- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
Ya benim de gözlerimin altı çöktü morardı hemen sanki kaç kg verdm ama ben yorgunluktan diye düşünüyorum yoksa öle aşırı yememezlik yapmıyorum görüyosunuz yani:))
ya benimde çöküyo hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim de gözlerimin altı çöktü morardı hemen sanki kaç kg verdm ama ben yorgunluktan diye düşünüyorum yoksa öle aşırı yememezlik yapmıyorum görüyosunuz yani:))
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ay 40 gün boşuna mı namaz kılcam ay Allahım affet:Saruboceq:
valla dalgasına baktı akşam ama evet yinede günah aslında
towbe et tatlım
:)
gürkan kubilay doktorum programına cıkmıstı orada ızlemıstım
gozlerınız cokuyorsa morarıyorda sıvı kaaybedıyorsunuz demıstı
belkıde yorgunlıktandır bol su ıc vede 2 saatte bır bılemedın2.5 satte bır mutlaka yremek lazım mıs
ben 1/2 mandalına kraker bır sey atıyorum agzıma adetlıyken morarır suzulurum
ya benimde çöküyo hemen
Acaba kansızlık problemi mi var bizde ? Ya da yediklerimizle alakalı değil yorgunluktan oluyo çünkü ben kendimi öle aşırı sıkmıyorum başka bişi de gelmiyo aklıma...
evet aç karnına sirkeli su sakıncalıymış mideye yemeklerden sonra yağları parçalaması için,, için diyor doktorlar canlarım tabi siz bilirsiniz de
kızlar ya bu kurban bayramı salı günü ya arefe günü normalde yarım gün olur ama pazartesiye denk geliyor hafta sonu ile birleştirip tam gün tatil yaparlarmı ki acaba
valizim hazır eşimde 1 gibi gelecekmiş...
şimdilik hoşçakalın kızlar görüşürüz inş.
benımdeuykum var mınık sıpam sabaha karsı 4 te bı baktım kı gozler fıldır fıldr guluyooo 5 tabı uykusuzum uyuyayım dedım bı baktım kı mınık sıpamuyandı sımdıde benden oyun ıstıyor dun ılk defa cici dedi tabı onun deyişi ile didi didi didi dedi cok hosuma gitti
öğle yemeğim sulu köfte 1kaşık yoğurtt
canım cok tatlı istiyoo tarçınlı süt demiştiniz yaptım içiyorumm
özellikle un hellvası aşeriyom mu nekaydirigubbakcemile3
kızlar yemeğimi yedim, mantar sote ve ayran ve bir dilim ekmek :))
bu arada yurume bantım bugun gelıyor bugunden ıtıbaren en az 1 saat yuruyeceğim
Ya kızlar ne dicem ben şimdi spora gidiyorum ya hem de sıkılaştırıcı bir krem alıyım diye düşünüyorum öle çok büyük bi beklentim yokta selülitim filan var kremle de destekler belkide sıkılaşmayı diye araştırıyorum da acaba diyorum şu x-tra jel var ya ondan mı alsam kullanan var mı aranızda hiç.
merhabalar kızlar,
maşallah bugün yoğunuz her ne kadar kaptanımız olmasa da..
dombili, yürüme bandın hayırlı olur inşallah. düzenli yaparsan çok faydası olur kanaatindeyim.
dosba, çoktan yola çıkmışsındır ama hayırlı yolculuklar yine de. dua olsun. Allah kaza bela vermesin.
nihan ve ela, sizi gidi falcılar sizi :)) para da vermeseniz olmaz yalnız. bu tarz küçük şeylere de dikkat etmemiz gerekiyor. dombilinin dediği kadar da olduğunu sanmıyorum tabi:) Allah bilir canım, yani hatasını kabul edip tövbe ettikten sonra affeder inşallah.
masalcım, sana sopa geliyor yalnızlmaz: kendini zorlayarak da olsa bir şeyler ye. kilo vermek için aç kalmadığını tahmin ediyorum ben. ama her ne sebeple olursa olsun vücuduna işkence etme canım. o sana emanet. biz düzenli beslenmek için burdayız.
hulk, bence de kansızlık ve yorgunluk olabilir. düzenli uyuyor musun?
eski bir masal canım anneme öyle demişti mideni mahvedersin demişti içeceksen yemeklerden yarım saat sonra filan iç yağları parçalaması için demişti
merhabalar kızlar,
dombili, yürüme bandın hayırlı olur inşallah. düzenli yaparsan çok faydası olur kanaatindeyim.
dosba, çoktan yola çıkmışsındır ama hayırlı yolculuklar yine de. dua olsun. Allah kaza bela vermesin.
nihan ve ela, sizi gidi falcılar sizi :)) para da vermeseniz olmaz yalnız. bu tarz küçük şeylere de dikkat etmemiz gerekiyor. dombilinin dediği kadar da olduğunu sanmıyorum tabi:) Allah bilir canım, yani hatasını kabul edip tövbe ettikten sonra affeder inşallah.
masalcım, sana sopa geliyor yalnızlmaz: kendini zorlayarak da olsa bir şeyler ye. kilo vermek için aç kalmadığını tahmin ediyorum ben. ama her ne sebeple olursa olsun vücuduna işkence etme canım. o sana emanet. biz düzenli beslenmek için burdayız.
merhabalar kızlar,