Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valizim hazır eşimde 1 gibi gelecekmiş...
şimdilik hoşçakalın kızlar görüşürüz inş.

uykum varrrr
kahvaltımı yazyım
1dilim ekmek domates,peynir zeytin,yumurta

benımdeuykum var mınık sıpam sabaha karsı 4 te bı baktım kı gozler fıldır fıldr guluyooo 5 tabı uykusuzum uyuyayım dedım bı baktım kı mınık sıpamuyandı sımdıde benden oyun ıstıyor dun ılk defa cici dedi tabı onun deyişi ile didi didi didi dedi cok hosuma gitti

öğle yemeğim sulu köfte 1kaşık yoğurtt
canım cok tatlı istiyoo tarçınlı süt demiştiniz yaptım içiyorumm
özellikle un hellvası aşeriyom mu nekaydirigubbakcemile3

selam kızlar öğlen eve gidemedim işlerden yetişemedim işyerimde evime baya uzak burda yemek zorunda kaldım
yarım peynirli tost
bide ayran:çok üzgünüm:

akşama dikkat edicem artık canlarım

kız ela sabah bulantıları canın bişeyler istiyo teyzemi oluyoruz acaba:ecrin_bebek:

Afiyet olsun canım da sen de aşerme filan ne iş :))
regle belirtileri tipik ama hamileikle aynı gibi demiieyvahedigeldismile

kızlar yemeğimi yedim, mantar sote ve ayran ve bir dilim ekmek :))
afiyetolsun benimde mantar var bende ne yapsam diyodumm mantar sote yapayımm

kız ela sabah bulantıları canın bişeyler istiyo teyzemi oluyoruz acaba:ecrin_bebek:
cnmm inş deildirr cok erken seneye düşünüyoruzz
ama 3kişi falımdda bebek görünüyoo hamilesin dedii soklardayımm:)):bbo:

benimde kahve falımda akşam baktı arkadaş dalgasına bebek göründü ama inanmamak lazım tabi günah

selam kızlar öğlen eve gidemedim işlerden yetişemedim işyerimde evime baya uzak burda yemek zorunda kaldım
yarım peynirli tost
bide ayran:çok üzgünüm:

akşama dikkat edicem artık canlarım

canım bence oglen gayet ıdeal onemlıolan saglıklı vermek ketunırı olan vucudun yapıtaslarını erıten dıyet zaten kotu 2 saatte bır mutlaka bıseyler yemek gerekır 1000 kalorının altındakı dıyetlerde yag oranı degıl kas dan goturuyor gozlerımız cokuyor morarıyo

benimde kahve falımda akşam baktı arkadaş dalgasına bebek göründü ama inanmamak lazım tabi günah

evet cok gunah hatta
fal baktıranın 40 gun namazı kabul olmaz dıye bılyorum yanı okadar gunah baktırma

bu arada benım bebıs dua ıle oldu
seyyıdet nefıse hz ruhuna eger bebıs olursa 1 koyun kesecegım dersen veya yasın okuyacagım dersen mubereklerı vesıle edılerek yapılan dua kabul oluyoo

Ya benim de gözlerimin altı çöktü morardı hemen sanki kaç kg verdm ama ben yorgunluktan diye düşünüyorum yoksa öle aşırı yememezlik yapmıyorum görüyosunuz yani:))

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ay 40 gün boşuna mı namaz kılcam ay Allahım affet:Saruboceq:
valla dalgasına baktı akşam ama evet yinede günah aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…