Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya kızlar ne dicem ben şimdi spora gidiyorum ya hem de sıkılaştırıcı bir krem alıyım diye düşünüyorum öle çok büyük bi beklentim yokta selülitim filan var kremle de destekler belkide sıkılaşmayı diye araştırıyorum da acaba diyorum şu x-tra jel var ya ondan mı alsam kullanan var mı aranızda hiç.

Ya benim de gözlerimin altı çöktü morardı hemen sanki kaç kg verdm ama ben yorgunluktan diye düşünüyorum yoksa öle aşırı yememezlik yapmıyorum görüyosunuz yani:))

gürkan kubilay doktorum programına cıkmıstı orada ızlemıstım
gozlerınız cokuyorsa morarıyorda sıvı kaaybedıyorsunuz demıstı
belkıde yorgunlıktandır bol su ıc vede 2 saatte bır bılemedın2.5 satte bır mutlaka yremek lazım mıs
ben 1/2 mandalına kraker bır sey atıyorum agzıma adetlıyken morarır suzulurum

Canım ben günde 2-3 lt su içiyorum nerdeyse ara öğünü de yapıyorum dediğin gibi ya meyve ya da kraker bişi mutlaka yiyorum ama regl oldum yeni bitcek hastalığım acaba ondan mı koşturuyorum bi de çok onun etkisi de olabilir heralde yaa...

evet aç karnına sirkeli su sakıncalıymış mideye yemeklerden sonra yağları parçalaması için,, için diyor doktorlar canlarım tabi siz bilirsiniz de

Hadi ya ben de sabahları aç karnına diye duymuştum öyle yapıyordum.
Gece yatmadan mı içsem ki?
Aç sayılmam o zaman hep

kızlar ya bu kurban bayramı salı günü ya arefe günü normalde yarım gün olur ama pazartesiye denk geliyor hafta sonu ile birleştirip tam gün tatil yaparlarmı ki acaba

Evet 9 gün oalcakmış tatil...

valizim hazır eşimde 1 gibi gelecekmiş...
şimdilik hoşçakalın kızlar görüşürüz inş.

İyi yolculuklarr dikkat et kendine de yediklerine de gezerken ..

Senin ufaklığı yerim ben ayy ne tatlıdır ya ..
Annesi kilo verdikçe ona didi mi diyecekmiş ...

öğle yemeğim sulu köfte 1kaşık yoğurtt
canım cok tatlı istiyoo tarçınlı süt demiştiniz yaptım içiyorumm
özellikle un hellvası aşeriyom mu nekaydirigubbakcemile3

İşe yaradı mı acaba tarçınlı süt ?

kızlar yemeğimi yedim, mantar sote ve ayran ve bir dilim ekmek :))

Ayy herkes mantar yiyor bu sıralarda

bu arada yurume bantım bugun gelıyor bugunden ıtıbaren en az 1 saat yuruyeceğim

Kesinlikle çok işe yarıyor yürüme bandı
Sırılsıklam oluyorsun

Kremi sürüp sonra şu sauna belt şortlar falan var ya içine onu giyip spor yaptığında çok faydası olduğunu duymuştum ama bilemeyeceğim tabiki yine de tam...

Bu arada ben kızılacak kadar oldum.
Sabahta bir şey yemedim
Şimdi de canım istemiyor
Ama bir elma bari yiyeyim.
Yiyesim gelmiyor ya :S

eski bir masal canım anneme öyle demişti mideni mahvedersin demişti içeceksen yemeklerden yarım saat sonra filan iç yağları parçalaması için demişti

merhabalar kızlar,

maşallah bugün yoğunuz her ne kadar kaptanımız olmasa da..

dombili, yürüme bandın hayırlı olur inşallah. düzenli yaparsan çok faydası olur kanaatindeyim.

dosba, çoktan yola çıkmışsındır ama hayırlı yolculuklar yine de. dua olsun. Allah kaza bela vermesin.

nihan ve ela, sizi gidi falcılar sizi :)) para da vermeseniz olmaz yalnız. bu tarz küçük şeylere de dikkat etmemiz gerekiyor. dombilinin dediği kadar da olduğunu sanmıyorum tabi:) Allah bilir canım, yani hatasını kabul edip tövbe ettikten sonra affeder inşallah.

masalcım, sana sopa geliyor yalnızlmaz: kendini zorlayarak da olsa bir şeyler ye. kilo vermek için aç kalmadığını tahmin ediyorum ben. ama her ne sebeple olursa olsun vücuduna işkence etme canım. o sana emanet. biz düzenli beslenmek için burdayız.

hulk, bence de kansızlık ve yorgunluk olabilir. düzenli uyuyor musun?

Son düzenleme:

kız ela adımız falcıya çıkıyormuş he:roflol:

eski bir masal canım anneme öyle demişti mideni mahvedersin demişti içeceksen yemeklerden yarım saat sonra filan iç yağları parçalaması için demişti

Tamam bundan sonra dikkat edeceğim buna teşekkür ederim..
Midem yeterince ağrıyor zaten bir de bu kötü yapmasın.
Ben bir de elma sirkesi için kilo haricinde hastalıklardan koruyormuş bağışıklık sistemini güçlendirip diye biliyorum bilgileirnize ...

Haklısın neyneyse ama uyuyamayınca yemekte yemek çok zor geliyor
Dİyorum annem görse şu halimi neler olur kimbilir :)
Elmamı yedim şimdi birazdan duşa falan gireyim hani su acıktırır ya
Biraz rahatlar yemek yerim diyorum ..

Valla canım ben uykuya dayanamam acayip uykuya düşkünümdür normalde ama imkan yok işte öle keyif yapmaya yine de ben dikkat ederim 8 saat uyuyorum yani her gün 8'in altına çok nadir düşer ama bünye uykuyu sevdiğinden yorgun düşmüş olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…