Günaydın kızlar, Geçmiş olsun, ad inşallah çabuk toparlanır ve izin alabildin umarım...
Dün akşam mantarlı tavuk sote yedim 4-5 kaşık bir dilim de ekmek bir tane de baklava :)) duramadım napıyım bi tane yedim.
Sabahta klasik kahvaltımı yaptım suyumu içiyorum kızlar şimdide...
sağol canımAfiyet olsun canım güzel hafif olmuş öğünlerin...
afiyet olsunKızlar akşam
küçük bi porsiyon patates yemeği ve 1 kaşık yoğurt yedim
meyve olarakda 1 adet portakal ve mandalina
dün 3 litrede su içtim
daha kahvaltı yapmadım
yapınca yazarım şekerler
aynı yemekleri yemişiz akşam canım ben kıymalısını sen tavuklusunuGünaydın kızlar, Geçmiş olsun, ad inşallah çabuk toparlanır ve izin alabildin umarım...
Dün akşam mantarlı tavuk sote yedim 4-5 kaşık bir dilim de ekmek bir tane de baklava :)) duramadım napıyım bi tane yedim.
Sabahta klasik kahvaltımı yaptım suyumu içiyorum kızlar şimdide...
baklavaya kim dayanabilirkieyvahedigeldismile cevizli ev baklavası yada fıstıklı antep baklavası,ikisinede bayılırımkaydirigubbakcemile3
canım günde nekadar su içiyorsun, etkisini görüyormusun?aç olunca ben pek su içemiyorumda.
buarada kahvaltımıda yaptım
1 küçük domates
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek.
yeşil çayımıda hazırladım,şimdi içeceğim.
elacım belki hamilesindirkaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun canım.ay kızlar midem bulanıyo 2 gündür özellikle sabahlarıı
ankarada çok fazla yağış var bizde yola çıkacaz bakalım ö.sonra
valiz hazırlayacağım ama önce kahvaltı :))
baskülde bugün yüzüm birazcık olsun güldü...
haftaya inş. çok daha iyi olur
dosba iyi yolculuklar,olmayınca eksikliğin hissedilecektir sayfada.nezaman döneceksin,bellimi? napalım sensiz idare edeceğiz bikaç gün .:gitme:
uyumak ıstıyorsan papatya cayı
ıstemıyorsan kahve cola
günaydın kızlar,
yağışlı uyandık bugün ama hava çok güzel bence. üşütmeyen bir hava var, temiz.
masalcım, rezene çayı yapabilirsin kendine uyumak için.
kahvaltılarını yapanlara da afiyet olsun.
günaydın kızlar.umarım iyisinizdir. ben biraz sıkıntılıyım.
kayınvalide rahatsız, dün gece bağırtılarına yukarı çıktık.elim ayağım birbirine girdi. eşim ve kaynım hemen acile getirdi,oğlum uyuyduğu için ben gidemedim.meğer gıda zehirlenmesiymiş. ne yedi nasıl oldu bilmiyorum, tam konuşamadım eşimle,uyku sersemi halimle birşey anlayamadım zaten. yatak açtık hemen yattı uyudu. bende gidip uyumuşum. gece çocuğuma bile bakamadım. şimdide eve gitmem lazım,iş yerindeyim,sabah acil işleri olduğu için patron ofisi sen aç dedi.geldim erkenden patronlar henüz yok,onlar gelince eve gitmem lazım.kayınvalide yatıyor,oğlumla ilgilenemez zaten mümkün değil. kayınpeder bakar dicem ama neyse birşey demeyeyim. umarım izin verirlerde eve gidebilirim vermeselerde gidicem canım sıkılmasın istiyorum sadece. neyse gelişmeleri yazarım öpüyorum.
canım Allah tan bi mani olmazsa pazartesi aranızda olacağım
aslında birazcıkta vermiştim cuma bildirim yapmak isterdim ama artık haftaya(
ay cnm deilimdir değilimdirr hasta olcam odandır inş daha istemiyoz hayırlısıelacım belki hamilesindirkaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun canım.
dosba iyi yolculuklar,olmayınca eksikliğin hissedilecektir sayfada.nezaman döneceksin,bellimi? napalım sensiz idare edeceğiz bikaç gün .:gitme:
cnm benim beynim döndü neden bu kadar il düğünmüydü cnm 2il olması lazım deilmi bir cok yere gidiyosun anlamadımmelektrikler yoktu Allah tan kıyafetlerimizi ütülemiştim de içim rahattı
biz gidene kadar çamaşır ve bulaşık makinası da biter inş.
daha çamaşır sercem
hulk canım inş. haftaya daha güzel olur
çnk düzenim çok bozulacak(
bugün kayseri
yarın sabah çok erken tekrar ankara
hemen beni alıp ereğliye geçecez cuma tekrar ankaraya dönüş
c.tesi yozgat pazar çorum ve yine pazar akşama sanırım tekrar ankara :))
valla anlatırken bile başım döndü
bende su cok içemiyorum kahvaltın güzelll olmuş cnmm bende hazırladım yeşil cayımı içeceğimmm:içelim:baklavaya kim dayanabilirkieyvahedigeldismile cevizli ev baklavası yada fıstıklı antep baklavası,ikisinede bayılırımkaydirigubbakcemile3
canım günde nekadar su içiyorsun, etkisini görüyormusun?aç olunca ben pek su içemiyorumda.
1 küçük domates
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek.
cnmm sirkeli suya dikkat et kahvaltıda yap bence mideni mahvedersin sonraabilmiyorumkismileUykusuz olunca kahvaltı da yapamadım.
Elma sirkeli ballı suyumu içeceğim şimdi
Spora gideceğim sonra da
kızlar ya bu kurban bayramı salı günü ya arefe günü normalde yarım gün olur ama pazartesiye denk geliyor hafta sonu ile birleştirip tam gün tatil yaparlarmı ki acaba
evet tatılmıs 9 gun olacak
elacım evet karışık
şöyle ki bugün eşimin en yakın arkadaşı evleniyor kayseriye gidiyoz
perşembe cuma ereğliye ablamın evini görüp mobilya bakacaz
pazar günü de çorumda kuzenim evleniyor ama biz önce yozgata gidip annemlerde kalacaz ordan geçecez :))
neyse canım inş. geldiğimde anlatırım
baklavaya kim dayanabilirkieyvahedigeldismile cevizli ev baklavası yada fıstıklı antep baklavası,ikisinede bayılırımkaydirigubbakcemile3
1 küçük domates
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek.
elacım evet karışık
şöyle ki bugün eşimin en yakın arkadaşı evleniyor kayseriye gidiyoz
perşembe cuma ereğliye ablamın evini görüp mobilya bakacaz
pazar günü de çorumda kuzenim evleniyor ama biz önce yozgata gidip annemlerde kalacaz ordan geçecez :))
neyse canım inş. geldiğimde anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?