geçmiş olsun nur. inşallah ciddi bir şey yoktur.

Teşekkür ederim canım
inş bakalım haftaya meydana çıkacak

cnm teşekürler sende çok hoşsun cnmm hayranım azmine ben 2 iler 1 geri gidip duruyomm
belin için gecmiş olsun zorladınmı cnm önemli bişey deildir inş
çocuklardandır benimde ağrıyoo aradaa

teşekkür ederim cicim
belimi bende anlamadım canım muhtemelen çocuğun etkisi büyük

ela

Ahh erkekler ahh bi anlasalar bizleri çok iyi yapacaklar ama

Günaydın kızlarr ...
Uykumu aldım mutluyumm

Çok geçmiş olsun
Bel ağrısı çok zorlar insanı çevremden gördüğüm kadarıyla umarım geçer bir an önce
Doktor da iyi şeyler söyler.
Aslına bakarsan kilomla aman aman bir takıntım yoktu
Ama bölgesel olarak fazlalığım var
Basenlerim de yoksa çok takmıyorum da biraz daha ince olmaktan zarar gelemz dedim :)

:)

evet canım resmen ağlıyorum
oturup kalkarken
inş istediğin fiziğe kavuşursun canım senin yaşlarda pek önemlidir böyle şeyler

afiyet olsun elacım.

nur günaydın canım. yanılmıyorsam belini zorladın,spor falan yapamıyordun sırf bu yüzden ama biran önce tedavisine baktırmakta fayda var tabii. inşllah çok canını sıkmaz geçmiş olsun canım.

epeydir dizi izleyemiyorum. oğlum büyüyor,hemen etkileniyor. günlerinin kıymetini bil rabiacım emin ol birkaç ay sonra izleyemezsin. sende önce bakmaya başlar dizilere filmlere ve sahnelerinden etkilenir,haliyle izlediğin şeyler yada izleme saatlerin değişiyor hayatım.

amanın ela bittim ben. akannehir kız ben 24 yaşımda evlendim.28yaşımda anne oldum şimdi 31. yaşımdayım. :gitme:

helal be süper. alkisalkisalkis

bu ayın üzerimizdeki etkisine katılıyorum. beni çok etkiliyor çünkü.

teyzelerisin tabi hayatım. yakın olsakta arada bir araya gelip teyze diye seslenseler sana yada bizlere güzel olurdu ama nerdeee. ben hala dosbaya gidicem. boshayallersmile

koca göbeklii koca göbeklii.. :roflol:
a.s.

dombilicimya seni kıskanıyor yada gaza getirmeye çalışıyor. hiç üzülme hayatım

canım babası aylardır 69.5 kg. metabolizma sağlam çalışıyor. ama hafiften göbek yapmaya başladı gibi. yüzmeyi çok sever,yazın ben hallederim o sorunu diyor.

Canım hep bu cadı yüzünden belim
doğum ağırlık kilo derken hallettim beli
ne güzel oğluşuna gidiyon hadi benim içinde öp tamam mı

ben sabah menümü yazmadım
3 dilim kepek ekmeği
bir miktar peynir
1 tane domates ve çay
şimdide kahve ve yanında 3 adet hanımeller:kedi:

şekerlerim geçenlerde adcığıma sormuştum bi arkadaşım gelecek diye
bugün üye oldu
kilo paylaşımında yer yokmuş ama bizimle katılım yapacak uygun yer olduğu zamanda paylaşıma katılacak
nicki meryem20

merhaba kızlar,bugün geç geldim işe doğal olarak işler yığılmış bir şekilde beni bekliyordu yeni bitirdim denilebilir hala ufak tefek işlerim var :)
Dün akşam ; 1 ton balığı , 2 dilim ekmek ve spor'dan sonra salep :))
Sabah klasik kahvaltım
Öğlen : kabak yemeği domatesli filan yağsız, yoğurt ve bir dilim ekmek suyumu içiyorum ara öğün yapamadım bugün birazdan meyvemi yer yeşilçayımı içerim yazarım yne kızlarr :))
Afiyet olsun çok güzel bence menülerin ...

merhabalar sevgili takımcığım,

sabah rutin kahvaltımı ettim ve 1.5 dilim ekmek yedim.
ara: elma
öğle: yoğurtlu kereviz salatası(annem süzme yoğurt kullanmış, süzme yoğurt daha mı kalorili olur??)
ikindi: 1 kase sebzeli mercimek çorbası(havuç, pataes ve kereviz)
bundan sonrası rutin benim. birkaç meyve öğünü ve salatayla gün biter Allah nasip ederse.

mamasını yemiş arkadaşlara afiyet olsun.

bu arada masal sen önceki sayfada sormuşsun trekking için ne götürebilirim diye. yani ağır olmasın demişsin ama benim aklıma ilk etapta meyve geliyor: elma olur, mandalina olur. kepek ekmek arası light peynirle sandviç yapabilirsin. biraz yeşillik vs koyarsın. marketlerde satılan küçük yoğurtlardan alabilrsin. activia boyutlarında satılan sade yoğurtlar var. yani diyete uygun olmasını isteyince aklıma bunlar geliyor. bolsu + badem, ceviz gibi kuruyemiş olabilir.

Bir bilgim olarak söylemiyorum ama sanki daha yağlıdır gibi geliyor bana süzme yoğurt ama abartılı değildir ..

Çok teşekkür ederim neyneyse ..
1.5 l,tre falan su götüreyim o zaman (yeter dimi az mı yoksa ?)
0.5 litre limonata götürürüm
Elma alayım mandalina abzen midemi yakabiliyor orda yapar falan tadımı kaçırmasın aslında çok severim.
Kepekli ekmekten sandiviç yaparım.
Yoğurt çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti yanına bir de bulabilirsem yoğurt alayım( böğürtlenli ile sade arasında çok kalori farkı var mıdır ki?)
Ayy çok teşekkür ederim neyneyse ..
ben sabah menümü yazmadım
3 dilim kepek ekmeği
bir miktar peynir
1 tane domates ve çay
şimdide kahve ve yanında 3 adet hanımeller:kedi:

Afiyet olsunnn ...

şekerlerim geçenlerde adcığıma sormuştum bi arkadaşım gelecek diye
bugün üye oldu
kilo paylaşımında yer yokmuş ama bizimle katılım yapacak uygun yer olduğu zamanda paylaşıma katılacak
nicki meryem20

Hmm evet okumuştum geçen gün buyursun gelsin arkadaşın ..

Bu arada sabah peynirli tost yedim
Arada elma sirkeli ballı suyumu içtim( artık kahvaltıdan önce içmiyorum)
ve sporumu yaptım ...
Bir de ciciler aldım kendime :)

Back